tisdag 28 juni 2011

3M läsaren konceptet ser bekant, ber er att inte döma en e-bok efter omslaget

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/3m-reader-concept-looks-familiar-begs-you-not-to-judge-an-ebook/:
Denna bild som påstås vara den nuvarande konceptet design för 3M: s kommande läsplatta ser väldigt bekant. Faktum är att likheter med txtr läsaren såg vi ett par år tillbaka är ganska kusliga - och de är sannolikt mer än yta, ser hur 3M har investerat i bolaget. Det finns en rimlig chans dock att enheten kommer att drabba marknaden ser lite annorlunda - och förhoppningsvis med några andra förändringar ombord, eftersom txtr läsaren är nu lite gammal. En sak verkar ganska sannolikt: enheten kommer förmodligen att spela fint med 3M: s nyligen aviserade Cloud Bibliotek utlåning tjänst. Du har inte förvänta 3M låta andra företag har allt det roliga, eller hur?

3M läsaren konceptet ser bekant, ber er att inte döma en e-bok efter omslaget ursprungligen visades på Engadget on Mon, 28 Jun 2011 13:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den digitala Reader | Tipsa | Kommentarer

San Francisco anser att förbud mot alla Pet Försäljning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oGHA7OJgHnA/San-Francisco-Considers-Ban-On-All-Pet-Sales:
Hugh Pickens skriver "LA Times rapporterar att Humane Pet Förvärv Förslaget är på väg till förvaltningsrådet i San Francisco Det skulle förbjuda försäljning av alla djur som går, flyger, simmar, kryper eller hasar -. Om du inte tänker äta det. Företrädare för de $ 45-miljarder dollar till 50-miljarder om året husdjur branschen kallar San Francisco förslaget "i särklass mest radikala förbudet vi har sett" i landet och hävdar att det skulle tvinga små operatörer att stänga. Animal aktivister säger att det kommer att spara små men viktiga liv, tillsammans med skattebetalarnas pengar, och slutet onödigt lidande. "från Descartes på upp, på västra tänkesätt, gör fiskar och andra icke-mänskliga djur inte har känslor, att de inte har känslor, kan vi göra vad vi vill med dem, säger Philip Gerrie, medförfattare till förslaget. "Om vi ​​ansåg dem levande varelser, skulle vi handskas med dem på olika sätt."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Lösenkoder Bevisa Förutsägbart

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AaYcDXf5Y7w/Passcodes-Prove-Predictable:
mikejuk skriver "Forskning visar något som vi alla misstänkta, men kunde inte visa sig - i en fyrsiffrig PIN de mest populära första siffran är ett, är den mest populära andra siffran två Entropi egentligen bara sparkar i den tredje och fjärde siffran Vad är.. mer att titta på frekvenser fyrsiffriga grupper bara 10 olika lösenord skulle räcka för att låsa upp en av sju iPhone! "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kromosom ändar knutna till livshistoria, kroniska sjukdomar

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:

University of California-San Franciscos Liz Blackburn fick sitt nobelpris för studier som identifierade de specialiserade lite av maskiner, som kallas telomeras, som bibehåller kromosomernas ändar, som annars skulle förväntas krympa varje gång cellen delar sig. Det krympning är tänkt att sätta en gräns för hur många celldelningar som kan uppstå i normala celler, och priset erkänt att dess reaktivering förefaller vara ett nödvändigt steg i omvandlingen till cancersvulst. Men Blackburn använde henne prata i Lindau Nobelpristagare möte att hävda att alla typer av sjukdomar förknippade med förändringar i telomerasaktivitet och att kromosomen ändarna ger en avläsning av en människas liv historia. Och hon har fått en robot som är upptagen generera data att backa upp henne.

Bakterier och arkéer har cirkulära kromosomer, vilket gör att DNA inte har några lösa trådar i dessa celler. Den komplexa celler eukaryoter har linjära kromosomer i sin kärna. Detta skapar två problem. Den DNA-reparation förmågor av cellerna bör se ändarna, eller telomerer, av kromosomer som en sajt där en kromosom har gått sönder, och försök att reparera den. Dessutom enzymer som kopierar DNA inte kan börja kopiera i slutet av en bit av DNA. Således, när en cell har att kopiera DNA, kommer kopieringen ignorera nödvändigtvis några av ändarna på kromosomerna.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Capcom krossar replay värdet av nya spel genom att sparade spel permanenta

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

När du öppnar din helt nya exemplar av Resident Evil: The Mercenaries 3D idag, kan du finna något intressant i manualen. "Notera: Sparade uppgifter om detta program inte kan återställas," är du varnad. När du spelar spelet och dina framsteg sparas, det finns inget sätt att ta tillbaka det. Det är ditt spel för alltid.

Låt mig förklara varför det är så upprörande om du är oklart om hur fientliga detta är att spelare. När du har slagit spelet, kan du inte radera dina framsteg och börja om. Om du vill låna ut spelet till en vän, kommer de inte att kunna starta sitt eget spel från början. Du kanske kan handla spelet in i en butik eller sälja den, men jag skulle inte föreslå att köpa den från använt någon, eftersom du inte kommer att kunna börja om från början och låsa upp allt innehåll själv.

"Secondhand spelförsäljning var inte en faktor i denna utveckling beslutet, så vi hoppas att alla våra konsumenter kommer att kunna njuta av hela den överleva-action upplevelser att spelet inte erbjuder", Capcom sade i ett uttalande som ges till Giant Bomb .

"I Resident Evil:, The Mercenaries 3D är alla uppdrag framsteg sparas direkt till Nintendo 3DS patronen, där den inte kan återställas," uttalandet fortsätter. "Den typ av spelet inbjuder höga omspel för att förbättra uppdrag poäng. Dessutom innebär den här funktionen inte ta bort innehåll som är tillgängligt för användarna."

Om detta inte är att skada sälja värde, varför skulle annars du göra det? Dessutom skadar det alla som köper ett exemplar av spelet, och avsevärt skadar den långsiktiga omspel av titeln. Jag torkar ofta det sparade spelet filer av min bärbara spel att starta nytt, och denna nya "funktion" gör det omöjligt.

Så tack, Capcom. Du har gjort min köpbeslut mycket lättare.

Läs kommentarer till detta inlägg


Zynga Planering att ansöka om börsnotering redan i morgon, Will höja med $ 1.5 För $ 2b $ 15 till $ 20B Värdering

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XaRwf8Y4a1E/:
Array

Inkd Höjer 3,5 miljoner dollar för Mobile Web Publishing App Zapd, går Rob Glaser styrelsen

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_JWVKEuQ-ds/:
Array

Mozilla lanserar en inkubator Program för Open Web

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NcusPEcUnwg/:
Array

Nokia N9 kamera: urval bilder och video

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Vårt första möte med Nokias N9 kan ha varit elva olika typer av awesome, men vi visste att det var bara en repa av hög kvalitet polykarbonat yta. En av de viktigaste bitarna av funktionalitet vi inte får chansen att ta itu med ryggen då var kameran, och efter att Nokia bestämt sig för att toot att hornet nyligen - sade bland annat att det är den " snabbaste bild-fånga telefon "ännu - bestämde vi oss för vi var tvungna att gå tillbaka för en andra pådrag.

I termer av prestanda, bor Nokias kamera ansökan definitivt upp till de egna hype, med nästan omedelbar fångar och en lika raskt återgå till en beredskap för mer bild-tar. När du fotograferar video, noterade vi att ljudinspelning börjar något senare än i videon, vilket under första halvåret sekund eller så utan ljud. Detta är inte ett ovanligt problem (vi har sett det på andra telefoner och tablets) och kan ses i vår video prov efter rasten. Nu kan vara ett bra tillfälle att också nämna att N9s vi testade med idag var alla prototyp enheter, så du behöver inte påverka Nokias slutliga maskinvaran på grundval av det du ser här. Om inte din förtida dom är positiva, tvivlar vi Nokia skulle ha något emot det.

Så hur som helst tog vi en promenad runt bolagets kontor, eskorterad av en grupp obeväpnade men säkert dödliga finska ninjor, med bilder av den omgivande stadsbilden när vi gick. Resultaten visar N9 plocka upp massor av detaljer och kontrollera buller beundransvärt, medan ett fåtal improviserade ThinkPad hands-on bilder övertygade oss om det kan göra ett ganska fantastiskt jobb med närbilder också. Med ett namn som N9, men var det uppenbart vilken telefon vi behövde för att jämföra Nokias ensamvarg MeeGo luren för, så ut kom våra trogna N8 med sin världsledande 12 megapixelsensor. Ack, trots att ha en F2.2 bländare på N9, Nokia har inte lyckats replikera hjältemod av sina tidigare enhet: N8 visar sin fördel genomgående plocka ut bättre färgbalans och även skarpare i hela ramen. Det gör N9 bilder visas som om de sköts genom ett töcken, men vi skyndar att tillägga att detta bör betraktas som en styrka i äldre telefon snarare än ett stort misslyckande för den nya. Dessutom lider N9 från typiska smala dynamiska omfånget av smartphone kamerans sensorer, som är orsaken till genomgående BL

LeapFrog LeapPad Explorer tablet praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:

Om du har barn och äger en tablet, är chansen att du har klarat det till baksätet ibland, be dina fem år gamla för att hjälpa dig navigera till stranden, eller slå en annars hopplös nivå i Angry Birds . Nu kan du belöna dem med en tablet av sina egna. Finns i grönt och rosa, $ 100 LeapFrog LeapPad Explorer innehåller en 5-tum, 480 x 272 pixlar (16:9) pekskärm, 2 GB inbyggd förvaring och ett hållbart boende - men din 5-9 åring ISN inte kommer att fastna på specifikationer. De kommer att ta notis till inbyggd kamera (med videoinspelning), mikrofon, penna, och accelerometer, men - allt som gör det möjligt anpassade barnvänliga program och pedagogiska spel, inklusive Disney Animation Studio, ett interaktivt läsare, och kompatibilitet med över 100 nedladdningsbara program och LeapFrog patroner, som varierar i pris från $ 5 till $ 25.

Vi är verkligen långt utanför LeapPad mål demografiska, men vi hade en chans att gå hands-on med enheten tidigare idag, och kände att tablet stabilt byggd, med en väl avrundad funktioner och tillräckliga alternativ utbyggbarhet - för ett barn leksak, förstås. Spel och program utnyttjade Pad funktioner, såsom Roly Poly Picnic, som använder accelerometern för att navigera genom en labyrint, stavning ut enkla tre-bokstävers ord på vägen (som alla program och spel, är Picnic justeras baserat på din lilla ålder och skicklighet nivå). Det finns också en videospelare (för närvarande begränsad till 04:03 innehåll), foto och video program fånga. Frakt 15 augusti har enheten inte en ton av hästkrafter under huven - en 400MHz processor gör apps som inte kommer att lanseras med hastigheten och nåd en iPad två - men för en $ 100 leksak kommer LeapPad göra just fint. PR och hands-on-video är efter pausen.

Fortsätt läsa LeapFrog LeapPad Explorer tablet praktisk (video)

LeapFrog LeapPad Explorer tablet hands-on (video) ursprung

Framtiden för Time: UTC och skottsekund

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YVnz7G6r4hg/The-Future-of-Time-UTC-and-the-Leap-Second:
rlseaman skriver "UTC (" Coordinated Universal Time ") är mycket nära att omdefinieras för att inte längre följa jordens rotation Klockor överallt - på väggen, handled, telefon eller dator - skulle sluta hålla soltid" American Scientist "säger:".. Innan atom tidtagning var klockor som till skyarna. Men från och med 1972 började radiosignaler sändningar atomära sekunder och sekunder språng har ibland lagts till den ström av atomära sekunder för att hålla de signaler synkroniserade med den faktiska rotation av jorden. Sådana justeringar anses nödvändigt eftersom jordens rotation är mindre vanliga än atomära tidtagning. I januari 2012 kunde en FN-ansluten organisation som ständigt bryta detta samband genom att omdefiniera Coordinated Universal Time. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mortal Kombat avslöjar för-framtiden betala för fightingspel DLC

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat är ett av de bästa fightingspel att släppas denna generation. En djup förteckning över spelare favoriter på tecken väljer skärm, innehåll som är kul att spela med vänner eller till och med ensam-vilket är ovanligt i fightingspel och på PlayStation 3 finns det ens en roman 3D-funktion för spelare med nödvändig hårdvara. Vi gav spelet en "köpa" rating och stå fast vid det, det är en titel som kommer att imponera fans och nykomlingar.

Ur ett affärsmässigt perspektiv är dock Mortal Kombat en av de första fightingspel till fullo anamma den digitala kulturen vi lever i, med innehåll lovade prerelease en för-betala online strategi om du köper används, och efter utsättningen DLC som kommer i en vanlig takt . Heck, om du inte vill betala för tecken ett i taget, kan du även förbeställa DLC att spara lite pengar. Detta är ett spel som försöker att hålla oss engagerade (och betala) så länge som möjligt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Som Seesmic Bud adjö till RIM, lanserar UberMedia UberSocial 1,2 För BlackBerry

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5czRqIyxSI/:
Array

Kexburkar: din största försvar mot industrispionage?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:
Vi vet inte vad din vardagen ser ut, men vi är ständigt avvärja det ständigt närvarande hotet om industrispionage. Av någon anledning, här är något vi har ännu inte prova: det vanliga hushållet kex tenn. Word har är att den tunna, metall bakverk innehavaren är bra för att hålla ögonen på potentiella sabotörer borta från din hemlighet lagra mobila enheter. AFP rapporterar att chefer vid ett tyskt kemiföretag har börjat bära deras telefoner runt i rutorna för att skydda dem från den typ av elektromagnetisk strålning används för att stjäla värdefull information från mobiltelefoner. Inga ord om hur många av de inblandade enheterna kör Gingerbread eller liknande bakverk-baserade operativsystem.

Kexburkar:? Din största försvar mot företagsspionage publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 28 Jun 2011 11:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Textuellt | källa AFP | Tipsa | Kommentarer

Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Llano-baserade datorer är fortfarande sipprar sig in på marknaden, men om du är den företagsamma typen kan du bara upp och bygga din egen. Gigabyte just meddelat en familj med sju A75 serie av moderkort, som alla är kompatibla med AMD: s spankin nya Fusion A6 och A8 chips och A75 chipset. För att sammanfatta, Fusion A-serien kombinerar en diskret klass Radeon HD GPU och antingen en dubbel eller quad-core CPU på samma die, men alla A6 och A8 modeller är quad-core. Dessa 35 - och 45-watts chips är också stereoskopisk 3D-kapabel och stöd för USB 3.0, DirectX11, OpenCL / OpenGL, och både 1600MHz DDR3-minne och lägre effekt 1333 DDR3L minne. När det gäller moderkort, möjliggör de för 108 dB ljud med 7.1-surroundljud, och du kan använda Gigabytes Easy Tune 6 verktyg för att förverkliga Fusion löfte om överklockning. De använder också bolagets DualBIOS teknik för att förhindra underlåtenhet att göra BIOS korruption, medan varje USB-port har sin egen säkring för att förhindra port misslyckande. Hit källan länk för information om var man kan köpa och mosy på tidigare pausen för hela PR och en kort demo video.

Fortsätt läsa Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video)

Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 28 Jun 2011 11:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gigabyte | Tipsa | Kommentarer

Lycklig Tau Dag

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BaVOtpgsRZc/Happy-Tau-Day:
Glöm Pi-dag, idag firar vi något dubbelt så bra: Tau Day. Alltför länge har PI varit bruden och Tau har varit brudtärna. Som Michael Hartl påpekar i Tau manifestet, "Pi är en förvirrande och onaturligt val för cirkeln konstant." Han ger ett tal vid California Institute of Technology bygger på manifest med paj serveras på slutet. "Dubbelt så många som man kan förvänta sig", säger han.

Läs mer om denna historia på Slashdot.