tisdag 25 oktober 2011

Nya Samsung Galaxy Observera annons: frihet är bara en penna bort (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/new-samsung-galaxy-note-ad-freedoms-just-a-stylus-away-video/:
Någonsin velat sväva majestätiskt genom molnen? Goda nyheter, frihet från din jordiska band är en 5,3-tumsskärm och S Pen bort. Allt detta och mer i Galaxy not annonsen efter paus - men eftersom vi kan intyga , är det hela skapar vackra landskap sak inte riktigt så enkelt som Samsungs simulerade bilder gör det sig vara. Ingen sa någonsin frihet var enkel.

Fortsätt läsa Nya Samsung Galaxy Observera annons: frihet är bara en penna bort (video)

Nya Samsung Galaxy Observera annons: frihet är bara en penna bort (video) dök ursprungligen på Engadget on Mon, 25 oktober 2011 15:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | | Tipsa | Kommentarer

Rikstäckande Test av Emergency Broadcast System

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CQVKNzieZO4/nationwide-test-of-the-emergency-broadcast-system:


Första gången accepterade inlämnare PattonPending skriver "Markera dina kalendrar Den 9 november nationell kommunikation kommer att störas i ca 3 minuter under den första rikstäckande test av akut sändningssystem ur artikeln:". Den 9 november vid 2 PM EST, FEMA kommer överföra EAS koden för nationella nödsituationer till Primär Entry Point (PEP) stationer i nationell nivå av EAS. PEP stationerna sedan kommer rebroadcast larmet till allmänheten i sina sändningar området samt till nästa nivå av EAS Deltagare övervaka dem. Detta bör fortsätta genom alla nivåer i systemet innan den nationella registrering har delats ut i hela landet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, företaget som ansvarar för att hjälpa dig navigera till köpcentret food court, hoppas nu att du kan arbeta bort de ost frites med införandet av $ 0,99 Fit App för Android och iPhone. Den mobila app - som fungerar mycket som Nike + - mäter avstånd, tid, kalorier och hastighet gick, springa, cyklade eller åkte för att fånga dina kalorier bränner resa. Anslutna användare kan också sätta upp mål, följa sin träning och resultat med andra dela beroende av bränna. Utöver den app, är Garmin rullar ut en $ 49,99 ANT + adapter för iPhone, som övervakar puls och kadens när det paras ihop med en annan valfri sensor som en fotsensorn. Om du inte kan uppbringa tillräcklig energi för att prova det just nu, är vi säkra på att du kan åtminstone huvudet på förbi paus för att kolla in PR.

Fortsätt läsa Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton

Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton ursprungligen visades på Engadget tis, 25 okt, 2011 07:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Varför så många kraschar av Bee-Redovisat Lastvagnar?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSI8Z7nWwzA/why-so-many-crashes-of-bee-carrying-trucks:


Hugh Pickens skriver "Interstate 15 i södra Utah har öppnats igen och tjänstemän säger att 25 miljoner bin som stängde vägen har redovisats efter ett lastbilsflak på väg till Kalifornien bära 460 bikupor välte nära en konstruktion zon. Bina var på väg till Bakersfield , Kalifornien för mandel pollinering nästa vår. "Föraren förlorade kontrollen, träffa konkreta barriär och rullade över, säger korpral Todd Johnson med Utah Highway Patrol." Naturligtvis har vi då hade bin överallt. " Men en liknande incident hände i juli, då 14 miljoner bin, liksom en flod av honung, strömmade ut ur ett förlist semi i Idaho,. Och 17 miljoner bin undkom en dödlig lastbil krasch i Minnesota förra året Varför så många motorvägen olyckor ?. bina Den uppgång resultat från mer och mer honung bisamhällen som transporteras runt om i landet via motorvägar under de senaste åren Lokala bisamhällen snabbt dör ut från en föga förstådd sjukdom som kallas "colony collapse disorder": "Antalet hanterade honungsbiet kolonier [i USA] har minskat från 5 miljoner på 1940-talet till bara 2,5 miljoner i dag, säger US Department of Agriculture. Tyvärr har vissa honungsbiet forskare misstänker att ökningen av flyttande biodling kan bidra till artens tillbakagång som transportera bikupor från gård till gård sprider patogener till lokala bipopulationerna. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Nokia C5-03, en hel Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av höjdpunkterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 den äldre brodern av Nokia C5, mobil och presentera dig för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal ljus (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärm på 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutningar, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 megs interna, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men kommer att innehålla en standard 2 Gb

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som Symbian S60. Enhetens meny erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 inkluderar tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och applikationer för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade jag kommer att vara 170 euro.

Canon EOS-1D X Första hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/canon-eos-1d-x-hands-on-video/:
Professionella fotografer vet hur det går: med några års mellanrum, Canon eller Nikon lanserar ett spel förändras DSLR, ofta föranledde topp photogs att lasta av deras kompletta kit och byta till ett annat system i en aldrig sinande försök att skjuta med de bästa. Denna gång är Canon först ut i porten, med dess flaggskepp EOS-1D X - den senaste i en serie som går tillbaka till 2001 med EOS-1D. Som du säkert har märkt, ser företagets nya toppmodell i stort sett identisk med dess tio år gammal förfader, men i övrigt långt ifrån att fyra megapixel CCD-sensor-sport dinosaurie. Vi har ivrigt väntar på ett tillfälle att kolla in Canons nya $ 6,800 18,1 megapixel full-frame modell sedan först få ord djuriska kamera förra veckan , och bara hade en chans att gå hands-on under bolagets Pro Solutions i London. Hoppa förbi paus för våra intryck och en video genomgång.

Fortsätt läsa Canon EOS-1D X Första hands-on (video)

Canon EOS-1D X Första hands-on (video) dök ursprungligen på Engadget tis, 25 okt 2011 07:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Canon inlägg högre vinster i Q3 resultat rapport, sänker utsikt över Thailändska översvämning oro

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/canon-posts-higher-profits-in-q3-earnings-report-lowers-outlook/:
Det ser ganska ljus för Canon dessa dagar, om det kan finnas vissa svårigheter vid horisonten. Idag publicerade Camera Maker en ganska stark Q3 resultat rapport, bara några månader efter postandet relativt ho-hum Q2 resultat . Enligt företaget, ökade rörelseresultatet med 17,4 procent till 122.550.000.000 ¥ ($ 1,6 miljarder euro) detta kvartal, jämfört med 104.420.000.000 ¥ ($ 1370000000) för ett år sedan. Nettoresultatet under tiden ökat med 14,2 procent under året och nådde 77900000000 ¥ ($ 1020000000) under kvartalet, jämfört med 68,20 ¥ miljarder under Q3 2010. Dessa resultat kommer vid en tidpunkt när yenen är stark, och därför skadligt för japanska exportörer, men Canon tillskrivas mycket av sin framgång till en stark tillväxt på tillväxtmarknader, inklusive Kina och Indien. För året har dock sänkt Canon sitt nät-vinstutsikter till 230.000.000.000 ¥ ($ 3020000000) från 260.000.000.000 ¥ ($ 3,4 miljarder), på antaganden om att yenen kommer att behålla sin styrka, och på rädslan för att den senaste tidens översvämningar i Thailand kan påverka produktion. I själva verket sade tillverkaren översvämningen kan skära årliga försäljningen med 50000000000 ¥ ($ 657.000.000) och rörelseresultatet med ¥ 20000000000. Kolla in den fullständiga rapporten, vid källan länken nedan.

Canon inlägg högre vinster i Q3 resultat rapport, sänker utsikterna över thailändsk flod oro ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 oktober 2011 04:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Wall Street Journal , Reuters | källa Canon | Tipsa | Kommentarer

Registret E-postadress Blunder

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/en7wnZ1O7fU/the-register-email-address-blunder:


Första gången accepterade inlämnare Tim99 skriver "I morse fick jag ett mail från det register som informerade mig att de har skickat 3521 av sina läsare namn och e-postadresser till 46 tusen andra läsare. Tanke på de ofta rants om säkerhet här har fått vara en stora misslyckas. " El Reg skriver: "Uppenbarligen var detta ett misstag i två steg skickar process som är normen för alla våra företagskunder var över-såg att någon hade bråttom.."

