fredag 28 januari 2011

Stamcellsforskning Köra in i väggar IP Brick

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mI3dQJx6S1k/Stem-Cell-Research-Running-Into-IP-Brick-Walls:
hlovy skriver "vinstintresset kan - ja, chockerande nog - kör bioteknisk forskning Men enligt en rapport från nyhetsbyrån AFP, samma enhet för att tjäna pengar är faktiskt ställa sig på bromsen embryonal stamcellsforskning med den forskning som redan ställts in.. tillbaka år på grund av förbud statligt forskningsinstitut, amerikanska forskare står nu vägspärrar eftersom andra universitet eller företag har fått exklusiva rättigheter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


FBI Utför 40 husrannsakningsorder För "Anonym"

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JKs5wio8T8Y/FBI-Executes-40-Search-Warrants-For-Anonymous:
CWmike skriver "Polisen myndigheter världen över vrida upp värmen på en löst organiserad grupp av Wikileaks aktivister. Efter gårdagens nyheter att brittiska polisen arresterade fem personer, meddelade amerikanska myndigheter att mer än 40 husrannsakningsorder har avrättats i USA i samband med förra månadens Webbaserade angrepp mot företag som hade brutit banden med Wikileaks. Utredningar pågår också i Nederländerna, Tyskland och Frankrike, sade FBI torsdagen. agerar på information från tyska myndigheter stormade FBI Dallas ISP skräddarsydda tjänster förra månaden, söker belägg med anknytning till en av chatten servrar som används av Anonym. En annan server spårades till Fremont, Kalifornien's Hurricane Electric. På torsdag, till en webbsida som används av Anonyma samordna den senaste omgången av DDoS-attacker var offline, och koncernens Twitter och Blogspot sidor var tysta. " Reader Ajehals bidrar till en länk till den brittiska Piratpartiet: s förklaring av hur lagen gäller för DDoS-attacker.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Malaysia Releases Genetiskt modifierade myggor

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojQWjIGTV2s/Malaysia-Releases-Genetically-Modified-Mosquitoes:
Blessed_by_the_Cow skriver "Uppenbarligen har malaysiska forskare släppt 6.000 genetiskt modifierade manliga myggor i naturen. Dessa blodsugare har ändrats för att ha kortare livslängd. Grundtanken bakom det är att bidra till att minska spridningen av Denguefeber av död på myggen snabbare . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vita huset ryggen plan för att reservera 700MHz D Block "för den allmänna säkerheten nätet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Den allmänna säkerheten byråer i USA har drivit under lång tid har den så kallade D Block "-delen i 700MHz trådlösa spektrumet alla för sig själva , och det ser ut som de kan nu officiellt räkna med stöd av Vita huset i den ansträngning. Obama-administrationen meddelade idag att det är stöd för avsikt att reservera etern - beräknas vara värd $ 3000000000 om de auktioneras ut - för en ny nationell allmänna säkerheten nätverket, och det även planer på att be kongressen att godkänna ytterligare utgifter som krävs för att faktiskt bygga ut nätet, som FCC uppskattningar kan kosta så mycket som $ 15 miljarder. Som The Wall Street Journal konstaterar öde föreslagna nätverket är nu i stor utsträckning i händerna på House republikaner, som fortfarande uppdelat på planen - även om vissa nyckelpersoner har kommit ut till stöd för det de senaste dagarna.

Vita huset ryggen plan för att reservera 700MHz D Block "för den allmänna säkerheten nät som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 16:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Daily Wireless | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

FN: världsomspännande Internet-användare drabbats två miljarder, mobil abonnemang topp fem miljarder

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/un-worldwide-internet-users-hit-two-billion-cellphone-subscript/:
FN: s internationella teleunionen förutspådde i höstas att antalet internetanvändare i världen skulle drabba två miljarder i slutet av 2010, och det är nu lämnat sitt fullständig rapport som bekräftar just det - 2.080 miljoner, att vara specifik. Som ITU: s Hamadoun Toure anteckningar, representerar det numret ett stort steg från den låg som 250 miljoner Internet-användare som fanns för tio år sedan, och det betyder att ungefär en tredjedel av världens befolkning nu har tillgång till internet i någon form - av dessa, 555 miljoner har en fast bredbandsabonnemang, och 950 miljoner har mobilt bredband. Lika imponerande som att (om inte mer så), är antalet mobil-abonnemang i världen, som nu har passerat fem miljarder varumärket. Det är upp från 500 miljoner i början av år 2000, även Byrån konstaterar att det bara stod för "abonnemang" och inte enskilda användare. Hur du skär det dock, det är ganska ett register över tillväxten för det första årtiondet av det 21-talet.

FN: världsomspännande Internet-användare drabbats två miljarder, mobil abonnemang topp fem miljarder som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 17:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ BryanAlexander (Twitter) | källa ITU , AFP | Tipsa | Kommentarer

Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/nook-color-earns-its-very-eary-very-unofficial-android-3-0-hone/:
En av de första saker som händer efter en ny plattform emulator bryter lös är att ett gäng hackare långt smartare än oss få tag i den, slita sönder den, och port den till vad passar. När det gäller den här veckan Android 3,0 Honeycomb förhandsvisning, "oavsett bekväma" skulle vara Nook Color , som råder som det kanske billigaste anständig kvalitet Android tablett pengar kan nu köpa. Naturligtvis-utvecklare har xda en tråd som går i ämnet som vi talar, den nuvarande hamnen sägs vara riktigt långsam och oftast bruten - men sedan igen, denna typ av beskriver det nuvarande läget i emulatorn själv. Goda nyheter är att utvecklaren säger han planer på att arbeta med grafik acceleration för att förbättra resultaten under helgen, så med lite tur, det Xoom kan ha några inofficiella tävlingen innan alltför länge. Följ paus för ett skott.

