onsdag 1 juni 2011

2011 World Science Festival börjar i NYC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5fCNAFgYLlg/2011-World-Science-Festival-Begins-In-NYC:
Velcroman1 skriver "För de kommande fem dagarna kommer New York-bor att lära sig om vetenskap inte från en PowerPoint-presentation, men genom att titta på det själv. Världen Vetenskapsfestivalen tar över New York City från 1 juni till 5, som samlar forskare, kändisar, forskare och mer att diskutera den fascinerande värld av vetenskap. firar sitt fjärde år, har spirande festivalen förvandlas till en veteran, lockade över 185.000 deltagare förra året, och festivalen skaparna förväntar siffrorna vara ännu mer imponerande i år. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nya MacDefender Nederlag Update Apple Security

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TMlsuOCZElY/New-MacDefender-Defeats-Apple-Security-Update:
XxtraLarGe skriver "Apple släppt en säkerhetsuppdatering i går för att bli Mac-datorer i hotfulla MacDefender malware som har plågat användare för nästan en månad. Men bara timmar efter uppdateringen, cyberbrottslingar släppt en ny variant av skadlig kod som enkelt besegrade Apples försenade säkerhet ansträngningar. Det tog inte lång tid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


DC Universe startar om

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cENj8m3YaBc/DC-Reboots-Universe:
En anonym läsare skriver "Bob Wayne, Senior Vice President of Sales på DC Comics, har skrivit till serietidning detaljhandlarna sade:" Många av er har hört rykten om att DC Comics har arbetat på en stor publicering initiativ för senare i år här är. verkligen en historisk tid för oss som, kom i september, är vi en nystart för hela DC Universe rad serietidningar med alla nya första frågor. 52 av dem för att vara exakt. " Dessutom är vissa tecken kommer att vara yngre, kan vissa saknas är relationerna förändras, och Grant Morrison kommer skriva en ny Superman titel. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


30 + Infekterade Apps hämtas från Android Market

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YQg0aKs9K9Y/30-Infected-Apps-Pulled-From-Android-Market:
Trailrunner7 skriver "Forskare har hittat en andra stor sats av applikationer i Android Market som har smittats med skadlig kod DroidDream, och uppskattar att uppemot 30.000 användare har laddat ner minst en av de mer än 30 smittade Apps. Google har tagit bort program från på marknaden. Det finns minst 34 ansökningar att forskare har funnit i Android Market i de senaste dagarna som hade en version av DroidDream malware släppte in dem. När en användare installerar en av de smittade ansökningar, skadliga komponenter, som forskare har döpt DroidDream Light, kommer att sparka i gång användaren får ett inkommande samtal. malware sedan samlar några identifierande information från telefonen, inklusive dess IMEI-nummer, IMSI nummer, installerade och andra data, och skickar det sedan iväg till en pre- konfigurerad fjärrservern. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Live från D9: HP vd Leo Apotheker intar scenen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/live-from-d9-hp-ceo-leo-apotheker-takes-the-stage/:
D9 : s rullande höger längs här i Kalifornien, och HP: s huvud Honcho är på däck. Med Pre 3 och styrplattan precis runt kröken ( höger ?), vi hoppas att få höra några ganska potenta saker kring nästa iteration i webOS . Naturligtvis skulle vi vara i en fast timme av skrivare och bladserver diskussion. Hursomhelst kommer vi att göra det bästa av det. Följ med oss ​​efter pausen när vi följer den live, kommer du inte?

Live från D9: HP vd Leo Apotheker intar scenen ursprungligen visades på Engadget , ons, juni 1, 2011 14:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

BMW, Porsche, andra tillkännage stöd för HomePlug s EV nätverk spec

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
Den HomePlug Powerline Alliansen vill redan till tjudra hela hushållet till Internet, och det kan snart utvidga sin räckvidd till ditt garage, liksom. På Computex idag, företag meddelade att Audi, BMW, Daimler, Porsche och Volkswagen har alla enats om att stödja sin HomePlug Green PHY (GP) teknik som deras EV laddning gränssnitt val. Nätverksbyggande specifikationen skulle tillåta elektrisk bilägare att koppla sitt plug-ins till Smart Grid via samma portar som används för att ladda sina batterier, vilket öppnar upp nya, Powerline-baserade möjligheter. När din EV krokar upp till nätet, kan det kunna göra kontrollerar systemet i realtid, till exempel, eller ge omedelbar feedback på prestation eller skicket på ditt batteri. Den låg effekt GP spec kommer också kunna samverka med HomePlug kommande AV2 spec , men det är fortfarande inte klart när vi kan förvänta oss att se Tysklands biltillverkare införliva det i produktion. Zip förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa BMW, Porsche, andra tillkännage stöd för HomePlug s EV nätverk spec

BMW, Porsche, andra tillkännage stöd för HomePlug EV-nätverk spec ursprungligen visades på Engadget , ons, 1 jun 2011 14:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | | Tipsa | Kommentarer

Oracle Ge OpenOffice.org till Apache Incubator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/18KqbKC8Us8/Oracle-To-Give-OpenOfficeorg-To-Apache-Incubator:
Julie188 skriver "Oracle har äntligen officiellt spillt bönorna. Det föreslår OpenOffice.org som en Apache Incubator projekt - och inte överlämna det till Document Foundation Oracle tillkännagav tidigare i år att det skulle vara passerar facklan till samhället, men misslyckades tillhandahålla några detaljer om den slutliga destinationen. Dokumentet Foundation är den organisation bakom OpenOffice gaffel, LibreOffice. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: CERT motståndskraft Management Model (RMM)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5V3toWVRas8/Book-Review-CERT-Resilience-Management-Model-RMM:
brothke skriver "Om Gartner skulle ha skapat CERT-RMM framework gillar det är närmare i boken CERT Resilience Management Model (RMM): En Maturity Model för hanteringen av operativa Resilience, det sannolikt skulle erbjudas till kunderna minst $ 15.000. Med ett listpris på $ 79,99, är boken helt klart ett fynd. Förutom att vara billig, det detaljer en ovärderlig modell som bör allvarligt övervägas av nästan varje organisation. " Fortsätt att läsa för resten av Ben: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ASUS Mars II och Matrix GTX580 ögon Platinum-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/asus-mars-ii-and-matrix-gtx580-platinum-eyes-on/:
Om du trodde att den ursprungliga Mars grafikkort från ASUS var lite löjligt, var beredd på att se vad en massa löjliga ser ut. Bolagets Mars II som var nyligen retade tillsammans med en fräsch ny Matrix GTX580 Platinum-kortet, pressar två GeForce GTX 580 marker på samma kort och overclocks dem för bra åtgärd. För att uppnå så stora bedrifter, kräver kortet inte mindre än tre 8-polig extra elkontakter och tar upp loppet av tre (2,6, för att vara exakt) PCI-platser med sina ginormous dubbla fläkt kylare. Heatpipes används också för att hålla det rasande bränder inom i schack, och - för situationer där allt annat misslyckas - ASUS har installerat en speciell röd knapp som skickar in fläkten i full hastighet när deprimerad. ASUS har ännu inte slutfört hur långt över standard motor klockfrekvenser Mars II kommer att nå, men det har lite tid att räkna ut eftersom detta ytterst begränsade upplagan kort kommer någon gång i juli. Köpare i USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet måste vara snabb på deras kreditkort utlösa, eftersom bara 1000 Mars IIs någonsin kommer att produceras. Åh, och om du undrar hur mycket makt en dual-GTX 580 grafikkort kan konsumera, är svaret 600W. Helt av sig själv.

