lördag 1 oktober 2011

AT & T Startar Strypning Heavy Wireless Data användare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ggBDqS4u7zE/ATampT-Starts-Throttling-Heavy-Wireless-Data-Users:
tekgoblin skriver "AT & T har börjat kasta ut varningar för användare som hamnar i topp 5% av data användare på deras trådlösa nätverk. AT & T meddelade denna förändring redan i juli och börjar nu att faktiskt genomföra det."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Michael Nielsen Free Video kursmaterial på Quantum Computing

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0a3Mzt0QSI/Michael-Nielsens-Free-Video-Courseware-On-Quantum-Computing:
Nya inlämnare quax skriver "Michael Nielsen, som medförfattare till boken på Quantum Computing, släppt en uppsättning kort video föreläsningar om sin blogg i somras (länk till Google cache). De gör en bra introduktion till ämnet. Men här är haken : På grund av annat arbete ansvar, stannade han ont om kursen, och kommer bara slutföra det om han ser tillräckligt intresse i filmerna Låt oss visa honom några siffror. ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Mozilla Utvecklar Gladiatorerna 3D Game Engine

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qzVgPQjiMNA/Mozilla-Develops-Gladius-3D-Game-Engine:
En anonym läsare skriver: "Mozilla utvecklar en egen 3D-motor som heter Gladiatorerna som en del av ett större Paladin projekt vars mål är att få 3D till webben. Som alla programmerare vet är det bästa sättet att lära sig att experimentera, och det är precis vad Mozilla gör. För att utveckla Gladiatorerna laget bestämde sig för att skapa ett spel som heter RescueFox (bäst spelas i Firefox). Det är en mycket grundläggande prototyp, och Mozilla har inget intresse av att ta det vidare, men det syfte den tjänade var att belysa vad fortfarande behöver göras för att göra Gladiatorerna en gedigen webbläsare 3D-motor lösning. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


"För de som inte vill tro"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:
anonymous

Jag känner mig obehagligt som en profet. I januari , och igen i förra veckan skrev jag om möjligheten att UAV användas som vapen av terrorister, i går en man greps som i augusti "planerade att attackera Pentagon med" små drönare flygplan "fylld med sprängämnen och styrs av GPS." Jag skrev om allestädes närvarande mobiltelefoner vända världen i ett Panopticon , dagens NYT har en artikel om vanliga koreaner betalt av regeringen för att tjallare på scofflaws med foto bevis. Förra året skrev jag en pjäs för The Walrus om den avgörande betydelsen av online pseudonymity för bloggare rapportering om den mexikanska drogen kriget, nu när de traditionella medierna har det skett livrädd i total tystnad , igår den huvudlösa liket av en sådan journalist, en kvinna vid namn Marisol Macias Castaneda, var finns bredvid en klottrade budskap varna folk att inte skriva om knarkkarteller på sociala medier.

Dessa är inte tre skilda ämnen. Billigt och / eller allestädes närvarande kameror och ansiktsigenkänning gör övervakningen allt mer allestädes närvarande, han faror och osäkerhet för nya tekniker, som hobby UAV, leder till krav på ännu större kontroll, och så småningom nätet anonymitet / pseudonymity kommer att vara den enda sorten som finns. Det är inte helt dåligt. Det är på grund av crowdsourced övervakning som New York-polisen löjtnant Anthony Bologna står inför två undersökningar efter till synes omotiverat peppar-sprutning demonstranter. Men det innebär förmågan att förbli under pseudonym på nätet bara kommer att bli allt viktigare i de kommande åren.

Gör de tjänster som sammanför människor på nätet verkar inse detta? Tråkigt nog varierar svaret oftast mellan "Nej" och "Nej, för fan." Twitter är den enda stora sociala nätverk som inte har en verklig namn politik, och den enda med en historia av att gå till BAT för dess användare " integritet. Men medan journalister i Mexiko som vågar rapportera om brutala drog krig halshöggs efter sin verkliga identitet är anslutna till deras online bylines, medan syrianer är fängslade och förhörs på grund av deras Facebook-konton, har Vic Gundotra fånigt jämfört Googles Plus real- namn för att "bära en skjorta till en restaurang", och både Eric Schmidt och Mark Zuckerberg syster Randi har efterlyst verkliga identiteter som skall knytas till alla online-aktivitet.

