torsdag 26 maj 2011

Svarta listor, ohoj! PROTECT IP lagen segel på senaten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qAichKg_4x8/blacklists-ahoy-protect-ip-act-sails-on-to-senate-floor.ars:

Senatens juridiska utskott i morse godkände enhälligt PROTECT IP lagen genom en röst omröstning efter en kort uppmärkning, den enormt kontroversiella Internet svartlistning räkningen nu flyttar till senaten golvet med minimala förändringar och kan-eller inte-snart komma till en omröstning.

Propositionen bygger på förra årets föreslagna COICA lagstiftning, vilket skulle ha gett regeringen rätt att gå till domstol och få en webbplats domännamn blockeras från American DNS-servrar. Kreditkortsföretag och nätverk reklam skulle vara förbjudet att göra affärer med sådana platser. Lagförslaget var också antogs enhälligt av senatens juridiska utskott, men senatorn Ron Wyden (D-OR) vänta med räkningen när det kom till golvet.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


WePay Lägger Event Biljett Hässle-fri grupp Betalningar Plattform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YN8VUPIpkc8/:
Array

Raptr, Den sociala Gaming Network, lanserar första anpassade nyheter Feed för Gamers

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FFvay3n7HHk/:
Array

Reply.com förvärvar Marketing Network För småföretag MerchantCircle För $ 60 miljoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aOtHX7KUVkQ/:
Array

Kenwood är fortfarande att göra Media kaggar, meddelar tvåspråkig MG-G608 för den japanska marknaden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/kenwoods-still-making-media-kegs-announces-bilingual-mg-g608-f/:
Vi har omfattande Kenwood Media fat sedan början av Engadget , och fastän vi inte har sett en på ett tag, det är ingen fråga här raden av MP3-spelare är fortfarande levande. Företaget debuterade bara MG-G608 för den japanska marknaden med en tvåspråkig UI, stereo Bluetooth 2.0 + EDR, och ett chassi neon. Annars kan du hitta dess specifikationer - nämligen en liten 2-tums skärm, brist på videouppspelning, och en blygsam 8 GB lagringsutrymme - lite ho-hum. För att vara rättvis, support det gör microSD-kort så stor som 16 GB, men även då, kanske du föredrar 32GB, beroende på hur expansiv din Hatsune Miku samling är. Japanska och engelska som modersmål kan både plocka upp i Japan nästa månad för ¥ 15,000 ($ 183).

Kenwood är fortfarande att göra Media kaggar, meddelar tvåspråkig MG-G608 för den japanska marknaden ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 10:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News , CrunchGear | källa Kenwood Japan | Tipsa | Kommentarer

Buffalo lanserar 256GB SSD med SATA 6Gbps gränssnittet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/buffalo-introduces-256gb-ssd-with-sata-6gbps-interface/:
Den SSD marknaden är på väg att bli lite mer trångt nu när Buffalo har presenterat en ny, 256 GB feta. Bolagets SSD-N256S/MC400 har en SATA 6Gbps gränssnittet, stöd för multi-level cell NAND Flash-minne och ståtar med läs-och skrivhastigheter på upp till 405 MB / s och 223 MB / s, respektive. Om du är intresserad i att ta en, måste du punga ut en cool ¥ 72,200 ($ 882). Eller så kan du få en ännu snabbare SSD för mindre pengar. Valet är ditt.

Buffalo lanserar 256GB SSD med SATA 6Gbps gränssnittet ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Buffalo | Tipsa | Kommentarer

HTC Thunderbolt frågor förekommer, men en fix är på väg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/htc-thunderbolt-issues-abound-but-a-fix-is-on-the-way/:
HTC Thunderbolt Som om en-call-Wonder's batteritid var inte nog, den uppdateringen knuffade ut till HTC Thunderbolt ägare ett par veckor tillbaka har vissa enheter slumpmässigt omstart. Verizon och HTC har sagt att de jobbar på problemet, men det är en klen tröst för kunder vars telefoner spontant starta flera gånger om dagen. Om du hoppades att lösa problemet genom att installera den läckta versionen av Gingerbread, vi har dåliga nyheter - det har förekommit ett antal rapporter på XDA Developers Forum att kände upp versionen av Android 2.3 är bricking telefoner och skicka dem till ett oändligt bootloop. Men misströsta inte, kan en fix anländer snart. En källa på Verizon berättade Droid Life som Thunderbolt-ägande anställda "kan ha rätt" till en programuppdatering innan det blir rullas ut till allmänheten - förmodligen en slutlig provning utföras för att starta förtränga patch. Om du är för otålig för att vänta på ännu en firmware uppdatering kan du promenera tydligen ner till din lokala VZW butik och helt enkelt byta in din besvärliga T-bult för en ny. Se bara till att den körs på äldre program innan du tar med den hem.

