torsdag 23 december 2010

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

BYTE kommer tillbaka

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JwrRO5FSaKE/story01.htm:
harrymcc skriver "Mer än ett dussin år efter sin död, är BYTE magazine fortfarande den mest älskade datortidning genom tiderna - den som de anställda på alla andra tekniska MAG vant jämförs ofördelaktigt med Och nu är det får nytt liv, i. . formen av en ny BYTE.com Den nya versionen är inte replikera i fokus för den gamla BYTE - det är inriktat på användningen av konsumentprodukter tech produkter i en affärsmiljö - och jag är ganska positivt det kommer inte funktionen Robert Tinney konst eller episka Jerry Pournelle kolumner. Men jag är glad att se den legendariska varumärket tillbaka i användning snarare än att sitta i limbo. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




10 dos Regler To Make systemadministratörer liv enklare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqMQ19BbI4M/story01.htm:
CowboyRobot skriver "Tom Limoncelli har en bit i" Queue "sammanfattar Computer-Human Interaction för hantering av IT: s lista över hur man gör programvara som är enkel att installera, underhålla och uppgradera FTA:".. # 2 Gör inte det administrativa gränssnittet ett GUI. Systemadministratörer behöver en kommandoradsverktyg för att konstruera repeterbara processer. Förfaranden har bäst dokumenterade genom att ge kommandon som vi kan kopiera och klistra från förfarandet dokumentet till kommandoraden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nuu MiniKey för iPhone 4 förhandsvisning: Japp, en annan (skrymmande) tangentbord fall

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/nuu-minikey-for-iphone-4-preview-yep-another-bulky-keyboard/:
Ett antal iPhone-tangentbordet fall har dykt upp nyligen, från TK-421 flip-out fallet ( vilket vi granskat ) till BoxWave Keyboard Buddy . Vi har tillbringat större delen av 24 timmar med hjälp av ett tekniskt urval av Nuu s MiniKey QWERTY skjutreglage för iPhone 4 - vänta "några smärre ändringar som ska göras" innan själva lanseringen - att företaget var vänlig nog att skicka över. Så, hur är det stack upp?

Fortsätt läsa Nuu MiniKey för iPhone 4 förhandsvisning: Japp, en annan (skrymmande) tangentbord fall

Nuu MiniKey för iPhone 4 förhandsvisning: Japp, en annan (skrymmande) tangentbord fall publicerades ursprungligen på Engadget tor, 23 Dec 2010 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Mighty Bil Mods detaljer stelhet i zombie-proofing din bil (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Visst, det finns gott om folk som kommer att lära dig hur du mod din bil för fart, kraft, eller estetik - men hur är det saker som verkligen betyder? En nyligen episod av Mighty Bil Mods närmare på nytt verktyg för en 1987 Nissan Pathfinder i ett fordon som lämpar sig för överlevnad i händelse av en zombie apokalyps (även om vi tror att det skulle hjälpa i händelse av en robot apokalyps också). Vad väntar du på? Ett uns eller förebyggande är värt ett halvt kilo bota, trots allt. Kolla in det på video - och få beredd - efter rasten.

Fortsätt läsa Mighty Bil Mods detaljer stelhet i zombie-proofing din bil (video)

Mighty Bil Mods detaljer stelhet i zombie-proofing din bil (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 14:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Auto Blogg | | Tipsa | Kommentarer

AT & T, Verizon, RIM blir värre om säkerhet för mobila enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Som vanligt så smartphones har blivit, det är på tiden att transportörer och tillverkare börjar få seriös mobil säkerhet (och nej, vi menar inte iPhone binda ). Enligt en färsk Wall Street Journal artikeln, är Verizon arbetar för närvarande med Lookout , en San Francisco-baserade företaget känt för remote backup och apps geolocation för BlackBerry, Android och Windows Mobile-enheter, medan RIM har nyligen aviserat en liten sak som kallas BlackBerry Skydda , löften som att låsa eller ens torka en missriktad telefon, lokalisera sak på en karta, och gör regelbundet reguljär trådlös backup. Den överlägset mest ambitiösa planerna i artikeln, men hör till AT & T, som - bortsett från senaste affärerna med MobileIron och McAfee - för närvarande är att öppna en ny mobil säkerhet labb i New York City. Härifrån kommer bolaget forskning malware, maskar, virus och andra hot som de utvecklar i den mobila sfären. "Alla inser att detta är en okontrollerad miljö, säger AT & T högste säkerhetschef Edward G. Amoroso. "Vi vill inte ha samma problem som vi hade med datorer."

AT & T, Verizon, RIM blir värre om säkerhet för mobila enheter som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 13:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Top 10 saker du inte kan ha i julklapp

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PQSJCne0MVw/story01.htm:
Zothecula skriver "Det börjar bli lite sent för en sista minuten julhandel listan, men inte oroa sig, de flesta av oss utanför Forbes Top 100 inte hade råd med något av dessa fall! Ändå är det fascinerande att titta på vad som är möjligt om ordet "budget" är inte i ditt ordförråd, så här är en titt på vad du inte kommer att få i julklapp (CT: Varning, gizmag funktioner verkligen påträngande reklam) i år - det mest upprörande exemplen på high-end overkill från 2010. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nya IE Zero Day

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bg2xhG1TRqQ/story01.htm:
RebootKid skriver "Microsoft har publicerat ett meddelande om en ny Zero Day attack mot Internet Explorer. Antar att det kommer att bli mer en" Script Kiddie jul, "mindre" White Christmas ". "Ok, FESS upp - vem bad om en IE 0 dag i julklapp jag gissar Santa fick sin klumpar av kol blandas upp med en påse utnyttjar detta utnyttja har diskuterats under de senaste dygn på full information och en. flera andra webbplatser. Metasploit har redan en modul för det (bara söka efter CSS & IE). Microsoft har lagt ut en rådgivande 2.488.013 om emission som yttrar sig när en speciellt utformad webbsida används och kan resultera i fjärrkörning av kod på klienten. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Lenovo LePad och U1 Hybrid tidigt hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/lenovo-lepad-and-u1-hybrid-early-hands-on/:
Tro det eller ej, det har varit nästan ett år sedan vi tog en titt på Lenovo IdeaPad U1 Hybrid , och medan vi har hört flera gånger att enheten och en ny tablett del - den LePad - fortfarande sparkar, har vi fick lite rock solid bevisning här gången. Okej, vi fick några av de bästa bevisen där ute - bilder och tidiga intryck av Kina-bundna 10,1-tums LePad tablett och dess U1 docka / skal. Nu vill vi inte att få din förhoppningar upp för mycket - det gjorde vi inte får spendera så mycket tid med någon av enheterna och de var i mycket tidig form, men det hindrade oss inte från att spela runt med dem båda och ta lite anteckningar. Intresserad? Vi tänkte så. Hit paus för en kort genomgång och glöm inte att ta del galleriet nedan på din väg.

Fortsätt läsa Lenovo LePad och U1 Hybrid tidigt hands-on

Lenovo LePad och U1 Hybrid tidigt hands-on ursprungligen dök upp på Engadget tor, 23 Dec 2010 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Dells 7-tum (eller 10-tums) Android tablett blir WiFi certifiering?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Kom ihåg hur Dells ska vara att införa en 7-tums Tegra 2 -drivna Android tablett, liksom, just nu , eventuellt följt av en 10-tums modell i några månader? Jo, vi säger inte att det är vad som händer här, men pröva omständigheterna: den ursprungliga 5-tums streak har en modell kod M01M, och en ny enhet med kod M02M bara dök upp i Wi-Fi Alliance databas identifieras certifiering som en "Mobile Internet Device" i smartphone kategorin. Ja, inches är 7 lite stor för en "smartphone", men att alliansen inte har en stor kategori för dessa tweeners som stöder cellulära data (och som Europeiska Galaxy Tab , vissa av dem verkligen är smartphones ändå). PocketNow föreslår att vi skulle också kunna titta på Streak 2, som är möjligt - men med tanke på underström av rykten vi har hört om en något större tablett på gång, det är där våra pengar ligger. Detta gäller särskilt med tanke på hur nära vi är att CES, som lovar att bli en veritabel tablett-fest i år - men oavsett, vi satsar på sanningen kommer ut inom de närmaste veckorna.

Dells 7-tum (eller 10-tums) Android tablett blir WiFi-certifierad? publicerades ursprungligen på Engadget tor, 23 Dec 2010 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa Wi-Fi Alliance | Tipsa | Kommentarer

Rollei går 3D med Power Flex 3D peka-och-skjuta, Designline 3D fotoram

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Det kan fortfarande finnas vissa kamera beslutsfattare motstånd mot 3D- trenden, men det är börjar bli en allt krympande parti - det senaste att hoppa in i spelet är Rollei, den 90-årige tysk tillverkare, som just har tillkännagivit sin nya Power Flex 3D peka-och-skjuta och tillhörande Designline 3D fotoram. Som ni kan se ovan ser kameran ganska alldaglig förvänta sig för att andra objektiv och specifikationer är också ganska mycket i linje med vissa liknande 3D peka-och-skott, inklusive 720p videoinspelning, 5 megapixel stillbilder och en 2,8- tums LCD 'round tillbaka som lovar att låta dig se dina bilder i något som liknar 3D utan behov av 3D-glasögon. Fotoramen också tydligen använder samma typ av no-glasögon 3D, men tack och lov rymmer en större 7-tums skärm - kolla upp det efter rasten. Fortfarande inga ord om en release över här, men både kameran och fotoramen kommer att finnas tillgänglig i Europa nästa månad för € 300 (eller strax under $ 400) styck.

Fortsätt läsa Rollei går 3D med Power Flex 3D peka-och-skjuta, Designline 3D fotoram

Rollei går 3D med Power Flex 3D peka-och-skjuta, Designline 3D fotoram publicerades ursprungligen på Engadget tor, 23 Dec 2010 12:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DC Visningar | källa Rollei | Tipsa | Kommentarer