Det finns egentligen inte mycket man kan göra åt denna nivå av monstruösa aningslöshet. Det finns nackdelar med att online-pseudonymity, ja, men de är kraftigt uppvägs av fördelarna. Tyvärr, den typ av människor som chef stora online-tjänster bor sådana i

Fiddy Cent kommer in i hörlurar spelet med SYNC med 50, börjar nedräkningen till Ford rättegång ... nu

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
SYNC med 50
Nåväl, efter uppsägningen av 50 Cents anpassning till Elegant , det var bara en tidsfråga innan rapparen SMS-Audio företaget fyllde tomrummet. (Trots allt, hur vet du dina burkar kvalitet om de inte har godkänts av en man som blev skjuten nio gånger och överlevde.) Vi vet inte när den trådlösa SYNC med 50 hörlurar kommer att komma eller hur mycket de " ll kostnad, men du kan satsa på deltid skådespelare och entreprenör kommer att göra rundor , som försöker sälja oss på 40mm föraren, 50-meters räckvidd, "professionellt inställda digitala EQ" och brusreducering. Medan den integrerade musiken kontrollerna är trevliga, kanske vår favorit-funktionen vara möjligheten att ansluta fyra uppsättningar synkroniseras till samma källa. Kolla in galleriet nedan och några specifikationer val från datablad efter pausen.

Gallery: SYNC med 50

Fortsätt läsa Fiddy Cent hamnar i hörlurar spelet med SYNC med 50, börjar nedräkningen till Ford rättegång ... nu

Fiddy Cent kommer in i hörlurar spelet med SYNC med 50, börjar nedräkningen till Ford rättegång ... Nu ursprungligen visades på Engadget , lör, oktober 1, 2011 13:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Webbhotell - One-stop-shops för Mass Hacking?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DKWD8vv08SQ/Web-Hosts-mdash-One-Stop-Shops-For-Mass-Hacking:
jjp9999 skriver "Mer än 70.000 webbsidor har äventyrats nyligen i en strid InMotion. Tusentals hemsidor har utplånats och andra hade förändringar gjorts för att ge användarna en hård tid åt sina konton och om fastställande av skada. En liknande anfall JustHost tillbaka i juni och i ett brytande av australiska webbhotell DistributeIT strax före att hackare bort helt mer än 4800 webbsidor som företaget inte kunde återhämta sig. händelser ger anledning till oro som hacker grupper är förbi enda mål och slå webbvärdar direkt, ge dem tillgång till tiotals av tusentals webbplatser, snarare än enstaka mål. Medan attacker har orsakat skada, de var inte så skadliga som de kunde ha varit. stället defacing och ta bort, kan hackare tysthet har planterat skadlig kod på webbplatser eller stulna kunduppgifter. webben webbhotell kan vara en av de största hålen i icke-statliga cybersäkerhet, eftersom illvilliga hackare kan få tillgång genom öppningar kvar av webbhotell, oberoende av säkerheten för en viss webbplats. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Radio Shack inventering skärmen pinnar iPhone 5 för Sprint

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/radio-shack-inventory-screen-pegs-iphone-5-for-sprint/:
Kan det vara? Är ryktena sanna? Om detta skärmdump, uppenbarligen gallrats från Radio Shack inventering system är någon indikation kommer Sprint verkligen vara bland de transportörer som erbjuder iPhone 5. Det rader upp precis lagom med tidigare rapporter från Bloomberg och Wall Street Journal , SKIFFERTAK telefonen att träffa Nu Network i mitten av oktober. Det finns ingen indikation på faktiska datum på denna punkt, men om Sprints blir Apples nästa generations iPhone, vi gissar vi kommer att höra mer om det på tisdag .

[Tack, Anon]

Radio Shack inventering skärmen pinnar iPhone 5 för Sprint ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 oktober 2011 14:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia Preps Linux OS för low-end smartphones

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qpwmQ7bWTV0/Nokia-Preps-Linux-OS-For-Low-End-Smartphones:
itwbennett skriver "Nokia är ute efter low-end smartphone marknaden med ett Linux-baserat operativsystem med kodnamnet" Meltemi ". . Telefonerna väntas kosta under $ 100 utan subventioner En Nokia talesman har ingen kommentar comment gick så här:. "Självklart gör vi inte kommentera framtida produkter eller teknik Jag kan dock säga att våra mobiltelefoner team har ett antal spännande projekt på gång som kommer att hjälpa ansluter nästa miljard konsumenter till Internet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazon att förlora $ 10 per Kindle Fire

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQiejOvXqCY/Amazon-To-Lose-10-Per-Kindle-Fire:
En anonym läsare skriver: "Enligt en tillverkningskostnad uppdelning visar det sig Amazon är villig att sälja sin nya Kindle Brand på en $ 10 förlust. En analytiker uppskattar att Kindle Brand, kostar $ 199, faktiskt kostar $ 209,63 att producera. Som sagt, enheten kommer sannolikt att vara mycket mer värdefullt till Amazon genom innehåll försäljning och förmågan att köra fler inköp via sin webbplats. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fly Or Die: Compex Sport Elite

