lördag 18 december 2010

ITU kapitulerar, medger att begreppet "4 G" kan tillämpas på LTE, Wimax och 'utvecklades 3G teknik "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Även den står fast vid definitionen av dess ursprungliga 4G specifikation - IMT-Advanced - som bara WiMAX 2 och LTE-Advanced är för närvarande kan tillgodose de ITU är att lätta på sitt tidigare rhetroic och medgav att begreppet "4G" realistiskt skulle kunna tillämpas "till föregångarna av denna teknik, LTE och WiMAX, och till andra utvecklats 3G-teknik som ger en betydande grad av förbättring i prestanda och kapacitet i förhållande till det ursprungliga tredje generationens system nu i bruk." Hela damm-up började när flygbolag runt om i världen som använder LTE och Wimax-nät (ahem, Sprint och Verizon) kastade de "4G" term runt mycket, mycket löst - och att deras kredit är näten obestridligen en generation bortom CDMA2000 och UMTS / HSPA, så om något skulle vi fel ITU för att lämna dagens moderna nätverk utan en generation att kalla sitt eget. Den "utvecklats 3G-tekniker" prat i ITU: s uttalande skulle synes även lämna utrymme för T-Mobile USA: s påstående att dess 21Mbps HSPA +-nätverket utgör 4G ... Så ja, slår ett för marknadsföringskampanjer. Givetvis av dessa lufttrafikföretag hade ingen någonsin planerat att böja till ITU: s rekommendationer ändå, så den härskande knappast har någon betydelse - bara veta att den sanna 4G hastigheter är fortfarande några år bort.

[Tack, Nate]

ITU kapitulerar, medger att begreppet "4 G" kan tillämpas på LTE, Wimax och 'utvecklades 3G-teknik " som ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 17:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa ITU | Tipsa | Kommentarer

Följ med på en Worldwide Planet Sök

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik-YqGarSdQ/story01.htm:
En anonym läsare skriver "Astronomer har letat efter främmande världar för mer än 15 år, och nu kan du också gå med i sökningen. Planet Hunters Projektet är det senaste medborgaren science-kampanj som anordnas av besättningen på Zooniverse. Hundratusentals dator användare bidrar redan till Zooniverse klassificera galaxer genom Galaxy Zoo, och analysera månens kratrar genom Moon Zoo. Det nya projektet syftar till att rekrytera användare att kontrollera de uppgifter som samlats in av NASA: s Kepler mission, vilket förväntas att upptäcka hundratals jordliknande planeter i en region i stjärnbilden Cygnus. Keplers vetenskapliga team upptäcker planeter genom att leta efter något ljusreglering i en stjärnas ljus som är orsakas av att en planetarisk disk passerar över. Genom att göra exakta mätningar av att periodiska dimmer kan astronomer räkna ut hur stor planeten är, sedan följa upp med andra typer av observationer för att bekräfta dess existens och uppskatta dess massa. Mer än 500 planeter har upptäckts utanför vårt solsystem, och Kepler är bara börjat. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Notion Ink släpper Adam demo video, försök att förklara sig (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Som utlovat , Ink har Notion precis släppt en video av Adam tabletten i aktion, komplett med att snazzy nya Eden UI - första någons sett av produkten sedan den allra första fungerande prototyp . Medan filmen i sig är av en besvärande låg kvalitet, tycks det för att visa en anordning något värd hype, med en lyhörd skärm, en multitask gränssnitt och plug n 'play kringutrustning - fast vi är som håller ut för Pixel Qi skärm tester och några skott närbild innan vi ställa några beställningar själva. Notion Ink pekas ut kritiker AndroidPolice att starta videon och gav publikationen en exklusiv intervju också, så om du har några kvardröjande osäkerhet om tabletten förmåga, skulle du bäst huvud på ner till vår källa länkar.

Utveckla ...

Notion Ink släpper Adam demo video, försök att förklara sig (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 16:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Police (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Sekretessfrågor med Android och iPhone Apps

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-z9AIekozoo/story01.htm:
carre4 skriver "The Wall Street Journal har kommit ut med en artikel där de undersöker 101 populära smartphone apps och visar att 56 av dem sända olika typer av information, inklusive unika telefon-ID, ålder, kön, postnummer, och lokalisering till ad företag. artikel, inklusive också svar från intrång app beslutsfattare och berättar om de påtryckningar som vissa utvecklare tycker att dela ännu mer information, som Max Binshtok, skaparen av den DailyHoroscope för Android, som har uppmuntrats av ad-nät chefer för att överföra användares platser. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sekretessfrågor med Android och iPhone Apps

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Y2aR4_ppU/story01.htm:
carre4 skriver "The Wall Street Journal har kommit ut med en artikel där de undersöker 101 populära smartphone apps och visar att 56 av dem sända olika typer av information, inklusive unika telefon-ID, ålder, kön, postnummer, och lokalisering till ad företag. artikel, inklusive också svar från intrång app beslutsfattare och berättar om de påtryckningar som vissa utvecklare tycker att dela ännu mer information, som Max Binshtok, skaparen av den DailyHoroscope för Android, som har uppmuntrats av ad-nät chefer för att överföra användares platser. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Velocity Micro 7-tums Cruz T301 Android 2,0 tablett ytor på Amazon, sjöfart nu för $ 250

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/velocity-micros-7-inch-cruz-t301-android-2-0-tablet-surfaces-on/:
Det är som en Cruz Tablet , men med en T301 kastas in i mixen. Alla skämt åsido, vill vi slå vad om att den stora majoriteten av dumbommar inte skulle hitta skillnaderna mellan de befintliga Cruz tabletten och T301 en överblick, och ärligt, vill vi Velocity Micro skulle har gjort lite arbete för att åtgärda det. Av någon anledning är det 7-tums skiffer sjöfarten med Android 2.0 och medan 800 x 600 kapacitiv touchpanel låter härligt verkligen, det är svårt att få riled upp för ett sådant unket operativsystem. För de obekymrade med lyx som finns i Eclair och Froyo, det finns en 802.11n WiFi radio, inbyggd Kindle app och ett utbytbart Li-Ion batteri som kan vara i upp till tio timmar på en bra dag ... eller så är företaget säger. Utan att fråga, är höjdpunkten här priset - på bara $ 249,99, det kryper definitivt ner i LCD läsplatta territorium, med en massa finesser för att starta. Hon frakt idag om du så önskar.

Velocity Micro 7-tums Cruz T301 Android 2,0 tablett ytor på Amazon, sjöfart nu för $ 250 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 18 Dec 2010 15:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Laptoping | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Spamhaus Enligt DDoS Över Wikileaks.info

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_VQ9TeV8R0/story01.htm:
achowe skriver "Steve Linford av Spamhaus skickade detta till ett privat anti-spam listan och bad att budskapet kommer ut vitt och brett:" För att tala ut om brottssyndikat ligger vid wikileaks.info spegeln IP, är Spamhaus nu under DDoS av AnonOps. Eftersom vår webbplats inte kan nås nu [faktiskt sporadisk], kan vi inte fortsätta att varna Wikileaks användare inte att ladda saker från Heihachi IP. ... AnonOps inte gillade vår artikel uppdatering, här är vad vi sagt och vad förde den DDoS på oss. '"Vid slutet av detta meddelande:" Spamhaus fortsätter att varna Wikileaks läsare att se till att de tittar och hämta dokument enbart från en officiell Wikileaks spegel Vi säger inte. "inte gå till Wikileaks "vi säger" Använd wikileaks.ch server istället. "" Här är Spamhaus fulla varning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




ExoPC nu för pre-order på Microsoft Store, sjöfart nästa vecka

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Väntat på att beställa en ExoPC här i USA av A? Nåväl, idag din dag - ExoPC bara har meddelat att det är slagit sig ihop med Microsofts egen butik att ge dig den 11,6-tums Windows 7 tablett. Det finns bara en konfiguration för tillfället, men $ 699 köper du en ganska tunn 0,5-tums skiffer med 64 GB flash-lagring, en Intel Atom N450-processor, 2 GB RAM, Windows 7 Home Premium med ExoPC unika UI lager, och en på framsidan 1,3-megapixelkamera. Som för att UI, bara berättade ExoPC oss att en stor uppdatering ska komma i nästa vecka och att det kommer att ändra ett antal frågor som vi hade med vår tidig översyn enhet . Den skiffer är för närvarande upp för pre-order på Microsofts webbplats Store, men vi höra att det kommer att börja levereras ut i början av nästa vecka. Och om du väntar på att kolla upp det personligen innan du drar ut plast, hör vi de bör anländer i alla dessa Microsoft butiker snart - tydligen, San Diego och Scottsdale redan har dem i lager. Hej, ser ut som Mr Ballmer hade rätt, vi kommer att ha Win 7 tabletter denna "avgörande julen . "

ExoPC nu för pre-order på Microsoft Store, sjöfart nästa vecka publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 18 Dec 2010 14:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft Store | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Periodiska systemet att få en uppdatering

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yWnCqNKSGK4/story01.htm:
. Lazarian skriver "Vetenskapsmän från hela världen har lagt fram en uppdatering till periodiska systemet i synnerhet, är de förändrade det sätt på vilket atomvikter av tio element uttrycks Från artikeln:." Till exempel är svavel känd att ha en standard atomvikt 32,065. Emellertid kan dess faktiska atomvikt vara någonstans mellan 32,059 och 32,076, beroende på var elementet finns. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
Oh boy, vi har inte blyg om vår kärlek till NVIDIAs Tegra 2 , men tabletterna som har valt att använda det så långt att hålla möte samma eländiga slutet: utsättning från verkstadsgolvet tillgänglighet. Först Toshiba Folio 100 bitars britterna damm på grund av ett gäng kvalitetskontroll frågor , och nu Viewsonic G Tablet är att få sina marschorder från Staples, med bara en "fabrikationsfel" anges som orsak. Om vi inte var sådana välgörande själar, kan vi föreslå felet var helt enkelt att denna tablett var inte särskilt bra ännu någon väljer fortfarande att tillverka den. Låt oss inte vara förhastad, men - det är en bra idé att se vad Office Depot gör med sin inventering innan helt skriver G Tablet av.

[Tack, Rob]

Fortsätt läsa Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla

Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Exponera kopplingen mellan Mobiltelefoner och fertilitet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3733mFLP7OQ/story01.htm:
ApharmdB skriver "Vi ofta gnälla om den dåliga kvaliteten på vetenskap rapportering från medier. Guardian bloggare från matematiska institutionen vid Queen Mary, University of London har gjort en honeypot pressmeddelande att se hur illa det kan bli. (Eller kanske ha lite kul trolling media?) Den statistik som används är den starka kopplingen mellan antalet mobiltelefonmaster i ett område och antalet levande födda barn. Naturligtvis finns det inget orsakssamband eftersom de båda i stället bygger på en 3: e variabel, den lokala befolkningens storlek. Slashdot läsare kan hålla ett öga på nyhetskällor under helgen för att se hur mycket dragkraft berättelsen blir och titta på tåget vraket i realtid!

Läs mer i denna historia på Slashdot.