fredag 11 februari 2011

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokia den äldre bror till Nokia C5, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Den Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, innefattar Nokia C5-03 en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

När det gäller operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1 som var kända förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till butiken Nokia Ovi Music Store och Store, där du kan köpa musik och applikationer för mobila Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Science Program drabbas hårt av föreslagen budget

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hrjhkS7VL0c/Science-Programs-Hit-Hard-By-Proposed-Budget:
BJ_Covert_Action skriver "Representanthuset utskottet Anslag har släppt en lista över föreslagna nedskärningar för den amerikanska federala regeringen. Föreslagna nedskärningarna omfattar minskning av utgifterna för många vetenskapliga organisationer och fonder som NASA, NOAA, kärnkraftsforskning, fossila bränslen forskning, rent kol forskning, CDC, NIH, och många EPA-program. Det finns också en hel del nedskärningar som föreslås i inrikes trafik, såsom Americorps och höghastighetståg forskning. House Anslag ordförande, Hal Rogers, medger att de nedskärningar går djupt, och skulle skada varje distrikt över hela landet, men de är fortfarande anses nödvändigt för att strama åt kongressens utgifter Notoriskt frånvarande från den föreslagna budgetnedskärningar är två av de största utgifterna sjunker i den federala budgeten.. försvarsdepartementet och social trygghet . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google detaljer på låg nivå Renderscript API för Honeycomb

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Det är ingen tvekan om att Honeycomb tabletter som Xoom är kraftfulla bitar av hårdvara, och det verkar som Google kommer att göra sitt bästa för att utvecklare kan utnyttja så mycket av denna makt som möjligt. En stor bit av det pussel är bolagets Renderscript API för OS, som det är bara nu börjar detalj i sin helhet. Den stora fördelen där är att det är en låg-nivå API designad speciellt för utvecklare som är "bekväm arbetsställning närmare metall", som kommer att låta applikationer som byggs med den (inklusive spel) dra full nytta av de avancerade grafikprocessorer och dual- core-processorer som finns i Honeycomb tabletter. Vad är mer, medan API är just nu görs offentligt, det är redan i bruk i Honeycomb av Google själv - både YouTube och böcker apps, och de levande tapeter sjöfarten med första Honeycomb tabletterna har skapats med hjälp av IT . Chef på tidigare paus för en annan sammanfattning exempel - en brute force fysik simulering som inbegriper 900 partiklar textning med tabletten - och ser för Google att ge några ytterligare teknisk information och exempelkod någon gång snart.

Fortsätt läsa Google detaljer på låg nivå Renderscript API för Honeycomb

Google detaljer på låg nivå Renderscript API för Honeycomb publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 16:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Utvecklare Blogg | Tipsa | Kommentarer

Varför Arduino Won och varför det här för att stanna

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrLynD9_gcE/Why-the-Arduino-Won-and-Why-Its-Here-To-Stay:
ptorrone skriver "För år, studerande, har journalister, beslutsfattare och old school-ingenjörer frågade varför Arduino öppen källkod mikrokontroller plattform har tagit fart, med över 100k enheter" i det vilda ". - Det är den plattform för många MAKE nya kolumn . diskuterar varför Arduino har blivit så populär och varför det är här för att stanna och för alla som vill bygga en "Arduino killer" (det finns många) - GÖR beskriver vad de behöver för att göra ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Har du någonsin velat se strömmande vattnet avtog till den grad att omvandla till en rad luftburna droppar? Denna video har det. Och mer . En kille vid namn Tom Guilmette fick att jobba med en Vision Research Phantom Flex kamera nyligen, och eftersom den sanna tönt som han är, han satt ihop en video sammansättning av svindlande slow-motion-bilder. När knuffade till sin gräns, är Phantom kan fylla varje sekund av 1080p inspelning med 2.800 ramar, även om Tom barmhärtigt körde den på en lägre 2.564 fps hastighet. Det är fortfarande tillräcklig tidsupplösning för att låta dig följa den våg av konsekvenser är vibrationer när den färdas upp en BlackBerry kropp - oh yeah, det är så häftigt som det låter.

Fortsätt läsa Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video)

Phantom Flex kameran saktar ner tiden, droppar käkar med otrolig 2.564 fps SlowMo filmer (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tom Guilmette (Vimeo) | Tipsa | Kommentarer

Döda människor Forskarna Won't Let Rest

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o1eD82Q470/Dead-People-Scientists-Wont-Let-Rest:
En anonym läsare skriver "Vissa historiska siffror är alldeles för intressant för att lämna ensam, även när de är tänkt att vara MULTNANDE i graven. Därför medicinska forskare grävt upp Tycho Brahe, bombarderade Napoleons hår med neutroner i en kärnreaktor, och gjorde allt de kunde komma på för att King Tut. Discovery Magazine har 8 berättelser om försenade diagnoser och extrema postmortems. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

BitTorrent och Khan Academy vill distribuera utbildning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mjT8NxazfVQ/BitTorrent-and-Khan-Academy-To-Distribute-Education:
drDugan skriver "BitTorrent, Inc. meddelade i morse att de har inlett ett samarbete med Khan Academy att distribuera öppen utbildning videor. De lanserade med mer än 2000 filmer, som täcker high school och college-nivå läroplan, över naturvetenskap, matematik, historia, ekonomi och testa prep. Alla videor gratis att ladda ner och öppna licenserat med Creative Commons ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Rösta för 2010 Engadget Awards!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/vote-for-the-2010-engadget-awards/:
Nomineringarna är i, plockar har sorterats, och nu är det dags för dig, läsaren, för att hjälpa oss att bedöma de bästa i tech från 2010! Vi har sammanställt en lång, lång lista av de bästa alternativen nedan - Allt vi begär är att du röstar för prylar nära och kära till era hjärtan.

Röster blir stämde fram till måndag 20 februari 23:59 EDT. - Du kan rösta i det här inlägget de nominerade är efter rasten. När vi har kontrollerat för övergrepp (ska du inte göra oss banna dig) kommer vi att offentliggöra resultaten tillsammans med våra egna Editors 'Choice plockar följande vecka. Må bästa prylar vinna!

Fortsätt läsa Rösta för 2010 Engadget Awards!

Rösta för 2010 Engadget Awards! ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut
Undrar vad den elektriska versionen av Hondas Fit kommer att se ut? Vi siffra det kommer se ut väldigt mycket som det normala Honda Fit, men om det räcker inte för dig då blick på konceptet ovan. Det är inställt på att presenteras inom kort i Genève, som kallas helt enkelt "Honda EV Concept." Företaget Soichiro byggt lovar det "tips starkt under ledning och styling för Hondas kommande produktion Battery Electric Vehicle, Fit EV", vilket beror på att slå USA och Japan nästa år. Honda kommer också visa upp en ny plug-in hybrid arkitektur, men baserat på vad du kan se på bilderna nedan finns en god chans att det kommer att göra ett utseende utan en kropp. Borde vara en lätt en, då.

Fortsätt läsa Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut

Honda att avslöja nya EV i Genève, sade till 'antydan starkt "på vad Fit EV kommer att se ut som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 15:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | | Tipsa | Kommentarer

Intel att börja levereras åtgärdas Cougar Point chipset den 14 februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/intel-to-start-shipping-remedied-cougar-point-chipsets-on-februa/:
Tja, det ser ut Intels $ 700.000.000 problem med sin 6-serien Cougar Point styrkretsar är nu ett steg närmare en lösning - företaget har just meddelat att det fullt åtgärdats B3 översyn av chipset kommer att börja levereras ut den 14 februari. Det kommer att föra med sig en uppdaterad BIOS, full stift kompatibilitet med tidigare B2 chipset och, viktigast av allt, en "mindre metallskikt förändring" som lovar att förbättra "livstid tjänat ut med några ändringar av funktioner eller specifikationer för konstruktionen" - med andra ord, en fix för detta oseriösa transistor påverkar SATA-portar. Hit upp källan länken nedan för Intels officiella anslagstavla (i PDF-form).

Intel att börja levereras åtgärdas Cougar Point chipset den 14 februari ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 14:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechPowerUp | källa Intel | Tipsa | Kommentarer

Ut ur Egypten Censur, USA Tech export under Fire

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRe81h3tv7Y/Out-of-Egypt-Censorship-US-Tech-Export-Under-Fire:
AndyAndyAndyAndy skriver "Efter det var utsatt att amerikanska företaget Narus hade sålt Egypten Deep Packet Inspection utrustning som används för att spionera på och censurera sina medborgare, höll USA: s utskott för yttre förbindelser en muntlig förhandling där Reps Chris Smith och Bill Keating" grillad ställföreträdande av statligt James Steinberg om försäljning av denna Internet spioneri teknik till en egyptisk Internetleverantör kontrolleras av Mubarak regimen. " Det verkar finns det nu en push för starkare kontroller och övervakning för teknik export "som skulle ge en nationell strategi för att förhindra användning av amerikansk teknik inte får användas av de mänskliga rättigheterna missbrukare." Flera läsare har noterat att Hosni Mubarak nu har trappat ner som ordförande i Egypten. Kontroll av landets affärer har övergått till Högsta rådet för dess väpnade styrkor, som har några journalister och orolig bloggare.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
För upptagen för att fippla med en annan fjärrkontroll medan din iPod touch / iPad / iPhone är redan cozily ligger mellan din arm och bröst? Seagate hör dig, och det är bara knuffade ut en ny app som ska förvandla dess samlade fjärrkontroller till fantastiska dörrstopp för dem som avgudar IOS . TV Remote app gör att alla nya IOS-enhet för att styra funktioner Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare, och eftersom det bygger på WiFi, behöver du inte oroa dig över line-of-sight överväganden. Du också kommer att kunna använda IOS "-tangentbord för att mata testa i sökfälten på YouTube, Netflix och Pandora (bara för att nämna några), och användarna kommer att få möjlighet att surfa igenom hela mediebiblioteket (förutsatt att du har en HDD är ansluten till din mediaspelare) på din iDevice. Hit källan länk för att få ladda ner gå, men se till att du uppdaterar firmware på din box innan de ger det en chans.

Fortsätt läsa Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app

Seagates GoFlex TV och FreeAgent Theater + HD mediespelare få iPhone, IPAD och iPod fjärrkontroll app ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Sony Hämtar Geohot's Hardware, men inte YouTube / Info Twitter-användare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5x5HsbluzA/Sony-Gets-Geohots-Hardware-But-Not-YouTubeTwitter-User-Info:
RedEaredSlider skriver "en federal domstol i Kalifornien har förnekat Sonys rörelse för att dra personlig information om Twitter och YouTube-användare som kanske har laddat ner kod som tillåter PlayStation 3s att köra med alternativa operativsystem. Bolaget hade lämnat in en motion för upptäckt, ber om personlig information om användarna av Twitter och YouTube som kan ha ett samband med George Hotz, som hade publicerat en bit kod på sin webbplats som tillät en Playstation 3 för att köra andra operativsystem samt piratkopierade spel. Sony var i huvudsak ber om kontaktuppgifterna för personer som hade kommenterat videon Hotz postat visar hur han använde koden, liksom människor han kan ha brevväxlat med via Twitter. Domaren i målet, Susan Illston, förnekade rörelsen. Hotz är fortfarande under ett besöksförbud som förbjuder honom från att erbjuda några metoder eller programvara som tillåter människor att ändra sina Sony PlayStation 3s. Inte heller får han lov att tillhandahålla länkar till webbplatser som erbjuder sådana metoder eller programvara. Han är också förpliktas att lämna över sina datorer för att Sony . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sandy Bridge minne prestanda testas, värdet av dyra top-hylla minnet ifrågasätts

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge minne prestanda testas, värdet av dyra top-hylla minnet ifrågasätts
Intels Sandy Bridge chipset har inte precis haft en felfri lansering , men låt oss gå förbi det och ta en titt på hur bra de fungerar innan den börjar bryta. En av de förbättringar här är tänkt att vara bättre minne prestanda och The Tech Report sprang en mängd pinnar genom skalan för att se vad fördelarna med hög kostnad, hastighet minne är hög jämfört med billigare grejer. Resultaten visade att i de allra flesta fall, var DDR3-1333MHz-minne knappt utklassade av DDR3-2133MHz saker, uppvisar endast en blygsam förbättring i spel, bara ett par FPS som mest. Lärdom? Spara slantar - eller gå vidare och spendera dem på annat håll, precis som nya Thermaltake fall .

Sandy Bridge minne prestanda testas, värdet av dyra top-hylla minnet ifrågasatte ursprungligen visades på Engadget på Fri, 11 Feb 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Tech Report | Tipsa | Kommentarer