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WDbox-Xvzg0/:
Screen Shot 2011-10-01 at 9.41.37 AM

Med Halloween runt hörnet, vad bättre sätt att fira än att titta på oss animera min uttorkad, livlösa lemmar med skakningar i eldig el? I denna episod av Fly or Die, Erick och jag tittar på Compex Sport Elite . Det zaps muskler för att förbättra konditionen, återhämtningen och allmän styrka och det kan i värsta fall stå för en massage. Det ser också vilt freaky när den slås på.

På $ 849 är det ett ganska hårt sälja, men jag fann att det hjälpte mina shin spjälor och när inställd på styrketräning läge, märkte jag en tydlig förbättring i tonen. Jag tänkte TC publiken försöker hålla sig i form och hade jag haft denna enhet tillbaka när jag var utbildning för ett maraton (lång historia), undrar jag hur mycket bättre mitt tillfrisknande skulle ha varit? Oavsett ser det roliga när den slås upp till ca 50.

Erick inte överens med min bedömning, men älskar att titta på mig hoppa omkring som grodan muskler beströs med salt.



Uppskatta ålder med Kinect 3D-kamera till Filter innehåll

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cl2HT5zLjL0/Estimating-Age-With-Kinects-3D-Camera-To-Filter-Content:
theodp skriver "Hal 2001:" Jag är ledsen, Dave Jag är rädd att jag inte kan göra det [öppna pod viken dörrarna].. " Kinect under 2011: "Jag är ledsen, Dave Jr jag är rädd att jag inte kan göra det [lyssna på Spice Channel]." En Microsoft patentansökan offentliggöras denna vecka föreslår begränsad tillgång till TV, filmer och videospel med hjälp av en 3D-djup kamera för att uppskatta tittarnas ålder baseras på dimensioner och proportioner av en persons kropp, såsom chef bredden axelbredd, och torso längd totalhöjd. För vuxna med korta armar eller andra till synes barnsliga proportioner, kan inställningar åsidosättas av någon med ett administratörslösenord. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Köp den här filmen eller lagligt ladda ner det gratis: Din Ring

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:
PressPausePlay

PressPausePlay , en prisbelönt dokumentär om vår nya digitala kulturen, premiär på SXSW tidigare i år. Det spelar på filmfestivaler och du kan köpa den på iTunes , Amazon och andra digitala platser betala. Om du inte vill betala för det, kan du nu ladda ner den via en torrent gratis. Detta fria alternativet var avgörande för filmskapare. Som Seth Godin säger i filmen, idéer som är gratis sprids snabbare.

Filmen undersöker effekterna av dagens tekniska framsteg på vår kultur och digitala konstnärer, musiker och filmskapare som skapar den. I filmen, säger Godin "Det har aldrig funnits en bättre tid att vara en konstnär." Med en helt annan uppfattning, teknik pessimist, Andrew Keen , värd för TechCrunch TV: s " Keen On , säger "," vi kan mycket väl vara på gränsen av en ny mörk tidsålder ... där den kreativa världen är förstörd. "

Titta på delar av filmen, jag trodde jag såg en Apple PR-video, som visar kraften i vad en Mac kan göra. Den musik och videor som kan produceras på datorer, nästan uteslutande Apple-datorer i den här filmen, är helt enkelt fantastiskt. Som musiker Moby säger, på grund av programvara, "nu alla barn ... i ca 5 minuter kan göra vad tog 6 månader eller år, 20 år sedan."

Men det betyder inte att det är något bra. Se Rebecca Svart . Moby tillägger "Om alla är musiker och alla gör medioker musik, så småningom världen är bara täckt med mediocracy."

Som filmskapare säger, "den digitala revolutionen av det senaste årtiondet har utlöst kreativitet och talang av människor i ett aldrig tidigare skådat sätt frigöra obegränsade kreativa möjligheter." Men, Keen ifrågasätter om en ung Hitchcock eller Scorsese skulle göra det idag, eftersom de "slap upp deras tidiga grejer på Facebook, på YouTube, skulle det gå vilse i havet av sopor. "

Filmen behandlar även oroande dikotomi att samma teknik konstnärer använder för att skapa sitt arbete också gör det lätt att piratkopiering och förstör befintliga affärsmodeller. Dokumentären ger ingen enkla svar, men det väcker viktiga frågor om påverkan på vår kultur.

