fredag 15 april 2011

DoJ griper Online Domäner pokersajten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ELHQ-592BI/DOJ-Seizes-Online-Poker-Site-Domains:
En anonym läsare skriver: "Federala myndigheter har beslagtagit domännamn på Internet som används av tre stora poker bolag. Åtalet avgifter elva svarande (PDF), inklusive grundarna av PokerStars, Full Tilt Poker och Absolute Poker, med bank bedrägerier, penningtvätt och illegalt spel brott, enligt federala myndigheterna i New York. USA lämnade också in en civil penningtvätt och i sakrätt förverkande klagomål mot poker företagen, deras tillgångar, och tillgångarna i flera betalning processorer för poker företagen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Windows Phone 7 certifierad microSD-kort dyka upp på AT & T butiker: $ 32 för 8GB

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Ja, ja - vad har vi här? För ivrig användare av Windows Phone 7 , ingen tvekan om du kommer ihåg det ståhej förra året kring den så kallade svårigheter med Microsofts senaste och bästa mobila OS accepterar microSD-kort. Vi hade bankade med nyheter av "WP7 certifierade microSD-kort", men även nu, de är mer spöke än verkligheten. Som sagt, det ser ut som om tabellerna är svarvning, med en intetsägande AT & T butik greppa färska lager av "certifierade" 8GB Class 4 microSDHC-kort. Baserat på förpackningen, det är ganska klart att Microsofts ta ledningen här, men SanDisk har adlad att ge hårdvara. $ 32 kommer snart får du ett kort som inte förstör sig själv efter att ha införts i din Samsung Focus, och vi gissar att de kommer att kunna köpas förr snarare än senare. Så, dimensionering upp dig, eller vad?

[Tack, Anonym]

Windows Phone 7 certifierad microSD-kort dyka upp på AT & T butiker: $ 32 för 8GB ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ciscos värdepappersfond Android tablett nu beställningsbar, kravet på "fältet företrädare" fortfarande MIA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/ciscos-cius-android-tablet-now-orderable-requisite-field-repr/:
Cool din jetplan, Buster - Ciscos fortfarande ingen närmare återförenas med den konsumenten rike . Om du minns var detta här Android tablett faktiskt introducerades i främre delen av året, men det är fortfarande en för verksamheten sekt. Samma mått som den playbook som arbetar mannens tablett, det fondföretag är nu beställningsbar via din Cisco fältrepresentant och / eller auktoriserad Cisco kanal återförsäljare. Naturligtvis spåra honom / henne på en fredag ​​är en annan sak, men du kan förvänta första leveranserna att gå ut "denna månad." Upphetsad? Jazzed? Bubblande över? Du betcha.

Ciscos värdepappersfond Android tablett nu beställningsbar, kravet på "fältet företrädare" fortfarande MIA publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 13:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Macworld | källa Cisco | Tipsa | Kommentarer

Engadget Podcast 236 - 2011/04/15

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/engadget-podcast-236-04-15-2011/:
Vi ska inte ljuga: den här veckan, vi är överallt. Playbook skämt? Vi fick det. Dual-skärmad Android analys? Check. Cool Kinect kaos? Det är i påsen. Och så vidare och så vidare, med de mjukaste Segways mellan ämnen på denna sida av Andromeda galaxen. Det är Engadget Podcast, igen, för första gången - vet det, äger den, vårda den.

Värdar: Tim Stevens, Darren Murph
Gäster: Myriam Joire, Vlad Savov
Producent:
Trent Wolbe
Musik: Light My Fire

00:04:00 - BlackBerry playbook recension
00:22:58 - Kyocera Echo recension
00:34:45 - Windows Phone tillägger multitasking, djupare OS integration och sensor tillgång till dev plattform
00:43:44 - HTC Sensation 4G tjänsteman: 1,2 GHz dual-core, QHD visa och Sense 3,0
00:46:46 - Vad är "ix.Mac.MarketingName" och varför är det listat som en enhet som stöds för IOS apps?
00:51:32 - Cisco dödande Flip raden av videokameror, Axing 550 anställda i omstruktureringsinsatser
01:00:00 - Ad-stödda Kindle att fartyget kan 3rd: sparar $ 25, inkluderar många lockelse
01:03:15 - Intel att stödja USB 3.0 tillsammans med Thunderbolt, som kommer med Ivy Bridge under 2012
01:04:55 - AMD slår Intel till punsch, bekräftar USB 3.0 stöd i framtiden chipset
01:06:38 - Netflix för Xbox 360 uppdaterad med Kinect stöd, alla vågen!
01:10:23 - Microsoft detaljer Kinect SDK för Windows PC, lovar "robusta skelettet tracking" (uppdatering)
01:10:38 - Spotify lanserar nya gränsvärden för kostnadsfri tjänst, hoppas du kommer att överväga sina premium alternativ


Hör podcast

Prenumerera på podcast

[ iTunes ] Prenumerera på podcast direkt i iTunes (utökad AAC).
[ RSS MP3 ] Lägg Engadget Podcast foder (i MP3) till din RSS-aggregator och få visa levererade au

Brasilianska polisen leva ut Robocop fantasier, glasögon testa att söka efter brottslingar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
Inför den 2016 OS (och tusentals besökare det kommer oavgjort), militärpoliser i São Paulo och Rio de Janeiro testar glasögon toppad med kameror kan skanna folksamlingar för brottslingar. Kameran analyserar 46.000 biometriska punkter på upp till 400 ansikten per sekund - data som sedan blir jämfört med en databas med upp till 13 miljoner människor. Om en mugg råkar matcha en efterlyst person eller känd bråkstake, kommer en röd lampa visas på en liten skärm kopplad till glasögon. Och i en snodd särskilt passande Robocop, kan glasögon vara kalibrerad för att zooma in från 12 miles därifrån, men de kommer oftast användas för att hantera folkmassor på en mycket mer personlig 50 meter (164 fot). För nu kommer lokala polisen använda dem för att tämja publiken (och troligen bråk) på fotbollsmatcher och även konserter, men hoppas att så småningom övervaka dessa trångt maraton rutter. Som för oss, vi är alla typer av nyfikna. Var de tiotals miljoner ansikten kommer från - Santa's stygg och trevlig lista? Tänk om människor bär masker? Eller solglasögon på natten?

Brasilianska polisen leva ut Robocop fantasier, testa glasögon som kan söka efter brottslingar publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 14:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa The Telegraph | Tipsa | Kommentarer

Bokrecension: Linux Shell Scripting kokbok

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2hOUdq_Za0/Book-Review-Linux-Shell-Scripting-Cookbook:
vellorean skriver "Jag har läst Linux Shell Scripting Cookbook av Sarath Lakshman, utgiven av Packt, för en stund. Medan de flesta människor jag känner lär skalskript själva, jag vill förnya mitt koncept lite samt ha en referens som ligger runt på bordet för snabb åtkomst. " Läs nedan för resten av vellorean: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Solar Genombrott skulle kunna ge effekt utan solceller

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8HVWszxFQg/Solar-Breakthrough-Could-Provide-Power-Without-Solar-Cells:
En anonym läsare tips University of Michigan pressmeddelande om att skapa vad som kallas en "optisk batteri" som kan leda till användning av solenergi utan traditionella solceller (abstract). Citera: ". Light har elektriska och magnetiska komponenter Hittills trodde forskarna effekterna av magnetiska fält var så svaga att de kunde ignoreras Vad Rand och hans kollegor hittat är att på rätt intensitet, då ljuset färdas genom ett material. som inte leder elektricitet kan ljuset området genererar magnetiska effekter som är 100 miljoner gånger starkare än tidigare väntat. Under dessa omständigheter, den magnetiska effekter utveckla styrka motsvarande en stark elektrisk effekt. "Detta kan leda till en ny typ av solceller utan halvledare och utan att ge upphov till laddningsseparationer, "Rand har sagt." I solceller går ljus i ett material, blir absorberas och skapar värme. Här räknar vi med att ha en mycket låg värmebelastning. Istället för att ljuset absorberas är energi lagras i magnetiska moment. Intense magnetisering kan induceras av intensivt ljus och så är det ytterst kan producera en kapacitiv strömkälla. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Skype för Android kan läcka data till skadliga Apps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IKJ_PgnLT8k/Skype-For-Android-Can-Leak-Data-To-Malicious-Apps:
En anonym läsare skriver: "Det verkar som om Skype kontoinformation på en Android-telefon förblir läsbar för alla i en standardinstallation, åtminstone för vissa versioner av Skype i det fria. Det gör att annan skadlig app veta allt om dig som Skype vet (kontakter, historia av vad du har chattat om eller vem du ringde, telefonnummer, personlig information). Skype sägs vara arbetar för att åtgärda för vad som verkar vara en enkel filrättigheter fråga. Detta kastar lite mer ljus över hur mycket privat information alla ger bort gratis genom att bara äga en telefon med en halv fel chmod. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Rivals Mock Microsofts "Native HTML5" Fordringar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7TASnTKum0/Rivals-Mock-Microsofts-Native-HTML5-Claims:
CWmike skriver "Mozilla och Opera är hånfulla webbläsare rival Microsofts användningen av termen" native HTML5 "för att beskriva Internet Explorer 9 och i utveckling IE10 som en oxymoron, ett försök att kapa en öppen standard och ett marknadsföringstrick. På tisdagen Microsofts Dean Hachamovitch, den chef som kör IE-gruppen använde termen flera gånger under en keynote på MIX, företagets årliga Web Developers Conference, och i en medföljande inlägg på IE bloggen. Hachamovitch hävdade i sitt inledningsanförande att "De enda inhemska erfarenhet av webben för HTML5 idag på Windows 7 med IE9. " Asa Dotzler, Mozillas chef för samhällsutveckling, svarade hånfullt i Bugzilla: "Jag är ganska säker Firefox 5 har" fullständig native HTML5 "support Vi borde lösa som fasta och se till att låta världen veta att vi fick Microsoft för sjöfarten *. komplett * äkta HTML5. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


President Obama har kritiserat Vita huset-tekniken är 30 år efter "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
President Obama får nöja sig med en något föråldrad (men visserligen säker) BlackBerry på resan, men det verkar som han är mycket mer besviken på tekniken i Vita huset själv. Talade vid en insamling i Chicago den här veckan, sade Obama att "när det gäller teknik, vi är som 30 år efter," och han är inte bara bara om några gamla Windows-datorer kvar från den tidigare administrationen i West Wing. Han fortsatte med att klaga över bristen på "riktigt coola telefoner och sånt," sa: "Jag är president i USA. Var är fancy knappar och grejer och den stora skärmen kommer upp? Det inte händer." Han kanske kan få några av hans nya tech industri vänner att hjälpa honom med att om lyckas att bosätta sig i för en andra mandatperiod.

President Obama har kritiserat Vita huset-tekniken är 30 år bakom " ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Tipsa | Kommentarer

Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/kinect-driven-jellybean-armchair-hands-on-video/:
Ja, detta är vad som händer när du kombinerar Kinect med en vilstol på en motordriven plattform - helt normala människor gör grymma zombie imitationer! Den här veckan på Microsofts MIX 11 webbutvecklare konferensen, företagsamma Clint Rutkas av Coding4Fun / Kanal 9 berömmelse visade upp sin Kinect-driven "Jellybean" fåtölj på scenen under grundton, och senare låta vår egen Sean Hollister ta det för en provtur. Tyvärr missade vi vår chans att fånga detta speciella tillfälle på video åt eftervärlden när datorn används för att kontrollera fåtölj överherre sprang ut saft i slutskedet av vår verksamhet drivs. Den motoriserade Plattformen använder åtta batterier, fyra rundstrålande hjul vardera med egen motor, och ett par startkopplare ansluten till en bärbar dator som tolkar indata från Kinect (med den nya SDK för Windows ) och ger visuell feedback till föraren. En gest gränssnitt ger hela grej till liv och även innehåller en hand signal att luta sig bakåt fåtölj. Ta en titt på några närbild skott i vårt galleri och titta på vår video i fåtöljen i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video)

Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ViewSonic G Tablet överklockad till 1.4GHz, börjar säljas för att fira

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/viewsonic-g-tablet-overclocked-to-1-4ghz-goes-on-sale-to-celebr/:
ViewSonic G Tablet överklockad till 1.4GHz, börjar säljas för att fira
Den G Tablet har inte fått mycket uppmärksamhet på senare tid, sakta bleknar i glömska som nyare och finare skiffer kom flytande på nerför floden. Nu, tack vare XDA medlem pershoot har ViewSonic Tegra 2 tab lite extra fjäder i sitt steg. Han lyckades få igång det på 1.4GHz (40 procent uppsving över stock) och, med möjligheten att köra CyanogenMod 7, denna 10,1-tummare är definitivt tjänar ett rykte som något av en hacker förtjusning. Nu är det ännu enklare att ha råd också, med Amazon knackar ner priset till $ 280. Billigt och tweakable? Verkligen, inte blir det inte bättre än så.

[Tack till alla som skickat detta i]

ViewSonic G Tablet överklockad till 1.4GHz, börjar säljas för att fira publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 12:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink XDA-utvecklare | källa XDA-utvecklare forum , Amazon | Tipsa | Kommentarer