tisdag 29 mars 2011

CrunchBoard Jobb: Arbeta på TechCrunch

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M6BE7Q3edIc/:
Array

Nintendo säger 3DS sätter dag-en handdator försäljningsrekord, inte kvantifiera det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Hur många Nintendo 3DS handdatorer fick säljas Stateside efter Triforce Johnson fick en ? Tillräckligt för Nintendo att skryta. "USA: s dag-en försäljningssiffror för Nintendo 3DS var den högsta av alla Nintendo handhållna system i vår historia," Företaget hävdade idag, och tillade att volymen av teknisk support kallar det fick var också "långt under den kurs upplevde under tidigare hårdvara lanserar "och att det inte finns några utbredda problem med handdatorn. Det låter lite förhastat, med tanke på Nintendo kommer inte att ge faktiska försäljningssiffror förrän den 14 april, men vi är villiga att överväga möjligheten att Virtual Boy's arv är gjort: kanske den här gången, det enda större huvudvärk Nintendos handhållna skapar är för den lik av Sony och Microsoft.

Nintendo säger 3DS sätter dag-en handdator försäljningsrekord, inte kvantifiera det ursprungligen dök upp på Engadget tis, 29 Mar 2011 16:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , Shacknews , USA Today | | Tipsa | Kommentarer

Coulombs ChargePoint app ger nu EV laddstationen status

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/coulombs-chargepoint-app-now-provides-ev-charging-station-statu/:
Det finns tyvärr fortfarande ingen Android version, men Coulomb har nu rullat ut en ganska stor uppdatering av sin ChargePoint app för IOS och BlackBerry. Förutom att hjälpa dig hitta EV laddning stationer i USA, Europa och Australien kommer app nu också realtid laddningsstatus information, inklusive saker som den totala kostnaden för att ladda och den nuvarande laddstationen konfiguration. Andra förbättringar inkluderar en ny liggande läge, möjlighet att visa din hem ChargePoint station , och förmågan att bara söka efter närmaste ChargePoint stationer (inom tusen m radie). Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Coulombs ChargePoint app ger nu EV laddstationen status

Coulombs ChargePoint app ger nu EV laddstationen status som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 17:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telematik Nyheter | källa iTunes Förhandsgranska , BlackBerry App World | Tipsa | Kommentarer

Visualiseras: awesome, icke-fungerande "robot" gjorda av värdelöst datordelar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/visualized-awesome-non-functioning-robot-made-from-worthless/:
Det kan faktiskt inte göra någonting, och det är verkligen inte risken krypa in i (eller ut ur, dock att metaforen fungerar) kusliga dalen , men Mike Schropp senaste skapelse säker sätta ett leende på ansiktet. Allt det här behöver är ett par Pentium Nikes och det ska bli riktigt styling! Ta en närmare titt efter pausen, och då slå källan länken för massor av glamour skott på totalt Geekdom bloggen.

Fortsätt läsa visualiseras: awesome, icke-fungerande "robot" gjorda av värdelöst datordelar

Visualiseras: awesome, icke-fungerande "robot" gjorda av värdelöst datordelar dök ursprungligen på Engadget tis, 29 Mar 2011 16:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Totalt Geekdom | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

NASA Utsatta av förlamande cyberattacker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ejd-16zbVbo/NASA-Vulnerable-To-Crippling-Cyber-Attacks:
RedEaredSlider skriver "datanätverk NASA beroende av att utföra sina miljarder dollar uppdrag är precis som din Mac eller PC i hemmet. Sårbara för attacker NASAs servrar innehåller sårbarheter som kan möjliggöra en cyberattack att lamslå hela Sida, enligt en nyligen revisionsrapport från The Office of Inspector General. Rapporten var en föga smickrande titt på NASA: s interna verksamhet datasäkerhet, såsom Inspector General föranledde organet påskynda genomförandet av en ny byrå för hela programmet för att övervaka problemet nätverkssäkerhet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Saker och ting blir sämre på att Fukushima

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5CVUCMOc-tA/Things-Get-Worse-at-Fukushima:
En anonym läsare skriver "strålningen är skyhöga runt Japans Fukushima kärnkraftverk som rapporter visar att en radioaktiv kärna är överhettad och smält genom inneslutning fartyg och på ett betonggolv Strålningsnivåerna inne reaktor två var nyligen mätas vid 1.000 millisievert per timme -. Ett nivå så hög att arbetarna bara kunde stanna kvar i området i 15 minuter under den aktuella exponeringen riktlinje. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Anfall och försvar Tor-nätverket

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H04ln8O50dA/Attacking-and-Defending-the-Tor-Network:
Trailrunner7 skriver "I ett tal vid USENIX LEET workshop tisdagen diskuterade Nick Mathewson av Tor Project koncernens nya utmaningar att svara på suppression insatser av regeringar i Egypten, Kina och andra länder. Vad Tor medlemmar har lärt sig i dessa senaste incidenterna är att Medan regeringar blir mer up front om de var villiga att stänga av internet helt och hållet eller censurera innehåll, användarna också allt mer påhittig. Mathewson sade att gruppen arbetar på metoder för att lindra de problem som på nationell nivå begränsningar anledning till Tor-användarna. En metod innebär att man går till en modulär transport metod för att få runt en del av strypning att Internetleverantörer utföra på krypterad trafik för att göra Tor användande svårare. I en separat diskussion på LEET presenterade Stevens LeBlond av INRIA i Frankrike forskning om metoder för att spåra Tor-användare tillbaka till sin IP-adress. En av de attacker som LeBlond och hans medförfattare heter "Bad Apple," används en exit nod som forskarna kontrollerade för att spåra dataströmmar skickas av användare av BitTorrent över Tor tillbaka till sina IP-adresser. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BlackBerry playbook FAQ bekräftar infödda e-post, kalender och kontakter apps, bara inte vid start

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:
Personen app situationen på BlackBerry playbook har varit en punkt av påstående eftersom enheten tillkännagavs först, och det finns fortfarande en hel del förvirring även nu, mindre än en månad efter lansering. Vi har nu en ganska definitivt svar för en central fråga, dock, även om det inte kan vara det som du hade hoppats på. Enligt en officiell FAQ föreskrivs en Verizon webbseminarium kommer playbook verkligen att få infödda e-post, kalender och kontakter applikationer i ett "framtida programuppdatering" men du måste hålla till godo med dem först. Det innebär antingen förlita sig på playbook webbläsare, eller använda "Bridge"-läge för att komma åt program på din BlackBerry smartphone. Så playbook får inte tekniskt vara " beroende "på en BlackBerry, men det är verkligen praktiskt att ha ett runt.

[Tack, Tom]

BlackBerry playbook FAQ bekräftar infödda e-post, kalender och kontakter apps, bara inte vid lanseringen ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 14:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CrackBerry.com | Tipsa | Kommentarer

Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM
Vi ser NFC -chips som visar upp och kittlande inälvsprodukter av fler och fler mobila enheter, men i denna takt det kommer att vara länge innan vi ser några riktiga genomslag på marknaden. Gemalto kan ha bara hoppa startas den processen med ett nytt NFC på ett SIM-kort design som är certifierad av MasterCard PayPass . Det liknar bolagets Zuckerberg på ett SIM- projekt som vi hörde om förra månaden, men den här gången är det trådlöst betala för en drink och inte trådlöst berätta för dina vänner hur mycket du bara tvungen att dricka. Detta innebär närområdet trådlösa betalningar skulle kunna göras av nästan alla GSM-telefon på planeten, att även tillåta säkra enhet transaktioner, som att lägga mer minuter till ett förbetalt telefonkort. Detta sägs vara början på en "massa kommersiell utrullning," ger oss anledning att hoppas att snart glömma våra plånböcker hemma kommer att vara en funktion och inte en bugg.

