tisdag 11 januari 2011

Louis Vuitton mobiltelefon spännet är fejk, kan vara skadligt för din manlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Detta Louis Vuitton mobiltelefon spännet kommer till oss via Kina och sammanför två saker som aldrig bör kombineras: fake bälten designer och trådlös kommunikation. Först och främst har vi alla hört varningar om en mobiltelefon närhet till vår baby-beslutsfattare, för det andra, vi är ganska säkra på att ta ditt bälte bort varje gång du får ett samtal kommer inte bara leda till frustration, men några ganska konstiga blickar på tunnelbanan, och slutligen, det är en bluff. Titta, det är inte som vi är anti-överskott här, men det förefaller oss som en solid guld mobiltelefon är mycket mer praktiskt investeringar. Denna ganska löjligt grej kommer tydligen komplett med Bluetooth hörluren och inbyggd kamera, och stöder dubbla kort standby och TF card expansion. Du vet hur vi känner det, men om du måste, det finns en video efter hoppet.

Fortsätt läsa Louis Vuitton mobilen spännet är fejk, kan vara skadligt för din manlighet

Louis Vuitton mobiltelefon spännet är fejk, potentiellt skadligt för din manlighet publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 17:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Utvecklingen av Batmobile

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6-kBAJCDW5w/story01.htm:
Jag märkte detta söta grafisk spårning av utvecklingen av den Batmobile som jag just tillbringat en ganska löjligt lång tid stirrade på. Jag har läst min del av Batman, men det finns massor av mönster som jag aldrig sett.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




BAE: s lasrar blind öppet hav pirater, har ingen effekt på Ice Pirates

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/baes-lasers-blind-high-seas-pirates-have-no-effect-on-ice-pira/:
BAE Systems har haft sina händer i en del ganska galet forskning i det förflutna, från Bug Bots till osynlighetsmantel utveckling och mycket mer. Men eftersom detta nästa punkt har konsekvenser för vår planerade dystopiska gadget gemenskap på öppet hav (tror Waterworld-möter-The Engadget Show), tog vi märker tout de suite. Marknadsförs som en icke-dödliga avskräckande för pirater, är hjärtat i fartygets-baserat system en Nd: YAG laser som kan användas för att varna angripare över en halv mil bort - och förvirra dem på närmare avstånd. "Effekten påminner om när en stridspilot angrepp i riktning från solen, säger BAE: s Roy Evans. "Den bländning från lasern är intensiv nog för att göra det omöjligt att sikta vapen som AK47s eller GPO, men inte har en permanent effekt." Vilda, va? Kolla in PR efter rasten för den kompletta låg ner.

Fortsätt läsa BAE: s lasrar blind öppet hav pirater, har ingen effekt på Ice Pirates

BAE: s lasrar blind öppet hav pirater, har ingen effekt på Ice Pirates ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | | Tipsa | Kommentarer

ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS kan inte någonstans i närheten av redo för sin Wavi Xtion att träffa butikshyllorna (vi hört Q2 2012), men det hindrade inte våra bröder på Engadget spanska från stanna till på för en praktisk demonstration på CES. Vi ska bespara er detaljer om hur det fungerar, men i praktiken fick vi veta att det är ganska likt Kinect . Inte chockerande med tanke på att PrimeSense är bakom båda rutorna , men framför allt skillnaden verkade vara reaktionstid. ASUS lösning var inte riktigt lika lysande som Kinect, är långsammare att känna igen och översätta rörelser i tester. Naturligtvis skulle vi inte förvänta oss en produkt som är 18 månader ut från massproduktion till vara helt på toppen av sitt spel, men känn dig fri att huvudet på förbi paus för att se exakt vad vi menar.

Fortsätt läsa ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video)

ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 16:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget spanska | Tipsa | Kommentarer

I Googles marinen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2tYBWrzXTk/story01.htm:
. Theodp skriver "redan har samlat en privat Air Force, Googles topp chefer nu tycks vara att vända sin uppmärksamhet till att bygga en personlig Navy Vid den senaste räkningen hade vd Eric Schmidt fru ihop ett stall med tre klassiska racing båtar - Svanen 80 Selene, den 46-fots W-klass Equus och Alerion Mischief. Kanske inte vara sämre, är pressen rapporterar att Google grundare Larry Page bara knäppte upp en $ 45.000.000 Superyacht heter Senses från Nya Zeeland affärsman Sir Douglas Myers, som hänvisade till braskande -ännu-awesome yacht som hans "äventyr båt." Vad Google tycker om att säga, "bara den senaste steg i Google: s engagemang för en ren och grön energi framtid." Så, Google chefer äta sina egna koldioxidutsläpp hundmat Footprint Calculator? " Allt jag vet är om Larry vill fiska, så jag tar agn-eller han kan komma hit och fiska på Zen's ponton båt. Det läckte bara en gång, motorn oftast börjar ända fram, och medan det finns ingen helikopterplatta, jag älskar att titta på någon försöka.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Assange kan få avrättning eller Guantanamo Bay

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-ERJWiKTwc/story01.htm:
En anonym läsare skriver "WikiLeaker-in-chief Julian Assange ansikten den verkliga faran skall verkställas eller försmäktar i USA fångläger i Guantánamo Bay om, som ett resultat av hans utlämning till Sverige, hamnar han i händerna på amerikanerna, hans advokater hävdar. I ett skelett sammanfattning av Assange försvar, publiceras online, Assange advokater hävdar att det är troligt att USA skulle försöka få honom utlämnad "och / eller illegala överlämnanden" från Sverige. I USA "kommer det att finnas en verklig risk för att han var fängslad på Guantánamo Bay eller någon annanstans," hans advokater skriva. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




McIntosh MCLK12 väggklocka sport fancy ansiktet, massiv prislapp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/mcintosh-mclk12-wall-clock-sports-fancy-face-massive-price-tag/:
Ända undrar varför du inte kan hitta en klocka som ser mer ut som en 1970 förstärkare? Om du svarat ja på den frågan, och har inget emot att kasta ned sedelbuntar för nyhet tidmätare, sedan McIntosh's MCLK12 är rätt dig perfekt. Skaparna av high-end audio redskap har producerat en klocka som är i linje med deras klassiska utseende och pris punkt - det kostar $ 2000 och använder blå belysning amp meter att tala om tid (timmar till vänster minuter på höger). Vi måste erkänna, ser MCLK12 ganska söt, men egentligen, vad hände med PR-t-shirts?

