söndag 12 juni 2011

Utländsk regering påstås bakom cyberattack på IMF

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/s_v6cz0QYLk/foreign-government-allegedly-behind-cyberattack-on-imf.ars:

Internationella valutafonden drabbades av en "större strid" tidigare i år att få hackare att komma åt en "stor mängd" uppgifter, personal och styrelseledamöter fick höra via e-post förra veckan. Organisationen har inte gjort några offentliga uttalanden, men källor talar till New York Times sade att strider pågick i flera månader, med en källa "förtrogen med attacken" berättar Bloomberg att attacken var ett verk av en ospecificerad utländsk regering.

Personal fick höra att misstänkta filöverföringar upptäcktes för två veckor sedan, och att dessa var kopplade till en komprometterad dator inom IMF. De var också försäkrat att det inte fanns några bevis för att personuppgifter har fattats eller att de skulle vara offer för bedrägeri.

Den hackar tiden före gripandet av IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn, anklagade för sexuella Misshandel. IMF håller detaljerad ekonomisk information om utländska ekonomier, samt dokumentation av förhandlingar och diskussioner med dessa länder, som till stor del är privat och känslig, och det är denna information som var den mest sannolika målet. Övriga finansiella institut såsom franska finansministeriet och kanadensiska ekonomiavdelningen och Treasury Board har också blivit offer för data-stöld hackar i år.

Måhända det hacktivist koncernens växande rykte, sade intern promemoria att intrång inte var ansluten till Anonym. IMF använder RSA SecurID tokens, och även om de beror på bytas efter RSA attackerades och kritisk SecurID var äventyras , PM sade att det inte finns några tecken på att SecureID kompromiss spelat en roll. Som en försiktighetsåtgärd, stänga Världsbanken ner sin nätverksanslutningar till IMF.

I ett uttalande sade IMF att det var "fullt fungerande" och var närvarande undersöker fallet, och IMF har gått med i denna undersökning av FBI.

Läs kommentarer på denna post


TiVo Premiere Q, Förhandsgranska lådor sätta quad-tuner eller icke-DVR alternativ i lineupen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
I en tidig förhandsvisning av TiVo: s planer för kabeln Visa vecka i Chicago, har Tilgin AB postat information om två nya set top-boxar som kommer att erbjudas av kabeloperatörer RCN och Suddenlink. Som framgår av de senaste undersökningarna och forum inlägg , Premiere Q är en quad-tuner DVR med multiroom streaming av upp till tre HD-flöden via MoCA eller Ethernet, medan Preview är TiVo första boxen utan en hårddisk och fungerar som en klient till viktigaste rutan. En annan uppenbarelse är nyheten att en uppdaterad version av TiVo: s IPAD app kommer att omfatta att kunna bläddra kabel VOD , så att användarna kan välja den på tablet och sedan "bläddra" det till sina rutan där det börjar spela. Om den information som håller upp den nya hårdvaran verkar konkurrenskraftigt och modernt nog, men vi undrar om TiVo kommer att fortsätta att tjäna slutanvändare som föredrar att köpa utrustning istället för att hyra och väntar på saker som den nya DirecTiVo eller programuppdateringar som höjer prestandan på premiären och avsluta sin HD menysystem.

[Tack, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Förhandsgranska lådor sätta quad-tuner eller icke-DVR alternativ i lineupen publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 12 Jun 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tilgin AB | Tipsa | Kommentarer

Game, Set, iMatch

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOwmjRd44M4/:
Array

Varför Japans Gree betalade för mycket för Mobile Social Gaming Startup OpenFeint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T5ilOfXlR9s/:
Array