Fortsätt läsa Gemalto föra NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM

Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM publicerades ursprungligen på Engadget tis, 29 Mar 2011 15:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gemalto | Tipsa | Kommentarer

Man In Trouble För att använda helikopter till Water Ski

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mUdrAGgjDPM/Man-In-Trouble-For-Using-Helicopter-to-Water-Ski:
En australisk man spendera eftermiddagen vattenskidåkning med sin son kan inte lista ut vad all uppståndelse handlar om. När allt var han lotsning inte helikoptern bogsering hans son vårdslöst. "Det är en häxjakt," Milton Jones säger. "Han var hemma från internatskola. Jag bara se honom några veckor varje år och vi var bara ha lite roligt. Det var helt säkert. Jag har flugit i 20 år och är väldigt erfaren. Alla Yahoo har gått ur mig nu. " Tyvärr Luftfartsstyrelsen inte tror helikopterskidåkning är en nyttig far-son aktivitet och har hotat rättsliga åtgärder.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sidan kan inte sätta tillbaka klockan på Google

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJGf9rxgIvo/Page-Cant-Turn-Back-Clock-At-Google:
rsmiller510 skriver "Så mycket som tillträdande vd Larry Page vill att Google ska vara så snabb på sina fötter som ett litet företag, när du är så stor som Google, beslutsfattande förlorar sig i förvaltningsstrukturen, och det är svårt att göra Företaget något är det inte. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


En dag med Deadmau5: lysdioder, Super Mario, och techno

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/a-day-with-deadmau5-leds-super-mario-and-techno/:
Deadmau5 (även känd som Joel Zimmerman) är en av de största namnen i elektronisk och house scen - och han också råkar vara en stor teknisk chef. Nyligen la den kanadensiska producenten imponerande nya redskap till sina produktioner, i form av en massiv LED-täckt kub och underskrift mau5head (som uttalas "mus-head" om du inte kunde gissa). Läs längs efter pausen för en exklusiv titt på exakt vad som händer inne i huvudet på Deadmau5 - både bokstavligt och bildligt.

Fortsätt läsa En dag med Deadmau5: lysdioder, Super Mario, och techno

En dag med Deadmau5: lysdioder, Super Mario, och techno publicerades ursprungligen på Engadget tis, 29 Mar 2011 13:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

MySpace Förlorar Tio miljoner användare i En månad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c4l9b4UQrps/MySpace-Loses-Ten-Million-Users-In-One-Month:
Goldiloxx skriver "Social MySpace nätverkande webbplats förlorat över tio miljoner användare mellan januari och februari 2011, enligt comScore. I februari 2011 hade hemsidan på Internet mindre än 63 miljoner användare, ned från en tidigare totalt ca 73 miljoner."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Man anklagas för att sälja amerikanska militära drönare på Ebay

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hE92KwO1pyc/Man-Accused-of-Selling-US-Military-Drones-On-EBay:
garymortimer skriver "47-årig Henson Chua är i lite trubbel för att försöka sälja en RQ-11B" Raven "Unmanned Aerial Vehicle på eBay Från artikeln:." En federal jury i Tampa tillbaka en anklagelse laddning Henson Chua , 47, Manilla, Filippinerna, med kränkningar av vapenexportkontroll lagen och smuggling, efter en undersökning av US Immigration and Customs Enforcement s Homeland Security Investigations. Om han fälls på alla punkter, ansikten Chua ett maximistraff på 20 år i federalt fängelse. "Jag sparkar mig själv för saknade denna auktion.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Censorware leverantörer kan Stop Mid-East Affärer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dTkYakABEw/-Censorware-Vendors-Can-Stop-Mid-East-Dealings:
Slashdot regelbundna Bennett Haselton är tillbaka med en berättelse om Internetcensur i Mellanöstern. Flera blockeringsprogram företag hävdade att de inte hade någon kontroll över hur olika länder i Mellanöstern regeringar använt deras mjukvara. Bennett säger att det är dags att sätta detta uppenbart falskt påstående att vila. Amerikanska censorware företag skulle lätt kunna skära av Mellanösterns regeringar från att använda deras programvara, och därmed göra sina befintliga filtreringssystem mycket mindre effektiv, de vägrar bara att göra det. Klicka på länken nedan för att se vad han har att säga och göra upp ditt eget sinne.

Läs mer i denna historia på Slashdot.