lördag 2 april 2011

Vecka i spel: Sony vs Hotz, 3DS batteri, Dragon Age 2 tecken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rL54VyOY-fY/week-in-gaming-sony-vs-hotz-3ds-battery-dragon-age-2-characters.ars:

Denna vecka i spel vi tittat på den senaste i George Hotz fallet och undrade vilken serienumret är "rätt" en ... och om att även ärenden för behörighet. Vi utforskade frågan om homosexuella karaktärer i Dragon Age 2, och såg hur olika folk hade väldigt olika förväntningar på sexuell läggning i GPO. Vi spelade med Nyko tredje part 3DS batteri och funnit att den gör vad den föresatt sig att göra: det 3DS nu kan spelas i vissa maraton sessioner.

Kom in och ta en titt på förra veckans största berättelser.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Drug Runners Perfekt långväga Subs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDWbM43T-Ww/Drug-Runners-Perfect-Long-Range-Subs:
Hugh Pickens skriver skriver "Myndigheterna har fångat en 74-fots kamouflerade ubåt - nästan dubbelt så lång som en stadsbuss - med dubbla propellrar och en 5-fots KOMMANDOTORN att, med en besättning på fyra till sex, har en maximal operativ rad 6.800 nautiska miles på ytan, kan gå 10 dagar utan att tanka och var förmodligen för att färjan kokain under vattnet till Mexiko. Fartyget bär en lastkapacitet på 9 ton kokain till ett värde på ca $ 250 miljoner och använder en GPS kartplotter med sidan -scan kapacitet, monterat en högfrekvent radio, en elektro-optisk periskop och en infraröd kamera på KOMMANDOTORN-visuella hjälpmedel som kompletterar två miniatyr fönster i provisoriska cockpit. "Detta är den mest sofistikerade sub vi har sett hittills , säger Jon Wallace som lett Personlig Dränkbara organisationen, eller Psubs under 15 år. "Det är en mycket bra design, både till utseende och kontroller." Under tiden djungeln skeppsbyggare fortsätta att förfina sina hantverk. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


State Department bygger en App Panic Button

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vSZW26dWp_Q/:
Array

(Grundare Stories) Moot om ursprunget till 4chan och evolution av Memes

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BqLAf5TjHkU/:
Array

SYNC andra version iväg till en buggig start, Ford fixar med Ctrl-Alt-Delete

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Med att det är beställt i 80 procent av 2011 modellerna är SYNC varit en välsignelse för Fords bottom line, men det är inte alla persikor och grädde för Dearborn besättningens anslutning plattform. Våra vänner på Autoblog rapporterar att den andra generationen av infotainment programmet har en ful liten vana att starta sig själv när något går fel med en av ansökningarna. Låter inte som en så stor sak, förutom dessa automatiska omstarter ta flera minuter (en evighet om du förlitar sig på GPS för att få dig runt), och systemet tenderar att tappa bort din indexeras musik och kopplade telefonen info när fastställande själv . Uppenbarligen är det enda andra sättet att hantera sådana buggar att ta drabbade autos till en återförsäljare för en full-on program installera eller reinitialization - varför Ford och Microsoft gick Ctrl-Alt-Delete vägen istället att finna en mer användarvänlig lösning kommer vi förmodligen aldrig veta. The Blue Oval pojkar hävdar att Autoblog erfarenhet var atypiska, men har ändå rullat ut programuppdateringar för att lindra problemen. Förhoppningsvis är det tillräckligt för att stoppa SYNC system från att göra Force Stäng dans.

SYNC andra version iväg till en buggig start, Ford fixar med Ctrl-Alt-Delete publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 2 apr 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog | Tipsa | Kommentarer

Sony VD Låter glida att iPhone 5 kommer 8MP kamera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kjrDU91vqDM/Sony-CEO-Lets-Slip-That-iPhone-5-Will-Have-8MP-Camera:
En anonym läsare skriver: "Under en intervju med Walt Mossberg, kan Sony VD Sir Howard Stringer har oavsiktligt låta det glida att Sony planerar att tillhandahålla Apple med 8 megapixel kameror för nästa generations iPhone. När man diskuterar den japanska jordbävningen konstaterade Stringer att Sonys kamera sensor anläggning i Sendai hade påverkats och att transporter av 8 megapixel kamera sensorer för att Apple har därefter försenats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Weekend Giveaway: en taggad Tumi Bag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6QAsJOwB3QE/:
Array

