tisdag 7 juni 2011

Walmart droppar tillfälligt iPhone 4 priset till $ 147, inte att du kommer att kunna hitta en

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Snabbt! Någon berätta Walmart Black Friday är inte för ytterligare fem och en halv månad. Utan nya iPhone i sikte , återförsäljare är att sälja 16GB versionen för $ 147 om avtal - typ av stunt vi skulle räkna med att dra i ett försök att rulle i julshoppare. Varför låter vi så otacksamma, kanske du undrar? Enkelt: eftersom du förmodligen inte kommer att kunna få tag på en. Försäljningen, som gäller för AT & T och Verizon modeller, pågår fram till den 30 juni och bara ett ospecificerat antal "Välj"-butiker kommer även att delta. Inga ord om hur många rabatterade telefoner Walmart har att aktrisen, men både svarta och vita versioner säljs på nätet, som inte exakt bådar gott för dina chanser att göra mål en personligen.

Walmart droppar tillfälligt iPhone 4 priset till $ 147, inte att du kommer att kunna hitta en ursprungligen visades på Engadget sön, 7 jun 2011 15:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PCMag | källa Walmart | Tipsa | Kommentarer

Sonys Playstation Vita: en närmare titt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/sonys-playstation-vita-a-closer-look/:

Vi berättade vad Sonys Playstation Vita kändes , men här är det i de blanka plast köttet - alla fem inches av levande OLED-display, två kameror, dubbla analoga styrspakar, tolv knappar, två kapacitiva digitaliserare och en D-pad. Kolla in galleriet nedan för några närbilder, medan vi går nab några videofilmer av quad-core handhållna i aktion.

Sonys Playstation Vita: en närmare titt publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 jun 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Finns det en ny Geek antiintellektualism?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1b4ekT0UNQ8/Is-There-a-New-Geek-Anti-Intellectualism:
Larry Sanger skriver "Geeks är tänkt att vara, om något, intellektuell. Men det nyligen slog mig att en hel del internet nördar och digerati ha låtit många puzzlingly anti-intellektuell anteckningar under det senaste decenniet, och särskilt nyligen. The Peter Thiel- inspirerade hävdar att högskolan är ett slöseri med tid är bara det senaste exemplet jag har stött på (och argumenterade emot) fem gemensamma yttranden, spridda av nördar, som verkar ledas ner en hal is J'accuse: ".. På botten av hal backe, ni verkar vara emot kunskap varhelst den förekommer, i böcker, i experter, institutioner, även i ditt eget sinne. " Så, har jag rätt? Finns det en ny nörd antiintellektualism? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kinect Star Wars hands-on: Engadget och Joystiq komma i kontakt med Kraften

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
Vi har väntat på nästan ett helt år att dela upp stridsdroider med en Kinect kontrollerad ljussabel, och vi fick chansen i går kväll, påtagning virtuella Jedi kläder tillsammans med våra vänner på Joystiq och uppmana våra inre midi-chlorians i en serie av korta co-op slagsmål. Den interaktiva demo Kinect Star Wars version är en ganska skript affär - ditt ljus sida avatarer automatiskt streck från möte till möte med den tillfälliga cutscene mellan, utan några frågor från dig, och när du hamnar i ett virrvarr, kontrollerna dator som fiender du möter också. Fortfarande finns det en hel del manövrer tillgängliga när bekämpa börjar på allvar. Du kan svänga höger hand att svepa med ljussabel, ta upp din kvar för en mäktig kraft Push, hoppa till vända på olyckliga jagare droider, steg framåt med dash direkt på en fiende, och luta din kropp att smita och flip. Det är lite av en försening mellan den tid du gesten och den tid som spelet erkänner dina handlingar, men det i allmänhet tycktes följa vår sabel stroke och en produktchef berättar en eftersläpning fix är inkommande. Lång historia kort, vi kan inte säga riktigt än om din 01:01 skivas fantasier kommer att uppfyllas.