Frankrike inleda en nationell Patent Troll

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i6n1C2VaXfs/France-To-Launch-a-National-Patent-Troll:
zoobab skriver "Frankrike är att skapa ett statligt sponsrad patent fond, FranceBrevets, som primärt fokus kommer att vara att sponsra, förvärva och licensiera patent inom IKT (läs mjukvarupatent) sektor. Patentet fonden på initiativ av ministern för forskning, Valérie Pécresse, ministeriet för industri, energi och digital ekonomi, Eric Besson. Det primära målet för fonden är att samla in licenser på dessa patent, som redan ses i Frankrike som den största patent troll av landet. Frankrike är också att stödja den europeiska enhetligt patent, som ses av många på sista försök att validera mjukvarupatent i Europa. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas
Trött på samma gamla PC-aktiverade fotoautomat poppar upp vid varje bröllop, Bar Mitzvah, och sekreterarens firandet du delta? Tja, du är inte ensam - en tysk fotograf som heter Rocco har knackade hans uppenbara frustration över den konventionella Photo Booth riggen för att skapa sin alldeles egna IPAD-anslutna setup. Rocco's arrangemang har en Nikon DSLR , trådlös blixt utlösare, och en IPAD , med hjälp av ShutterSnitch app, instoppat i en liten svart låda och ansluten till en fotpedal som gör att de alla att slå på strömbrytaren när de finner lämpligt. När fångas, finns bilderna överförs till IPAD skärmen så att ämnen för att leta och e sin favorit look-hur-knasiga-I-am skott. Om du vill uppgradera din monter setup foto för din nästa Rapture BBQ eller World IPV6 Day firande, följ källan länk för instruktioner.

[Tack, Chris]

DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ifun | Tipsa | Kommentarer

Weird Science äter glödande havregrynsgröt till frukost

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Havregrynsgröt lika bra som ägg-för att leverera radioaktivitet: Det kanske verkar litet konstigt att faktiskt försöka få radioaktivitet i mat, men ett standardiserat sätt att mäta gastric transittider innebär tillsatta några ägg med en isotop av teknetium. Men om äggen är inte din sak, vissa folk från Northwestern Memorial Hospital har goda nyheter till dig: fastnar radioaktiviteten i din havregrynsgröt fungerar lika bra . Och ännu bättre, är glutenfri gröt också bra. Tricket är att alltid sätta din radioaktiva isotopen i havremjöl innan kokande vatten tillsätts för att förbereda den. Nu vet du.

Om det är havregryn eller lugnande medel, formar kommer slem ta lugnande medel: Forskare har studerat vissa former av slemsvamp eftersom de kan skapa detaljerade nätverk bland källor till mat, med havreflingor är det mat att välja. Vad har inte gjorts tidigare (mig veterligen, åtminstone), är en studie av huruvida slemsvampar faktiskt gillade havreflingor. Utan egentlig anledning, har någon nu den frågan . Svaret: de gillar lugnande medel bättre. Formarna ska tydligen hoppa över havregryn (eller ännu godare honung) om ett växtextrakt med lugnande egenskaper är på samma parabol. Så, om du håller en slemsvamp som husdjur, kanske du vill hålla det borta från Ambien.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Apple stämda Användning av icloud namn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NvFEQiliRb4/Apple-Sued-Over-Use-of-iCloud-Name:
tekgoblin skriver "icloud Communications stämmer Apple för användning av icloud namn som de har rättigheterna till Enligt stämningsansökan." De varor och tjänster som Apple har för avsikt att använda "icloud" varumärket är identiska med eller nära knutna till de varor och tjänster som har erbjudits av icloud Communications under icloud Marks sedan starten 2005. På grund av den globala mediebevakningen av fallen och som genereras av Apples uttalande om sin "icloud-tjänster och den efterföljande mättnaden reklamkampanj eftersträvas Apple, media och allmänheten har kommit snabbt att förknippa varumärket "icloud" med Apple, snarare än icloud Communications. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Soundcast s Outcast 3,4 flera rum högtalare är så frisk och så rent, rena

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/soundcasts-outcast-3-4-multi-room-speaker-is-so-fresh-and-so-cl/:
Svårt att säga om det finns ett direkt samband mellan det du ser blir uppspolad på bilden ovan och det Dirty South , men gör det verkligen någon roll? Den utstötte 3,4 flera rum, kanske flera källor trådlösa högtalare inte vara den sexigaste föraren i boden, men med tanke på att det går där festen går, vi är villiga att skänka förlåtelse. Vi berättade att det är i stånd att kasta på en viss mängd vatten (uppenbarligen), och enheten själv svartabörshajar en inbyggd subwoofer, interna batteriet (bra i 10 till 20 timmar) och en bakgrundsbelyst top-panel knappsatsen. Mamma ordet om prissättning, men resten av den magra är inbäddat precis efter paus. Ya hört?

