fredag 7 oktober 2011

Done Deal: EU godkänner Microsofts s $ 8,5 miljarder Förvärv av Skype

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:
microsoft

Europeiska kommissionen har rensat Microsofts $ 8500000000 föreslagna förvärv av Skype. Som meddelades i maj gick Microsoft ett avtal om att förvärva Skype för $ 8,5 miljarder kontant. Med detta godkännande kan förvärvet nu ske.

Affären fick USA: s reglerande godkännande från FTC i juni. Vid tidpunkten för förvärvet, sade Microsoft och Skype de "hoppas att få alla nödvändiga myndighetstillstånd under detta kalenderår". Tydligt sin önskan gick i uppfyllelse.

Skype kommer att bli en ny affärsområde inom Microsoft, och dess nuvarande vd Tony Bates kommer att ta titeln president för Microsoft Skype Division, som rapporterar direkt till Microsofts vd Steve Ballmer. Många trodde att Microsoft överbetalda för Skype, inte minst med tanke på att Facebook och Google var också sniffa runt VoIP-företaget. Och det var Microsofts största förvärv hittills.

Här är EU: s uttalande om förvärvet:

Europeiska kommissionen har godkänt enligt EU: s koncentrationsförordning föreslagna förvärv av Internet röst-och videokommunikation leverantör Skype av Microsoft Corporation, eftersom affären inte påtagligt skulle hämma effektiv konkurrens inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) 1 eller en väsentlig del av det.

På det konsumenträttsliga området kommunikation, undersökning visade att parternas verksamheter överlappar varandra främst för videokommunikation, där Microsoft är verksamt via sitt Windows Live Messenger. Däremot anser kommissionen att det inte finns några konkurrensproblem på denna växande marknad där många aktörer, däribland Google, är närvarande.

För Enterprise Communications, bekräftade undersökningen att Skype har en begränsad närvaro på marknaden för dessa produkter och inte konkurrerar direkt med Microsofts företagskommunikation produkt Lync, som används mest av stora företag.

Kommissionens undersökning fokuserade också på möjliga konglomerateffekter, eftersom Skype och Microsoft är aktiva på närliggande marknader.

Transaktionen anmäldes till kommissionen för myndigheternas godkännande inom EES den 2 september 2011.Steve Jobs Stanford Inledande adressen Bevakade 8 miljoner gånger igår

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. I kölvattnet av den sorgliga nyheten om Apples grundare Steve Jobs som passerar har videor med hans inspirerande tal och presentationer sett häpnadsväckande mängd åsikter . En av Jobs mest kända och nyare tal, den inledande tal vid Stanford University i genomsnitt 2005 2000 dagliga visningar i september. Igår såg det tal över 8 miljoner tittare, enligt synliga åtgärder.

Hans många produktpresentationer på Apple händelser genomsnitt 24 tusen dagliga visningar i september (här är en tidig en från 1997). Igår, genererade dessa videos över 6.8 miljoner visningar. Hans intervju tillsammans med Bill Gates på All Things Digital i genomsnitt 11 tusen dagliga visningar i september. Igår, genererade dessa videos över 850.000 visningar. Så mer än 15 miljoner visningar totalt bara på en dag.

Det är ingen tvekan om att alla dessa filmer är nu en del av vårt kollektiva minne av Steve Jobs.


Person: Steve Jobs
Hemsida:
Företag: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs var en av grundarna och VD för Apple och tidigare Pixar. Steve Jobs är född i Green Bay, Wisconsin till Joanne Simpson och en syrisk far. Paul och Clara Jobs i Mountain View, Kalifornien antog sedan honom. År 1972 utexaminerades jobb från Homestead High School i Cupertino, Kalifornien och inskrivna i Reed College i Portland, Oregon. En termin senare hade han hoppat, senare tar upp studien av filosofi och främmande kulturer. Steve Jobs hade ett djupt rotade intresse i. ..

Sprints LTE planer detaljerat: telefoner, tablets och modem kommer med 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Om du håller ut hoppas att tisdagens Apple tillkännagivande skulle vara falska av en exklusiv iPhone 5 på Sprint, förbereder sig för att bli besviken. Bolagets bekräftade att inga nya mobiltelefoner skulle visas upp på sin strategi händelse idag . Istället är bärare fokuserar på hur den avser att bunta ihop alla de olika radioapparater - CDMA, LTE, Wimax - i en framtida enhet linje upp. Betonar behovet av en förbättrad användarupplevelse över 4G-tekniken marknadsföring, betonade operatören ett åtagande att stödja befintliga WiMAX följ. Dual-mode CDMA / LTE-produkter fastställs att lansera i mitten av nästa år, med tablets, smartphones och modem över både high-end och mid-range för att vara på erbjudandet. Motorolas Sanjay Jah dök upp i en tejpad segment för att bekräfta hans företags engagemang i produktionen av dessa 3G/4G produkter. Naturligtvis planerar Sprint för att stödja nuvarande CDMA och WiMAX produkter och erbjuder dem till försäljning under hela 2012. Som för Direct Connect, tre av dessa Push-to-Talk telefoner kommer att drabba transportören under det sista kvartalet 2011, med ytterligare enheter planeras för 2012.

Sprints LTE planer detaljerat: telefoner, tablets och modem kommer med 2012 ursprungligen visades på Engadget fre, oktober 7, 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Comcast lovar Xfinity VOD-streaming på fler enheter, nya Xcalibur guide i 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Räkna inte med Comcast att stoppa dess Xfinity VOD streaming till vardagsrummet utbyggnaden med bara Xbox 360 den här julen , som verkställande Sam Schwartz lovade under en CTAM panel som man planerar att utveckla program för PS3, Wii, Roku och andra anslutna TV plattformar. Multichannel News rapporterar att det inte planerar att rulla ut streaming till så många plattformar som Netflix, så vi får vänta och se var denna första satsning på IPTV stannar. Tänk stort kabel är rädd för over the top tjänster? Kanske inte ännu, eftersom Comcast hävdar Netflix abonnenter tenderar att vara de mest glupska användarna av VOD. Även i Comcast framtid är dess helt nylanserade Xcalibur styra mjukvara med internet och sociala medier tie-ins (kolla in våra tidiga smygtitt här ), vilket Schwartz återigen skulle vara tillgängliga i hela landet någon gång nästa år.

Comcast lovar Xfinity VOD-streaming på fler enheter, nya Xcalibur guide i 2012 publicerades ursprungligen på Engadget fre, 7 oktober 2011 11:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Multichannel Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Kostnaden för att byta till LTE? Sprint att spendera $ 10 miljarder de närmaste två åren

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Undrar bara hur mycket det kostar att avveckla iDEN och WiMAX nätverk och lägga alla dina ägg i en, CDMA / LTE-smaksatt korg? Jo, Joe Euteneuer, Sprint CFO, erbjöd bara upp ett uppriktigt svar här på sin " Strategi Update "händelse: $ 10 miljarder euro under de kommande två åren. I slutändan, försäkrar han alla passar upp finansanalytiker i rummet bör företaget spara $ 10 miljarder $ 11000000000 igenom 2017 (som praktiskt glida upp där bryts ned), med $ 4 miljarder som följer inte behöver upprätthålla den " ol Ball and Chain iDEN nätverk längre. Nu är det sant, vi är en minoritet i detta möte av branschens analytiker, men du behöver inte vara en bankman att förstå att det är ett berätta siffra: klart, det är företaget satsar sin framtid inte bara på (CDMA!) iPhone, men LTE varumärke av 4G.

Kostnaden för att byta till LTE? Sprint att spendera $ 10 miljarder de närmaste två åren publicerades ursprungligen på Engadget fre, 7 oktober 2011 00:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

DHS går vidare med "Pre-Crime" Detection Project

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XAYzD3LQExM/DHS-Goes-Ahead-With-Pre-Crime-Detection-Project:
suraj.sun tips nyheten att det amerikanska Department of Homeland Security har börjat testa sitt projekt för att förutsäga framtida brott mot medlemmar av allmänheten. Framtiden Attribut Screening Technology (FAST) projekt är "utformad för att spåra och övervaka bland annat ingångar, kroppsrörelser, röst förändringar tonhöjd, prosodi förändringar (förändringar i rytm och intonation av talförmågan), ögonrörelser, kroppen förändras värme och andning mönster. " Ett fält test utfördes på en stor arena tidigare i år, och dokument som nyligen erhållits genom en Freedom of Information Act begäran visar att tester pågår för andra medlemmar av allmänheten. "Det är inte klart om dessa människor fick veta att de är att delta i ett FAST studie."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


XBLA, PC Orcs Must Die tillägger tredje person för att Tower Defense

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Det är lätt att tappa tålamodet med de flesta torn försvar spel. Du studerar landskapet, ställa upp ditt försvar och sedan titta på fiender antingen faller eller ta över området som du försöker skydda. När saker börjar gå fel, det finns mycket lite du kan göra åt det utom ladda ditt spel, prova en annan strategi, och sedan titta passivt som den nivå spelar ut sig ännu en gång. Det är därför Orcs Must Die är en sådan frisk fläkt: spelet sätter dig in i själva fängelsehålorna du försöker försvara, och ger dig en sportslig chans att kämpa emot.

Du spelar en något enfaldiga tecken vars mästare dör i början av spelet, så det är upp till dig att ta över försvaret av klyftorna från mötande orc horden. Som du framsteg genom spelet du få tillgång till försvar, såsom golv spikes, fjädrande brickor som kan slunga orcher i syra gropar och surrande blad som faller från väggarna. Varje försvar kostar en viss summa att placera, och du tjänar valuta genom att döda orcher, så att upprätthålla en budget är viktigt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Google sätter MySQL i App Engine Cloud med Google Cloud SQL

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KtPSgD0l-fI/google-puts-mysql-in-app-engine-cloud.ars:

Google har fyllt ett stort hål i sin plattform-as-a-Service (PaaS) erbjudande med införandet av Googles Cloud SQL, en relationsdatabas tjänst för utvecklare att bygga applikationer i Java och Python på Google App Engine-plattform. Cloud SQL, baserad på öppen källkod MySQL-databas, meddelades på Googles App Engine blogg igår, och håller på att rullas ut till utvalda utvecklare i en begränsad studie-gratis.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


CEATEC 2011: Panasonics Assistance Robot och awesome RoboticBed I Action (Videos)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I7_vAjfZ9_g/:
HOSPI-Rimo

Vi har redan visat dig Panasonic är coolt hår-tvätt robot på video, men företaget är idag visa upp två robotar på CEATEC 2011 tech utställning i Japan: en är den så kallade sjukhus-Rimo (ett bistånd robot som vi omfattade två veckor sedan), är den andra modellen passande namnet RoboticBed.

I videon nedan visar sjuk-Rimo (Remote Intelligence och rörlighet / bilden ovan) i aktion på CEATEC 2011. För att sammanfatta, detta är medicinsk, mobil robot ska göra det lättare för sängliggande patienter att komma i kontakt med läkare eller familjemedlemmar som bor långt borta ("virtuella besök"):

Den så kallade RoboticBed, som gjorde sin debut i 2009, är faktiskt ganska häftigt.

Det är i huvudsak en säng som kan omvandla sig till en elektrisk rullstol och vice versa. Panasonic säger att den senaste versionen show på CEATEC 2011 är "mer praktiskt" och säkrare än tidigare modeller:

Via Robonable [JP]ZipPay att lansera nya mobila betalningar service Billigare än kvadratiskt

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Det enklaste sättet att beskriva smygande mobila betalningar start ZipPay vill säga det är som torg och Venmo fått barn, och detta blev resultatet. Liksom Square syftar start för att möta behoven hos enskilda och småföretagare som inte har råd med de höga avgifter i samband med att ha sina egna handelsfartyg konton genom att tillåta dem att acceptera kreditkortsbetalningar med sin telefon. Samtidigt som Venmo kommer lösningen ger också ett sätt att utföra person-till-person betalningar.

Men det finns några viktiga skillnader. Till att börja med, till skillnad från torget ZipPay kommer inte använda en dongel. Det lovar också lägre skattesatser än Squares 2,75% per svep.

Hur detta kommer att ske är dock fortfarande oklart.

Istället för donglar som fäster till telefonens hörlursuttag, vilket är fallet med torg, kommer ZipPay erbjuda en mobil plånbok som använder någon hemlig patentsökt teknik.

För att ladda kort i plånboken, är ZipPay utnyttja Card.io , den nya Software Development Kit (SDK) för mobila utvecklare som använder en kombination av datorseende och maskin intelligens för att "läsa" ett kort hålls mot mobiltelefonens kamera. Denna teknik möjliggör snabbare inmatning av kreditkortsinformation i en mobil applikation, jämfört med manuellt skriva in siffror på ett litet tangentbord.

Till skillnad från Square plånbok-liknande kort i mål , vilket ger digitala "flikar" för de lokala handlarna, ZipPay plånbok stöder alla större kreditkort, inklusive Visa, MasterCard, Discover och American Express. Kundkort, rabatt och medlemskort kommer att stödjas i framtiden.

Kortet data lagras direkt på enheten i ett krypterat format, men detta är inte en NFC-mobil plånbok system. Det finns en obligatorisk 4-siffrig PIN-kod för ZipPay app, men hur kortet data skickas mellan kunden och säljaren eller två användare ZipPay förblir ett mysterium.