Kinect Star Wars hands-on: Engadget och Joystiq komma i kontakt med Kraften publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 jun 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Hur Apples IOS gick från otrygga säkraste

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pjNbL9zlsA/How-Apples-iOS-Went-From-Insecure-To-Most-Secure:
GMGruman skriver "Det finns inget sådant som en perfekt säkert operativsystem, men säkerhetsexperter överens - något motvilligt i vissa fall - att IOS, Apples mobila operativsystem, är den säkraste kommersiella OS idag, mobil eller stationär den inte startade. det sättet naturligtvis, och Robert Lemos förklarar vad Apple gjorde för att gå från osäkra till mest säkra. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nintendo lanserar ny konsol: Wii U

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvni0bP-u6o/Nintendo-Announces-New-Console-Wii-U:
_xeno_ skriver "Nintendo har meddelat det officiella namnet på vad som hade varit känt som" Project Cafe: "Wii U. Det är en HD-konsol, är den bakåtkompatibel med Wii (det är oklart om detta inbegriper GameCube programvara), och regulatorn gör i själva verket har en pekskärm på det. Nintendo demoed flytta en omgång av TV: n och spela det endast på Wii U controller. " Även i E3 nyheter, skriver cylonlover "Vid sin E3 presskonferens Sony visade slutligen att dess nästa generation handhållna - tidigare gick under kodnamnet NGP -". PlayStation Vita 'har de officiella smeknamnet på PS Vita - vilket är latin för "life" - kommer i två smaker: en Wi-Fi endast version kostar $ 249 i USA, JPY24, 980 i Japan, och EUR249 i Europa, och en 3G/Wi-Fi version går för US $ 299, JPY29, 980 och EUR299. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nintendo Wii U controller, första hands-on!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/nintendo-wii-u-controller-first-hands-on/:
Vi armbågade bara vår väg genom folkmassorna och lyckades få vår första hands-on tid med Nintendos revolutionerande nya registeransvarige, Wii U . Som du kan se i bilderna, det är en ganska annan sak än även bolagets typiskt ovanligt stil contraptions. Den dominerande funktionen är mittmonterat 6,2-tums pekskärm, som faktiskt ser riktigt bra ut. Vi hade väntat Nintendo skulle billig ut att hålla kostnaderna nere, men det verkar inte vara fallet, åtminstone inte i våra första intryck. Följ med oss ​​efter pausen för mer information.

Fortsätt läsa Nintendo Wii U controller, första hands-on!

Nintendo Wii U controller, första hands-on! ursprungligen visades på Engadget sön, 7 juni 2011 13:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Programvara för organisationsrätten en heterogen blandning av filer?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn5j4JNNrpc/Ask-Slashdot-Software-To-Organise-a-Heterogeneous-Mix-of-Files:
BertieBaggio skriver "Jag är en medicinsk student i slutet av ett läsår försöker få mina anteckningar organiserad. Jag letar efter en programvara dokument organisation system för att organisera en blandning av anteckningar, tidningsartiklar, diagram och skannar. Helst en sådan system skulle tillåta fulltext och metadata sök, flera kategoriseringar (t.ex. taggar), bevara den underliggande filer och vara plattformsoberoende (Linux / Windows / OS X). Medan jag inte främmande för att betala för en sådan komplex lösning, helst programvaran skulle vara FOSS så att förlängning eller migration är möjlig vid behov. Desktop Search (t.ex. Google Desktop) förmodligen inte 90% av vad jag vill ha bortsett från flera kategorier, som är den funktionen jag är mest intresserad Letar dök upp en liknande fråga över på 43folders som pekade mig i riktning av papper och DevonThink, men dessa är OS X och verkar vara mer inriktad på uppsats organisation. Vilka rekommendationer tänker Slashdot samfundet har för kategorisering och organisera en heterogen blandning av filer? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Investerare Fred Wilson, Chris Dixon, och David Lee om mjukvarupatent: bli av med dem (Video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xl27c1e4lJc/:
Array

Wii U controller, avslöjad! (Video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/the-wiiu-controller-revealed/:
Woah! Ryktena visade sig vara sant: en 6,2-tums skärm kommer att byggas in i handkontrollen till Nintendos nästa generations Wii U-konsol . Det kommer också innehålla en mikrofon, ett gyroskop, dubbla analoga kontroller, två axelknappar och två triggers, en på framsidan kamera, en penna, och ja, det är en pekskärm också! Satoru Iwata var noga med att förvarna om att Wii U: s controller "inte var avsedd att vara en bärbar spel maskin," även om den delar vissa egenskaper med handdatorer. Du kommer dock att kunna spel och videochatt även utan en TV. Wii U controller är bakåtkompatibel med alla aktuella Wii tillbehör. Kontrollera videon efter pausen medan vi går försöker jaga några hands-on tid med detta multifunktionella nya best av en kontrollant.

Fortsätt läsa Wii U controller, avslöjad! (Video)

Wii U controller, avslöjad! (Video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 7 Juni 2011 12:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Checkpoint Framtidens gång till flygplatser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LX84yMQn52o/Checkpoint-of-the-Future-Coming-Soon-To-Airports:
cultiv8 skriver med detta utdrag från en AP berättelse som utförts av Yahoo: "Eye skannrar och futuristisk tunnlar säkerhet kan vara standard på flygplatser snart flygbranschen syftar till att upprätthålla säkerheten och samtidigt minska krångel för bordning ett plan som avskräcker en del människor från att flyga. International Air Transport Association presenterat en mock-up tisdagen i Singapore av vad den ofta kallas för "Checkpoint i framtiden," där passagerare separeras med säkerhetsrisk skulle gå genom en av tre högteknologiska, 20-fot långa (6,1-meters långa) tunnlar som snabbt kan skanna skor och handbagage och kontrollera för vätskor och sprängämnen. ... I IATA prototypen skulle passagerarna kategoriseras baserat på resultaten av en regering riskbedömning som man stoppar in ett chip i en passagerarens pass eller annan identifikation. Ett öga scan skulle då matcha passageraren till pass. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Live från Nintendos E3 2011 keynote!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/live-from-nintendos-e3-2011-keynote/:
En annan dag en annan liveblog, men inte bara ett annat företag. Idag är det Nintendo som kommer att hålla oss försjunken med förväntan och med lite tur den stora mannen, Reggie Fils-Aime, kommer att ta oss på en hel resa. Kommer vi att se avtäckningen av projektet Cafe ? Kommer Nintendo berätta precis hur dess 3DS kommer att konkurrera i en PlayStation Vita värld? Kan vi äntligen få att Nintendogs och Paper Mario mash-up vi har väntat på? Vi kommer att gå live inom kort, på följande tider nedan:

06:00 - Hawaii
09:00 - Stilla
10.00 - Mountain
11.00 - Central
12.00 - Eastern
17:00 - London
06:00 - Paris
08:00 - Moskva
01:00 - Tokyo (juni 8th)

Fortsätt läsa Live från Nintendos E3 2011 keynote!

Live från Nintendos E3 2011 keynote! ursprungligen visades på Engadget sön, 7 jun 2011 11:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Befrämjandet grupp Filer FCC klagomål över Verizon Internetdelning Ban

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yesZxChL0VU/Advocacy-Group-Files-FCC-Complaint-Over-Verizon-Tethering-Ban:
Hugh Pickens skriver "Cnet rapporterar att förespråkaren Free Press har lämnat in ett klagomål till FCC som hävdar Verizon Wireless bör inte tillåtas att blockera tjudra program som ger människor ansluta sina datorer till Internet via sina telefoner" 4G trådlösa datanät. "Denna praxis begränsar konsumenternas valmöjligheter och hindrar innovation oavsett vilken transportör antar en sådan politik, men när Verizon Wireless anställer dessa restriktioner i samband med sitt LTE-nät, också bryter mot Federal Communications Commission regler, säger gruppen. Dessa regler säger Verizon" skall inte förneka, begränsa eller inskränka möjligheten för sina kunder att använda enheter och program efter eget val. " Google har gjort tjudra apps tillgänglig via Android Market för vissa telefoner som använder trådlösa tjänster från Verizon, AT & T och T-Mobile, säger den i maj gjorde det på order av transportföretag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.