Fortsätt läsa Soundcast s Outcast 3,4 flera rum högtalare är så frisk och så rent, rena

Soundcast s Outcast 3,4 flera rum högtalare är så frisk och så rent, rena ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 14:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Soundcast | Tipsa | Kommentarer

Hushållens luftkonditionering Enheten fungerar också som Varmvattenberedare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf3A5HRsaIk/:
Array

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Math av TechCrunch, del 1: Är TechCrunch fortfarande om Startups?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cqwWeileP5U/:
Array

(Grundare Stories) Hur Mike McCue kom upp med blädderblock: "Tänk om vi tog av misstag bort The Web"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yDwHNA-71YM/:
Array

Amerikanskt stöd Stealth Internets att kringgå förtryckande regimer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/974gOdUhwjQ/US-Funding-Stealth-Internets-to-Circumvent-Repressive-Regimes:
snydeq skriver "Obama-administrationen leder en global insats för att distribuera" skugga "Internet och mobiltelefoner att oliktänkande kan använda för att undergräva repressiva regeringar som försöker tysta dem genom att censurera eller stänga av telenät Enligt en rapport från CBS News.: "... i slutet av året utrikesdepartementet kommer att ha spenderat $ 70 miljoner ansträngningar för att tillhandahålla alternativa banor för oliktänkande att få tillgång till Internet-och teletjänster. En grupp fick $ 2 miljoner till utveckling av ett" Internet i en resväska "som kunde lätt transporteras och utformas i ett främmande land. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC Flyer droppar av FCC igen, denna gång med T-Mobile vänlig GSM-banden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/htc-flyer-drops-by-the-fcc-again-this-time-with-t-mobile-friend/:
WiFi-bara HTC Flyer tablet landade senaste månaden utan ett ljud från Carly och kompisar, men de magenta-tonade marknadsplaner söker mycket mer sannolikt nu - en GSM-baserad Flyer bara trycka FCC med stöd för T-Mobiles 3G band. Visuellt och funktionellt, det ser ut på samma kryddade skiffer vi såg testas i april , utom med den viktiga 1700MHz frekvens som vanligen används av T-Mobile för HSPA cellulära data. Det finns fortfarande inga ord om prissättning eller tillgänglighet, men vi har hört Sprints EVO Visa 4G variant knuten till 24 juni , och ryktet säger att T-Mobile skulle släppa Flyer på den sjätte i nästa månad.

HTC Flyer droppar av FCC igen, denna gång med T-Mobile vänlig GSM-banden som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Uppsättning olika Patch tisdag patchar för juni

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VAaeNmvuHzQ/varied-set-of-patch-tuesday-patches-for-june.ars:

Massor av bulletiner som spänner över ett ovanligt varierat utbud av produkter denna månad. Microsoft kommer att skickas 16 meddelanden totalt, patchning inte bara de bekanta ansiktena av Windows, Office och Internet Explorer, men också Silverlight, Visual Studio, SQL Server och komponenter i Forefront sortiment. Sammanlagt 34 ​​olika säkerhetsfrågor kommer att fastställas.