McIntosh MCLK12 väggklocka sport fancy ansikte, massiva prislapp publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slash Gear | källa Dvice | Tipsa | Kommentarer

CDMA IPAD kommer till Verizon också, säger finansdirektör

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/cdma-ipad-coming-to-verizon-too-says-cfo/:
Det är inte bara iPhone 4 som händer vägen för CDMA. Verizon CFO Francis Shammo har sagt Bloomberg att IPAD också kommer att få liknande behandling. Även ljuset på detaljer som pris (som vi kan gissa) eller releasedatum (som vi har ingen aning, faktiskt), gjorde Shammo uttryckligen säga en version som ansluts direkt till Verizons nätverk är på gång. Vi antar att han menade det nuvarande IPAD, som transportören säljer för närvarande som WiFi-endast med en MiFi bunt, men hey, allt är möjligt .

CDMA IPAD kommer till Verizon också, säger finansdirektör ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 15:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Playmate Bild från Apollo 12 på auktion

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtJOdUv6OjM/story01.htm:
Kilrah_il skriver "När Apollo 12 besättningen lämnade jorden för en resa till månen, har de inte vet att den markpersonal gömde en överraskning i en av skåp kommando-modul. En kalender foto av playboybruden DeDe Lind Nu detta kort erbjuds för auktion, efter att ha hållit i den personliga samling av kommando-modul pilot Richard Gordon, som lagt till följande memo: "Härmed intygas att den medföljande 4,5" x 6.25 "cue-kortet gjorde verkligen följa mig på min resa till månen i Command Module Yankee Clipper ombord på historiska Apollo 12 månlandningen uppdrag. Detta cue-kort, som flög med mig till månen, har varit i min ensam innehar och en del av mitt personliga utrymme samling sedan min återkomst från månen 1969 ombord America's andra månlandningen uppdrag, och det är fortfarande en av alla tiders största Apollo era astronaut "Gotcha's!" "För dem som är intresserade, är det lägsta budet $ 1000." Varning, innehåller pixelated nakenhet.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Universitet samarbetar om Hel-halv Klänning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FKV4qhHOAVA/story01.htm:
ecouterran skriver "Från ecouterre artikeln:" Vi har klänningar för att imponera, för framgång, till och med döda, men "sig själv" måste vara den första draperiet nummer att rensa luften Ett samarbete mellan University of Sheffield, London College of Fashion. och University of Ulster, är de svepande klänning del av ett större projekt för att engagera allmänheten i vetenskapen om miljöförstöring. "Catalytic Kläder" undersöker hur textilier kan förbättra luftkvaliteten, och självutnämnd textil skulptur, är den första prototypen att växa fram. Mycket experimentella, enligt designers, "sig själv" är utformad för att illustrera hur tyger kan eliminera föroreningar så att vi kan "andas mer vackert." '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/velocity-micro-cruz-watch-hands-on-preview/:
Vi har alltid gillat idén med att ha en Bluetooth-klocka streaming feeds från våra telefoner, eftersom innerst inne, vi alla vill att agera som agenter inom den offentliga. Tråkigt nog finns det inte många av dessa kläder att välja mellan i den nuvarande marknaden. I själva verket, med inPulse smartwatch för BlackBerry fastnat synes i limbo, vad vi har kvar är det Europa som bara Sony Ericsson LiveView för Android, och kanske något trevligt av såväl fossila om dess konceptdesign raggas upp. Att utnyttja detta tillfälle, Velocity Micro arbetar nu på egen anslutna Android titta - som för närvarande kallas Cruz Watch - det är avsedd för den sub-$ 200 marknaden i mitten av Q2 2011.

Här är vad vi lärt oss om detta cool prototyp under vår exklusiva hands-on på CES: på många sätt, det är konceptuellt identisk med LiveView - det är en klocka, det är en Facebook-flöden läsare, det är en multimedia fjärrkontroll (för Android musik app och Android-TV), och det kan visa dig vem som ringer. Medan Cruz Watch kan vara lite av en lätt när det kommer till program, rekord dess hårdvara säkert SE: s erbjudande på flera sätt: till att börja med, den har en pekskärm som tar känga och peka gest ingångar (istället för att använda navigeringsreglage beröra bezel), och det sport en 1,8-tums LCD istället för en 1,3-tums OLED-skärm. Det finns också några program funktioner som vi gräver, särskilt med utbytbara urtavlan: två analoga, två digitala, och det inkommande samtalet anmälaren drar den som ringer profil foton från din kontaktlista, vilket är något som LiveView inte kan göra. Vi berättade att eftersom den här klockan drivs av Android 2.0 (och eventuellt något annat på detaljhandeln enheter) kan Velocity Micro kunna implementera app installation i en nära framtid, så vi får se. Video genomgång efter rasten.

Fortsätt läsa Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview

Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 13:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer