söndag 17 juli 2011

Klimatforskare Be om hjälp Fighting somaliska pirater

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ctKJK1W_VEk/Climate-Scientists-Ask-For-Help-Fighting-Somali-Pirates:
thebchuckster skriver "Forskare söker hjälp av den australiska och amerikanska marinen att avvärja somaliska pirater som hotar en av världens viktigaste program för klimat övervakning. De hoppas att driftsätta ca 20 robotliknande instrument i en no-go området norr om Mauritius. Instrumenten , som är rekord havet värme och mönster salthalt, programmerad att dränka och så småningom dyka upp igen för att ladda upp sina data till satelliterna "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kriget för ModernWarfare3.com, med särskild Battlefield 3 utseende

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kO0Rozw2ETQ/the-war-for-modernwarfare3com-with-special-battlefield-3-appearance.ars:

Battlefield 3 och Modern Warfare 3 är låsta i en hård konkurrens för dollar i första-person shooter fans, men förra veckan kriget tydligen trappats upp. Webbplatsen www.modernwarfare3.com började hänvisad till den officiella Battlefield 3 plats, vilket många att tro att EA var mitt i en mycket gutsy PR-stunt.

Activision var inte road och har sedan lämnat in en tvist domännamn med National Arbitration Forum, som hävdar att man har fullständiga rättigheter till ModernWarfare3.com domännamn.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Orphiro är elektrisk motorcykel: som en Harley, bara inte obnoxiously högt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:
Det är säkert inte den första elektriska motorcykel till (tyst) crisscross vårt bord, men den självbetitlade Orphiro är säkerligen en av de elegantaste. Designad över i Holland som ett wide body alternativ till bensin-guzzling hawgs, bygger detta miljövänliga tvåhjuling på Li-ion batterier och en motor som driver en slutsumma på 72 volt. Den topphastighet på 75 miles per timme förmodligen inte skulle IRRITERA upp publiken i Sturgis, men kryssning för 60 fasta mil utan att använda en droppe av gas bara kan. Om allt går bra, bör vi se de första kommersiella versionen träffar trottoaren i september, men olycksbådande, det finns inget omnämnande av pris. Något säger oss att det kommer falla rakt i "om du måste fråga ..." kategori.

Orphiro är elektrisk motorcykel: som en Harley, bara inte obnoxiously högljudd ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 16:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Inhabitat | källa Orphiro | Tipsa | Kommentarer

NCAA att strama åt Twitter Regler

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2zfLe4k7oyo/NCAA-to-Tighten-Twitter-Rules:
theodp skriver "Facebook och Twitter har gjort eleven idrottare mer tillgänglig än någonsin, men tweets som fångar vakande öga NCAA kan vara allt som behövs för att få ner ett lyckat college atletisk program. Bland de anklagelser som riktats mot Univ.. of North Carolina av NCAA är ett misslyckande att "adekvat och konsekvent följa sociala nätverk aktivitet" som NCAA menar skulle ha orsakat skolan för att upptäcka andra kränkningar tidigare än de gjorde. För att klara den skrämmande uppgiften att övervaka hundratals konton på daglig basis är några sportprogram vänder sig till programvara som UDiligence, medan andra väljer en enklare metod, som att ha en coach regelbundet kontrollera på inlägg från lagets spelare. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Weird Science har en drink, en rök, och ett laddat skjutvapen

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:

Inte undra på alkohol och tobak hanteras av samma myndighet: Den amerikanska regeringen har en myndighet som ägnas åt alkohol, tobak och skjutvapen, som slår många som en udda kombination. Baserat på en del ny forskning kan dock detta vara en helt rationella val. En Garen Wintemute av UC Davis har undersökt vanor över 15.000 amerikaner, och fann att alkohol och tobak går ihop . Skjutvapen ägarna var mer benägna att dricka mycket och köra efteråt. Ännu värre, bland pistol ägare, var de som tenderade att FROSSA med alkohol mer sannolikt att bära en pistol för skydd mot andra och hålla vapnet utan säkerhet i den laddade huset. Det finns ingen uppenbar koppling till tobak här, men vi ska gissa "potential för självskada" kan knyta ihop dem.

Papegojor få namn från sina föräldrar: Papegojor är imponerande sångare, särskilt när höjde bland människor, men dessa kunskaper spelar också en roll i det vilda, där vissa arter har observerats att använda sk "contact kallar"-princip, unika namn som hjälpa till att identifiera en individ. Nu har forskare spårat en serie papegoja bon att räkna ut hur dessa samtal utvecklas. De unga gröna-rumped Parrotlets i studien plockade upp sina namn från sina föräldrar . Det är inte att föräldrarna namnge dem per se, mer att ungdomarna börjar att utveckla sin unika kontakt ringer genom att delar av saker de hör från båda sina föräldrar och slå ihop dem till något unikt. För att visa att detta inte är någon form av genetisk rekombination, spårade forskarna bon med Foster kycklingar, och fann att samtalen var en blandning av de av föräldrar som tog dem.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


iUsers frigör din iPhone i monogami, gör att flera användarprofiler

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Dela en iPad? Ett nytt tweak är på väg till den andra App Store som ska göra livet lite enklare: användarprofiler för iOS. Det mod, dubbad iUsers, lägger till en knapp användare inloggning till IPAD lås skärm. Tweak segregerar Application Data och inställningar mellan användare, vilket innebär att användare A: s Angry Birds poäng kommer inte att röra och blanda med användare B är perfekt tre stjärnor. App installationer, musik och video är för närvarande delas mellan användare, men tweaka skapare hoppas att rätta till detta i en framtida uppdatering. Det är en jailbreak bara mod, naturligtvis, men ändå en snygg funktion vi vill gärna se genomförs i framtida versioner av IOS . Den iUsers tweak bör slå Cydia snart, men folk som vill ha en tidig titt kan fastna det nu genom att följa instruktionerna i källan länken.

iUsers frigör din iPhone i monogami, gör att flera användarprofiler publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BlogdoiPhone | Tipsa | Kommentarer

Hadoop & Startups: Var Open Source Meets Business Data

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Denna gäst post skrevs av Kovas Boguta , chef för Google Analytics på Weebly . År 2009 skrev Kovas en gäst post om att visualisera realtid sociala strukturer.

För tio år sedan, öppen källkod LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Python) stack började omvandla web start ekonomi. Som ny öppen källkod webbservrar, databaser och webb-vänlig programmeringsspråk befriade utvecklare från proprietär programvara och stora järn, rasade startkostnader. Detta sänkte inträdeshindret bytte start finansiering spelet, och ledde till uppkomsten av den nuvarande Angel / såddfinansiering ekosystem. Dessutom, naturligtvis, att möjliggöra en generation webapps vi alla använder varje dag.

Samma process är nu utspelas i Big Data rummet, med en öppen källkod ekosystem centrerad kring Hadoop undan de dyra, proprietära lösningar. Startups skapar mer intelligenta företag och mer intelligenta produkter som följd. Och kanske ännu viktigare, har denna tekniska rörelse potential att sudda ut skarpa linjen mellan traditionella företag och traditionella nystartade webben, dramatiskt växande spelplanen för innovation.

Problem LÖSNING

Även en måttligt framgångsrik start har en användarbas jämförbar befolkning till nationalstater. Den resulterande massan av användardata skapar problem och möjligheter. Problem eftersom förstå värdet av varje användare och transaktioner blir mer komplex. Möjligheter, eftersom den kollektiva intelligensen hos befolkningen kan överföras till bättre användarupplevelser.

Fram till bara ett eller två år sedan, analysera denna skala av uppgifter som krävs för samma typ av företag lösningar som LAMP skapades för att undvika. Flerårigt, multimiljon handlar om artister som IBM , Oracle och Teradata . Naturligtvis kan nästan ingen start råd med den typen av kostnader. Dessutom gör den stängda källkod tekniska stamtavla av dessa lösningar dem oförenliga med start teknisk kunskap och kultur.

Skriv Hadoop. Hadoop löser dessa problem databehandling på ett sätt som är både start-kompatibla, och tekniskt överlägsen. Som ett open-source projekt utvecklat av och för ingenjörer, det är mycket praktiskt och rakt i mittfåran för start branschpraxis. Och dess arkitektur map-reducerande över ett kluster av råvara noder är mer flexibel och kostnadseffektiv än traditionella datalager.

Med tanke på den uppdämda efterfrågan, är det ingen överraskning att Hadoop blåser upp. För att se hur ett projekt med öppen källkod gör, är det första du ser på utvecklaren sändlista trafik. Om du samla alla Hadoop-relaterade e-postlistor och rita hur många meddelanden, du får den klassiska hockey-kurvan pinne tillväxt:

I dagens värld är det inte mycket av en sträcka att säga att framtiden för teknik formas av utvecklare antagande. Eftersom fler ingenjörer och fler nystartade anta Hadoop, är dess förmåga att bli en standard antagande vid konstruktionen av produkter och företag för framtiden.

HADOOP I DAGENS Startups

På hög nivå, det finns tre områden där Hadoop är att hitta program i dagens startup: 1) Analys av kundernas beteende, 2) Starta nya användaren ser för funktioner, och 3) Aktivera helt nya branscher som tidigare var utom räckhåll .

Eventbrite är ett exempel där Hadoop är driver nya användaren ser för funktioner. Den snabbt växande händelser tjänst kan arrangörerna hantera och marknadsföra sina evenemang, och hjälper användare att hitta relevant evenemang. För att hjälpa växer företaget snabbare, är deras datatjänster laget usin

Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

NASA Probe Orbiting Asteroid Vesta

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-D2RHsTlUqA/NASA-Probe-Orbiting-Asteroid-Vesta:
astroengine skriver "Mission förvaltare av NASA: s Dawn asteroid sond hade en lång lördag, väntar på nyheter från asteroidbältet Så småningom fick de beskedet att de hoppades på..: Dawn hade kommit in Vesta omloppsbana Detta är första gången i historien som ett objekt i asteroidbältet har kretsade genom en konstgjord satellit. Det har tagit fyra år för jon propeller självgående rymdfarkost att nå asteroiden och det fanns en viss osäkerhet om huruvida sonden hade fångats av asteroiden gravitation alls. men efter en lång väntetiden fick uppdraget chefer signalen efter gryningen kunde orientera sin antenn mot jorden. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Singbox SV-606 är MP3 milkshake bringar Portable Audio kärlek till din trädgård

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/singbox-sv-606s-mp3-milkshake-brings-the-portable-audio-love-to/:
Se till att rada upp av flerfärgade, kromatisk Doodads ovan? Dessa är inte i själva verket en mängd glänsande USB-drivna kazoos Le suck, vi vet -. Kanske nästa gång. Vad är de då? Prova super spiffy som ser koreanska linje Singbox SV-606 högtalare / MP3-spelare att packa en FM-radio, microSD-kortläsare och hörlursuttag till ett 85mm med 35mm kula shell-formad design. Även om dessa digitala ljudspelare inte kommer vara användbart i mordet något regnbågens besatt varulvar, de hjälper nog få ett par heads-en-svarvning som du visa upp din lördag grejer Night Fever ner boulevarden. Hit källan för en översatt bakgrund av dessa utsålda skönheter.