Nio bulletiner är kritiska, sju viktiga. De kritiska brister är alla fjärrkörning av kod buggar, det viktiga uppdelning är en fjärrkörning av kod, två utlämnande av information, två DoS-attack, och två behörighetshöjning. Även om inte varje patch behöver en omstart, det finns nog starta-hänsynsytor att ingen kan fly lite stillestånd.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Varför finns inte "Google Kids '?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP_mmGUS8a4/Why-Doesnt-Google-Kids-Exist:
theodp skriver "Slate Michael Agger önskemål fanns det en webbsida hans 6-årige son kan besöka på egen hand för att titta på amatör Star Wars Lego filmer och andra saker han är nyfiken." Men jag tror inte lämna honom ensam på YouTube, " han beklagar, eftersom jag aldrig vet om några konstiga-ass video kommer att visas i "Liknande videoklipp" sektionen. " Agger föreslår att Google ska skapa Google Kids, en sökmotor som filtrerar webben för barn. "Tänker tillbaka på när du var liten och dina föräldrar släppte av dig på biblioteket", förklarar Agger. "I barnavdelningen, den enda "olämpliga" saker som finns var Judy Blume's Forever, som någon äldre syster hade vanligen redan checkat ut ändå. På samma sätt skulle Google Kids vara ett slags avdelning för barn på webben, fokuserar på att erbjuda högkvalitativa resultat baserat på ålder. " "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


USA fonder skugga nätverk, bygger "internet i en resväska" för förtryckta demonstranter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Huruvida en repressiv regering , en buggy DNS-server eller en liten tant som ligger bakom din internet strömavbrott, kan det inte vara roligt, men den amerikanska regeringen sympatiserar med din situation om du arbetar med anledning nummer ett. The New York Times rapporterar att USA: s utrikesdepartement har spenderat uppåt på $ 70 miljoner "skugga nätverk" som skulle tillåta demonstranterna att kommunicera även om makten dra traditionella plug - hittills, det tillbringade minst $ 50 miljoner på en oberoende mobiltelefon nätverk för Afghanistan, och med tanke på en $ 2 miljoner i bidrag till medlemmar i New America Foundation skapa "Internet i en resväska" på bilden ovan. Det är ett parti mesh nätverk utrustning avsedd att pigg till ett land och sätta upp ett privat nätverk. Senast vi hade hört, USA: s utrikesminister Hillary Clinton hade utlovat 25 miljoner dollar för just denna typ av internet frihet och New America Foundation hade ansökt om några av dessa pengar - se våra mer täckning länkarna nedan - men det låter som pengarna flödar snabbt, och i flera riktningar nu.

USA fonder skugga nätverk, bygger "internet i en resväska" för förtryckta demonstranter publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 12 Jun 2011 00:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:
Habey SOM-6670 Vi har sett några små datorer , men den (djupt andetag) Habey SOM-6670 E6XX Tunnel Creek QSeven dator modul (Puh ...) har lyckats imponera även denna besättning utsliten tech bloggare. Den lilla, Post-it medelstora styrelse har en inbyggd E600 serie Atom-processor som innehåller den GMA600 integrerad GPU - samma HD-video avkodning kärnan i arbetet i Boxee Box och Logitech Revue. Den här lilla killen kan hantera inte bara en, utan två 1080p filmer på en gång. Tro inte på oss? kolla in videon efter paus - då be om ursäkt till Habey att betvivla dem. På nedsidan, att faktiskt sätta vissa hamnar på denna sak och anslut den till en skärm, hårddisk, tangentbord och mus behöver du en bärarkortet som lägger en hel del bulk. Inte bekymra dig om det för mycket är dock det SOM6670 inte exakt riktade till konsumenterna. PR efter rasten.

[Tack, Bin]

Fortsätt läsa Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video)

Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Kan PayPal vara en in-Store alternativ?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FDfIZ2-mjqo/Could-PayPal-Be-an-In-Store-Option:
daria42 skriver "PayPal har länge varit en av de mest använda betalningar alternativ på Internet, dess historia betjänar eBays miljontals användare har nu expanderat till ett större ansvarsområde i många e-handelsplatser Men kommer företaget någonsin bli ett giltigt alternativ för. försäljningsstället betalningar på faktiska fysiska butiker Ja, enligt PayPals globala president Scott Thompson -?. och PayPals jobbar på det just nu, med en möjlighet baserad på mobiltelefoner på vägen och två andra i utveckling Det ska bli intressant att se hur långt företaget får med sina planer. Personligen är jag inte säker på hur bekväm jag skulle vara med ett sådant system "

Läs mer i denna historia på Slashdot.