torsdag 28 april 2011

Programmerare för Endeavor Nu besättning på sista flygning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pgdZ57l5clc/Programmer-For-Endeavor-Now-Crew-On-Final-Flight:
Lucas123 skriver "Greg Chamitoff, en programmerare som skrev program för NASA: s Endeavour rymdfarkoster, kommer att sprängning av sig på Shuttles sista 15-dagars flygning som Mission Specialist på fredagen. Chamitoff, som skapade programvara inriktad på rymdfarkoster analys och manövrera optimering. Kommer att fungera rymdstationens robotarm, och han kommer även att delta i två rymdpromenader. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Ja, Kan en Armadillo ge dig Spetälska

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3sbJOP3UX9I/Yes-an-Armadillo-Can-Give-You-Leprosy:
sciencehabit skriver "I åratal har forskare spekulerat i om bältdjur kan överföra spetälska på människor, och att de ligger bakom några tiotal fall av sjukdomen som inträffar i USA varje år. Nu har de bevis. En genetisk studie som publicerades i The New England Journal of Medicine visar att amerikanska bältdjur och mänskliga patienter dela vad som verkar vara en unik stam av bakterien som orsakar lepra. Om ett bältdjur är blod "fick på mina däck på min bil från att köra [djuret] över, skulle jag tvätta ner, "råder en expert." Och jag vill inte gräva i marken som har en hel del bältdjur avföring. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Högsta domstolen: AT & T kan tvinga Arbitration

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FN7xMd2pECY/Supreme-Court-ATampT-Can-Force-Arbitration:
suraj.sun skriver med denna olyckliga nyheter som rapporteras av Ars Technica: "Högsta domstolen på onsdagen fast att AT & T - och faktiskt, alla företag - skulle kunna blockera grupptalan som uppstod från tvister med kunder och istället tvinga de kunder till bindande skiljeförfarande . Domen vänder föregående lägre domstol beslut som klassificeras bestämmelserna i AT & T: s upphandling av tjänster som preskriberats klass skiljeförfarande som "orimligt". ... I de fall ett orättvis praxis affects stora antalet kunder, skulle AT & T eller andra företag settle tyst några enskilda anspråk i stället för att konfronteras med större grupptalan bosättningar som kan omfatta bestraffande utmärkelser utformade för att avskräcka från framtida dålig praxis. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ny värmepump kommer att pågå 10.000 år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOJEiF9yfEU/New-Heat-Pump-Will-Last-10000-Years:
formaggio skriver "De flesta värmepumpar upprätthålla en genomsnittlig livslängd på 10-20 år, men forskare vid universitetet i Stavanger i Norge (USN) och universitetet i Oslo anser att de har utvecklat en ny värmepump som räcker upp till 10.000 år . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


US Gov't Så här stänger 137 datacenter i 2011, mer år 2015

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tKXzWVyCtnM/US-Govt-To-Close-137-Data-Centers-In-2011-More-By-2015:
1sockchuck skriver "Den amerikanska regeringen har stängt 39 datacenter i år, och räknar med att stänga 98 mer i slutet av 2011, sade Federal CIO Vivek Kundra onsdagen. De 137 nedläggningar är ett steg mot det långsiktiga målet att konsolidera 800 av regeringens 2.094 datacenter 2015. myndigheter har identifierat 100 E-system och 950.000 brevlådor att migrera till en cloud computing modell som en del av Kundra s "Cloud första initiativet."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Pepsi skapar ett socialt nätverk automat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNS7-DBxm8E/Pepsi-Creates-a-Social-Network-Vending-Machine:
RedEaredSlider skriver "Nu ännu varuautomater är få i den sociala medier agera Pepsi har rullat ut en ny maskin som kan skicka en läsk till en vän, med en Facebook-liknande funktionalitet Från artikeln:".. Tillsammans med att köpa en soda med antingen kontant eller med kreditkort, kan den sociala Vending System människor att skicka en användare en läsk som en gåva. Allt de behöver göra är att ange mottagarens namn, mobilnummer och ett personligt SMS. Konsumenter kan även skicka en video tillsammans med den gåva . emot en gång, kommer mottagaren lära där de kan lösa det. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Chrome OS maskiner läckte in felrapporter: Acer netbook och touch-friendly Seaboard

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Acer Chrome OS Netbook Plöjt igenom felrapporter är ett pålitligt sätt att gräva upp saftiga bitar av info, och tack vare den tidlösa taktik vi har lite specs på ett par oanmälda Chrome OS -enheter. Först ut är en netbook från Acer kodnamnet ZGB som enligt en nyligen in rapport, kommer att ha en 1366 x 768 panel, förmodligen i 10 till 12 tum sortiment. Vi vet också att du kan ansluta en extern bildskärm till den via en HDMI-port som drivs av en kodare chip från Chrontel. Eftersom AMD: s Fusion netbook-plattform stödjer HDMI nativt kan vi också utgå ifrån att ZGB kommer att köra webb-bara OS på en Atom-processor. Det är där detaljerna slut för nu men, hey, det är bättre än ingenting.