Du kan hitta gratis nedladdning alternativ på presspauseplay.com , bland annat en interaktiv Adobe Air version med borttagna scener och ytterligare och längre klipp intervju. För den vanliga nedladdningar får du en. Torrent-fil och använda en gratis programvara såsom BitTorrent för att få filmfil. Hittills har det varit 4000 nedladdningar.

Varför har både en fri version (med ännu mer interaktivt innehåll) och betalda versionen på samma gång, med länkar bara inches bort från varandra? När filmmakarna undertecknade sina distributionsavtal, säger de att det alltid var deras avsikt att så småningom ge filmen bort gratis på nätet. Målet var aldrig att tjäna pengar, utan istället göra en film folk skulle dela och tänka på.

Andrew Keen intervjuades för filmen, men han fick vända kamerorna runt på filmskapare i Austin. Här är intervjun Keen gjorde med det svenska samarbetet direktörer David Dworsky och Victor Kohler, på SXSW:

Mobil Diverse: veckan i September 26, 2011

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/mobile-miscellany-week-of-september-26-2011/:
Denna vecka var packad med nyheter på den mobila fronten, så det var lätt att missa några historier här och där. Här är några av de andra saker som hänt i vida världen av trådlöst för veckan av September 26, 2011:
  • Förra veckan hörde vi ryktet att Sprint skulle lansera BlackBerry Curve 9350 den 2 oktober, och vi har äntligen fått officiell bekräftelse . Enheten kommer att slå butikerna morgon för 80 USD med en två-års kontrakt. [ PhoneArena ]
  • Motorola Photon WiMAX, kallad Photon 4G i USA, gör nu sin väg till Japan som KDDI lanserar enheten förra måndagen. [ Motorola ]
  • Verizon Wireless lanserade Pantech skämt 2 denna vecka, vilket är en funktion telefon med en full utdragbart QWERTY-tangentbord. [ Verizon Wireless ]
  • Den Samsung Galaxy Y är nu listad som "kommer snart" på O2: s hemsida, vilket gör det den andra transportören att tillkännage kommande tillgängligheten i Storbritannien. Det faktiska datumet för övergång är dock fortfarande inofficiell. [ O2 ]
  • Softbank (Japan) ser redo att landa ZTE Herren V882, som verkar vara en Android-enhet som körs på Gingerbread, och kommer packad med en 1GHz processor, 512 MB RAM, 3,8-tums LCD med WVGA-upplösning och en 5MP kamera. [ LandofDroid ]
  • NTT DoCoMo och Orange har gått samman för att erbjuda Sharp AQUOS SH80F, som har dubbla 8MP stereoskopiska kameror och påstår sig vara världens första Android-enhet kan omvandla 2D-innehåll i 3D i realtid. Det kommer först att lanseras i Frankrike den 6 oktober och kommer att följa till andra europeiska och asiatiska länder strax efter. [ Softpedia ]
  • Kanske Microsoft Kanada antas bara ingen som faktiskt läser villkoren, eftersom företaget outed namnen på några kommande Windows-telefoner i T & C för en utvecklare tävling: Nokia Sabre och ett duo av Samsungs heter Yukon och Wembley. Nokia Searay namngavs också i listan, anger Sabre är en andra enhet som kör om Mango. [ Nokia HDBlog (översatt) ]
  • Som förberedelse för sin Windows Phone debut, är Nokia också ryktas vara med ett nytt system röst navigering med 3D-kartor, enligt vissa läckt ut marknadsföringsmaterial. [ WinRumors ]
  • Här är en rendering av HTC EVO Design 4G, även känt som kungariket eller hjälte

State Dept anställda Undersökte för länkning till Wikileaks

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1O-zrNv7iLM/State-Dept-Employee-Investigated-For-Linking-To-WikiLeaks:
Nya inlämnare Jimme Blå skriver "En anställd på utrikesdepartementet är under utredning och kan avfyras för" att avslöja sekretessbelagd information. " Eller, som andra kanske kallar det, lägga en länk till Wikileaks. "Hans brott, sade han, var en länk han postade den 25 augusti i ett blogginlägg diskuterar hyckleri senaste amerikanska åtgärder mot Libyens ledare Muammar Qadaffi. Länken gick till en 2009-kabel om försäljningen av USA: s militära reservdelar till Qadaffi genom en portugisisk mellanhand. ... Den utrikesdepartementet utredare, sade han, krävde att få veta vem som hade hjälpt honom med hans blogg och berättade att varje blogginlägg, Facebook-inlägg, och tweet av State Department anställda måste på förhand godkännas av den avdelningen före publicering. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.