Bolagets VD Ryan Stevens säger att han inte är redo att avslöja den här delen av systemet för konkurrensmässiga skäl, men det är möjligt att app på något sätt använder smartphone sensorer för att ansluta de två enheterna, var och en som måste köra ZipPay app. Kanske något i stil med Bump ?

På säljarens sida, såsom torg, ZipPay kommer att möjliggöra skyndsam registrera sig, så att nya användare kan börja acceptera kreditkort direkt. Bolaget bedriver en grundläggande bakgrund kontroll på plats, och om det inte finns några uppenbara röda flaggor, är kontot godkänns. Handlarna kan ladda upp till $ 1000 som första dagen (samma som Squares manuell inmatning / kortet inte nuvarande gränsen). Senare när hela bakgrunden check går igenom, är gränsen tappas.

ZipPay har ett bank-partner på den backend (icke namngiven för tillfället) och betalningar sätts in på handlarens konton inom 1 till 3 dagar, vilket innebär en ACH-system är inblandade.

Den andra delen av ZipPay systemet är den funktion som innebär att peer-to-peer-betalningar, något mycket likt start Venmo . I detta fall skulle både människor behöver ha ZipPay programmet på sina enheter och sedan igen med hemlig teknik kan utbetalningarna omedelbart skickas mellan enheterna.

Eftersom företaget inte är redo att detalj sin teknik, det är h

Engadget Podcast 259 - 2011/07/10

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/engadget-podcast-259-10-07-2011/:
En något dyster duo adresser bortgången av den man vars uppfinning födde podcasting själv. De talar också om tablets och bilar, så oroa dig inte om en sak. Det är Engadget Podcast ... fortfarande hungrig, med respekt och ödmjukhet.

Värdar: Tim Stevens, Brian Värmare
Producent: Trent Wolbe
Musik: Baker Street


00:00:30 - Steve Jobs, grundare av Apple, har avlidit vid 56
00:16:15 - Minnas Steve Jobs: Vi är en hyllning
00:36:00 - Apples "Låt oss tala iPhone" keynote liveblog!
00:38:45 - iPhone 4S hands-on!
00:42:00 - iPhone 4S officiellt meddelade: landar 14 oktober börjar på $ 199 i storlekar upp till 64GB, kommer till Sprint
00:47:58 - Grid10 recension
00:59:00 - Amazon Kindle recension (2011)
01:05:10 - Tesla Model S provtur och fabrik turné (video)Hör podcast

Prenumerera på podcast

[ iTunes ] Prenumerera på podcast direkt i iTunes (Enhanced AAC).
[ RSS MP3 ] Lägg till Engadget Podcast foder (i MP3) till din RSS-aggregator och få visa levererade automatiskt.
[ RSS AAC ] Lägg till Engadget Podcast foder (i utökad AAC) till din RSS-nyhetsläsare.
[ Zune ] Prenumerera på podcast direkt i Zune Marketplace

Hämta podcast

Lyssna (MP3)
LYSSNA (AAC)

Kontakta podcast


Skicka dina frågor till @ tim_stevens .
Lämna oss ett röstmeddelande: (423) 438-3005 (GADGET-3005)
E-postmeddelande: podcast på Engadget dot com
Twitter: @ bheater , @ timstevens

Filed under:

Engadget Podcast 259 - 2011/07/10 publicerades ursprungligen på

Lenovos IdeaPad A1 nu till salu: en bit av Gingerbread för under $ 200

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/lenovos-ideapad-a1-now-on-sale-a-slice-of-gingerbread-for-unde/:

Varit ivrigt väntar på Lenovos 7-tums Gingerbread tablet ända sedan vi first rörde det tillbaka i september? Visst du har. Tja, kanske du har. Om så är fallet, ta det kontanter som brinner ett hål i fickan så du kan ha en IdeaPad A1 att kalla din egen. Den 2GB-modellen kommer att kosta dig $ 199, och en annan Grant kommer att få dig på 16GB-versionen, båda är planerade att fartyget innan Halloween. Hit källan länken för att skrämma en upp för dig själv.

Lenovos IdeaPad A1 nu till salu: en bit av Gingerbread för under $ 200 publicerades ursprungligen på Engadget fre, 7 okt 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lenovo | Tipsa | Kommentarer

Amazon tillägger Kindle Fire-specifika detaljer för utvecklare portal, ett är ditt FAQ

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Den Kindle Brand kan inte slå marknaden förrän november, men Amazon har redan uppdaterat sin Utvecklare Portal FAQ-sida med ett helt avsnitt ägnas åt den kommande Android tablet. På den nya sidan hittar du i stort sett standard information om saker som ansökningsprocessen och hur du ställer in en Android SDK emulator, men det finns några mer framträdande godbitar, liksom. Till exempel säger Amazon kommer det att se över alla program i Appstore för Fire kompatibilitet, som en del av en automatiserad process. Avvisade apps, Amazon informerar oss, kommer att inkludera dem som är beroende av ett gyroskop, kamera, WAN-modul, Bluetooth, mikrofon, GPS eller micro SD. Apps är också förbjudet att använda Googles mobila tjänster (och i-app fakturering), som, om de ingår, kommer att vara "lugnt" bort. När det gäller själva innehållet har Amazon förbjöds alla program som ändrar tablet s UI på något sätt (inklusive tema-eller tapet-baserade verktyg), samt alla som kräver root-access (det återstår att se hur företaget kommer att behandla rot-beroende apps redan i sin butik). Intresserade devs kan hitta mer information vid källan länken nedan.

Amazon tillägger Kindle Fire-specifika detaljer för utvecklare portal, ett är ditt FAQ ursprungligen visades på Engadget fre, 7 oktober 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

FCC Vill Att Skift Fonder Tel Bidrag till bredband

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HxfdpHAIwxk/FCC-Wants-To-Shift-Phone-Subsidy-Funds-To-Broadband:
En anonym läsare skriver: "FCC-ordförande Julius Genachowski avslöjat planer igår för att se över det amerikanska programmet telefon subventioner och flytta fokus till att ge tillgång till bredband. Han sa, 'Bredband har gått från att vara en lyx till en nödvändighet för full delaktighet i vår ekonomi och samhälle . Om vi ​​vill att USA att vara världens ledande marknadsplatser måste vi anamma det väsentliga målet för universell bredband, och reformera föråldrade program. " Enligt BusinessWeek, programmet för närvarande "stöder telefon till skolor, bibliotek, de fattiga och höga kostnader områden." Förra året spenderade 4,3 miljarder ge stöd till över 1700 flygbolag i högkostnadsländer områden. Genachowski hoppas att förändringen kommer att sätta USA "på vägen till universell bredband i slutet av decenniet. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Kan vara "lojala" Betala som utvecklare?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mtj0uY4QhwE/Ask-Slashdot-Does-Being-Loyal-Pay-As-a-Developer:
En anonym läsare skriver: "Som en ledande utvecklare för ett litet IT-företag baserat i Storbritannien som är på väg att släppa sitt flaggskepp, jag vet att om jag skulle lämna bolaget nu skulle det orsaka dem några mycket stora problem. Jag m utbildning för närvarande de andra två "Junior" utvecklare, försöker få dem igång med våra produkter Tyvärr, de är fortfarande långt från att ta tag i teknik som används. - att inte tala om "intressanta" jobb utlagda utvecklarna lyckats göra av koden Vanligtvis skulle jag aldrig ha övervägt att lämna vid en så avgörande tid,. Jag har varit på företaget i flera år och anser att många av mina kolleger, inklusive högre ledningen, vara vänner dock har jag kontaktats av. annat företag som är mycket större, och de har erbjudit mig en löneförhöjning på £ 7k att göra samma jobb, plus deras kontor är praktiskt taget utanför min ytterdörr (till skillnad från min nuvarande 45 minuters pendla enkel resa). Detta skulle göra en .. stor skillnad för mitt liv som sagt, jag kan inte låta bli att känna som att lämna nu skulle förråda mina vänner och kollegor Några vänner har sagt till mig att jag bara är "mjuka" - men jag tror att jag är lojala. Några råd? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Rackspace att knoppa av moln standardiseringsprocessen OpenStack projekt för stiftelsen

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/848l6ixIBeI/rackspace-to-spin-off-cloud-standards-setting-openstack-project-to-foundation.ars:

NASA och webbhotell Rackspace gemensamt lanserat ett nytt projekt cloud computing förra året kallades OpenStack. Målet är att få fram en standardiserad uppsättning av programvara med öppen källkod för att bygga ut egen värd elastisk miljöer cloud computing.

OpenStack lockar en stor publik av bidragsgivare och adopters, men projektet har lidit några smärre växtvärk sedan starten. I ett försök att ta itu med de utmaningar för styrelseformerna som uppstått under det senaste året har Rackspace beslutat att knoppa av den OpenStack projektet och bilda en oberoende stiftelse som kan driva arbetet framåt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg