torsdag 25 november 2010

PC Gaming "en generation framåt" av konsoler, säger Crytek Boss

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rYL0Lwm5w6E/story01.htm:
Crytek medgrundare Cevat Yerli talade nyligen om den växande klyftan mellan moderna datorer och konsoler som PS3 och Xbox 360, säger att ambitionen att utveckla för flera plattformar hämmar kreativa uttryck. "PC är lätt en generation framåt just nu. Med 360 och PS3, vi tror att kvaliteten på de spel utöver Crysis 2 och andra CryEngine utvecklingen kommer att vara ganska mycket begränsas till vad deras kreativa uttryck är, vad innehållet är. Du kommer inte kunna pressa mer juice från dessa stenar. " En anledning denna trend håller i är på grund av uppfattningen att PC-spelet försäljningen inte är tillräckligt höga för de flesta utvecklare att fokusera på denna plattform. Rock, Paper, Shotgun säger detta indikerar ett behov för utlämnande av digital distribution försäljningssiffror, vilket skulle kunna skingra denna myt. Yerli kommentarer kommer tillsammans med nyheten om Crytek tillkännagivande av en ny militär-baserad shooter kallad Warface.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Infinitec Infinite USB-minne recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/infinitec-infinite-usb-memory-drive-review/:
Tanken bakom Infinitec's Infinite USB-minne är faktiskt ganska enkelt, men vi har upptäckt att när vi berätta för vänner och bekanta om enheten, det ofta svindlar deras sinnen. Så försöker vi hålla det faktiska enkel: Den röda plast Stick är ett 802.11b/g/n WiFi radio förklädd till ett USB-minne. Och när vi säger "förtäckt", vi talar inte bara om pinnen storlek, men dess funktionalitet och - det låter dig överföra filer trådlöst direkt från din WiFi-utrustad bärbar hårddisk till precis allt med en USB-port . Stick in det i en Xbox 360 eller PS3, och det låtsas vara din genomsnittliga thumbdrive, men med tillgång till teoretiskt vad du väljer. Låter som en fantastisk idé, men gör det verkligen fungerar? Ta reda på efter avbrottet i vår recension.

Fortsätt läsa Infinitec Infinite USB-minne recension

Infinitec Infinite USB-minne recension publicerades ursprungligen på Engadget tis, 25 Nov 2010 17:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Infinitec | Tipsa | Kommentarer

Ångest och IT?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2qJFNfq9JHY/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Under dessa långa avbrott från arbetet, det är uppfriskande att inte behöva oroa dig för dina jobb. Såvida du inte arbetar inom IT, i vilket fall du är avlönad och ständigt på klockan. Till alla i serverrummet apor och skrivbord admins, du lider av ångest? Hur hanterar ni det? Har krossning oroa dig för ett företag IT-infrastruktur (och resten av verksamheten) som kommer till en skrikande stanna göra IT yrken ängslig? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Hongkong Team Stores 90 GB av data i 1 g Bakterier

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QMRbUHHSDmI/story01.htm:
Bananana skriver "Ett forskarlag från det kinesiska universitetet i Hongkong har hittat ett sätt att göra datakryptering och lagring med bakterier. Projektet heter" Bioencryption "och deras presentation (som en PDF-fil) är här."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




En titt på National Opt-Out Day Numbers

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eAqKhUig2Ms/story01.htm:
Igår var en stor resdag för amerikaner, och arrangörerna av nationella Opt-Out Day hoppades kunna använda det för att markera utbredd, om än inte universell, missnöje med intensifierade screening åtgärder i amerikanska flygplatser, genom att uppmuntra människor som valts ut för kroppen screening att insistera istället på pat-down alternativ. Reader Willtor skriver med ett reportage i New York Times om effekten av protest: "hade" 39 människor valt bort av kroppen skannar i Atlanta med 5 pm i Los Angeles hade 113 Man hade valt att i Charlotte, NC Boston. verkade ha något av en mini-spik, med 300. " Detta är en liten bråkdel av passagerare, förstås. Men när jag flög från Boston i eftermiddag, hade de öppnade en linje som ledde till en traditionell metalldetektor. När jag flög ut i juni alla linjer gick till Nudie skannrar. Är det säkert att vara optimistisk om att vi har hört och politik har förändrats? jag inte är särskilt oroad om vi får kredit eller om det är rapporterade att protesten fizzled. Men det skulle vara skönt att veta att några av de mer invasiva skådespel har blivit frivillig . " Enligt dess organisatörer, tiden var opt-out-protest ett "väckande framgång." Om du rest i går med flyg, vad var ditt intryck?

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nexus S i naturen ger oss en suddig Pepparkakor genomgång

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Det gamla ordspråket "när det regnar, häller den" verkligen gäller med läckor - och att detta syfte Nexus S vi såg aa några timmar tillbaka är nu påslagen och redo att ge oss en frustrerande suddig förhandsvisning av Android 2,3 (som du kanske känner bättre som pepparkakor ). Naturligtvis Eric Schmidt själv gjorde samma sak på scenen vid Web 2.0 Summit nyligen, men det finns en skillnad: Schmidt inte skulle erkänna att han höll en Nexus S, skulle inte visa oss alla av pepparkakor's UI tweaks och skulle inte ta en massa mörka, låg kvalitet skott och skicka dem till XDA-utvecklare. Det finns inte mycket att se här, men du kan göra några av ikonerna på den nydesignade, mörklagda statusfältet, den redone telefonens knappsats och skärmen Om där vi får bekräftelse på att det verkligen är en Nexus S kör 2,3 ( beviljats, den här skärmen otroligt lätt att förfalska, men vi tillåter det i ljuset av alla de andra synliga bevis vi har på gång här). Tyvärr är det fortfarande inte alls klart när Nexus S är faktiskt lanserar ... så för nu ska vi ta så många av dessa högt ISO gallerier som vi kan få.

Nexus S i naturen ger oss en suddig Pepparkakor genomgång som ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Hongkong Team Stores 90 GB av data i 1 g Bateria

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEVxz9HmPBg/story01.htm:
Bananana skriver "En forskargrupp TEM av den kinesiska universitetet i Hongkong har hittat ett sätt att göra datakryptering och lagring med bakterier. Projektet heter" Bioencryption "och deras presentation (som en PDF-fil) är här."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Samsung Stealth V avslöjad med DLNA-certifiering: 4,3-tums skärm, 2,2 Android?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA-certifiering, du riktigt talare. Efter i den berömda traditioner FCC och Bluetooth SIG läckor, nu ser det ut som vi har lite information om Samsungs Stealth V. Förutom DLNA över 802.11b/g/n (naturligtvis), den 4,3-tums AMOLED med WVGA-upplösning sport Android 2.2 och en 8-megapixelkamera. Låter det bekant? Swap Froyo med pepparkakor och alla dessa bitar rada upp ganska bra med den mystiska flaggskeppet telefonen upptäckte vi för två veckor sedan . Och det leder oss till spekulationer baserade på namnkonventioner: den här posten bär SCH-i510 modellnummer, som ligger bara tio upp på Fascinate , Verizons Galaxy S variant. Flagship uppföljare? Det skulle låta om just då, i likhet med ett CDMA chipset inuti. Få mer certifieringar och vi bör ha en mycket bättre känsla för framtiden av denna.

[Tack till alla som skickat detta i]

Samsung Stealth V avslöjad med DLNA-certifiering: 4,3-tums skärm, 2,2 Android? ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena | källa DLNA (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Nya Windows Kernel sårbarhet Går förbi UAC

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d9bTwUD2nnU/story01.htm:
xsee skriver "en ny sårbarhet i Windows kernel offentliggjordes onsdag som kan tillåta malware att uppnå administrativa privilegier genom att kringgå User Account Control (UAC). Kombinerat med unpatched Internet Explorer sårbarheten i det vilda kan detta vara ett mycket dåligt omen för Windows-användare . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.