torsdag 21 april 2011

Google hjälper elbilen ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/google-helps-electric-car-owners-find-battery-charges-peace-of/:
Den största utmaningen med att äga en elbil bortsett från att behöva tafatt PAL runt med Ed Begley Jr hela tiden? Att hitta ett ställe att ladda det, naturligtvis. Den ständigt gröna människorna på Google har inlett ett samarbete med US Department of Energy och mer än 80 företag för att bilda GeoEVSE Forum, en organisation som syftar till att föra samman olika elbilen resurser under ett och samma paraply. Letar du efter en av dessa illusoriska Best Buy laddstationer ? Använd Google Maps databasen helmed av DOE, som för närvarande erbjuder cirka 600 alternativa tankstationer, inklusive elektrisk laddning, väte och naturgas. Om nu bara det kunde hjälpa oss hitta en bra affär på en Tesla .

Fortsätt läsa Google hjälper elbil ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid

Google hjälper elbilen ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 20 Apr 2011 20:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Alternativa tankstation Locator | Tipsa | Kommentarer

KnightHawk 3G-nätet-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem att komma på nätet någonstans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/knighthawk-3g-network-in-a-box-breaks-soldiers-backs-helps-the/:
Även om det är lätt att föreställa soldater skalning krigszonen med bärbara hotspots i släptåg, det är en värdelös lösning för krigare ut för att avlägsna områden som har spridda tjänsten till att börja med. Ange KnightHawk 3G, en robust nät-in-a-box som kockar upp anslutning i annat avslöjade områden. Den fristående WCDMA-nät löper över 2100MHz spektrum, lovande nedladdningshastigheter lika snabbt som 14.4mbps och max ladda upp andelen 5.76mbps. Den har kapacitet för upp till 60 samtidiga röstsamtal och kan hantera 14 HSPA-anslutningar samtidigt. - Och det kommer hjälpa till att hålla våra trupper i toppform kan man inte säga från bilderna, men den där saken väger 45 pounds.

Gallery: KnightHawk 3G

Fortsätt läsa KnightHawk 3G-nät-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem att komma på nätet någonstans

KnightHawk 3G-nätet-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem komma ut på nätet någonstans ursprungligen visades på Engadget , ons, 20 Apr 2011 18:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Army3G | Tipsa | Kommentarer

Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/verizon-wireless-we-might-sell-the-blackberry-playbook-if-we-f/:

Skrämda av blotta tanken på att plocka upp en delvis bakat BlackBerry playbook ? Så är Verizon Wireless, verkar det. Trots en 22 mars pressmeddelande (inbäddade efter rasten för bekvämlighet) från Research in Motion som tyder på att VZW verkligen skulle vara en " försäljningskanaler "för QNX-baserade skiffer, bärare är Brenda Raney sången är en annan melodi. Enligt henne:
"Vi utvärderar fortfarande BlackBerry Playbook och har inte fattat ett avgörande om huruvida vi kommer att distribuera det."
"Visserligen skulle vi inte gråta för hårt om Big Red hamnar förbigående - Sprints 4G version borde tillfredsställa alla som längtar till plocka upp med en integrerad cell radio. Synd Mike Lazaridis inte runt för att uttrycka en åsikt om hur " orättvist "ett sådant uttalande är.

Fortsätt läsa Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det

Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 20 Apr 2011 19:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bloomberg BusinessWeek | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Lasrar vill Byt Tändstift i motorer?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82kT1bYcg1g/Lasers-To-Replace-Sparkplugs-In-Engines:
En anonym läsare skriver: "I mer än 150 år, tändstift har drivs förbränningsmotorer. Biltillverkare nu komma nära att kunna ersätta detta långvariga teknik med laser tändanordningar, vilket bör ge renare, effektivare och bränslesnålare fordon . Pris och storlek har frågor håller upp ett sådant förskott, men en japansk lag är inställd på att tillkännage de har övervinna dessa hinder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tablet Debatt: 3G eller Wi-Fi?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S1Q6fDpCvxo/The-Tablet-Debate-3G-Or-Wi-Fi:
Barence skriver "Vi regelbundet se över tabletterna och nämna det faktum att X tablett har Wi-Fi, har Y tablett 3G, men hur många människor är intresserade av varje? Tror de flesta människor ser 3G som ett måste-ha extra, eller är Wi-Fi gott för en enhet som oftast används i hemmet? Vi bad våra läsare för sina åsikter och svaren var relativt jämnt fördelade mellan dem på båda sidor, med en hälsosam andel säger också att de inte kan välja det men vill ha 3G som tillval . Vad Slashdotters tycker? Är 3G ett måste för tabletter eller kommer en tjudrad smartphone gör jobbet? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Purdue Fordringar World Machine Record Goldberg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xNMQ8N-KKKc/Purdue-Claims-World-Record-Goldberg-Machine:
Med 244 steg The Time Machine, byggd av av medlemmar i Purdue Society of Professional Engineers och Society of Hispanic yrkesverksamma ingenjörer, tog första plats och bröt ett världsrekord på den 24: e årliga nationella Rube Goldberg Machine Contest. Från artikeln: "Det börjar med Big Bang, återskapar dinosauriernas utdöende, har ett tornerspel konkurrens, vänder över ett album, och simulerar andra världskriget, en shuttle lanseringen nedgången av Berlinmurens fall, och även den påstådda apokalyps 2012. I sin just avrättades genomgång av historia, "The Time Machine", en Rube Goldberg grej som byggts av medlemmar av Purdue Society of Professional Engineers och Society of Hispanic yrkesverksamma ingenjörer, innehåller ett rekordstort 244 steg-all till vatten en enda blomma. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fysisk Rehab enhet byggs från Wii Balance Boards

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iIrTJpSWjBA/Physical-Rehab-Device-Built-From-Wii-Balance-Boards:
En anonym läsare skriver: "En del studenter vid Rice University har nyligen ombedd av Shriner sjukhus för att bygga en rehabilitering verktyg som gör att lära sig gå underhållande och engagerande. Undervisa barn med ryggmärgsbråck eller cerebral pares kan vara utmanande, men spelet / Balance Board gångväg hjälper barnen utvecklar sin motorik och samtidigt ge dem incitament att hålla det. Det är en riktigt cool tillämpning av spel teknik som faktiskt hjälper människor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NetBeans 7.0 är nu tillgänglig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1SarNpFfdvU/NetBeans-70-Is-Now-Available:
En anonym läsare skriver "Oracle släpper NetBeans IDE 7,0 som inför språkstöd för utveckling till den föreslagna Java SE 7 specifikation med JDK 7 utvecklare förhandsvisning. Frigörs också ger förbättrad integration med Oracle WebLogic Server, samt stöd för Oracle Database och . GlassFish 3,1 Ytterligare höjdpunkter Maven 3 och HTML5 redigering stöd, en ny GridBagLayout designer för bättre Swing GUI utveckling. förbättringar av Java redaktör, och mer "

Läs mer i denna historia på Slashdot.