måndag 28 mars 2011

Legends of the Fall, Apple Style

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bfbbO0FCSMI/:
Array

Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/shocker-sprint-officially-opposes-atandts-proposed-acquisition-o/:
Ja, du läste rätt. Sprint är faktiskt går ut på en lem och officiellt motsatta AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile USA. Uppenbarligen anser det att transaktionen skulle "minska konkurrensen och skada konsumenterna" om det är tillåtet att gå igenom, och det är lovade att "bekämpa detta försök från AT & T att omintetgöra de framsteg de senaste 25 åren och skapa en ny Ma Bell duopol." Det går längre på att notera att det sammanslagna företaget skulle bli nästan tre gånger så stort som Sprint i form av trådlös intäkter, och att det och Verizon skulle "överväldigande dominera" den amerikanska trådlösa industrin och har "aldrig tidigare skådad kontroll" över post-paid marknad. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile

Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 16:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Lenovo blir värre med skåp-godkända ThinkStation E30 och ThinkCentre M81 skrivbord

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/lenovo-gets-serious-with-cubical-approved-thinkstation-e30-and-t/:
De är långt ifrån vacker, men de är också oerhört mer kraftfull än skämt-av-en-maskin du använder nu. I ett försök att hjälpa dem som lever och andas i Excel uppleva ett liv fyllt med färre frustrationer, Lenovo är slänga ut ett par nya datorer för arbetslivet. Både ThinkStation E30 och ThinkCentre M81 kan utrustas med Intels Sandy Bridge CPU, och E30 kan utrustas med en 80GB eller 160GB SSD, NVIDIAs Quadro / NVS grafik, upp till 16 GB minne, USB 3.0 och SATA III gränssnitt. De M81 steg ner lite med integrerad Intel-grafik (eller en diskret ATI alternativ), men båda riggar är optimerade för snabb start och avstängning tid under Lenovos förbättrad upplevelse (EE) 2.0 för Windows 7 program. De dåliga nyheterna? $ 629 och $ 599 utgångspunkter för att nämna, och du får vänta tills månadsskiftet april / maj för att få din smutsiga tassar runt en. Full release är efter pausen, per vanligt.

Fortsätt läsa Lenovo blir värre med skåp-godkända ThinkStation E30 och ThinkCentre M81 skrivbord

Lenovo blir värre med skåp-godkända ThinkStation E30 och ThinkCentre M81 skrivbord ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ingen iPhone 5 på WWDC i år? Det är hur det ser ut härifrån

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Genom att nu du har sett tillkännagivandet för WWDC 2011 (kommande 6 juni), men vad du kanske inte har hört ännu är att detta en kommer att bli lite annorlunda än vissa av de dev nackdelar från tidigare år. Nämligen, till skillnad från händelserna 2008 genom 2010, kan du inte se tillkännagivandet av en ny iPhone (eller IPAD ... eller något annat hårdvara relaterade). Vi hör samma typ av prat från källor som solida författare som Jim Dalyrmple av The Loop och alla sak D: s John Paczkowski har rapporterat i dag - att denna WWDC kommer att bli allt om framtiden för IOS och OS X .

Naturligtvis om att kokkärl ut, är alla ögon kommer att bli på bolagets Fall händelse, som känns som en allt mer sannolikt plats för att lansera en ny telefon - särskilt med tanke på att iPod-plats i Apples lineupen blivit minskat tack vare framgång med sina mobila enheter. Tidpunkten fastställs också Apple upp fint för en rask säsong av inköp semester telefon. När det gäller IPAD, Daring Fireball: s John Gruber spekulerats i att vi kan se någon form av ny modell på årets Fall evenemang, och medan det verkar mycket osannolikt att vi med tanke på den senaste lanseringen av IPAD 2 , ny tablett skulle en göra en perfekt följeslagare till den nya telefonen. Vad September innehar är en ren spekulation just nu, men för närvarande ser det ut som du bara kan bli bekant med din iPhone 4.

Ingen iPhone 5 på WWDC i år? Det är hur det ser ut härifrån ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 16:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Geohot Battles tillbaka mot Sony

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8DZ5IC8aWG8/Geohot-Battles-Back-Against-Sony:
csaw.csaw skriver "Enligt Ars Technica," Hotz är smäller Sonys argument på varje tur. Sony hävdar att det finns ett PSN-konto som Hotz skapat? Tja, är serienumret fel och vem som helst kunde ha gjort det kontot. Handböckerna innehöll information om hur SCEA ligger i Kalifornien? Handböckerna aldrig öppnades. " Groklaw postade den senaste tingsrätten (PDF) samt en egen analys och sade: "All over-the-top anklagelser, kort sagt, att vissa journalister publicerades i förra veckan efter att ha läst SCEA: s ansökan nu besvaras skickligt, om blickmaniac, den Playstation Network, i Kalifornien nedladdningar, serienumret, SCEA: s jurisdiktion argument, allt. jag erkänna, detta blir spännande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


McAfees webbplats Full av säkerhetshål

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXciSo6auhI/McAfees-Website-Full-of-Security-Holes:
Julie188 skriver "McAfee.com hemsida är full av trygghet misstag som kan leda till cross-site scripting och andra attacker, sade forskare i ett inlägg på Full Disclosure webbplats på måndagen. Hålen med webbplatsen hittades av YGN Etiska Hacker gruppen, och rapporterade till McAfee den 10 februari, YGN säger, innan de offentliggörs av säkerhet / hacking mejllista. Pinsamt? Ja, särskilt med tanke på att företaget aggressivt marknadsför egna McAfee Secure-tjänst som är tänkt att garantera konsumenterna att McAfee har skannat en hemsida och funnit det vara säkert. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Test-Driven Development JavaScript

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7P6Th_W7K2k/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn skriver "Test-Driven Development JavaScript av Christian Johansen är en bok som grundligt guidar användaren genom några av de mer avancerade aspekterna av JavaScript-språket och i testdriven utveckling (TDD). Under det införs Johansen bra metoder och verktyg som bibliotek för att utföra alla aspekter av TDD i JavaScript. Boken börjar med Johansen visar och undervisning läsaren några av de mer avancerade aspekterna av JavaScript för att se till att följande lektioner i TDD är väl förstådda. Den bästa delen av boken är i den sista halvt år om Johansen bygger en chatt klient och server helt ur JavaScript att använda TDD precis innan läsarnas ögon. " Fortsätt att läsa för resten av eldavojohn: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Twitter advokater Seek vill blockera Wikileaks Data Överlämning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57LPEiZ2GI4/Twitters-Lawyers-Seek-To-Block-WikiLeaks-Data-Handover:
jhernik skriver "Advokater på fredagen bad en domare att stjälpa ett förhandsavgörande från tidigare denna månad, vilket tvingar Twitter för att lämna över kontouppgifter till justitiedepartementet i ett fall med anknytning till den federala regeringens pågående utredning av Wikileaks. Överklagandet (PDF) syftar att störta en dom som skulle ge regeringen tillgång till Twitter-konto detaljer för tre användare som hade kontakt med Wikileaks. Regeringen vill också Twitter för att ge information om Wikileaks grundare Julian Assange och på Bradley Manning, en US Army privat uppgift att tillhandahålla data till Wikileaks. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
American Express kan ha varit släpar lite efter lik av Visa och Mastercard med digital betalningar genom åren, men det är att göra en ganska stor spela på idag. Det är bara tillkännagav sin nya "tjäna" digital betalning plattform, som är mer eller mindre en rak-på konkurrent till PayPal . Det innebär att du kommer att kunna överföra pengar till ditt konto Servera från ditt bankkonto eller kreditkort, skicka pengar till andra med antingen webbplatsen eller mobilen (finns för närvarande för IOS och Android), och även länka ditt konto till ett uppladdningsbart Servera kort, som du kan använda på vilken butik som helst som accepterar American Express kreditkort. Inget märkvärdigt som NFC betalningar ännu, men American Express är lovande att "snabbt utvecklas" plattformen genom att lägga till nya funktioner, och det är hopp om att få igång saker genom att avstå från de flesta av konsumenten avgifter för de första sex månaderna. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet, och slog upp källan länken nedan om du vill registrera dig.

Fortsätt läsa American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform

American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 14:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Servera | Tipsa | Kommentarer

Visualiseras: Google kartlägger uppgång och fall USA intäkter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/visualized-google-charts-the-rise-and-fall-of-united-states-re/:
Var skulle vi vara utan Google ? Tja, skulle vi inte ha ganska listor att gawk på, till att börja! Mountain View truppen har dragit 10 års värde av fiskala uppgifter från US Census Bureau och sammanställt det i några vackra, oändligt sorterbara, och åter organizable grafer. De inspirerar både vår beundran och oro, eftersom deras linjer illustrerar framträdde krympningen som ersatte amerikanska ekonomiska tillväxten under den senare hälften av det senaste decenniet. Vi har bara valt ut några av de stora staterna här, men alla 50 är Googles offentliga databas - varför inte slå källan länken och kolla upp på din lokala guvernörer "ekonomiska (miss) ledarförmåga, eh?