CD Ripper "uppviglar lag Breaking, säger brittiska tillsynsmyndigheten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gbu51XI9ERM/CD-Ripper-Incites-Law-Breaking-Says-British-Regulator:
Barence skriver "ett brittiskt företag har förbjudits från reklam en CD-rippning enhet eftersom det sporrar lag bryta." Den Brennan JB7 är "en CD-spelare med en hårddisk som lagrar upp till 5000 CD-skivor." De annonser för Brennan markera bekvämligheten att rippa hela din CD-samling till enheten - ungefär som vi alla har gjort i flera år på våra datorer, iPods och andra MP3-spelare Advertising Standards Authority har förbjudit annonser efter avslutande "det. annonsen underförstådda felaktigt att det var acceptabelt att kopiera cd-skivor, vinyl och kassetter utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony VD nämner i förbigående att han levererar kameror till Apple

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:
Vi var frestad att kalla det ett April Fools "skämt, men historien är alltför vardagliga: Sony VD Sir Howard Stringer uppgift låta glida att hans företag producerar kamera för nästa omgång av iPhone och iPads under en offentlig intervju med Wall Street Journal . Traditionellt är inköpta Apple sin sensorer från OmniVision, inklusive förtjusande baksidan belysta 5 megapixel CMOS-enhet som du hittar i iPhone 4, men nu när Sony har också BSI tech och OmniVision har enligt uppgift mött förseningar, nästa bärbara Apple-produkt kan ditt hus Sony Exmor R-sensorn som den vi beundrade på Xperia Arc . Märk väl, som inte kan hamna faktiskt sker, på grund av det sammanhang i vilket Sir Howard visade nyheter - enligt 9-5 Mac, sa han att fabriken tillverkar sensorer för Apple var som drabbats av den japanska tsunamin . Oh well.

Sony VD nonchalant nämner han att leverera kameror till Apple ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 April 2011 14:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa 9 till 5 Mac , Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Dell uppnår AMD Fusion, meddelar Inspiron M102z notebook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/dell-achieves-amd-fusion-announces-inspiron-m102z-notebook/:
Dell har fått sitt Fusion på, meddelar M102z notbook
Efter så många åldrar för att vänta på Fusion -enheter är över oss, och här är Dells inträde. Det är M102z, gunga en AMD E-350 processor på 1.6GHz och Radeon HD 6310-grafik, 4GB RAM-minne och en 11,6-tumsskärm hantera 1366 x 768 - inte illa för en liten kille prissätt på $ 699. Om det är lite för rik finns en 1GHz modell med halva minnet och något lägre spec grafik för $ 599. Eller, om du verkligen gillar att titta på reklam, steg det upp till $ 759-modellen med en inbyggd TV-tuner. Alla sägs vara tillgängligt nu utomlands och ska slå dessa stränder snart, så om du hade ett finger med musen över "Köp nu" knappen på en HP dm1z du kanske bara vill tillbaka för en liten stund.

[Tack, kamarul]

Dell uppnår AMD Fusion, meddelar Inspiron M102z anteckningsbok ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april 2011 12:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt Hunter | Tipsa | Kommentarer

Gmail Motion April Fools "gag blev oundvikligen till verklighet med hjälp Kinect (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/gmail-motion-april-fools-gag-inevitably-turned-into-reality-usi/:
Det måste hända. När Google visade upp en ny och revolutionerande Gmail Motion kontroll system igår, det kunde inte lura de flesta människor, men det gjorde inte misslyckas med att fånga uppmärksamheten hos en viss kontroll nördar rörelse med Kinect kameror till hands. Japp, det FAAST besättning som redan har burit fram oss ett Kinect tangentbord emulator för World of Warcraft har tagit Google till svars och faktiskt kokade upp programvaran för att göra Gmail Motion arbete. Alla dina favorit gester är här: Öppna ett e-postmeddelande som om det vore ett kuvert, svara genom att kasta en tumme tillbaka och, naturligtvis, "slicka stämpeln" att skicka dina synpunkter på väg. Marvelous grejer! Hoppa förbi paus för att se att det fungerar, på riktigt den här gången.

Fortsätt läsa Gmail Motion April Fools "gag oundvikligen förverkligas med hjälp Kinect (video)

Gmail Motion April Fools "gag blev oundvikligen till verklighet med hjälp Kinect (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april 2011 13:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USCICT (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Burt Rutan i pension från Scaled Composites

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uZrxFTUEQ10/Burt-Rutan-Retires-From-Scaled-Composites:
hondo77 skriver "Lost in alla April Fool's Day kul var det nyheten att Burt Rutan gick i pension den 1 april." Fem av hans plan nu hänger i Smithsonian National Air and Space Museum, inklusive Voyager, som 1986 blev den första flygplanet att flyga runt i världen utan att tanka, och SpaceShipOne, som 2004 blev den första privata raketen plan någonsin att sätta en människa i rymden. " Njut av din pension. Burt Du har förtjänat det. " Titta SpaceShipOne flyga under 2004 är en av de lyckligaste minnen i mitt liv. Tack, herr Rutan.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Googles förarlösa bilen och logik Safety

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bsItxEQojX8/Googles-Driverless-Car-and-the-Logic-of-Safety:
mikejuk skriver "Googles förarlösa bilen skulle kunna rädda mer än 1 miljon dödsfall per år och tiotals miljoner av skador. Det är en imponerande prestation, men vi kommer göra det möjligt att ta över ratten? Sebastian Thrun sätter skäl för det på ett övertygande TED . Prata video Det kan dock vara OK för mänskliga förare att döda miljontals människor varje år, men en mänsklig dödsfall kan vara nog för att avsluta den förarlösa bilen projektet - i själva verket kanske inte ens ta en död som en skada kan orsaka samma bakslag. Robot förare kan döda långt färre människor än en människa föraren men det återstår att se om vi kan vara logiskt att acceptera enstaka fel på algoritm eller hårdvara. Enkelt vi kanske har alla sett alltför många "onda robot" filmer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/02/hps-zeen-tablet-gets-android-2-2-froyo-update-finally-video/:
Om du valt att kasta goda omdöme ut genom fönstret och köper en HP Photosmart återbeskogning bara för tabletten, låt oss börja med att säga att vi sa ju det . Nu när vi har att kvadrat bort, ser det ut som det skulle kunna finnas hopp för HP: s Android-skiffer ännu - rapporter börjar rulla i en efterlängtad Android 2,2 uppdatering för Zeen. I månader har ägarna av tabletten fyllda HP forum kundtjänst med klagomål om den utlovade, men aldrig levererat uppdatering, men som ni kan se på videon nedan kan Zeen ägare ladda ner nu en betaversion av Froyo komplett med Flash-kompatibilitet, och från vad vi har hört, det är en enorm förbättring. Om du måste se det själv, kolla in videon efter pausen, men låt oss frågan ännu en varning: ljudet i denna video kommer att krypa ut dig.

[Tack, Zac]

Fortsätt läsa HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video)

HP: s Zeen tablett får Android 2,2 Froyo uppdatera slutligen (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 april 2011 10:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Mobile | Tipsa | Kommentarer

Hackare Stjäla Kroger kunder kan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d-lAfGfQTqo/Hackers-Steal-Krogers-Customer-List:
wiredmikey skriver "Kroger, landets största traditionella dagligvarukedja med drygt 338.000 medarbetare, anmälde kunder idag av en överträdelse av den databas som lagrar sina kunders namn och e-postadresser. Företaget sade att händelsen inträffade på Epsilon, den tredjepartsleverantören Kroger använder för att hantera sin databas kund e-post. " Reader SatanClauz SatanClauz citat e-postmeddelandet som gick ut till Kroger kunder ("Vi var anmälda och blev medveten om obehörig åtkomst till vår e-postlista av någon utanför vårt företag. Vi vill försäkra er om att den enda information som har erhållits var namn och e-postadresser . "), skriver" Åtminstone de var smarta nog att skilja e-db från resten av kundinformation -! eller så säger de ... "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


USC forskare visar Real-Life Gmail Motion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LNlnhdJJca4/USC-Researchers-Demonstrate-Real-Life-Gmail-Motion:
En anonym läsare skriver: "I den här tungan i kinden video, forskare vid USC Institutet för Creative Technologies ta lekfull jabs på Google eftersom de visar sina program kontrollerande Gmail med en Microsoft Kinect sensorn. Gest kontrollerna är slående lika de som på skämt föreslog av Google i deras fiktiva Gmail Motion ansökan, redovisas som April Fools 'dag tilltag. Forskarna har gjort sin programvara tillgänglig för gratis på deras hemsida. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.