[Tack, s30zgt]

Fortsätt läsa Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar

Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 17:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Vad exakt är ett Galaxy?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2nXLc1euuo/What-Exactly-Is-a-Galaxy:
sciencehabit skriver "överraskande det än kan låta, har astronomer inte ett svar på denna grundläggande fråga. Det finns ingen enighet om när en samling av stjärnor slutar att vara ett kluster och börjar bli något mer. Nu, ett eko av de senaste gräl Plutos status som planet, ett par astrofysiker från Australien och Tyskland vill starta en debatt i frågan - och de har även inrättat en webbplats för folk att rösta ". Medan vi är inne på ämnet av galaxer, påpekade läsare Mvar att astronomer med hjälp av data från Hubble har sett vad som kan vara ett nytt rekord hållare för de mest avlägsna kända galaxen, som ligger ungefär 13.200 miljoner ljusår från jorden.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


EU godkänner Intels McAfee köp efter driftskompatibilitet Pledge

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nekOPHrJFeQ/EU-Approves-Intels-McAfee-Purchase-After-Interoperability-Pledge:
En anonym läsare nyhetstips att Europeiska unionen har gett sitt godkännande för Intels köp av McAfee för $ 7700000000 efter chipmaker lovade att det inte skulle försöka kväva konkurrensen om andra säkerhetsprogram som körs på Intel hårdvara eller McAfee programvara som körs på rival hårdvara. "Enligt avtalet, Intel åtagit sig att tillhandahålla andra säkerhetsföretag med den teknik som behövs för att peka på samma funktion i sina processorer och chipset tillgängliga för McAfee. Dessutom lovade Intel att fortsätta med McAfee stöd av produkter från konkurrerande chipmakers, som skulle inbegripa Advanced Micro Devices. Europeiska kommissionen kommer att övervaka Intel för efterlevnad. "De åtaganden som Intel hitta den rätta balansen, eftersom de gör att bevara både konkurrensen och de positiva effekterna av samgåendet," Joaquin Almunia, kommissionens VP med ansvar för konkurrenspolitik, sade i ett uttalande. "Dessa förändringar kommer att se till att konkurrensen är hård bibehålls och att konsumenterna få bästa resultat när det gäller pris, valmöjligheter och kvalitet av IT-säkerhetsprodukter. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Razer travar ut milt omarbetats DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/razer-trots-out-mildly-overhauled-deathadder-black-edition-usb/:
När du har en bra rullande, varför stanna? Det är det mantra som tillämpas på Razers senaste, som faktiskt är den tredje DeathAdder att släppas. Ni kanske minns den ursprungliga smita ut redan på 2006 , med southpaws i närvaro äntligen få en av sina egna i mars förra året. Idag, för att fira enhetens Wood-årsjubileum, Razer's förlora den USB-ansluten DeathAdder Black Edition. För alla avseenden, är detta samma DeathAdder att vi kom att älska senaste årtiondet, men med en ständigt så lätt fixade designen ger halkfria gummi sidor och en helt svart finish. Det kommer fartyget globalt nästa månad för $ 59.99 / € 59,99, med order tas rätt ... om .. nu.

Fortsätt läsa Razer travar ut milt omarbetats DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse

Razer travar ut milt omarbetats DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 14:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Twelve South's BookArc för Air stå cozies upp runt din MacBook Air

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/twelve-souths-bookarc-for-air-stand-cozies-up-around-your-macbo/:
Twelve South har gjort något av ett namn för sig själv genom att utforma oväntade (och i allmänhet visuellt tilltalande) tillbehör för allt Apple, men ouftit senaste bara verkar särskilt överflödig. Den BookAir för Air beskrivs som en vertikal ställning för MacBook Air , så att du kan hissa din nya ultraportabla upprätt för användning med en stationär skärm och tangentbord. "Kurs, vi måste tro att endast en aning av individer har något verkligt intresse av att använda sin MBA som en stationär dator, men hey, åtminstone finns det nu en monter bör du passar in i den kategorin. Hon kommer att säljas snart för $ 39,99, och de första transporterna att ge sig ut nästa månad.

Fortsätt läsa Twelve South's BookArc för Air stå cozies upp runt din MacBook Air

Twelve South's BookArc för Air stå cozies upp runt MacBook Air publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Twelve South | Tipsa | Kommentarer

Flip Mino HD med 802.11n WiFi träffar FCC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/flip-mino-hd-with-802-11n-wifi-hits-the-fcc/:
Vi hade hört rykten om att ett next-gen Flip-kamera med WiFi skulle drabba någon gång under första halvåret, och vad är detta? En ny Flip videokamera med både 2,4 GHz och 5 GHz 802.11n WiFi dök bara upp i FCC databasen. Baserat på formen av FCC etiketten, platsen för HDMI-port, och M3260 modellnummer, definitivt ser ut som en medlem av Mino familjen, men det är egentligen allt vi vet - men om vi var tvungna att satsa, 5 GHz stöd är det så det kan strålen filmer till FlipShare TV . Vi får se, vi får se.

Flip Mino HD med 802.11n WiFi träffar FCC ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 15:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Facebook Spammer böter $ 360 miljoner

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ef6tBczpsUA/Facebook-Spammer-Fined-360-Million:
En anonym läsare skriver: "Facebook har fått $ 360.500.000 i skadestånd mot spammare Philip Porembski, som phished inloggningsuppgifter på minst 116.000 Facebook-användare och skickas mer än 7,2 miljoner skräppostmeddelanden till offer 'online vänner. Komma hävdade att det fick mer än 8.000 klagomål från användare som ett resultat av spam-kampanj, och mer än 4.500 användare hade avaktiverat sina konton. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.