Den andra enheten, Seaboard, har flyter runt på Chrome OS felet depå för en tid, men rapporterna börjar äntligen att avslöja några kittlande detaljer. Vi vet nu att det drivs av en Tegra 2 och sport en pekskärm - det perfekta stället att testa dessa finger-friendly tweaks vi har hört så mycket om. Det finns också nämner ett "lock byta och ett fysiskt tangentbord, vilket tyder på att det kan vara en cabriolet eller något i stil med den Eee Pad Slider snarare än en ren griffeltavla. Hybriden formfaktor skulle göra vettigt eftersom det kommer hus ett par USB-portar och en HDMI-uttag, som skulle kunna innebära en ganska klumpig tablett. Naturligtvis är ingen av dessa enheter bekräftade ännu (och Seaboard är mest sannolikt som används för interna tester bara) men vi har fått en bättre uppfattning om vad som väntar när webbläsaren-baserat operativsystem kommer till konsumenterna senare i år.

Chrome OS maskiner läckte in felrapporter: Acer netbook och touch-vänlig Seaboard ursprungligen visades på Engadget tor, 28 Apr 2011 13:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Macles , Chrome Story | Tipsa | Kommentarer

Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:
Shake Vikt är det inte, men som 21: a århundradet träning lösningar går, Tweet_Fit har definitivt potential att få människor att prata - eller, åtminstone, tweeting . Utvecklad av en brittisk design student, den anslutna gym fäster tillbehör till slutet av en vanlig hantel och skickar uppdateringar till din Twitter-konto när du börjar och slutar träna. Ta det inte och det leder dig genom den perfekta curl. Tweet_Fit designer påpekar att det erbjuder ett nytt sätt för lärare att hålla reda på sina kunder, och kan användas för att sporra en sund konkurrens mellan vänner. Ges kommer det inte göra skryter om hur mycket du kan bänk något lättare, men då tweeting en inbjudan till pistolen visa är opersonligt. Tweet_Fit är fortfarande en prototyp, men du kan kolla in en video av Twitter-aktiverade hantel i åtgärder efter rasten.

[Tack, Fraser]

Fortsätt läsa Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video)

Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 28 Apr 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fraser Spowart | Tipsa | Kommentarer

GPS Maker TomTom skickar din Speed ​​Data till polisen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yPIT5weEjU4/GPS-Maker-TomTom-Submits-Your-Speed-Data-To-Police:
En anonym läsare skriver: "GPS-system i TomTom Live sortiment alla har inbyggt 3G data kort, vilket foder platsen och rutten information tillbaka till en central server. Enligt CNET, denna data, tillsammans med användarnas hastighet information görs tillgängliga för lokala myndigheter och polisen. " Från artikeln: "Att veta polisen kan se var du kör och hur fort du kommer är ögonöppnande grejer, men TomTom säger att data är anonym och kan aldrig spåras tillbaka till en enskild användare eller enhet Vanligen. vi skulle vara säkra på detta, men vi minns Apple att säga något liknande innan platsen för spårning av exkrementer hit telefonen som bär fan. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


iPhone 3G och iOS4 Brist kemi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s2w2hsBbz3E/iPhone-3G-and-iOS4-Lack-Chemistry:
adeelarshad82 skriver "Beviljade att iPhone 3G är ca 3 år men vissa av oss som fortfarande har det frestas att uppdatera det till IOS 4 för mappar, gängade e-post och iBook även om det innebär fängelse-breaking telefonen. Men tyvärr , som det visar sig, det är verkligen inte värt besväret. Inte bara uppdatera långsamma telefonen, i vissa fall av en bråkdel av en sekund och i andra mycket mer, men det är en mardröm att nedgradera tillbaka till IOS 3. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Galaxy S II recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/samsung-galaxy-s-ii-review/:
Om du inte redan vet allt om Samsung Galaxy S II , var har du varit de senaste två månaderna? Efterföljaren till en av de mest populära Android telefoner hittills bär en börda av förväntan nästan lika betydande som sin 4,3-tums Super AMOLED Plus-skärm. Det lovar att bli tunnare, lättare och snabbare än Galaxy S som föregick det, medan garnering Android 2.3.3 med en uppsättning TouchWiz anpassningar som faktiskt kan förbättra, snarare än att hindra, användarupplevelsen. Som sådan tjänar Galaxy S II Samsung full poäng för ambitionsnivån, men gör detta slinky nya smartphone leva upp till sina interstellära hype? Svaret, som alltid, finns efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy S II recension

Samsung Galaxy S II recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 28 Apr 2011 12:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer