torsdag 20 januari 2011

Hur förvarar du dina personliga bilder?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWxDGQyaDy8/story01.htm:
mxhf skriver "Jag kom tillbaka från en fyra veckors semester till Mexiko. Detta är det land för Aztekerna och Maya ruiner och vi besökte massor av dem. Självklart tog vi tusentals bilder med två kameror. med kom hem inser jag att min hårddisk inte har tillräckligt med utrymme kvar för att hålla ytterligare 16GB som jag samlat på andra sidan av jordklotet. Nu är min hårddisk redan 250GB. Jag arbetar uteslutande på en bärbar dator och inte vill ändra på detta. Jag vet att det större diskar idag. Men jag tänkte att det är dags att äntligen flytta min bildsamling från min laptop till någon annanstans. Men var ska jag gå? Så, hur gör du lagra dina fotosamlingar? Och hur håller ni säkerhetskopior?. Detta är naturligtvis bilder som jag vill behålla för mitt liv. Så behöver för att överleva bränder, inbrott, etc. Jag tror att mängden data jag har regler lagringsutrymme online ut. Ska jag bara få två USB-diskar och lämna en ? på en rimligt spara plats jag tror att detta måste vara ett vanligt problem idag Och ja -? innan du frågar - Jag vet att det första du bör göra är att gå igenom din samling och dumpa vad som inte är värt att hålla ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Larry Page ta över som Google koncernchef Eric Schmidt kvarstår som styrelseordförande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/larry-page-takes-over-as-google-ceo-eric-schmidt-now-executive/:
Googles Q4 finansiella resultat pressmeddelande innehåller en bomb: den 4 april, en av grundarna Larry Page (längst till höger ovan) kommer att ersätta Eric Schmidt som VD och ta ansvar för dag för dag verksamhet och produktutveckling och strategi. Det betyder inte att Schmidt lämnar - han kommer fortsätta som styrelseordförande och fungera som rådgivare till Sida och grundare Sergey Brin, med fokus på yttre saker som "erbjudanden, partnerskap, kunder och bredare relationer företag, myndigheter uppsökande och teknik tänkte ledarskap. " När det gäller Sergey, kommer han nu "ägna sin energi åt strategiska projekt, bland annat arbetar med nya produkter," med den enkla titeln grundare.

Schmidts tydliggöras och preciseras förändringen i ett blogginlägg, säger att tanken är att göra ledande Google så effektiv som möjligt, och att "Larry, enligt min klara åsikt är redo att leda." Det är klart det handlar om att utforma denna som en enkel organisatorisk shuffle - Schmidt säger att han, Brin och Page "förutse arbeta tillsammans under en lång tid framöver" - men det är inget tvivel om att Schmidt regeringstid som VD fastställa en klar ton för Google som företaget expanderat bortom sökning och på nya marknader såsom smartphones, ansluten tv och operativsystem, och vi är nyfikna på vad Sida stil är. Vi är också mycket nyfiken på att höra mer om varför ändringen gjordes - även Schmidt, Sida, och Brin har arbetat tillsammans i över 10 år, det har alltid varit vissa spänningar mellan grundarna och deras VD, särskilt över användarnas privatliv . Under alla omständigheter är detta en betydelsefull förändring både för Google och industri - vi får se vad som händer härnäst.

Larry Page ta över som Google CEO, Schmidt kommer Eric kvarstår som styrelseordförande ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 16:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google , Eric Schmidts Google Blog post | Tipsa | Kommentarer

Verizon överklaganden FCC: s nätneutralitet regler

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/verizon-appeals-fccs-net-neutrality-rules/:
Verizons gått till amerikanska appellationsdomstolen i Washington DC idag officiellt ta frågan med nätneutralitet politik som FCC som anges i avtagande stunder av 2010, säger att det är "djupt oroat av FCC: s påstående av breda myndigheten för svepande nya reglering av bredbandsnät och Internet i sig självt. " Bolagets extremt kort pressmeddelande i frågan inte närmare om deras problem ligger, särskilt, men de hade sagt redan i december att de hade problem , så flytten kommer inte som en fruktansvärt stor överraskning. Om vi skulle gissa, no-blockerande regler kring trådlösa nätverk är definitivt högt på listan av frågor - Verizon och andra har länge sagt att trådlöst måste till stor del lämnats utanför nätneutralitet debatten - men vi kommer inte veta förrän vi kan gräva i domstol. Följ paus för pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Verizon överklaganden FCC: s nätneutralitet regler

Verizon överklaganden FCC: s nätneutralitet regler publicerades ursprungligen på Engadget tor, 20 Jan 2011 16:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

HTC läckor föreslår stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
Allt som allt gör HTC inte det bästa jobbet att skydda dess färdplan, ja, bilder som läckt ut lite över ett år sedan hamnade gör ett fantastiskt jobb med att visa oss vad som fanns i röret för 2010, så vi inte skulle t tvekan den massiva spridningen som PocketNow publiceras idag. Börjar på toppen, vi har en enhet som ser ut som en styrplatta mindre av det ursprungliga Desire (bilden ovan), en annan som ser ut som en Aria storlek Nexus En i svart (komplett med gamla skolan styrkula), och ytterligare en version av en knapplösa telefon som har fått generiska HTC branding i stället för Verizon logotypen i en bild framgrävda av Phandroid för några dagar sedan (bilden efter rasten).

Det är inte allt, men: verkar det också finnas en nedre slut Android-enhet med fysisk Skicka / avsluta-knappar och en optisk styrplatta under en ganska liten display tillsammans med de vanliga fyra kapacitiva knappar. En enhet med China Telecom logotyp på är det också i mixen, ser ut som en big-screening modell som förmodligen kommer att vara redo att kämpa med att 1.2GHz Droid X med ett annat namn som just lanserat därborta. Slutligen, det finns en liten nybörjar modell som kan efterträda Smart som HTC's Brew MP -drivna flagbearer, även om Android är uppenbarligen den dragkraft här. Specifikationer och namn är fortfarande ett mysterium över hela linjen på denna punkt, men som PocketNow säger, skulle vi inte bli förvånade över att få information på MWC nästa månad.

Fortsätt läsa HTC läckor tyder stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg

HTC läckor föreslår stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg publicerades ursprungligen på Engadget tor, 20 Jan 2011 17:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Tipsa | Kommentarer

No More versionsnummer för HTML

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kuM2XKhP0ss/story01.htm:
En anonym läsare skriver "HTML5 kommer vara den sista versionen av HTML som bär ett versionsnummer. Ian Hickson, en Google-ingenjör och redaktör för HTML5-standarden meddelat att språk kommer att övergått till en" levnadsstandard "utan versionsnummer. Lite som gillar Chrome, om du kommer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




T-Mobile USA samtalen framtiden, Deutsche Telekom avvänjning bort det livlina, Clearwire spektrum köpa fortfarande spelar?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Tysklands Deutsche Telekom - mer känd i USA som T-Mobile USA: s DISCIPLINEN förälder - var ute i New York idag chattar upp sin amerikanska division utsikter för framtiden och chefer från båda sidor av dammen hade ganska lite att säga. Den största kvarvarande farhågorna för transportören kretsa kring inkomster och kundomsättning - som, låt oss vara ärliga, är de centrala riktmärken som varje transportföretag i världen är ute efter att förbättra - och divisionens VD Philipp Humm just meddelat en rad initiativ för att hjälpa till att få dessa nummer i rad. På churn sidan, de "går stora med Android" att bekämpa iPhone, fortsätter att rulla ut WiFi ringer för att lindra frågor täckning och skärpa "riskhantering" frågor som har låtit några lagförslag Deadbeats slinker igenom. Lustigt att tro att utebliven betalning är en tillräckligt stor fråga att vara en intäkt risk för dessa killar, men det är sant.

Fortsätt läsa T-Mobile USA samtalen framtiden, Deutsche Telekom avvänjning bort det livlina, Clearwire spektrum köpa fortfarande spelar?

T-Mobile USA samtalen framtiden, Deutsche Telekom avvänjning bort det livlina, spektrum köp fortfarande är i spel? Clearwire ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Deutsche Telekom , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Facebook bilderna för att få slutdagen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTP_r83LX1E/story01.htm:
Pickens skriver "BBC rapporterar att forskare har skapat programvara som ger bilder med ett slutdatum genom att tagga dem med en krypterad nyckel så att när detta datum har passerat knappen slutar de bilder som visas och kopieras. Professor Michael Backes, som ledde utvecklingen av X -Pire system, säger utvecklingsarbetet började för ungefär 18 månader sedan som potentiellt riskfyllda mönster av aktivitet på sociala nätverk såsom Facebook, visade ett akut behov av ett sådant system. "Fler och fler människor publicerar privata data till Internet och det är klart att vissa saker kan gå fel om det stannar där för länge, säger Backes. X-Pire programvara skapar krypterade kopior av bilder och ber dem lägga upp dem för att ge var och en ett utgångsdatum. Kollar dessa bilder kräver den fria X-Pire webbläsare add-on. När betraktaren möter en krypterad bild det sänder ut en begäran om en nyckel att låsa upp den. Denna nyckel skickas endast, och bilden blir synliga, om utgångsdatumet inte har passerats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Star Wars Blu-ray-skivor för att nå 27 september enligt Amazon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/star-wars-blu-ray-discs-to-arrive-september-27th-according-to-am/:
Även en flashig CES tillkännage händelsen var inte nog för Fox och George Lucas för att avslöja en exakt release datum för ankomst Star Wars på Blu-ray, men nu Amazon har uppdaterat sin leveransdatum förbeställa till 27 september. Vi skulle inte boka en dag ledigt arbete för att dyka in i det utlovade 30 timmar specialfunktioner tills det någon form av officiellt ord, men eftersom det är en tisdag det verkar vara en logisk tid att vänta dessa skivor (helt Complete Saga form eller antingen trilogi som av sig självt, du val) att röra ner. Återupplev den något underwhelming Darth Vader entrén och mycket mer inspirerande Blu-ray box som släpvagn efter rasten.

Fortsätt läsa Star Wars Blu-ray-skivor för att nå 27 september enligt Amazon

Star Wars Blu-ray-skivor för att nå 27 september enligt Amazon ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 15:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TheHDRoom | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Carbon Trading stoppas efter EU: s utbytesprogram är hackat

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j4zXHLXYiuc/story01.htm:
chicksdaddy skriver "Europeiska kommissionen (EG) tillfälligt handel i kolkrediter på onsdagen efter okända hackare äventyras av räkenskaperna för tjeckiska affärsmän och sugits bort runt $ 38 miljoner Threatpost rapporter. EU-länder, däribland Estland, Österrike, Tjeckien, Polen och Frankrike började stänger sina register för handel med utsläppsrätter igår efter lärande att kol utsläppsrätter hade sugits ur kontot för den tjeckiska baserade registret. Ett meddelande publiceras på webbplatsen för den tjeckiska baserade registret sa att det var "inte tillgängligt av tekniska skäl" på torsdag och EG utfärdade en order att upphöra med spothandel förrän i januari 26 så att den kan sortera ut vad som verkar vara kronisk säkerhetsbrister i systemet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




"Farming" amöbor Upptäckt

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hJ9PIKf6Oas/story01.htm:
Forskare från Rice University har hittat en typ av amöba som praxis ett slags "primitiv jordbruk beteende." När deras bakterier mat blir dålig, den Dictyostelium discoideum skall samlas och bilda en "fruktkropp" som kommer att sprida bakteriesporer till ett nytt område. Från artikeln: "Beteendet ligger under den typ av" jordbruk "som mer avancerade djur gör, myror, till exempel vårda en enda svamp arter som inte längre existerar i naturen, men tanken att en amöba som tillbringar mycket av. sitt liv som en encellig organism kunde hålla kort att konsumera en tillgång till föda innan flyr är en iögonfallande. Mer än bara ett mellanmål för resan spridningssätten, är tanken att de bakterier som reser med sporer kan "plantera" en nya bakterier koloni, och därmed ett livsmedel källa i fall får den nya lokalen bör saknas i bakterier. " Det är bra att veta att även en encelliga varelse är inte immun mot dragningen av Farmville.

Läs mer i denna historia på Slashdot.