söndag 21 november 2010

Brittisk lag Body Mål RIAA Brev Style Settlement

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qSk3dfhZfZo/story01.htm:
PerformanceDude skriver "The Register rapporterar att ett större brittiskt advokatbyrå visste att det ibland hade inga tillförlitliga uppgifter om olaglig fildelning när den krävde hundratals pounds skadestånd från Internet-användare, enligt advokater" vakthund. Londonbaserade Davenport Lyons hotas tusentals människor med rättsliga åtgärder för påstådd kränkning av upphovsrätten mellan 2006 och 2009. De fick veta att genom att snabbt betala ungefär £ 500 skador, plus kostnader, kan de undvika domstol. Efter klagomål till Solicitors förordningen Authority (SRA), som nu Davenport Lyons anklagas för medvetet ignorerar oro över standarden på sina bevis. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Påslagen: Komma från Kno till ja, del 2

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/switched-on-getting-from-kno-to-yes-part-2/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

Den sista Tillslagen infördes möjligheten för Kno tablett , vilket är i transiton från att ha en stor maskin fotavtryck att ha en stor kund fotavtryck. Utan att fråga, är det Kno hårdvara i ytterkanten, men kan helt enkelt vara en första salva i en kamp för digital läroböcker som tar flera år att spela ut.

Titta på ironiska utvecklingen av e-läsare. Dagens LCD-baserade Nook färg skulle inte finnas om Sony och Amazon inte hade öppnat (och lugnade) konsumenternas ögon med e-papper läsare som själva var ett svar på en tidig generation av LCD-baserade produkter såsom Rocket e-bok . Den avvikande visar potential.

Fortsätt läsa påslagen: Komma från Kno till ja, del 2

Påslagen: Komma från Kno till ja, del 2 publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 17:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Lenovo IdeaPad U260 hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/lenovo-ideapad-u260-hands-on/:
Den snyggaste Lenovo IdeaPad någonsin? Japp, det vore det U260 . Inte sedan IdeaPad U110 har Lenovos konsumentledet varit hem för en riktigt slående laptop, men U260: s läderliknande Handlovsstödets, magnesium-aluminium legering lock och botten täcker ändra på det. Vi fick en chans att kolla in den nya 12,5-tums bärbar dator för några dagar sedan, och kom iväg på allvar imponerad inte bara dess kontrasterande svart och brunt estetisk men dess byggkvalitet. Hela 0,7 cm tjock ram känns gedigen och den böjda nycklar, som liknar dem på U160, är särskilt förtjusande. Tyvärr styrplattan den modell som vi fick se hade inte glaset som vi har hört talas om, men vår granskning enhet borde vara här någon gång snart. Tills vi får sätta systemets Core i3-380UM processor och 4 GB RAM på prov, träffa galleriet nedan för några hands-on bilder på den och lite galen platina, diamant-täckt U160 som Lenovo tas med.

Lenovo IdeaPad U260 hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Trash-To-gaskraftverk Gets Greenlight

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_310I_1VoJg/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Från och med lite mer än en vecka, kommer Green Power, Inc. i Pasco, Washington vara inleds byggandet av kommunal fast-waste-to-bränsle anläggningar för kunder runt om i världen, med 2 miljarder dollar i kontrakt , nu när en EPA dom har befriade GPI från en onödig avstängning beställning av Washington ekologi Institutionen fjol Detta bränsle skulle vara av högre kvalitet och billigare än bränslet utvinns ur råolja - och det kommer från lokala råvaror, samtidigt som du vrider avfall. till energi. Nu din bärbara dator kan förvandlas till en liter diesel för att driva din resa till soptippen. och havet gyres av skräp storleken på Texas kan driva Texas. Detta är en uppdatering på Slashdot berättelse från nio månader sedan.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Bästa IT-infrastruktur för ett litet företag?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N4GaQd-T7FU/story01.htm:
DiniZuli skriver "jag har varit anställd av en liten icke-statlig organisation för att återskapa hela IT-infrastruktur från grunden. Det är ett litet företag med 20 anställda. Jag skulle vilja fråga / .- publiken vad som fungerade bäst för dig och varför? Jag kom med en liten lista: Finns det några måste ha böcker om att bygga IT-infrastruktur Nya datorer:? Det bör bärbara datorer (med dockingstations), regelbunden maskiner skrivbordet eller tunna klienter ett speciellt varumärke servrar:? Vi behöver en server för autentisering och användaradministration. Vi behöver också en intern mediaserver (Vi har tusentals stora bild-och videofiler, och arkivet växer större för varje år). Slutligen vill vi ha vår webbserver i huset. Vilken hårdvara är bra? Vilken setup har programvara och OS'es fungerat bäst för dig? Eftersom vi är omarbeta allt, är denna lista inte är uttömmande, så tveka inte att kommentera något viktigt inte med på listan. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Jolibook nu till försäljning i Storbritannien, första partiet av order fartyg måndag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/jolibook-now-on-sale-in-the-uk-first-batch-of-orders-ships-mond/:
Ser ut som Jolicloud vet hur man håller en produkt under wraps - bara tio dagar efter att avslöja Jolibook till världen, det är redan till salu på ett par e-handlare. Ja, det är bara en netbook, och en ganska standard sådant - du kan gå över 10,1-tums WSVGA skärm, Intel GMA 3150 grafik, 1GB RAM, 250GB hårddisk och 0,3 megapixel webbkamera rätt ut tvätten lista. Men det har instant-on Jolicloud 1,1 OS ombord, och en dual-core 1,5 GHz Atom N550-processor till makten genom grundläggande uppgifter, och för ett bekräftat £ 279 (ca $ 443) Det verkar också ha ett pris som matchar . Hitta det Vye eller Amazon UK om du redan sålda, och räknar med att faktiskt få den innan länge - grundare Tariq Krim tweets som beställningar i helgen kommer att skickas ut måndag morgon.

Jolibook nu till försäljning i Storbritannien, första partiet av order fartyg måndag ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbooknews | källa Vye PC , Amazon UK | Tipsa | Kommentarer

Den USA-sovjetiska Cyber kalla kriget

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S0cXDvt8gko/story01.htm:
Roberto123 skriver "En säkerhetsexpert med NSA säger en cyber kallt krig förs som har betydande paralleller till det kalla kriget mellan USA och Sovjetunionen. Dickie George säger sättet att bekämpa cyber kalla kriget är genom att bygga in säkerhet i teknik, gör det transparent för slutanvändaren, ständigt nätverk för övervakning och uppdatera deras säkerhetsprogram. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




USA: s ambassad klassar Peking luftkvalitet "Crazy Bad"

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l13swsHeM_Q/story01.htm:
digitaldc skriver "Föroreningar i Peking var så dålig fredag den amerikanska ambassaden, som har varit oberoende kontroll av luftkvaliteten, sprang ut konventionella adjektiv för att beskriva det, vid ett tillfälle sa att det var" galen dåligt. " Ambassaden bort senare frasen, sa att det var en "felaktig" beskrivning och det skulle ändra de språk som ska användas när luftkvaliteten index går över 500, den högsta punkten och en nivå som anses farlig för alla människor av USA: s normer. Farliga haze har tvingat skolor att stoppa utomhus övningar, och hälsoexperter frågade invånarna, särskilt de med andningssvårigheter, äldre och barn, att stanna inomhus. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sony Ericssons vd föreslår februari avslöja, kanske Playstation Phone?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Trovärdigt förnekande verkar vara Sonys strategi när det kommer till PlayStation Telefon , och som tydligen går för Sony Ericsson samt - ännu en gång, utan som faktiskt bekräftar förekomsten av Android-baserade spel luren, tillverkare är dess antyder starkt på ett nära förestående avslöja. "Det finns en hel del rök, och jag säger det måste finnas en eld någonstans," VD Bert Nordberg berättade för Wall Street Journal, och tillade att någon form av nya Sony Ericsson-produkt kommer att premiärvisas på Mobile World Congress detta Februrary. Även om det visst objekt skulle kunna vara just 4,3-tums Anzu luren snarare än en PlayStation Telefon, vd gjorde verkar inte skygga för TV-spel i en rad ytterligare citat. "Jag har inte grävt i denna historia, men framtiden kan bli ljusare, sa han på frågan om varför en PlayStation telefonen inte redan gjorts, och senare föreslog att spelande kan vara biljetten till hjälp SE diversifiera sitt utbud. "Sony är naturligtvis ett mycket starkt varumärke, och varför skulle vi inte använda det?" frågade han tidningen. Vi kan inte komma på en enda tvingande skäl, Mr Nordberg. Ingen alls.

Sony Ericssons vd föreslår februari avslöja, kanske Playstation Phone? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 12:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Eurodroid | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Ny Mikroskop avslöjar ultrastruktur Cells

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mIe3mo4CD5w/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "För första gången finns det ingen anledning att kemiskt fixa, färga eller klippa celler för att studera dem. Stället, hela levande celler snabbt fryses och studerade i sin naturliga miljö. Den nya metoden ger en omedelbar 3-D bild, stänger därmed en klyfta mellan konventionell mikroskopisk teknik. Det nya mikroskopet levererar en högupplöst 3-D bild av hela cellen i ett steg. Detta är en fördel jämfört med elektronmikroskopi, där en 3-D bild sammansatta av många tunna sektioner. Detta kan ta upp till veckor för bara en cell. Likaså måste cellen inte märkas med färgämnen, till skillnad från i fluorescensmikroskopi, där endast den märkta strukturer blir synliga. Den nya X-ray mikroskop istället utnyttjar den naturliga kontrasten mellan organiskt material och vatten för att bilda en bild av alla cellstrukturer. Dr Gerd Schneider och hans mikroskopi team vid Institutet för mjuk materia och funktionella material har publicerat sin utveckling i Nature Methods (abstract). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.