tisdag 22 februari 2011

Kommentar Svordomar efter språk

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nrkS-g2V584/Comment-Profanity-by-Language:
basker hittade en tjusig liten cirkeldiagram bryta ner svordomar i koden kommentarer uppdelade efter språk. Han använde Carlins sju ord, och C + + kom ut på toppen medan PHP användare är antingen hälsosamma eller perfekt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Motorola delar ut guld Xooms till Oscar värdar, nominerade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-hands-out-gold-xooms-to-oscar-hosts-nominees/:
Motorola får endast erbjuda Xoom i enkel svart till allmänheten, men det är kokat ihop något lite extra speciellt för Oscarsgalan i söndags. Det kommer att dela ut dessa begränsade Xooms utgåva guld - komplett med en anpassad läder kuvert fall - till värdarna och de nominerade i bästa manliga huvudroll, Bästa kvinnliga huvudroll, Bästa manliga biroll, bästa kvinnliga biroll och bästa regi kategorier. Gissa stjärnorna inte är precis som oss trots allt.

Motorola delar ut guld Xooms till Oscar värdar, kandidater publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 16:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sonar Tangentbord Loggar ut dig att skydda din information

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_j8qHQ_W2Mw/Sonar-Keyboard-Logs-You-Out-To-Protect-Your-Data:
Zothecula skriver "Medan den enkla handlingen att logga ut en arbetsplats är ett självklart sätt att skydda känsligt data - som det som används av vårdgivare, apotek, banker och myndigheter - är det alltför lätt för användare att glömma och lämna uppgifter inte bara synliga, men också redigeras av alla som råkar passera förbi. anpassade tangentbordet leverantör viktig källa International (KSI) har utvecklat ett tangentbord som gör att minnas för dig, logga ut så fort användaren fysiskt lämnar tangentbordet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nautilus-X: rymdstationen med raketer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LaA5FRoZIug/Nautilus-X-the-Space-Station-With-Rockets:
astroengine skriver "Så vi har en rymdstation, nu då? Vi har hört några ganska bisarr idéer, men detta är ett begrepp en forskargrupp i NASA tar på allvar. Genom eftermontering ISS med raketer, kommer Nautilus-X fungerar som en interplanetära rymden station av slagen, inklusive plats för 6 astronauter, en artificiell gravitation ring, uppblåsbara livsmiljöer och dockning för prospektering rymdskepp. När kan vi ta en lyxkryssning till Mars? 2020 med projektets uppskattning. Det hela låter väldigt 2001, men den beräknade Kostnaderna för eftermontering rymdstationen verkar lite i underkant. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


V-Moda's Crossfade LP Custom hörlurar släpp Beat, du gör superstjärnan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/v-modas-crossfade-lp-custom-headphones-drop-the-beat-make-you/:
Varför bryta Dr Dre , Justin Bieber , 50 Cent eller Ludacris bort en "lil nåt nåt när du kan stödja dig själv? Det är en fråga som ingenjörerna på V-Moda har befunnit sig i centrum på de senaste månaderna, och nu har de fått en lösning: Crossfade LP tullen. De är halv gimmick, halv lustiga, och 100 procent awesome. $ 199,99 nät du en anpassad uppsättning burkar, med sju platta färger att välja mellan och möjlighet att lägga upp till 11 tecken text. Du vet - gott om plats för "Beatz av mig." Få dem i källan länken nedan, men vara beredd att vänta två till tre veckor för leverans. Vad förväntar du VIP-behandling eller något?

V-Moda's Crossfade LP Custom hörlurar släpp Beat, du gör superstjärnan ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 14:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa V-Moda | Tipsa | Kommentarer

Jordens inre kärna Rotation Långsammare än beräknat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KRxW5tIQ1o/Earths-Inner-Core-Rotation-Slower-Than-Estimated:
intellitech skriver "Forskare vid University of Cambridge anser att de har uppnått den första korrekt uppskattning av hur mycket snabbare jordens kärna roterar jämfört med resten av planeten. Frekvensen-ungefär en grad per miljon år-är mycket långsammare än man tidigare trott och beror på den komplexa dynamiken mellan jordens inre och yttre kärna, som genererar jordens jordmagnetiska fältet. Utan våra magnetfält skulle jordens yta inte skyddas från laddade partiklar spyr från solen, och livet skulle inte kunna existera. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mellanöstern Internet Scorecard

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKwPqJdISd8/Middle-East-Internet-Scorecard:
Stören skriver "Med det upptrappade våldet och antalet fall av telefon och Internet blockeringar över hela Mellanöstern och Nordafrika, det börjar bli svårt att hålla reda på vad som händer där. Arbor släppt en ny rapport och grafisk styrkort av Internetcensur i regionen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Första Windows Phone 7 uppdatera går inte smidigt för vissa Samsung-telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
detta är varför de gör fasas utbyggnader, eh? Om Twitter är teckensnitt på sanning och verklighet som vi misstänker att det är, det låter som användare av vissa Windows Phone 7 modeller från Samsung kämpar med att ringa första uppdatering som Microsoft börjat trycka denna vecka. I grund och botten, det låter som om uppdateringen är inte konsekvent att slutföra, det vissa fall användare får ett felmeddelande, och det verkar inte finnas något sätt att rulla tillbaka eller återställa den tidigare firmware och få telefonen tillbaka till ett fungerande tillstånd . Mass bricking är förmodligen den största rädslan av programvara ingenjörer innan de distribueras luren uppdateringar till fältet, så det är en bra sak de tar det lugnt, naturligtvis, det är inte mycket tröst för folk som är fast du ringer ett samtal (om någon annans telefon) till Samsung support.

[Tack, jdog25]

Första Windows Phone 7 uppdatering inte går smidigt för vissa Samsung-telefoner publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 00:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa ZDNet UK | Tipsa | Kommentarer

Verizon Drops 10.000 911 samtal under Blizzard

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b12Vxnhg1l4/Verizon-Drops-10000-911-Calls-During-Blizzard:
mschaffer noterade ett Bloomberg bit säger "USA: s tillsynsmyndigheter sade Verizon Communications Inc. 's nät har sjunkit en" riktigt alarmerande "antal trådlösa nödsamtal under en snöstorm förra månaden, och bad transportören att utreda." Artikeln säger 10.000 samtal underlåtit att ansluta under en snöstorm. Kan inte vänta för att se vad alla AT & T migrators tror.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, accessorize någon garderob

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Laser kammar ? Gamla nyheter. Det senaste inom laser-baserade hår föryngring är iGrow, en snygg ny bärbar enhet från Apira Science att förpackningar 21 laserdioder och 30 LED-lampor. Enligt företaget, som matchar produktionen av de flesta kliniska hår lasrar, och det bör resultera i "tjockare, fylligare och friskare" hår på bara "några månader". Men det är inte allt. I iGrow ingår även en fjärrkontroll som har programmerats för både män och kvinnor, och den har en inbyggd uppsättning hörlurar som du kan använda med din egen iPod eller MP3-spelare - vi kan inte föreställa sig varför du någonsin skulle vilja att ta bort det. Visst, kostar det $ 695, men Apira är så säker i sitt mirakel hjälm som det erbjuder en sex månader pengarna tillbaka garanti. Ni har verkligen ingenting att förlora ... men ditt hår.

Gallery: iGrow

Fortsätt läsa iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, accessorize någon garderob

iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, shoppa någon garderob ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 12:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iGrow | Tipsa | Kommentarer

Är Googles bästa dagar i det förflutna?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEaBZQ4j0Fs/Are-Googles-Best-Days-In-the-Past:
rsmiller510 skriver "För en tid rörde allt Google blev till guld, men nyligen en massa dålig press är att skapa en negativ uppfattning om sökningen jätte."

Läs mer i denna historia på Slashdot.