fredag 13 maj 2011

Patent troll skakar ner iPhone app programmerare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BqMYJ_ovOAA/patent-troll-shakes-down-iphone-app-programmers.ars:

Om dina fickor är inte tillräckligt djup för att bekämpa ett företags jätte, sedan stämma de små killarna för mjölk pengar.

Det är tanken bakom ett patent bolagets rättsliga hot mot flera oberoende programmerare iPhone app snarare än Apple.

Flera IOS programmerare på fredagsmorgonen sade att de fått en rättslig klagomål från Lodsys, patent-anläggning företag.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Cake Hälsa vill vara "Mint för sjukförsäkring" (Beta Inbjudningar)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bD27cMK-Q6U/:
Array

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Uber Goes Breakers till Bay i helgen med Unlimited Gatorade och Daniels Jack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s1te5JMpqQA/:
Array

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

"Giant" Neuron Reglerar 50.000 andra nervceller

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QanUrkvEXgI/Giant-Neuron-Regulates-50000-Other-Neurons:
Scottingham sänder detta citat från PhysOrg: "En enda Interneuron kontroller aktivitet adaptivt i 50.000 nervceller, som möjliggör genomgående gles koder för lukter (abstract) Hjärnan är en kodning maskin. Översätter fysiska ingångar från världen i visuella, lukt, auditiv, taktil uppfattningar via mystiska språk av nervceller och de nätverk som de utgör. Neural koder i princip skulle kunna ta många former, men i regioner som utgör flaskhalsar för informationsförmedling (t.ex. synnerven) eller i områden som är viktiga för minnet, glesa koder mycket önskvärd. ... Denna enda jätte Interneuron spår i realtid aktiviteten av flera tiotusentals nervceller i en doft centrum och matar hämning tillbaka till dem alla, i syfte att bibehålla deras sammanlagda produktion inom en lämpligt gles regim. I Därigenom förblir representation GLESHET stadig som ingång intensitet eller komplexitet varierar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Netflix för Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VdEgZYiZ7i4/Netflix-Available-For-Android:
supersloshy skriver "Netflix bara har meddelat frisläppandet av en Netflix Android ansökan för strömmande filmer till Android-drivna mobila enheter. Som strömmande filmer kräver vissa funktioner och specifikationer, är endast ett utvalt antal enheter som stöds för tillfället."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ford använder Google för en ny typ av Smart Car

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI9Cgv7xCn8/Ford-Uses-Google-For-a-New-Type-of-Smart-Car:
RedEaredSlider skriver "Ford använder Googles teknik, särskilt dess förutsägelse API, för att skapa ett nytt märke av smarta bilar. Den berömda amerikanska bilföretaget meddelade det är att samarbeta med Google för att använda prediktion API i framtidens bilar. API kommer att kunna använda historiska kördata och förvandla det till realtid prognoser, till exempel om en förare är på väg vid ett avsteg. Därifrån kan en dator ombord kommunicera med föraren, och utlösa en optimerad för framdrivning kontrollstrategi. För en elbilen kan en förutspådde väg att resa även i ett område begränsat till elektriska bara köra. Således, en plug-in hybrid skulle kunna optimera energi och spara på batteriet genom att byta till en helt eldrift under färden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LimeWire avvecklar: är Google och Amazon nästa på RIAA: s Docket?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wyXTy859zKE/limewire-settles-are-google-and-amazon-next-on-riaas-docket.ars:

LimeWire, det upplösta fildelningstjänsten, och dess ägare är överens att betala skivbolagen $ 105.000.000 till slut en 5-årig upphovsrättsintrång stämning.

Uppgörelsen, rapporterades först av CNET , kom torsdag under andra veckan i en rättegång där en New York jury satt att avgöra hur mycket Recording Industry Association of America borde få betalt. LimeWire inför mer än 1 miljard dollar i skadestånd . Upphovsrättslagen tillåter skadestånd på upp till $ 150.000 per överträdelse.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Sugen på: Kan den nya Intimacy ekonomin Spara musikindustrin? (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UQ8dkDg1Xts/:
Array

Ja, det finns Tech Startups i Nigeria. Här är mina favoriter.

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oBlrx6xH-0M/:
Array

Nya iMac befriar dig från tyranni (och lätt) service dina egna hårddiskar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:
iMac 2011
Låta Apple kontrollera de flesta aspekterna av datoranvändningen är bara en realitet för Mac trogna, men företaget kan ha gått för långt för en del med den senaste iMac refresh . Vill du byta ut den hårddisken för en större eller ersätta en död disk? Du har inget val utan måste gå direkt till Apple tack vare en ny egenutvecklade kabel och speciella firmware. Standarden 4-pin SATA-kontakt har ersatts med en 7-pin konfiguration som håller dig från att koppla upp vilken gammal hårddisk, och utan den magiska firmware iMac kommer inte ens att starta upp. Kom ihåg, detta är företaget som tycker att byta batterier är bäst överlåts åt professionella , med ett anpassat BIOS för att hålla dig från att köra OS X på icke-Apple hårdvara, och tvingade företaget att bromsa en SSD uppgradering för MacBook Air . Verkligen, vi ganska överraskade iMac inte chockera dig när du försöker tvinga den att öppna.

[Tack till alla som skickat detta i]

Nya iMac befriar dig från tyranni (och lätt) service dina egna hårddiskar som ursprungligen visades på Engadget fre, 13 maj 2011 15:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa Andra World Computing Blogg | Tipsa | Kommentarer

Lösning ger Netflix till mer (rotade) Android-användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/workaround-brings-netflix-to-more-rooted-android-users/:
Vi har redan haft viss framgång få Netflix för Android igång på ett officiellt stöds telefon (a Droid X ), men de kan inte få det att fungera helt enkelt genom att överföra och installera. APK nu har ett annat alternativ. Som en del folk på Reddit har upptäckt, kan du tydligen bara redigera några systeminställningar för att göra din telefon (eller Nook Färg, för den delen) tycker att det är faktiskt en HTC G2, som tydligen allt som behövs för att uppfylla Netflix app. Det fungerar inte med alla telefon, naturligtvis, men en hel del verkar ha haft framgång med det. Tyvärr för somliga, måste du också först rot telefonen för att göra dessa ändringar, men stegen är ganska enkla när du har gjort det. Hit upp på länken nedan för alla detaljer, och låt oss veta hur det gick för dig i kommentarerna nedan. Kom bara ihåg: om du är osäker tillbaka upp.

Lösning ger Netflix till mer (rotade) Android-användare som ursprungligen visades på Engadget fre, 13 maj 2011 15:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Techland | källa Reddit | Tipsa | Kommentarer

Samsung Infundera 4G recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/samsung-infuse-4g-review/:
Vi håller på att sätta in i rytmen våren, blommande blommor och skeeters bitande, men redan har det varit ett fantastiskt år för Samsung - om vi bortser från hela rättegången sak . Bara några veckor sedan bolaget levererat till oss våra högsta poäng Android telefonen ännu, det Galaxy S II och, medan handenheten inte har dykt upp på amerikanska stränder var vi hedrade med Droid Charge , som erbjuder LTE hastighet, stark batteritid, och en på avtalade priset som något överstiger dess design.

Inte så med bolagets senaste angrepp på amerikanska bolag. Det är Infundera 4G, är det $ 199 om-kontrakt, och den har en avgjort high-end känsla. Det ser även lite som S II - om du kisa. Detta är sin egen telefon, dock en jätte 4,5-tums skärm skärm inställning skiljer sig från sina föregångare, och en gigantisk batteri inuti ger det massor av liv. Men är det verkligen så bra som det ser ut?

Fortsätt läsa Samsung Infundera 4G recension

Samsung Infundera 4G recension publicerades ursprungligen på Engadget fre, 13 maj 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Adobe lanserar Privata inställningar I Flash Player 10,3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wCZn6x6hvHc/Adobe-Rolls-Out-Privacy-Controls-In-Flash-Player-103:
adeelarshad82 skriver "Adobe har släppt Flash Player 10,3, vilket inkluderar ökad sekretess kontroller för hur din verksamhet är spåras online Användare kan nu tydlig lokal lagring -. ibland kallas" Flash cookies ". - för versioner av Chrome, Internet Explorer och Firefox Flash cookies, eller lokala delade objekt, skapade rubriker förra året då Federal Trade Commission släppt en rapport som uppmanade webbläsare beslutsfattarna att införa en inte spår "alternativ i sina produkter. FTC nämnde också Adobe eftersom den sa cookies samlats in av Flash samlas oberoende av webbläsarens inställningar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motiv: tentacular, tentacular!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OB5s5h1yapo/tentacular-tentacular.ars:

Eftersom Ars teamet sammanträder i två dagar av möten i Chicago, vi går tillbaka till det förflutna för att ge dig några av våra intressanta artiklar från åren som gått. Denna pjäs sprang tidigare den 1 april.

Vem behöver ännu en förutsägbart lama falska nyheten att lysa upp sin 1 april? Inte Cthulhu, varelse av urtida mardröm, som minskade med våra kontor i Chicago ett par veckor tillbaka med ett förslag som vi inte kunde motstå.

"Falska nyheter ÄR SÅ 2007", sade rösten som ekade runt i min hjärna pan. Cthulhu var slappa i en ledig fåtölj som ingen har sedan dess haft modet att sitta i, en tänd cigarr svängde i en tentakel som han pratade. "Jag tänker:.. NÅGOT awesome, Starring ME med val och olika slut."

"Precis den typ av interaktiva text äventyr vi läser alla som barn?" Frågade jag.

"Ja, men en för vuxna-UP nördar som sker i Vegas och FUNKTIONER BABES Booth, galenskap, och utsikten RENGÖRING ut min TENTAKEL JAM för all evighet. ÄVEN, en sjungande David Pogue. Och Sergey Brin klädd i en jetpack."

"Det, fela, låter som du har här allt planerat."

Cthulhu plockade ett Manila mapp från någonstans inom den icke-euklidiska geometri hans manbag och tappade den på mitt skrivbord med en duns.

". 20.000 ord av awesome du inte ens betala mig jag vill bara exponeringen så jag kan träffa kycklingarna har DU VARIT R'YLEH ett enda ord:..?. TRÅKIGT"

Jag bläddrade igenom manuset, inte halv dåligt för något skriven av en varelse som tillbringade, av alla tillförlitliga räkenskaper, det mesta av sin tid död men drömmande.

"Titta, jag kan inte göra några löften. Vi tänkte på att köra Ben episka faux recension av Duke Nukem Forever igen ... "

"LAME." Cthulhu förskjutits i sin länstol, lämnar spår av slem på sätet. "Detta är bättre. Dessutom kommer jag INTE festa på din hjärna om du kör MINE istället."

Och verkligen, vem kan argumentera med den logiken?

Tentacular, tentacular!

"Vad är det med nördar och bacon?" frågar du dig själv som du står strax utanför utställningshallen i Opulentium Royale, Vegas "nyaste monument till överdrift.

Byggt i form av en massiv 1950-UFO, hotellet knäböj på sin lapp av öken som en andlig metall finne, dess roterande kupol bostäder ett överraskande bra steakhouse. Den Opulentium har allt en omdömesgill bortförd av utomjordingar kan önska, utom anal inträngandet-om du tillbringat de GRYNINGS-timmar lärande som en session på Baccaratbord kan ge en liknande känsla av total kränkning.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post