HTC Thunderbolt frågor förekommer, men en fix är på väg publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj 2011 11:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA Developers Forum , Droid Liv | Tipsa | Kommentarer

Mac Malware Utvecklas - ingen installation Lösenord krävs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBfFisheFU0/Mac-Malware-Evolves---No-Install-Password-Required:
En anonym läsare skriver: "De senaste versionerna av Mac Defender malware attacker inte längre kräver att användarna ska ange admin identitet (användarnamn och lösenord) vid installationen. Ett hot som heter" Mac Guard "installerar sig till områden av Mac OS X-system som endast krävs standardiserade användare privilegium. På Windows brottslingarna gjorde detta för att undvika UAC varningar, och har kopierat detta knep för att deras Mac OS X-versioner. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Zozi Höjer 7 miljoner dollar för att låta dig simma med hajar - och mer - med rabatt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/luQnWSWhdNY/:
Array

Google Releases Uppdatera till kartor 5,5 För Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GgQofM2in1g/:
Array

Prylar som dömts för att göra oss olyckliga, taskiga statistik användas som bevis

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Gadgets måste avrundas uppåt och kastas i en cell alldeles bredvid kött lim, festspel barn och andra ökända Public Enemies. Brottet? Betonar människor ut, enligt forskare vid Ipsos Mendelsohn. Bevisen? En undersökning av välbeställda amerikaner med en hushållsinkomst över $ 100.000 som stönade att deras liv är mer "komplicerat" än för ett decennium sedan. Fördömelse, erkände den stora majoriteten av de svarande också att deras liv är mer "-teknik infunderas" än ett decennium sedan. Forskarna också belyst belägg från en separat undersökning av bifloder, som visar den ökande förekomsten av vissa prylar som lägger till "komplexa kalkyl" i våra liv: E-reader ägande har fördubblats under de senaste åtta månaderna, är smartphone ägande upp till 52 procent procent, och en tredjedel av bifloder antingen äger en tablet eller räknar med att köpa en snart. Tillräckliga bevis, tycks det, att skicka dessa stackars anordningar ner för livet - speciellt om vi bortser från alla andra saker har har stressad rika amerikaner under det senaste årtiondet (recessioner, underskott, dåliga TV-serier) och möjligheten att mer upptagna människor kan faktiskt behöver mer teknik för att hjälpa dem klara .

Prylar som dömts för att göra oss olyckliga, taskiga statistik användas som bevis publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj, 2011 09:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wall Street Journal | källa Adage | Tipsa | Kommentarer

Madfinger tillkännager ny Shadowgun spel, med Tegra 2 och Kal-El stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/madfinger-announces-new-shadowgun-game-with-tegra-2-and-kal-el/:
Madfinger Spel, Tjeckien-baserade företaget bakom Samurai II: Vengeance, har just meddelat Shadowgun - en futuristisk, shoot 'em up spel för Tegra 2-utrustade Android telefoner och tablets. Finns på både Tegra Zone app och Android Market, lovar Shadowgun att få konsolen kvalitet grafik och prestanda till mobila plattformar - förmodligen med extra geometriska detaljer och högupplösta texturer vi har sett i andra Tegra 2-anpassade spel . Madfinger utvecklar även en version för enheter som drivs av NVIDIAs kommande fyrkärniga processor, förföriskt kallas Projekt Kal-El . Pris och tillgänglighet har ännu inte meddelats, men du kan hitta mer information i PR efter rasten.

Fortsätt läsa Madfinger aviserar nya Shadowgun spel, med Tegra 2 och Kal-El stöd

Madfinger tillkännager ny Shadowgun spel, med Tegra 2 och Kal-El stöd som ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 10:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid Liv , Android Central | källa Madfinger Spel | Tipsa | Kommentarer

Ny Google för att hitta Trend Korrelationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SUHHCaq4nXI/New-Google-Tool-To-Find-Trend-Correlations:
Kilrah_il skriver "Under 2008 Google hittade samband mellan säsongsinfluensa aktivitet och vissa sökord, ett konstaterande som lät det spåra influensaaktivitet bättre och snabbare än tidigare metoder. Nu erbjuder Google ett nytt verktyg, Google Korrelera, som gör undersökts för att göra samma sak för andra trender. "Använda Korrelera kan du ladda upp dina egna dataserier och se en lista över sökord vars popularitet bäst motsvarar den verkliga världen trend." Naturligtvis påminner Google oss om att korrelation inte nödvändigtvis innebär orsakssamband. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


PayPal Medgrundare ger ut $ 100,000 till inte gå till College

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gPA6WdKIl94/PayPal-Co-Founder-Gives-Out-100000-To-Not-Go-To-College:
Paypal grundare Peter Thiel säger att nyckeln till snabbare innovation inom företagen är att hoppa över college. Hans stiftelse delar ut $ 100,000 till 24 personer under 20 att hoppa av college i två år och företag startar. Från pressmeddelandet: "Som de första medlemmarna i de 20 Under 20 Thiel Fellowship kommer Fellows driva innovativa vetenskapliga och tekniska projekt, lära entreprenörskap, och börja bygga den teknik företagen i morgon vid två års period, varje stipendiat. får $ 100.000 från den Thiel Foundation och mentorskap från stiftelsens nätverk av tech entreprenörer och innovatörer. Projektet områden för denna klass av stipendiater omfattar bioteknik, karriärutveckling, ekonomi och finans, utbildning, energi, informationsteknik, rörlighet, robotteknik, och utrymme. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Native x86 Android runtime gör Android apps på Windows

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:

En start som kallas BlueStacks har utvecklat en Android-runtime miljö för Windows operativsystem. Det gör det möjligt för användare att köra Android applikationer parallellt konventionell programvara för Windows på Microsofts operativsystem. Tekniken imponerad några större investerare som har tillhandahållit $ 7.600.000 i serie A finansiering så att BlueStacks kan vända sin programvara till ett företag.