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Netflix Expanderande Streaming Service till Storbritannien och Irland

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4_9iff1wPiM/netflix-expanding-streaming-service-to-the-uk-and-ireland:


bdking skriver "Netflix säger att det kommer att börja erbjuda strömmande video tjänster till kunder i Storbritannien och Irland i början av nästa år. (Ingen DVD-skivor via post, dock. Det är så" Oughts. ') Företaget lanserade tjänster förra månaden i 43 länder i Latinamerika Latinamerika och Västindien. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/diy-e-bike-hack-gets-washing-machine-motorization-stuck-on-perm/:
Har alla dött tvättmaskiner går för att möta den ensamma Maytag reparatör på himlen? Nej, några of'em få sina inälvor repurposed för användning i hipster transport, annars känd som cyklar . Åtminstone det är vad en trött, gjorde sparsam München NATURALISERA att undvika att tyska är staden dyra PT avgifter. Det är inte vad man skulle kalla en elegant hacka, som vår DIYer är tvungen att på måfå rigga upp sin bricka är 300W motorn till cykelramen och sånt två clunky 12Ah batterier i en sidebag på baksidan däck. Ändå verkar det att få jobbet gjort, snurrar med en max 3000rpms med en ejektor knappen on / off knapp som sitter på höger broms. Vi är inte säkra på hur bra eller tillförlitligt detta modjob biljettpriser vid upptaget vägar, så för närvarande har vi bara ska hålla oss till vespor. Kolla in videon efter pausen för ett orörligt porträtt av denna e Fahrrad .

Fortsätt läsa DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video)

DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video) dök ursprungligen på Engadget on Mon, 25 oktober 2011 03:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa DIY: Tech Gadgets | Tipsa | Kommentarer

Tony Fadell Demos Hans nya termostaten Nest lärande (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GT9vFLNAeDg/:

Även om du läst vår historia tidigare ikväll på iPod Godfather Tony Fadell nya bolaget Labs Nest och dess nya lärande Termostat, kan du fortfarande undrar hur någon kunde göra en termostat ett objekt av skönhet. Så vi satte oss ner med Fadell att få en video demo av den enhet som förde honom ut i pension och har arton månader i vardande.

Sann till Apple estetiska är det en stor ring du kan snurra och tryck för att styra ett sofistikerat utbud av funktioner.

Det blir den första termostaten säljs direkt till konsumenterna. Kan de bli upphetsad nog att plundra ner ett par hundra dollar? Min man och jag är äntligen sätta ett nytt värmesystem i vårt dragiga San Francisco viktoriansk. Efter denna demo var jag såld. Hur är det med dig?Analys av Google Dart

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VY2PCZ2TaVw/analysis-of-google-dart:


En anonym läsare skriver: "Googles nya språk landade med en högljudd duns och orsaka massor av intressanta debatter om den bästa platsen att hålla semikolon ... En artikel [i InfoQ] ... tittar på några av de mindre diskuteras funktioner. Snapshots verkar föra något i stil med Smalltalk bilder och tillåta omedelbar start av applikationer (något som Java har tillbringat de senaste 15 åren inte levererar) isolat är som OS processer och kommunicera med message passing -. och som artikeln antyder kan åtgärda problemet med Garbage Collection pauser av dela upp högen (låter som Erlang). Det finns mer, mest om funktioner som tar bort en del dynamiska beteende för att få start-och kodanalys lättare. Kanske Dart är värt en andra titt? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Är Verizon Breaking FCC-föreskrifterna med låsta starthanterare?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4kBA63edzP8/is-verizon-breaking-fcc-regulations-with-locked-bootloaders:


Första gången accepterade inlämnare PcItalian skriver med ett utdrag från en intressant ledare på XDA Developers: "Det öppna tillgång bestämmelsen skall Verizon att" inte neka, begränsa eller inskränka möjligheten för kunderna att använda de enheter och applikationer som de själva väljer på tillståndshavarens C Blockera nätverk. " Den fortsätter med att säga: "Potentialen för överdriven bandbredd efterfrågan ensamt skall inte utgöra grund för att förneka, begränsa eller begränsa åtkomst till nätverket." Verizon köpte Block C och försökte att få bestämmelserna bort. De misslyckades. ... Det innebär att om en enhet använder frekvenserna Block C, kan Verizon insistera inte vad apps eller firmware den körs. ... Så frågan är, alla enheter Använd Block C frekvenser? Ja. Vissa kallas Hotspots. Andra kallas HTC Thunderbolt ... [Hotspots] följa FCC-bestämmelser såvitt jag vet. HTC Thunderbolt, å andra sidan inte. I lista med regler och undantag för Block C-körkort, det står så här: "Handset låsning förbjudet Inga Licenstagaren kan inaktivera funktioner på mobiler det ger till kunderna, i den mån dessa aspekter är kompatibel med licenstagarens standarder i enlighet med punkt (b) i. Detta avsnitt'...'"

Läs mer i denna historia på Slashdot.