Också göra sin debut på Computex denna vecka är ASUS senaste erbjudande för just överklockningen-mad PC spelare: Matrix GTX580 Platinum. Ärligt talat känns det karga i förhållande till dess Martian syskon, kommer med bara en GTX 580 grafikkort processor, om än en överklockad en, och kravet på endast två 8-pin kontakter för extra effekt. ASUS har kastat in ett par fysisk "plus" och "minus" -knapparna, som tillåter spänning förändringar i farten, lagt samma fläkt åsidosätta nyckel som på Mars II, och inkluderade en felsäkert läge omkopplare på baksidan för det fall att du ryckas med din tweaking. Mosa att sista knappen återställer alla klockfrekvenser, spänningar och andra inställningar till sina standardvärden, som förhoppningsvis ska låta dig starta ba

Nato Rapport hotar att "förföljelse av" Anonym

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AP_Xea_AvbI/NATO-Report-Threatens-To-Persecute-Anonymous:
Stoobalou skriver "NATO: s ledare har varnat för att Wikileaks-älskande" hacktivist kollektiva Anonym skulle kunna utgöra ett hot mot medlemsstaternas säkerhet, efter den senaste tidens attacker på den amerikanska handelskammaren och försvar entreprenör HBGary - och lovar att "förfölja" sina medlemmar. " Från artikeln: "I en toughly formulerad utkast till rapport till Natos parlamentariska församling, huvudföredragande Lord JOPLING yrkar att löst sammansatt, ledarlösa grupp är" blir mer och mer sofistikerade. " och "skulle kunna hacka i känsliga regeringen, militären och företagens filer. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hulu, Miramax Affären innebär Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer börjar idag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Enligt ett blogginlägg och pressmeddelande (efter paus) Hulu är att föra Miramax Films att dess fria och betalade Hulu Plus -tjänster. Detta är också samma dag Miramax affären sparkar in för Netflix , så båda bara la anmärkningsvärda filmer inklusive Clerks, Swingers, Basquiat, The Crow och Reservoir Dogs. Miramax filmer på Hulu Plus presenteras Ad-fri och i HD, precis som på Netflix Watch omedelbart, och båda verkar ha samma utbud som finns, även om en negativ bieffekt av paritet är att varken har frivilligt stängt textning på streaming för någon av dem. Den enda skillnaden hittills? Snart kommer Hulu erbjuda en rotation på 15 Miramax filmer per månad genom Hulu.com för ad-stödda visning. Medan vi säkert några kommer att vänta på Miramax att arbeta igenom sina Blu-ray release orderstocken (CEO Mike Lang är på det , även om vi fortfarande inte har ett datum för Pulp Fiction ) det är bra att plötsligt se en katalog som hade inlåst på grund av studions i väntan på försäljning plötsligt blivit tillgängliga genom så många försäljningsställen.

Fortsätt läsa Hulu, Affären innebär Miramax Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer börjar idag

Hulu, Miramax Affären innebär Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer från och med idag ursprungligen visades på Engadget , ons, 1 juni 2011 00:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hulu Blogg , Miramax Blogg | Tipsa | Kommentarer

Använda Svänghjul till Meet efterfrågetoppar Power Grid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nnrj26HM4XM/Using-Flywheels-to-Meet-Peak-Power-Grid-Demands:
hackertourist skriver "en ny typ av lagring av elektricitet nyligen lades till i New York elnätet. Enheten, levererad av Beacon Power, använder svänghjul att lagra energi. Detta system är avsett att ersätta gasturbiner att leverera korta toppar i efterfrågan på el (även känd som frekvensreglering). Det kan leverera upp till 20 MW, med 200 svänghjul. " Om du inte har råd med en 200-svänghjul system, kan du alltid få en racerbana färdiga Porsche 911 GT3 R Hybrid, som har en enda energilagringssystem svänghjul som kan ge dig en 160 HP explosion av kraft när du behöver lite extra glans.

Läs mer i denna historia på Slashdot.