torsdag 16 juni 2011

Brittisk Student Faces utlämning till USA om upphovsrätt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/25tYnT7AhN8/British-Student-Faces-Extradition-To-US-Over-Copyright:
En anonym läsare skriver: "En 23-årig brittisk dator student ansikten möjligt utlämnas till USA för att länka till upphovsrättsskyddat material på sin webbplats. Studenten, Richard O'Dwyer, anklagades för brott mot upphovsrätten efter att du installerat hemsidan TV Shack, som hade kopplingar till tusentals filmer och TV, men inte direkt emot dem. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kalifornien stoppar automatisk telefonbok leverans efter påtryckningar från Verizon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:
Vi har länge vetat papper böcker är på nedgång , men nu ser vi de första dödsstöten för den fetaste av dem alla. Kaliforniens Public Utilities kommissionen har slagit fast att det inte längre leverera dörrstopp bostäder telefonböcker om folk uttryckligen ber om det - ett drag som förväntade att förhindra att 1870 ton material från att komma in statens avfallsflödet. Kalifornien, som alla andra, kan söka de rosa sidorna på nätet, men de ska ändå kunna begära en papperskopia eller CD-ROM om de känner gammaldags. För nu, men kommer staten fortsätta att fartyget regeringen Vita Sidorna och Gula sidorna för lokala företag (i en post-Yelp värld, som verkar föråldrade). Vad är speciellt fascinerande om allt detta är att trycket att upphöra med automatiska leveranser telefonbok kom från ingen mindre än Verizon, som monterat ett mål redan i oktober, med hänvisning till den enorma mänskliga och naturliga resurser som krävs för att få uppdaterad telefonböcker i människors händer varje år. Givetvis är den beräknade 1870 ton avvärjt avfall en bråkdel av de 660 tusen ton BanthePhoneBook.org säger dessa luntor skapar varje år, men här hoppas det blir nog att göra andra stater ta del.

Kalifornien stoppar automatisk telefonbok leverans efter påtryckningar från Verizon ursprungligen visades på Engadget on Wed, 16 Jun 2011 15:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Digg | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Nokia E6 träffar Amazon olåst, laddad och tillgänglig för förbeställning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/nokia-e6-hits-amazon-unlocked-loaded-and-available-for-pre-ord/:
Det är inte lätt att vara en USA-baserad Nokia fläkt under 2011. Den finska mobiltelefontillverkare bara inte bli en massa kärlek från stateside bärare . Tack och lov, men företagets telefoner dyker upp olåst via sajter som Amazon, som, som det så händer, har öppnat upp förhandsbeställningar för Symbian Anna-gungande E6 . Du kan få dina tummar på smartphone QWERTY-tangentbord för $ 446, när det börja levereras inom en till två månader, proppfulla av Ovi-märkta godhet.

[Tack, Matthew]

Nokia E6 träffar Amazon olåst, laddad och tillgänglig för förbeställning publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 16 Jun 2011 16:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Sunlight Foundation lanserar "Saras Inkorgen"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNXI5wTw-4U/Sunlight-Foundation-Announces-Sarahs-Inbox:
Eponymous Hero skriver "I en uppföljare till elenasinbox.com har offentligt släppt e-post i Högsta domstolen rättvisa Elena Kagan, solljus stiftelsen presenterade sarahsinbox.com att erbjuda dig enkel åtkomst och sökning på Sarah Palin har nyligen släppt e-post. Om det inte flip dina bitar, har en gåskarl på några av de verktyg Sunlight Foundation erbjuder avser offentlig watchdogging, som Poligraft, eller Inkorgen påverkare. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vad LulzSec Inloggningar avslöja om bokmalar, och lösenord

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f81BTiLFTMI/What-LulzSec-Logins-Reveal-About-Bookworms-and-Passwords:
Barence skriver "Idag hacking grupp LulzSec skrivit 62.000 hackad e användarnamn och lösenord på nätet PC Pros Darien Graham-Smith har analyserat den stulna lösenord -. Som tros ha kommit från en webbplats för författare -. Och hittade några intressanta mönster Förutom" lösenord "och självklart numeriska mönster (dvs '12345 ') de vanligaste lösenorden dela ett litterärt tema:". romance "," mysterium "," skugga "och" bokmal "är alla vanliga lösenord" Detta är naturligtvis en back- i-ett-kuvert uppdelning av en blandad massa av okontrollerade data, sade Graham-Smith. "Men det ger en intressant inblick i hur människor väljer sina lösenord: i detta fall uppenbarligen på ett tema som speglar den typ av webbplats de besöker. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Efter pengarna i IT-relaterad brottslighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ec1eLmMFO30/Following-the-Money-In-Cybercrime:
jbrodkin skriver "fem dollar för kontroll över 1.000 äventyras e-postkonton. åtta dollar för en distribuerad denial-of-service attack som tar ner en webbplats för en timme. Och bara en slant att lösa 1.000 CAPTCHA. Dessa är kommer andelen it-brottslighet, de belopp som brottslingar betala andra brottslingar för de tekniska tjänster som krävs för att starta attacker. Denna brottsliga underjordiska var detaljerad onsdagen i en mycket underhållande anförande som hålls av forskare Stefan Savage vid den årliga Usenix tekniska konferens i Portland, Ore började Savage forskning kring de ekonomiska förutsättningarna för IT-brottslighet som en läpparnas bekännelse för att tillgodose villkoren i ett statligt bidrag, men det visade sig vara nyckeln till att stoppa attacker riktade metoder -. som att använda CAPTCHA - inte stannar brottslingar, men de lägger till kostnaden och sätta ineffektiva kriminella organisationer i konkurs, så att säkerheten forskare fokusera endast på de som överlever. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


11 Patogener ställa stora säkerhetsrisk för forskning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yvpP3pBC66g/11-Pathogens-Pose-Big-Security-Risk-For-Research:
sciencehabit skriver "En amerikansk federal panel av forskare och experter säkerhet har identifierat 11 mikroorganismer som den vill betecknas som Tier 1 välja agenter, en ny kategori av biologiska agens som skulle omfattas av högre säkerhetskrav än andra patogener och toxiner används inom biomedicinsk forskning . Kategorin innefattar mjältbrand, ebola, Variola större och Variola mindre (de två virus som orsakar smittkoppor), Marburg virus, det virus som orsakar mul-och klövsjuka, och bakteriestammar som producerar botulinumneurotoxin. Samtidigt har Panelen rekommenderade att tappa 19 patogener och sex gifter från den bredare lista över 82 ämnen som för närvarande regleras av välja agenten programmet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft släpper Kinect SDK för Windows

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kLTUNxejON4/Microsoft-Releases-Kinect-SDK-For-Windows:
soricon skriver "Microsoft gjort goda på sitt löfte att släppa en officiell Kinect SDK för Windows, öppna dörren för flera utbildnings-, forsknings-och entusiaster grupper för att skapa nya och innovativa användningsområden för den populära hela kroppen rörelsesensor. Nu i beta, kräver SDK Windows 7 och minst en dual core maskin med en DirectX 9.0c kan grafikkort och det är gratis att ladda ner. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft lanserar Kinect SDK för Windows

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aSmUO9TFrKM/:
Array

EcoMotors Och Generac utveckla bränslesnåla Backup kraftgeneratorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MqRT757-iVI/:
Array

Kinect för Windows SDK beta lanserar vill PC-användare att sätta fart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/microsoft-launches-kinect-for-windows-sdk-beta-wants-pc-users-t/:
Vi har väntat på bekräftelse om gårdagens rykten , om Microsofts rörelsekänsliga Xbox 360 perifer kommer till PC, och nu har vi det. MS har just nu släppt ett Software Development Kit (SDK) för Windows som gör det möjligt. Net utvecklare för att skriva Kinecting apps i C + +, C # eller VB. Vi talade med några utvecklare representanter från företaget för att få fullständig information, inklusive precis vad du kan och inte kan göra med denna stora bunt bibliotek. Följ oss efter rasten för all info.

Fortsätt läsa Kinect för Windows SDK beta lanserar vill PC-användare att sätta fart

Kinect för Windows SDK beta lanserar vill PC-användare att sätta fart ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 12:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Google hjälper dig att hantera din identitet online, motiverar dessa fåfänga Alerts

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Du vet att Google Alert du ställa in att pinga dig varje gång någon nämner ditt namn på internet? Oroa dig inte, det var inte självcentrerad eller något, du var bara skyddar din identitet. Google idag är att uppmuntra tillväxten av fåfänga Varningar med sin "Me på webben"-funktionen, att ett nytt segment av Google Dashboard dedikerade hantera din online-identitet och ta reda på vad folk säger om dig på den globala badrummet vägg som är World Wide webben. Funktionen gör det enkelt att sätta upp varningar med din personliga information och innehåller länkar till verktyg för identitetshantering och innehåll tas bort, eftersom de sju miljarder andra människor på denna planet inte behöver veta exakt vad som hände på kontoret sista julfest.

Google hjälper dig att hantera din identitet online, motiverar dessa fåfänga Registreringar ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 12:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Harvards Kilobot projektet inte svärma robotar på billiga (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/harvards-kilobot-project-does-swarm-robots-on-the-cheap-video/:
Vi har verkligen sett många svärm robotar tidigare, men få av dem är billiga nog att låta dig enkelt bygga något som verkligen kan kallas en "svärm". Dessa så kallade Kilobots utvecklats av Harvards självorganiserande system Research Group, kan dock tydligen byggd för bara $ 14 styck, och kan varje monteras på bara fem minuter att starta upp. Trots detta låg kostnad, robotar fortfarande kan mycket svärm-liknande beteenden, inklusive möjligheten att följa John, dispergering i en miljö, sätta på en synkroniserad LED-ljus show. Chef på förbi paus för ett par videos.

Fortsätt läsa Harvards Kilobot projektet inte svärma robotar på billiga (video)

Harvards Kilobot projektet inte svärma robotar på billiga (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IEEE Spectrum | källa Harvard | Tipsa | Kommentarer

Open Source alternativ till Dropbox?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ibvx_YJ3i5w/Open-Source-Alternative-To-Dropbox:
garry_g skriver "Medan" molnet "kan vara en av de viktigaste slagord om Internet-industrins, någon sysslar med säkerhet och personlig integritet kommer sannolikt inte röra den med en 10-fots-pålen. Samtidigt som jag är skyldig att använda Dropbox för tillfällig lagring av data eller snabb bild snaps med min Android-telefon, tittar jag ut att inte lagra något viktigt på det (eller nackdel), oavsett vad "Sekretesspolicy" får jag undrar:. vad användbart alternativ finns till Dropbox på FOSS marknaden, vilket kommer att ge tillgång för både Windows / Linux boxar, men även mobila enheter (speciellt Android). Jag vet att det finns front-end-Tillägg för Windows (och Linux-verktyg förstås) t.ex. för SVN, men sannolikt ingen implementationer för mobil användning så vitt jag kan säga ... Och, naturligtvis, bör backend körs på en Linux-box;) "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/deep-shot-transfers-open-websites-from-desktop-to-mobile-sans-w/:

När vi först läste om Deep Shot, vi var visserligen mållös, men lika imponerad. "Teknik" som gör att du kan "fånga" det aktuella läget för en webbplats på skrivbordet och överför den till en mobil enhet - att ta en bild på en Google Map på skrivbordet med din smartphone kameran öppnar platsen i samma skick på telefonen, till exempel. Låter som en ganska snyggt trolleritrick, va? Tja, är det inte. För att kunna använda Deep Shot, behöver du installera ett program på din mobil, dator, eller andra enheter du tänker använda den med - vilket gör det ännu mindre praktisk än Chrome till telefon .

Den arbetar för närvarande med Google Maps och Yelp , men kan teoretiskt användas med alla andra webbplatser som använder URI, eller de långa webbadresser som innehåller söka information, såsom ursprung och destination adresser du skickat till Google Maps. Du kan också "överföra" en plats i sin "nuvarande" via e-post URI, eller genom att använda ett program för att smidigt dela den över WiFi eller Bluetooth med en "skicka till mobil"-knapp - vilket är sannolikt vad Deep Shot gör här ändå, bara med ett extra steg kastas in i mixen. Care att besöka ett land där du kan bada med Loch Ness-odjuret och rida en rosa enhörning? Chef förbi paus för Deep Shot's kommer ut videon, som nyfiket inte nämner de nödvändiga stationära datorer.

Fortsätt läsa Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom

Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 00:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIT News | Tipsa | Kommentarer

Kinas Building Världens största radioteleskop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UEKYmYH87l8/China-Building-Worlds-Biggest-Radio-Telescope:
Zothecula skriver "Sedan dess färdigställande 1963 har Arecibo observatoriet i Puerto Rico, med en diameter på 305 m (1.000 fot) och en insamling område av 73.000 kvadratmeter (790.000 kvm), varit den största enskilda bländarens radioteleskop någonsin konstrueras. Men Arecibo är inställd på att förlora sin titel med byggandet nu pågår i Guizhou-provinsen i södra Kina för femhundra meter Aperture Sfärisk radioteleskop (FAST). Vid dess förväntade slutförandet under 2016, kommer FAST att kunna se mer än tre gånger längre ut i rymden och undersökning himlen tio gånger snabbare än Arecibo. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.