måndag 8 augusti 2011

Apple lägger 999 $ 21,5-tums iMac till sitt pedagogiska utbud

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3vN5AsVkPZk/apple-adds-999-215-inch-imac-to-its-educational-offerings.ars:

Den billigaste iMac finns på Apples onlinebutik är för närvarande en 21,5-tums version med en 2,5 GHz Quad-Core Intel Core i5-processor för 1199 $, men om du köper för en läroanstalt, är Apple erbjuder nu en något annorlunda affär. Bolaget lagt upp information om en "utbildning-bara" version av iMac på måndag morgon-maskinen fortfarande har en 21,5-tums skärm, men det säljer för $ 999 och kommer med en 3.1GHz Dual-Core Intel Core i3-processor.

Föga förvånande är utbildningen endast iMac inte tillgängliga för vanliga köpare via Apple Store, så att inte få din förhoppningar upp om att rädda ett par hundra dollar bara ännu. Auktoriserad pedagogiska köpare kan dock få maskinen med upp till 8GB RAM om de konfigurera via Apple Store på webben (det kommer med 2 GB som standard), en 250GB hårddisk, AMD Radeon HD 6750M grafik, FaceTime HD, Mini DisplayPort ( ingen Thunderbolt, verkar det som), och Lion förinstallerat.

Som påpekats av MacRumors , ansluter sig till $ 999 iMac en $ 899-versionen, också begränsad till läroanstalter, som kommer med en 20-tums skärm, antingen en 2,0 GHz eller 2,26 GHz Intel Core 2 Duo-processor och antingen Snow Leopard eller Leopard förinstallerat. Det är troligt att Apple håller detta ett runt för skolor som behöver nya datorer men inte har möjlighet att uppgradera till Lion ännu, även om vi inte skulle bli förvånade över att se detta en försvinner från alternativ så småningom. Och för studenter som köper för sig själva, Apple erbjuder de nämnda 2,5 GHz Core i5 iMac för $ 1149 - $ 50 rabatt på ordinarie pris.

Läs kommentarer till detta inlägg


Battlefield 3 inte kommer till Steam, men EA har ett verkligt skäl

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oox77khBSBU/battlefield-3-not-coming-to-steam-ea-provides-good-reason.ars:

Spelarna har varit orolig en tid om deras förmåga att köpa Battlefield 3 från Steam, och EA har nu lämnat ett officiellt uttalande i frågan: tills Valve ändrar sin politik kommer spelet inte att vara tillgängliga på de populäraste digitala distributionen service i Förenta staterna. Enligt EA, det är inte deras samtal, det är på grund av det faktum att Valve har lagt restriktioner på hur innehåll kan delas på spel som säljs via Steam.

Även om detta kanske inte är vad du vill höra, har EA en poäng.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Nya Google + Extension Lägger Real-Time Collaboration-koden till-platser

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:
google_plus_logo

Utvecklaren som tidigare gett oss Facebook-vän Exportör , Mohamed Mansour, har skapat en ny, experimentell Google Chrome förlängning som lägger textbaserade funktioner dokumentsamarbete till Google +-platser. För er som ännu inte insatt i alla G + terminologi-platser är det flera personer videochatt funktion i Googles sociala nätverk, stöd för upp till 10 personer åt gången.

Med denna nya Hangout förlängning, nu kan du göra mer än att bara prata - du kan samarbeta på text-baserade filer också. Mansour föreslår att detta skulle vara en stor utbyggnad för utvecklare att använda för kod samarbete, till exempel.

Buggy, men fungerar

Några varningar, innan vi fortsätter: Denna utvidgning är "fruktansvärt buggy" (Mansour ord, inte mina). Det är en alfa-produkt avsedd att vara en teknik förhandsvisning, inte något du bör förvänta sig att använda i en verklig värld eller om uppdraget kritisk situation på något sätt. Det verkar inte fungera på Mac-datorer heller. Försöker ladda förlängningen på min MacBook Pro gav mig ett felmeddelande. På min Windows 7 dator, men det fungerade.

Förlängningen har utvecklats utan tillgång till en officiell Google + API (application programming interface), eftersom något sådant inte finns ännu. Med andra ord, precis som alla Google + Chrome förlängningar hittills, är det en osanktionerad hacka.

Det är också ganska häftigt.