Fortsätt läsa visualiseras: Google kartlägger uppgång och fall USA intäkter

Visualiseras: Google kartlägger uppgång och fall USA intäkterna publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Public Data Explorer | Tipsa | Kommentarer

Intel Ersätter Consumer SSD Line, Nixes SLC-SSD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hq8PkQKpx7s/Intel-Replaces-Consumer-SSD-Line-Nixes-SLC-SSD:
Lucas123 skriver "Intel lanserade idag en rad av konsument Solid State Drives som ersätter branschens mest sålda X25-M line. Den nya 320-serien SSD dubblar upp kapaciteten över X25-M-enheter till 600 GB, dubbel sekventiell skrivhastighet, och sjunker pris så mycket som 30% eller $ 100 på vissa modeller. Intel visade också sina konsumentprodukter SSD har outselling sin företagsklass SSDs i datacenter, så det planerar att släppa sin serie av single-level cell NAND flash SSD och skapa en ny serie av SSD-enheter baserade på multi-level cell NAND för servrar och lagringssystem. skillnad från sina senaste SSD lanseringen, som såg Intel använder Marvells controller, sade företaget att det fastnat med sin egen behandling teknik med denna serie. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Test-Driven Development JavaScript

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3kPQ0eX1VZE/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn skriver "Test-Driven Development JavaScript av Christian Johansen är en bok som grundligt guidar användaren genom några av de mer avancerade aspekterna av JavaScript-språket och i testdriven utveckling (TDD). Under det införs Johansen bra metoder och verktyg som bibliotek för att utföra alla aspekter av TDD i JavaScript. Boken börjar med Johansen visar och undervisning läsaren några av de mer avancerade aspekterna av JavaScript för att se till att följande lektioner i TDD är väl förstådda. Den bästa delen av boken är i den sista halvt år om Johansen bygger en chatt klient och server helt ur JavaScript att använda TDD precis innan läsarnas ögon. " Fortsätt att läsa för resten av eldavojohn: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Java Creator James Gosling hyra i Google

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3PT_x8gzqDs/Java-Creator-James-Gosling-Hired-At-Google:
jfruhlinger skriver "Några månader efter att ha lämnat Oracle i ett huff, har far Java James Gosling började på Google Det är inte klart vad hans arbetsuppgifter kommer att vara där, men med tanke på några av hans tidigare uttalanden om Googles projekt -. att Android inte har någon vuxen tillsyn, till exempel - det kommer att bli intressant att se vad som utvecklas ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


12-Year-Old Omskrivningar Einsteins relativitetsteori

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lb9SLdCVc3c/12-Year-Old-Rewrites-Einsteins-Theory-of-Relativity:
. Rhathar skriver "En 12-årig pojke vid namn Jacob Barnett är ett matematiskt geni Mastering många college kurser på astrofysik vid en ålder av 8, arbetar han nu på mest ambitiösa projekt hittills: sitt eget" utökad version av Einsteins relativitetsteori '. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Series 9 (NP900X3A) laptop recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/samsung-series-9-900x-laptop-review/:
Tillbaka på CES, Samsung drog ut en hel del överraskningar, och nej, vi är inte med hänvisning till sin Zoll-infunderas presskonferens - även, att prestanda fortfarande ger oss rysningar. Av alla sydkoreanska företaget Meddelanden på mässan, som vi påminna dig ingår en imponerande ny LTE telefon och utbud av SmartTVs , det var dess Series 9 laptop som lämnade oss mest chockad. Och ja, bör en blick på bilden ovan förklara varför vi befann oss räkna ner dagarna tills dess mars lanseringsdatum. Den 2,8-pound-systemet är ett komplett och totalt 180 från Samsung är typiskt skrymmande gängse systemen, men dess 0,64-tums tjock chassi fortfarande CRAMs i ganska lite hästkrafter med en Core i5-2537M-processor, en 128GB SSD, och 4GB RAM-minne. Det är också byggs från några av de tuffaste saker på jorden, har bakgrundsbelyst tangentbord och en otroligt hög kvalitet 400 nit LCD. Du förstår, $ 1.699 maskinen teeters på att ha den absoluta perfekta balansen mellan skönhet och muskler, och säkert har kärnan ingredienser för att konkurrera med andra mycket populära och supertunna ultraportabel - men när du får den hem och ut ur sin fantasi rutan gör det verkligen har kotletterna? Eller är detta bara ännu ett tåg tunn och dyr bärbar Windows som inte når? Det är dags att ta reda på - slog sönder för vår recension.