fredag 3 juni 2011

Asus vill Ship Ubuntu 10,10 På tre Eee PC Netbooks

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqPm0Oce0DM/Asus-To-Ship-Ubuntu-1010-On-Three-Eee-PC-Netbooks:
En anonym läsare skriver "har Asus meddelat att tre Eee PC kommer skeppas med Ubuntu Linux Tre 2011-modeller. - Den 1001PXD, 1011PX och 1015PX - är omedelbart tillgängliga, men inga detaljhandlare tycks beståndet dem ännu en kanonisk exec hade följande att säga. om den nya netbooks. "Det finns ett antal faktorer som gör Ubuntu en attraktiv möjlighet för ASUS och dess kunder Ubuntu fortsätter att sätta standarden för snygg design, användarvänlighet och säkerhet, är det världens tredje mest populära operativsystem, . och [det] har flest användare i Linux Vi [Canonical] tittade på offentligt tillgängliga uppgifter om operativsystem till Wikipedia förra veckan och hittade webbplatsen tjänar fler sidor till Ubuntu datorer än att iPads - det finns många användare där ute. " Det kanske inte är samma sak som Asus lanserar tre flaggskepp netbooks alla kör Ubuntu istället för Windows, men det är definitivt en start Asus säger att det finns mer Ubuntu netbooks att komma senare i år också -.. Förhoppningsvis kommer de att köra Ubuntu 11,04 "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Syrien sjunker Internet att turbulensen Spikes

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aq8OW_hDMZ0/Syria-Drops-Off-the-Internet-As-Turmoil-Spikes:
CWmike skriver "I vad som verkar vara den senaste budet av en regering för att strypa tillgången till nyheter och information alltfler civila oroligheter, stänga den syriska regeringen fredag ​​ner alla Internet-tjänster. Internet övervakning fast Renesys rapporterade att starta omkring 7 på morgonen EDT idag, nära att två tredjedelar av alla syriska nätverk plötsligt onåbar från det globala Internet. På bara 30 minuter, rutter till 40 av 59 syriska nätverk dragits tillbaka från den globala routingtabellen, sade Reneys "Chief Technology Officer James Cowie i ett blogginlägg. Den avstängning har påverkat alla SyriaTel s mobila 3G-datanät samt flera av landets Internetleverantörer, t.ex. Sawa, INET och Runnet. också ner är Damaskus stadsstyrelsen sida och tullens hemsida. Den enda nätverk som verkar vara något nås finns en handfull statliga nätverk som en som tillhör Syriens Oil Ministeriet konstaterade Cowie. "Vi vet inte ännu hur avbrottet var samordnade, eller vad särskilda regioner eller städer kan påverkas mer än andra," Cowie skrev. "Om Egypten och Libyen är en guide, kan man utläsa att händelser på gatan i Syrien är att nå en brytpunkt."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BlackBerry Torch 2 förhandsvisning! (Video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/blackberry-torch-2-preview/:
Vi har redan sett BlackBerry Torch 2 i bilder courtesy of Mr Blurrycam, men lite birdie från Negri Electronics var vänlig nog att skicka över en pre-release anordning för oss att komma under våra egna glas för en liten fotosession. Även om det har en nästan identisk formfaktor med originalet, den Torch 2 gupp specs i nästan varje avdelning från kameran till RAM. Oh, och det är igång nästa generations BB OS 7 - vilket är riktigt OS 6.1, och fortfarande saknar QNX DNA. Läs om tidigare pausen för en fullständig förhandsvisning av detta ännu-att-vara-tillkännages reglaget, och några härliga HD-video om beautious skott är inte tillräckligt för att reta er BBM-hungrig aptit.

Fortsätt läsa BlackBerry Torch 2 förhandsvisning! (Video)

BlackBerry Torch 2 förhandsvisning! (Video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Jun, 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Decoy svärm har potential att skydda attackera strålar med hundratals drönare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/swarming-drones-coming-to-a-combat-sortie-near-you/:
MALDs (missil luft lanseras lockbete), för dem av er inte upp på din wargadgets , är en korsning mellan kryssningsrobotar och antenn drönare - en hybrid som används för att skydda angripa jetplan av förvirrande eller distraherande fienden under strid. Olika grenarna av den amerikanska militären har använt dem i flera år, men nu ett företag är listat ut ett sätt att frigöra hundratals 'em, skapar en veritabel drönare svärm. Defense entreprenören Raytheon har utvecklat ett system som tillåter MALDs ska matas ut en från fraktflygplan, skicka kluster av åtta missiler i luften, varvid de inleda standard vinge installations-och tändning sekvens. Och enligt Wired, företag är överväger att sätta sensorer och stridsspetsar inuti framtida MALDs, som skulle göra dessa svärmar mer intelligenta och, du vet, explosiv. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Decoy svärm har potential att skydda attackera strålar med hundratals drönare

Decoy svärm har potential att skydda attackera strålar med hundratals drönare ursprungligen dök upp på Engadget fre, 3 juni 2011 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo , Wired | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vilket pris kommer att vara i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan detta vara det pris när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Anonym stjäl 10.000 iranska regeringen Emails

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zkF0k6Psis/Anonymous-Steals-10000-Iranian-Government-Emails:
Flera läsare har skickat ord som Anonym har hackat servrar som tillhör Irans utrikesministerium, vilket gör av med över 10.000 e-post. "Ministeriets webbplats är fortfarande ned när detta skrivs, och servrarna är under Anonym kontroll. ... E-arkivet ingår godkännanden och avslag för olika visum och pass, bland andra ansökningar och korrespondens." Det är nära valet jubileum . Vi var tvungna att göra något, sade en av de iranska medlemmarna i Anonyma från # OpIran. Han sa att de tar ner iranska regeringen servrar på en regelbunden basis för drift dagar, men som uppenbarligen hämta information som krävs en annan inställning till gruppens signatur DDoS attacken. Han anges också en som ännu oanmälda attack. "För valet årsdag, har vi en komplett DDoS-attack dag" planeras, sade han.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Spanien att slå ner på fildelare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nQzTZseA3WY/Spain-To-Clamp-Down-On-File-Sharers:
pbahra skriver "ett lagförslag som skulle tillåta Spaniens myndigheter att stänga illegala webbplatser med begränsad rättslig tillsyn har orsakat ilska bland landets Internetanvändare. Lagen, som kallas Sinde proposition (efter den nuvarande kulturministern Ángeles González-Sinde) är utformad för att stänga det kryphål som delar tomter som Roja Directa har utnyttjat. Om du går till webbplatsen idag, hittar du ett kärnfullt varning mot piratkopiering på Internet, med tillstånd av de amerikanska myndigheterna. USA har utövat ett betydande tryck på Spanien över vad man ser som Madrids underlåtenhet att ta itu med piratkopiering på Internet. En banderoll med tätningar av det amerikanska justitiedepartementet, plus två andra byråkratier, informerar Internet-användare att den spanska domännamnet, tidigare ett nav av olagligt innehåll av idrottsevenemang, har tagits i beslag i enlighet med amerikansk upphovsrättslagstiftning. Men om du gör en sökning, det tar väldigt lite att inse att Roja Directa är levande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google Filer First Solar Patent bygger FoU-team

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4RU8a5snul0/Google-Files-First-Solar-Patent-Builds-RampD-Team:
bizwriter skriver "Google har gått utöver investera och använda solenergi och har börjat på allvar FoU-arbete inom området. Dess första patentansökan i solenergiteknik bara blev offentlig, och företaget är bemanningen en ny FoU-grupp" för att utveckla el från förnybara energikällor till en kostnad mindre än kol "på" nytta skala. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsol historia

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Om du arbetar för Sony du kanske vill gå titta på TV just nu - det finns något på Discovery om strutsar och sand. Under tiden, låt Microsoft bara vi vet att det är sålt 55 miljoner Xbox 360 º globalt, vilket är mycket sannolikt tillräckligt för att behålla sitt försprång över PS3. Dessutom försäljningen i USA är 360 accelererar fortfarande sex år i sin livscykel, tack vare uppdateringar som Kinect - och Microsoft skryter med att "ingen annan konsol i historien kan göra det påståendet." Huzzah. Nu är vi inte dem att rycka pennan från segrarens hand, men kom ihåg: Detta påstående grundar sig på amerikanska statistik, medan PS3 har i allmänhet klarar sig bättre i andra regioner. Vad mer, varken Wii eller PS3 har ännu inte nått sin sjätte födelsedag, så historien är inte över. Inte desto mindre diagrammet efter rasten göra Microsofts resultat ser jävligt imponerande. Varför är det så att när du är ner , livet bara går att sparka?

Fortsätt läsa Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsol historia

Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsolen historia ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Jun 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Major Nelson | Tipsa | Kommentarer

Är identitetsstöld Överväldigande IRS?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1RYEAHHXzk/Is-Identity-Theft-Overwhelming-the-IRS:
coondoggie skriver "Antalet skatt incidenter identitetsstöld exploderar, och ingenstans är det mer uppenbart än i Internal Revenue Service, som har sett rapporter öka från 51.702 år 2008 till 248.357 år 2010. Även om det har program för att bekämpa identiteten stöld frågan, är det också lamslås på många andra områden, enligt en rapport den här veckan (PDF) från Government Accountability Office. Till exempel säger GAO IRS: s förmåga att hantera frågor som identitetsstöld begränsas av sekretess lagar som gräns IRS förmåga att dela information identitetsstöld med andra organ. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Internet Explorer Använd halka under 55%

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DrlfUwRYl-U/Internet-Explorer-Use-Slips-Below-55:
rfc1394 skriver med detta utdrag från ett Infoworld rapport: "Internet Explorers marknadsandel fortsätter att sjunka som en sten Net Applications offentliggjort sina siffror för maj, och Internet Explorer totala aktie sjönk återigen, från 55,11 procent i april till 54,27 procent i maj. en minskning med 0,84 räntepunkter i en månad. Jämför detta med Googles Chrome, som ökade från 11,94 procent i april till 12,52 procent i maj, en ökning med 0,58 räntepunkter. Tidigare år, dvs andel av webbläsare användning har sjunkit från 60,32 procent till 54,27 procent. Hur lång tid innan IE användande sjunker under 50%? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


MI6 Swappar bombtillverkning Info Med Cupcake recept på al-Qaida Webbsida

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7qvh5pLkUEI/MI6-Swaps-Bomb-Making-Info-With-Cupcake-Recipe-On-al-Qaeda-Website:
Den brittiska underrättelsetjänsten presenterade sin senaste vapen i kriget mot terrorismen, cupcake recept publicerats av Ellen DeGeneres Show. MI6 hackat en online al-Queda tidningen ersätter instruktioner om hur man "Gör en bomb i köket på din mamma" med en webbsida med recept på "The Best Cupcakes i Amerika" från Ellen's show Från artikeln:. "Det inkluderade en recept för Mojito Cupcake - "gjord av vit rom kaka och draperad i vanilj buttercream'-och Rocky Road Cupcake -" Varning: Sugar Rush framåt " Däremot innehöll den ursprungliga tidningen ett recept som visar hur man gör en dödlig rörbomb med socker, match huvuden och en miniatyr glödlampa, knuten till en timer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.