Eftersom de flesta Android applikationsutvecklare vet, har rinnande Android programvara på en Windows-dator inblandade historiskt emulering-som försämrar prestanda och ökar avsevärt till resurshushållning overhead. BlueStacks har övervunnit prestanda barriär genom att bygga en infödd x86 Android runtime som inte behöver förlita sig på emulering. Företaget säger att Android applikationer som körs på stacken kommer att bli mycket lyhörd på Windows och kommer inte att drabbas av den typ av lag som utvecklare är vana att uppleva när du använder Googles emulator.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Modern Warfare 3 förhandsvisningen: krig är fortfarande ganska mycket samma

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R_iynq2_C3g/modern-warfare-3-preview-war-is-still-pretty-much-the-same.ars:

Pressen visste vad de skulle förvänta sig av Activision i Los Angeles tidigare den här månaden: det skulle vara en stor teater, ett dunkande ljud system, och den årliga Call of Duty spel skulle avslöjas. Det fanns inga besvikelser som Infinity Wards Robert Bowling och Sledgehammer Game Glenn Schofield intog scenen för att hype oss upp för nästa avbetalning av den första person serie som har blivit så populärt det är nästan surrealistiskt. Spelet är kritiker-bevis, hade så hela evenemanget luften av en formalitet.

Ljusen nedtonad, den virtuella Inspelningen inleddes, och även om allt såg bra ut på den enorma skärmen och mina öron började ringa, kände det hela överflödiga. Dessa nya situationer med nya vapen, men är det något här för att bli upphetsad över?

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


mSpot's RadioSpotter tillför en Pandora-liknande upplevelse på din musiksamling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7os8RvORL0/:
Array

Ingen Spotify Inside Facebook, två skivbolag som ytterligare behövs för USA-lanseringen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k8PF7jg8oDc/:
Array

Amphibious Aquapod kan vara klumpigaste robot någonsin (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/amphibious-aquapod-might-be-the-clumsiest-robot-ever-video/:
Det kan se ut något annat än en slumpmässig bit havet skräp, men det fula lilla varelse som du stirrar på är faktiskt kallas Aquapod - ett amfibiefordon robot som kryper runt av fallande över sig själv. Bokstavligen. Utvecklats av forskare vid University of Minnesotas Centrum för Distributed Robotics , använder Aquapod två fiber armar kol och en servomotor för att kullerbytta sig runt, som en hästsko berusade krabba. Det är förvisso inte snabbast av robotar, men den här killen är tåliga nog att röra sig över grov terräng och, per sitt smeknamn, är helt vattentät och med full kontroll över sina flytkraft. Skaparna Andrew Carlson och Nikos Papanikolopoulos säga deras $ 2.000 idé en dag kan användas för att övervaka fiskpopulationer och uppförande under vatten experiment - eller att helt enkelt skrämma bejesus av stranden går barn. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Amphibious Aquapod kan vara klumpigaste robot någonsin (video)

Amphibious Aquapod kan vara klumpigaste robot någonsin (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 26 Maj 2011 08:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink io9 | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Best Buy Mobile uppgraderar Checker avslöjar andra nummer på ditt konto Sprint, inbjuder skrämselpropaganda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Vissa spricka rapportering från en NBC filial nyheter station har visat en liten svaghet i Best Buy 's cellphone uppgradera kontroll nytta. Om du slår i din Sprint mobilnummer och postnummer får du tas till en skärm som visar alla de andra siffrorna på ditt konto också. Detta gäller endast när din är den viktigaste siffra på kontot, märk väl, men frågan är i uppenbart släpphänt inställning till säkra data kanske du noga med att hålla privat - Verizon, AT & T och T-Mobiles kunder måste passera en säkerhetskontroll först. Naturligtvis de faktiska risker till följd av någon att kunna hitta andra nummer kopplat till ditt konto cellulära är så små att snudda vid godartade ("någon kan använda den ... för något", som KXAN rapport sagely råd), men som knappast ursäkter Best Buy från att vara slarvig med Sprint abonnenter. De är mänskliga också, vet du!

Best Buy Mobile uppgraderar Checker avslöjar andra nummer på ditt konto Sprint, inbjuder sprida panik publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj, 2011 09:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink KXAN.com | källa Best Buy Mobile Uppgradera Checker | Tipsa | Kommentarer