Tekniska detaljer

Mansour säger att-platser för närvarande drivs med hjälp av arvet Google Wave-teknik och jQuery med Google gemensamma utrymmen. För att bygga en förlängning, imiterade han YouTube Hangout Gadget och avlyssnade alla meddelanden som kommer från Google Wave till förlängning. Förlängningen sänder ett unikt ID som lagras i Wave att varje deltagare kan läsa när de går. Det ID är ihållande för att Hangout sessionen.

Det är en ganska komplex hacka, medger Mansour. Lyckligtvis för oss, han skrev koden till GitHub så att andra kan bidra.

Hur man använder

För att använda förlängningen, installerar du först add-on från Chrome Web Store , då chef över till Google + och starta en Hangout. Det finns inget mer du har att göra - textredigering gränssnittet visas direkt i Hangout fönstret, ovanför videoskärmar.

Men för andra Hangout deltagarna att dela kod med dig, de också kommer att behöva installera tillägget.

Förlängningen blev möjligt med stöd från John Barrington Craggs och Jake McCuistion, säger Mansour. Om du ge det en chans, låt oss veta hur bra det gått för dig.



Produkt:
Google +

Khosla, Greylock, Andreessen Horowitz lägga $ 16,5 I Enterprise Cloud App Management start okta

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Enterprise moln app förvaltningsbolag okta har upp $ 16,5 miljoner B-finansiering från Greylock Partners, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz och dammluckan. Detta innebär att bolagets totala finansiering till $ 28 miljoner.

Okta är ett moln application management service. Okta s plattform ger företag möjlighet att ha kontroll över sina användare, program och data både i molnet och bakom brandväggen. Den start grundades av Todd McKinnon , fd vice VD för ingenjörsteknik av de mest framgångsrika moln-baserade företaget to-date, Salesforce.

Som McKinnon berättar är okta utgör en plattform för företag att hantera företagets IT. Han förklarar att traditionell säkerhet och plattformar ledningen inte kommer att arbeta med molnet. När du flyttar till molnet, IT-administratörer står inför utmaningen att säkra och kontrollera användare och tillgång, förenkla antagandet och skalning av dessa program och samtidigt se till att verksamheten är att optimera sina applikationer i molnet.

Företag som använder cloud-baserade applikationer som Salesforce och Google Apps behöver en identitet och katalogtjänst i molnet som en plats där de kan lagra användarprofiler och mer. Okta ger IT-chefer förmåga att upprätthålla en central katalog och kopiera detta till alla moln applikationer.

Företaget lanserade produkten för allmänheten i Janaury. McKinnon säger att han först trodde kunder skulle vara små till medelstora företag, men har nyligen sett ett upptag i stora företag med okta. Företag som använder okta inkluderar Enterasys Networks, Pandora, TDWilliamson, AMAG Läkemedel och andra. Företaget säger att användning av okta on-demand-tjänst har ramped upp dramatiskt till makten över 1 miljon autentiseringar per månad.

Och McKinnon föreställer sig ett större imperium moln IT-styrningstjänster att "ge företag att undanröja hinder molnet antas."

Ben Horowitz, som ledde företagets Serie A omgång , har sagt till okta: okta s första produkt syftar till att lösa problemet Cloud identitet. Jag gillar problem, eftersom det är allvarligt annorlunda i molnet än det är på plats och för nya företag, lika olika bra. Han belivees att marknaden chansen är enorm "eftersom molnet identitet marknaden kommer sannolikt att bli molnet ledningen marknaden . Med tanke på att de nuvarande sammanlagda marknader är mellan $ 10B och $ 20B (beroende på vad man räknar), kommer den marknadsrisk vara mycket stor. "

De nya medlen kommer att användas för försäljning och marknadsföring, samt ramp upp distribution. Som en del av transaktionen kommer David Weiden av Khosla Ventures blir en styrelse rådgivare och Aneel Bhusri, grundare och co-VD för Arbetsdag, kommer att gå med okta styrelsen.



Företag:
Okta
Hemsida:

Hjälp Det här Entreprenör välja mellan Harvard och hans Startups (rösta här)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Ibland, när man står inför ett viktigt beslut, att vända ett mynt låt chans att avgöra resultatet bara inte göra. Istället, när livet tar oss till ett vägskäl, där två vägar skiljer sig åt och båda verkar lika gångbar, vi oftast vänder sig till familj, vänner och betrodda rådgivare som hjälper oss att inse fakta och göra det bästa valet. Eller lite mer nonchalant av oss kanske väljer att "Magic 8-ball" strategi. Visst, det är bara lämpligt att, i den digitala tidsåldern där vi har Facebook väggar, Twitter bäckar och webbplatser polling kan viktiga livet beslut nu tar hänsyn till vår sociala graf - eller göras genom några snabba nätet crowdsourcing.

Den senare metoden är den Mike Moradian tar i fråga om en mycket svår beslut han nu står inför. Moradian blev antagen till Harvard Business School i december, vilket gör honom betydligt bättre än många blivande forskarutbildning entreprenörer och företagare. Harvards Business School är genomgående legat i topp 5 i nästan varje publikation som spårar en sådan ranking, har en griffeltavla av noterbara alumner, och är en fjäder i hatten för någon återupptas.

Å andra sidan, Moradian är grundare av CampusBuddy och CollegeBudget , som båda har vi täcktflera tillfällen , däribland helt nyligen genom lanseringen av den senare .

CampusBuddy , som erbjuder studenter en social plattform där de kan även komma officiell klass register och visa heltäckande recensioner om professorer, klasser, avdelningar och campus, påståenden som för närvarande över 200K per månad aktiva användare, med över 1,5 miljoner totalt, och start intäkter har fyrdubblats under det senaste året. Och med den enorma popularitet grupp att köpa och dagliga erbjudanden CollegeBudget , som lanserades förra veckan att ställa de två mycket saker att universitetsområden över hela landet, skulle kunna ha en lång livslängd och ett par dollar i intäkter eventuellt i butik.

CollegeBudget, i synnerhet, är vad Moradian är mest spännande, det är verkligen den främsta anledningen att han överväger inte går i Harvard, eftersom det är en idé som kommer att kräva en hel del legwork att bygga in en legitim verksamhet, medan CampusBuddy är mer stabil, säger han .

Således kan man börja se att Moradian har ett svårt val framför sig: Har han lämna sin nystartade bakom och ange Harvards MBA-program, eller gör han tyvärr nedgång Harvards erbjudande och hjälpa till att bygga sitt företag i vad som kan vara flera miljoner dollarn företag?

Moradian, som var rankad (tillsammans med CampusBuddy) som USA: s bästa unga entreprenör i 2010 av Bloomberg BusinessWeek, säger mig att han vet att han inte kan göra båda, om han skulle försöka att dela sin tid, skulle han göra en otjänst hans nystartade företag och till Harvard. Så han bestämde sig för att vända beslutet över till massorna via crowdsourcing. Och vad folket beslutar, kommer han att fullfölja sitt val. Han är allvarligt

Apple ansikten patentintrång över snabbt starta patent gång ägdes av LG

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Apples inför ännu en stämning om patentintrång - den här gången, i Florida, där ett företag som heter Operativsystem Solutions (OSS) tar syftar till OS X är snabbt starta verksamhet. Enligt domstolshandlingar hävdar käranden att Cupertino funktion (framförallt visas på årets MacBook Air uppdateras ) bryter mot minst en skyddad fordran som detaljer i fyra steg metod för snabb uppstart, och innebär att filer som config.sys och AutoExec. fladdermus (på allvar). Intressant nog var patentet i fråga ursprungligen beviljades LG Electronics, redan 2002, men ägs idag av den föga kända OSS. Det är fortfarande oklart om LG har något engagemang i kostym, men vi ge dig de uppgifter så snart de uppstår. Under tiden kan du träffa täckning länken nedan för att gräva i fullt klagomål.

[Tack, Lucian]

Apple ansikten patentintrång över snabbt starta patent gång ägdes av LG ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 augusti 2011 10:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Synbarligen Apple | Tipsa | Kommentarer

Smugglarna använder zip-line och slangbella att smyga iPads i Shenzhen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
Smugglers 'zip line Kinesiska smugglare vände sig till en ganska low-tech-metoden för att få en hög med avgjort högteknologiska iPads och iPhone över gränsen till Shenzhen i ett system för att tjäna pengar på regionala skillnader i beskattningen. Den osanktionerad exportörerna avfyrade en slangbella från ett höghus i Hong Kong, drar en dragkedja linje ner till ett litet hus tvärs över Sha Tau Kok-floden. De skickas sedan kassar laddade med prylar flyger genom natthimlen längs projektilen placerade-kabel - åtminstone tills myndigheterna upptäckte växel rusar genom luften, alltså. Polisen återhämtade ca $ 46.000 värde av Apple-produkter (och fyra förövarna) när de upptäckte i slutet av 300-meters linjen. Kolla in videon nedan för lite kinesiskspråkig nyhetsbevakning av berättelsen och en glimt en den enkla men geniala, smuggling rigg.

Fortsätt läsa Smugglers line använder zip och slangbella att smyga iPads i Shenzhen

Smugglarna använder zip-line och slangbella att smyga iPads i Shenzhen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 aug 2011 10:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget kinesiska (översatt) | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Cam-svingande radiostyrd bil som används för att undersöka vägbomb, räddar liv i Afghanistan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Den amerikanska militären spenderar miljarder dollar varje år bör förbättra krigstid tech , men en låg budget hackade radiostyrd bil nyligen fungerat som en osannolik hjälte, spara sex soldaters liv i Afghanistan. Den hembyggda rigg, som omfattade en trådlös säkerhet kameran är monterad på en Traxxas Stampede fjärrstyrd bil, kostar ca $ 500 när den byggdes 2007. Sedan dess har armén Personal Sgt. Christopher Fessenden har använt den för att lokalisera vägbomber, tills det utlöses en detonation sensor under en patrull förra månaden, i sin tur sparar Fessenden och andra trupper från att komma head-to-head med 500 pounds av sprängämnen. Tyvärr RC cam inte överlevde attacken, så Ernie, den soldaten bror som byggde den första modellen, för närvarande arbetar på en ersättare. Visst kan en halv-grand verka som en skrattretande summa i förhållande till Pentagon årliga budget, men om den beprövade gadgeten får tillräckligt med uppmärksamhet, kanske kinesisktillverkade leksaker kommer att spela en roll i underhållande våra barn, och skydda våra trupper.

Cam-svingande radiostyrd bil som används för att undersöka vägbomb, räddar liv i Afghanistan ursprungligen visades på Engadget on Mon, 8 Aug 2011 10:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa ABC News | Tipsa | Kommentarer

Är Googles bästa dagar bakom den?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGf6BWKT2_o/Are-Googles-Best-Days-Behind-It:
snydeq skriver "InfoWorlds Neil McAllister ifrågasätter om avtagande produktutveckling, juridiska elände, och stigande byråkrati kommer att signalera att försöka tider för Google." Med Googles snabba tillväxt har kommit nya utmaningar. Det möter hård konkurrens på alla större marknader, samtidigt som det kommer in nya. Dess nyare initiativ har ofta kämpat för att nå lönsamhet. Det måste svara flera pågående rättsliga utmaningar, att inte tala om antitrust sonder i USA och Europa. Sekretess anklagar den för att köra hårt fram mot individuella rättigheter. Som ett resultat Det blir mer försiktiga och riskaverta. Men värsta av allt, eftersom det växer sig allt större och mer besvärliga, kan det vara att förlora sin vädjan till de högutbildade, passionerade arbetare att makten dess interna kunskapsekonomi. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


E-handelsplattform För återförsäljare Plimus Förvärvad av PE-företag för 115 miljoner dollar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:
plimus

Plimus, ett företag som tillhandahåller en SaaS för att driva e-handel för detaljhandeln, har förvärvats av enskilda stora equity-bolag Hill Partners för 115 miljoner. Primus har tidigare tagit upp $ 18.000.000 från Susquehanna Growth Equity.

Plimus bygger och förvaltar online-företag för tusentals programvara förlag, webbhotell företag och återförsäljare online. Ett företag kan välja Plimus värd program som spänner över hela e-handel livscykel, eller det kan distribuera en "Plimus Köp Anyware API som möjliggör för detaljhandeln att integrera teknik med befintliga lösningar.

Använda Plimus "programvara kan återförsäljare leverera nyhetsbrev till kunder, kuponger och befordringar, realtidsrapportering, chatt och mycket mer. Plimus har en användarbas på mer än 6500 små och medelstora företag och företag över hela världen.

Plimus konkurrent BigCommerce höjde bara $ 15.000.000 i ny finansiering.



Företag:
Plimus
Startdatum:
15/3/2002
Finansiering:
$ 18M

Plimus började med en enkel idé när den lanserades 2001 - hjälpa företag att odla sin e-handel genom en effektiv, flexibel och kostnadseffektiv e-handel ryggraden.

Läs mer

Datasäkring Tool Storify partners med MSNBC: s Breaking News För råvaror Nyheter innehåll

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Som du kanske vet, innehåll datasäkring plattform Storify, som lanserades på TechCrunch Störa ger i höstas, tillsammans Tweets, Facebook statusuppdateringar, videor och mycket mer från sociala nätverkssajter för att skapa en realtids vy till en berättelse eller fråga. Idag är starten tillkännage en första i sitt slag tillsammans med Breaking News, en MSNBC-ägda Twitter handtag och webbplats för realtid uppdateringar om nyheter bryta i världen.

Så här Storify fungerar. Storify kan du skapa och bädda in en berättelse kring en samling Tweets, Flickr, Facebook statusuppdateringar, YouTube-videor och mer inom Storify: s plattform kan du enkelt söka och dra innehållet till din Storify berättelse. När du har skapat en berättelse med allt detta curator innehåll kan du bädda in sedan den verkliga historien i din blogg eller content management-system via enskilda som av Javascript.

Med Breaking News partnerskap kan Storify användarna nu lägga till uppdateringar från @ BreakingNews Twitter-konton, samt andra uppdateringar från Newswire. Så Breaking News är nu en källa, som liknar Twitter, Facebook, YouTube och andra.

Det som gör samarbetet unikt är att på BreakingNews.com kan du skapa en Storify berättelse direkt från en nyhet. Storify har skapat en speciell knapp (liknande den Tweet knappen eller som funktion), som tillåter vem som helst att skapa och bädda in en Storify berättelse från en Breaking News bit.

Medgrundare Burt Herman förklarar att detta är den första två-vägs partnerskap för Storify, där en utgivare har integrerat skapande verktyg på sin webbplats. Och han är ute efter att bilda liknande källa partnerskap med andra stora förlag.

Storify, som nyligen höjde $ 2.000.000 från Khosla Ventures, används redan av ett antal nyheter organisationer, inklusive Al-Jazeera.

Storify har funnits i betaversion sedan den 25 april och är på väg att passera 100 tusen skapade historier, och är i genomsnitt 6.500.000 berättelse sidvisningar per månad på alla platser.

Vi har inbyggda ett exempel på en Storify nyhet nedan.



Företag:
STORIFY

HTML5 Game Sett Arbeta på Apple TV

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ihh2sUi9nwM/:
appletv

En hackare har lyckats få en HTML5-baserat spel som arbetar på Apple TV (2G), efter att först ha jailbroken enheten och installerat Couch Surfer ansökan. (Couch Surfer ger en webbläsare för jailbreakad Apple TV.)

Spelet är ett enkelt Blackjack-spel, och ärligt talat är det inte mycket att titta på. Men tillskottet är anmärkningsvärt eftersom det visar att Apple TV är en funktionell plattform för HTML5-baserade program.

Naturligtvis, oavsett om Apple vill öppna upp Apple TV för att stödja ett brett utbud av HTML5 spel och program är en annan sak helt och hållet. Medan HTML5 skulle ge ett alternativ till enkla Flash-baserade spel kan det också blivit ett intressant alternativ till Apples inbyggda applikationer App Store i tid också. (Den AppleTV för närvarande inte köra apps, men det har ryktas om att det kommer så småningom.)

Här är video av spelet i aktion:

via RedmondPie




Rabatt utbildning endast iMac visas, gör du önskar att du hade öppnat den institution för högre utbildning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/discount-education-only-imac-appears-makes-you-wish-youd-opene/:
En ny 999 $ iMac dök upp på Apples hemsida denna vecka - goda nyheter om du eller någon du älskar äger en läroanstalt. Den billiga utbildning endast allt-i-ett har en 21,5 tums skärm, en 3.1GHz Intel Core i3 processor och 250GB lagringsutrymme. Som MacRumors påpekar dock, det finns inget omnämnande av en blixt hamnar bland de listade specs, så kanske hela den här kör en skola är att inte alla det är uppsprucken vara.

Rabatt utbildning endast iMac visas, gör du önskar att du hade öppnat den institution för högre utbildning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 augusti 2011 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rykten | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Kina förlorar partiell tillgång till Windows Phone 7 Marketplace, Great Firewall ska klandras?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
Det är ett välkänt faktum att Kinas Great Firewall är inte särskilt vänlig mot vissa utländska online-tjänster, och tyvärr verkar det som vi nu kan få ett nytt offer gå med lik av Facebook, Twitter och, ibland, Android Market. Enligt Windows Phone Sauce bloggare Kane Gao har många Windows Phone 7 användare i Kina hade begränsad tillgång till Marketplace under de senaste dagarna - de kan inte ladda ner någon app, men de kan fortfarande bläddra innehåll och få uppdatera meddelanden.

Medan Microsofts tjänst har ännu inte gå live i Kina, kan kinesiska användare köper fortfarande program genom att ändra alla sina profilinställningar plats till USA. Tyvärr är detta trick till någon nytta nu, men det är osannolikt att Microsoft är den skyldige här - det vore meningslöst att blockera genuint amerikansk användare som besöker Kina. Lyckligtvis hade Kane inga problem att komma till marknadsplatsen via en amerikansk VPN, vilket är en stor kontrollampa tecken som visar att stora brandväggen har beslutat att barrikadera WP7 alldeles egna app marknaden. Anledningen? Vi vet aldrig, och ingen kan säga om huruvida detta är ett permanent förbud, heller. Nokia, som är en stor aktör i landet , visst hoppas inte .

[Tack, JagsLive och Rahul]

Kina förlorar partiell tillgång till Windows Phone 7 Marketplace, Great Firewall ska klandras? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 augusti, 2011 09:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | källa Windows Phone Sauce | Tipsa | Kommentarer

Huawei Vision träffar FCC, överfall sinnen med en promo-video

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/huawei-vision-hits-the-fcc-assaults-the-senses-with-a-promo-vid/:
Huawei morse erbjöd världen en topp video smyga i Vision , dess "mest eleganta smartphone ännu", och som ett urverk, har saken poppat upp - om än mindre flashily - på FCC: s webbplats. Den visserligen slick snygg lur förpackningar Gingerbread, en 1 GHz processor och en 3,7-tums kapacitiv pekskärm till en unibody ram som är 9,9 millimeter på sin tunnaste. När det gäller att "3D-gränssnitt" bolagets talat, kan du se att i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Huawei Vision träffar FCC, överfall sinnen med en promo-video

Huawei Vision träffar FCC, överfall sinnen med en promo-video ursprungligen visades på Engadget on Mon, 8 Aug 2011 09:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

S & P: s 2 triljoner dollar Math Mistake

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/et6Fp4tn4HM/SampPs-2-Trillion-Math-Mistake:
Senast fredag ​​Moodys S & P meddelade att de hade sänkte USA: s kreditvärdighet (som leder till en ganska stor diskussion på Slashdot kan jag tillägga). Sedan dess har fler intressanta nyheter har kommit ut, skriver suraj.sun "I ett dokument som tillhandahålls Treasury på fredag ​​eftermiddag, Standard and Poors (S & P) presenterade en dom om kreditvärdighet av USA som byggde på en $ 2000000000000 misstag. Efter Treasury påpekade detta fel - en grundläggande matematik fel betydande konsekvens -. S & P ändå valde att fortsätta med sin felaktiga bedömning genom att helt enkelt ändra sina huvudsakliga motiven för deras beslut om kreditbetyg från en ekonomisk en till en politisk ett S & P felaktigt tillade att samma $ 2100000000000 . i att minska underskottet till en helt annan baslinjen där diskretionär finansieringsnivåer växa med nominell BNP under de kommande 10 åren i förhållande till detta alternativ baslinjen kommer budgeten Control Act spara mer än $ 4000000000000 över tio år - eller över $ 2 biljoner mer än S & P beräknas . S & P erkänt detta fel - i privata samtal med finansdepartementet på fredag ​​eftermiddag och sedan offentligt tidigt lördag morgon i tiden valde man att ge ut en nedgradering av den amerikanska kreditbetyget "..

Läs mer om denna historia på Slashdot.