Singbox SV-606 är MP3 milkshake bringar bärbart ljud kärleken till din gård som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Nya Visa | Tipsa | Kommentarer

Facebook Bans Google + annonser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/09ga-y0V_pw/Facebook-Bans-Google-Ads:
Barbara, inte Barbie skriver "nöjer sig inte med att göra det svårt för människor att exportera sina Facebook-kontakter till Google +, har Facebook förbjudit nu alla annonser från App utvecklare Michael Lee Johnson, som drev en annons säger" Lägg till Michael till Google + ". Facebook skickade honom följande meddelande:. 'Ditt konto har avaktiverats Alla dina annonser har upphört och får inte köras igen på platsen under några omständigheter Generellt vi inaktivera ett konto om alltför många av sina annonser bryter mot våra användarvillkor. Använd eller reklam riktlinjer. Tyvärr kan vi inte förse dig med de specifika kränkningar som har bedömts vara missbruk. Läs våra användarvillkor och riktlinjer Reklam om du har några ytterligare frågor. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Toshiba Trivs upplever sova / vakna / reboot frågor?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/toshiba-thrive-experiencing-sleep-wake-reboot-issues/:
Toshibas Android-drivna Trivs precis börjat sjöfarten till slutanvändare under de senaste veckorna, men redan ser vi en oroväckande mängd felrapporter dyker upp över på kläderna egen sajt. Närmare bestämt är legioner av användarna att deras Thrive är att ha ett val om en tid kommer ut från vänteläge utan att en fullständig, hård omstart, och några är till och med antyda att det kommer att slå på genom sin ensam ibland. Svårt att säga om detta är något som kan avhjälpas genom en kommande firmware-uppdatering, men här hoppas, eller hur? Låt oss veta om du ser samma problem i kommentarerna nedan - vi har inte sett något av detta i den handfull dagar vi har testat vår egen, men vi var noga med att rapportera mer ingående i våra kommande granskning.

[Tack till alla som skickade detta i]

Toshiba Trivs upplever sova / vakna / reboot frågor? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 00:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Toshiba Forum | Tipsa | Kommentarer

ViewSonic ViewPad 10Pro träffar FCC, har inget emot FBI inte dess delad personlighet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/viewsonic-viewpad-10pro-hits-the-fcc-feds-dont-mind-its-split/:
Vem har sagt flera personlighetsstörning var en dålig sak? Absolut inte ViewSonic, vars Ek Trail drivs ViewPad 10Pro - som gör den dubbla OS dansa med Windows 7 och virtualiserade Android 2,2 - precis gjort sin väg genom FCC. Regeringens stämpel av godkännande på sin WiFi och AT & T-vänlig WCDMA radioapparater innebär att det inte kommer att steka våra hjärnor, och det bör inte dröja länge innan vi ser 10Pro i butikerna. Självklart, vi vet fortfarande inte priset på denna enhet ... eller den psykiatriska kostnaderna för OS byta sätt.

ViewSonic ViewPad 10Pro träffar FCC, har inget emot FBI inte dess delad personlighet ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Redpoint Ventures: att tjäna pengar på gammaldags sätt

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVoJz2_hr2U/:

Förra veckan vi bröt nyheten om den imponerande-men-inte-jawdropping $ 200.000.000 förvärv av Cloud.com av Citrix och stjärnornas år avkastning som Redpoint Ventures är med. Vad gör Redpoint rekord så unik är att företaget är att ha ett bra år trots att de inte är i en av de fem stora: Zynga, Facebook, LinkedIn, Twitter, 0r Groupon. Hell, låt oss göra det till en stor sex och kasta i Pandora Sedan börsintroduktionen gjort så mycket buller.

Satsningen världen har aldrig varit mer polariserad mellan har och har, inte företag. Det talas om att Accel sitter på en fond som kommer att ha den högsta avkastningen i branschen har någonsin sett, tack mest på Facebook. Samtidigt måste Greylock sitta på en av, om inte det - bästa fonden i sin historia från början av andelar i LinkedIn, trevligt prissatt andelar i Facebook och Pandora och ett sent stadium investering i Groupon. Naturligtvis ingen enskild person i företaget verksamhet kan vara i en bättre position för att njuta av 2011 än Reid Hoffman: Han är grundare och största ägare i LinkedIn, den första pengar i Zynga, delägare i Greylock, och en ängel investerare i Facebook.

Samtidigt finns det massor av venture företag på andra sidan av denna klyfta som går i konkurs. Liksom barnet fastnat öva fiol medan han ser sina grannar spela fotboll på gården, kan dessa företag ser bara på när vi i all oändlighet diskutera om det är en bubbla eller inte. Det verkligen känns inte som 1999 till dem. 1999 var en tid som alla med en rimlig anledning att kalla sig en riskkapitalist kan samla in pengar. Dessa företag, och det finns en hel del av dem, har svårt att anskaffa annan krona.

Min bästa gissning är att det finns dussintals av dem, men det kan finnas fler. Döende venture företag är som de levande döda. De kan ha år av häpnadsväckande runt med intressen i fortfarande aktiv portföljbolag, hoppas de fortfarande sitter med en lottsedel som kan sätta tillbaka dem i spelet. Om inte, de bara långsamt trappa ner.

En del av orsaken till en sådan industri koppla bort den polaritet avkastning. Konsumenten Web företag som är denna cykel vinnare är några av de största som världen någonsin har sett, tack vare spridningen och mognad av webben, och det faktum att de flesta av dem har väntat så länge med att söka en exit. Men den andra stora trenden har varit funktionen / app företaget flip för mindre än $ 100 miljoner. Det är väl dokumenterat att de små och medelstora företag kan inte längre gå allmänheten, och de flera hundra miljoner dollar förvärv singlar och dubblar-liknande Cloud.com och andra Redpoint avsluta Clearwell-har svårt att komma med.

Allt detta är vad som gör Redpoint vinnande 2011 ett sådant hoppfullt tecken på att det fortfarande finns något i mellan två ytterligheter. Företaget har funnit flera utgångar ger dem tillbaka till 10x eller mer utan stavar i de stora Web 2.0-namn. De har gjort det genom mindre sexiga Internet företag som Hemma Borta, internationella utgångar som Qihoo, och några solida dubblar och tripplar i företaget verksamhet. Redpoint inte har räknat med lucking i den stora poängen, har företaget gjort genomtänkta placeringar till rimliga priser och grävde sin egen lycka.

Jag hann upp Redpoint nyaste partner Satish Dharmaraj på video förra veckan för att prata lite mer om företagets kör. Han började på företaget för två år sedan efter ett fantastiskt rekord som entreprenör, och Cloud.com var hans första affär. Vi talade om hur Redpoint är att tjäna pengar, och vi pratade om hur det var för Dharmaraj att vara på andra sidan bordet.

<em>Anonym</em> skapar sin egen sociala nätverk

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_YBycuBDPE/emAnonymousem-Creates-Its-Own-Social-Network:
En anonym läsare skriver: "Google uppgift har förbjudit en handfull medlemmar i Anonyma från Google + (det är inte exakt klart hur många konton stängdes). Den hacktivist gruppen liknas Googles åtgärder för att berättelserna av aktivister att förbjudas från Facebook, Twitter, YouTube, som . såväl som regeringar att blockera olika hemsidor med hjälp av verktyg Internetcensur Som ett resultat har Anonym beslutat att skapa sitt eget sociala nätverk:. Anonplus "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Windows Phone 7 Connector sätter nu din Home Server i handen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Windows Server Solutions telefonkontakt
Ok, Windows Server Solutions telefonkontakt inte exakt låter spännande, men om du är en av de få människor där ute gunga en Windows Home Server 2011-maskin och en WP7 telefon, är du förmodligen kommer att vilja få detta upprätta ASAP . Kombinationen av server-side plug-in och telefonen app låter dig fjärrstyra din server - utlösande säkerhetskopior, hantera användare, och visa varningar. Du kan även dra upp mediafiler lagrade på din server, även om du inte kan kopiera dem lokalt för din senare tittar eller lyssnar nöje. Det är inte bara för hemanvändare heller. Plug-in fungerar med Windows Small Business Server 2011 Essentials och Windows Storage Server 2008 R2 Essentials för mindre företag som är beroende av Microsoft-drivna mobiler. Du kan hämta den server add-on på mer täckning länken och smartphone app från Zune Marketplace.

Windows Phone 7 Connector sätter nu din Home Server i handen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPU | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer