onsdag 19 oktober 2011

Flödesschema Guider läsare genom de 100 bästa SF böcker

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MeNRmwyVHtc/flowchart-guides-readers-through-the-100-best-sf-books:
Hugh Pickens skriver skriver "TN Tobias skriver att under sommaren, röstade över 60.000 personer på NPR för att välja de 100 bästa science fiction och fantasy böcker genom tiderna. Resultatet? En lista med 100 böcker med ett brett spektrum av stilar, lilla sammanhanget , och absolut ingen kärnfulla kommentaren att hjälpa läsarna att välja verkligen något att läsa från det. Nu SF Signal har kommit till undsättning med en 3800 x 2300 flödesschema med över 325 beslutspunkter för att hjälpa dig hitta den perfekta SF eller Fantasy bok för att möta din smak . Gillar du inte att rulla? Det finns en interaktiv version som låter dig svara på ett antal frågor för att hitta den perfekta SF bok. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NAND-Gate byggs från Bakterier

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ETnaGotd0c/nand-gate-built-from-bacteria:
thodelu skriver "Forskare har tagit ett steg mot biologiska datorer, med skapandet av logiska grindar från tarmbakterier och DNA. Även om något liknande har gjorts tidigare, säger lagets dess logiska grindar bete sig mer som det elektroniska versionen. De är också modulära, vilket innebär att de kan monteras ihop för att göra olika typer av logiska grindar, vilket banar väg för mer komplexa biologiska processorer som ska byggas i framtiden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Forskare kan KeyLog datorn med din iPhone accelerometer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3pTlTuP5voA/researchers-can-keylog-your-pc-using-your-iphones-accelerometer.ars:

Forskare vid Georgia Tech och MIT har utvecklat en proof of concept för att visa att det är möjligt att spela in en dator användarens tangenttryckningar med hjälp av en iPhone 4 är accelerometern. Forskarna utvecklat en metod att exakt översätta vibrationer från att skriva på ett tangentbord plockas upp av enhetens accelerometer när de placeras på ett skrivbord nära en dator. Även om de varnar för att hackare skulle kunna använda sin metod för att avlyssna en användares tangenttryckningar, tror de själva hotet är ganska låg.

Metoden, som beskrivs i en artikel med titeln "(SP) iPhone: Avkodning vibrationer från närliggande Tangentbord Använda Mobiltelefon Accelerometrar," fungerar genom att tolka par tangenttryckningar i successiva ordning. Enligt främsta forskare Patrick Traynor, biträdande professor vid Georgia Tech School of Computer Science, kan metoden inte säkert peka ut enstaka knapptryckningar. Men genom att karakterisera de olika slag som vänster-höger, höger-vänster, vänster-vänster eller höger-höger, och sedan om paret är närmare eller längre bort formen enheten kan paren vara statistiskt analyseras för att representera förmodligen bokstavspar. Då dessa par kan jämföras med en ordbok.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Growing Up Geek: Iyaz Akhtar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/growing-up-geek-iyaz-akhtar/:
Välkommen till Growing Up Geek , en pågående funktion där vi tar en titt tillbaka på våra ungdomar och berätta historier om att växa upp att vara nördar som vi är. Idag har vi en speciell gäst: Iyaz Akhtar, nuvarande biträdande producent och värd för Tech News TodayTWiT.tv .

GUG
Mitt barndomshem hade en hel del elektronik runt eftersom min pappa var lite av en gadget kille. Då och då skulle vi gå till en liten elektronik butik där min pappa skulle förhandla om priser och extramaterial eftersom han tydligen kände ägarna. Om vi ​​köpte en bärbar spel-system, skulle vi alltid få extra batterier gratis.

Fortsätt läsa Growing Up Geek: Iyaz Akhtar

Growing Up Geek: Iyaz Akhtar publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 19 oktober 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Forskare visar Quantum Levitation

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vWPaMN8i9aU/researchers-demonstrate-quantum-levitation:
UnknownSoldier skriver "Wired rapporterar att forskare vid Tel Aviv University har upptäckt att du kan" låsa "ett magnetfält på plats med en supraledare. De har en väldigt cool demonstration av en frusen puck och några av de fina saker du kan göra med det medan dess orientering är låst, men dess plats är rörlig. Skulle vi en dag se höghastighetståg som kommer att vara "omöjligt" att tippa över, eller en ny generation av batterier med denna teknik? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Skådespelerskan Sues IMDb för att avslöja hennes ålder

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bO7-FzMCHAE/actress-sues-imdb-for-revealing-her-age:
Alain Williams skriver "skådespelerska har stämt Amazon.com för mer än $ 1 miljon (£ 639,000) efter hennes ålder var postat på Internet Movie Database Hon säger att avslöja hennes ålder på webbplatsen kommer att förlora sin skådespelarkarriär möjligheter ur artikeln:.." Stämningen säger: "Om man uppfattas som" over-the-Hill, "dvs närmar sig 40, är ​​det nästan omöjligt för en up-and-coming skådespelare, såsom käranden, att få arbete som hon är tänkt att har mindre av ett "upp", alltså, gjutning regissörer, producenter, regissörer, agenter-manager, etc. inte ge henne samma möjligheter, oavsett hennes utseende eller talang. "" Så är hennes karriär beroende av lögner? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Starships på ett sekel?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ynDMvXA2Hio/starships-in-a-century:
En anonym läsare skriver "I New York Times, skriver Kenneth Chang om 100-års Starship konferens, där" en eklektisk blandning av ingenjörer, forskare, vetenskap fläktar fiktion, studenter och drömmare "som diskuteras idéer om hur man kan resa över interstellära rymden, bland annat "hur att organisera och finansiera en sekellång projekt, om civilisationen skulle överleva, eftersom en motor för att driva ett rymdskepp också kan användas för ett vapen för att utplåna planeten,. och om människor behöver gå med på resan" Några av förslagen var ganska långt ut, som Joseph Breeden koncept för en motor-less Starship (som drivs med hjälp av en gravitation slangbella på en nära-sun bana). Andra var lite mindre framåttänkande, men ändå futuristiska med gällande standarder för utrymme prospektering:. kärnkraft raketer, fusion, lightsails och så vidare så kan vi gå till stjärnorna Vänta hundra år, och vi får se "?!

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Netflix Android app lägger till stöd för Honeycomb tablets, sträcker nå Kanada och Latinamerika

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/netflix-android-app-adds-support-for-honeycomb-tablets-extends/:
Honeycomb tablet Ägare har redan kunnat använda Netflix inofficiellt tack vare några. APKs som har flytande om, men företaget har nu äntligen uppdaterat appen med vissa officiella stöd för alla tablets köra Android 3.x. Vad mer, ger den senaste versionen av applikationen även med IT-stöd för Netflix användare i Kanada och Latinamerika, som kan också njuta av några lite strömmande video på både deras Android-telefoner och tablets utan behov av en lösning. Hit Android Market länken nedan för att skicka app direkt till din enhet.

Netflix Android app lägger till stöd för Honeycomb tablets, sträcker nå Kanada och Latinamerika ursprungligen visades på Engadget on Wed, 19 oktober, 2011 15:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market , Netflix blogg | Tipsa | Kommentarer

T-Mobile interna doc läckor, till BlackBerry Torch 9810 pilbåge i november?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/t-mobile-internal-doc-leaks-blackberry-torch-9810-to-bow-this-n/:
En överraskning Ice Cream Sandwich luren detta inte är - för det nyheter, måste du vänta tills senare ikväll . Nej, RIM: s porträtt QWERTY skjutreglaget inte de fräschaste bit av kit i smartphone arenan, men för de hängivna CrackBerry några på T-Mobile är det 14.4Mbps hastigheter bara kan vara nog. En läckt skärmdump över på TmoNews visar Torch 9810 , för närvarande finns på AT & T, tillsammans med en förteckning över sina välkända specifikationer. Förutom tillägget av WiFi ringa och den nya gräver Magenta, inte mycket här har förändrats. Den kapacitiva pekskärmen åtgärder fortfarande vid 3,2-inches, och RIM har inte stötte kvaliteten på sina 5 megapixel bakre kamera eller telefonens 8 GB lagringsutrymme. Även om detta interna PIC inte tipsa oss iväg till en kommande utgåva fönster, vi är ganska säker på att detta är samma 4G "Dumoine" handenhet från det läckte falla färdplanen , vilket indikerar en potentiell 9 november lanseringen. Så kommer denna tidvattnet du över förrän RIM får BBX ut i den trådlösa naturen eller är du på marknaden för något lite skarpare ?

T-Mobile interna doc läckor, BlackBerry Torch 9810 att böja i november? publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 19 oktober 2011 04:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

PlayStation Vita Gets NA, EU Startdatum

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7cNpQNVMaF0/playstation-vita-gets-na-eu-launch-date:
Sonys kommande bärbara spelkonsolen har nu fått något fast lanseringsdatum. Efter ankomsten i Japan den 17 december, kommer PlayStation Vita komma till Nordamerika och Europa den 22 februari. "De två versionerna av konsolen - ett med Wi-Fi endast en med både Wi-Fi och 3G-anslutning - kommer att kosta $ 249,99 och 299,99 $ respektive i både Kanada och USA Lanseringen pris i Europa kommer att bli. 249,99 € och 299,99 €. " Användarna kommer att begränsas till nedladdning av spel inte är större än 20 MB via 3G - större spel, vilket kan kräva upp till 4 GB lagringsutrymme, kommer att behöva gå via en Wi-Fi-anslutning eller installeras från ett minneskort. Trots att överge UMD har Sony uppgift "planer" för att möjliggöra någon form av överföring av PSP-spel till Vita, fast det kommer troligen att kosta pengar.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Instapaper får iPad uppdateringshastighet: fler vänner, mer läsning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/instapaper-gets-ipad-refresh-more-friends-more-reading/:

Instapaper , internet motsvarar ett bokmärke, har fått en topp-till-tå makeover för sin senaste utflykt på iPad. Frukta inte, du har läst materialet förblir lätt att läsa (och ad-free), men version 4 har nu jämnats över med ett tjockt lager av tablet glans. Navigation är allt ske genom en stapel till vänster, och förblir tillgängliga för petade när du läser igenom din artikel urval. Uppgraderingen lägger även en teckningsoption för att söka alla dina tidigare läser, samt bättre sociala färdigheter, med möjlighet att ta upp och lagra artiklar och inlägg som delas av Twitter kompisar - se till att du förmodligen aldrig kommer få slut på läsning material igen.

Instapaper får iPad uppdateringshastighet: fler vänner, mer läsning publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 19 oktober 2011 03:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Instapaper 4 | Tipsa | Kommentarer

Android Beam tar oss till framtiden för nära närhet datautbyte (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/android-beam-takes-us-to-the-future-of-close-proximity-data-exch/:
Android Beam tar oss till framtiden för nära närhet datautbyte (video)
Kommer du ihåg när HP visade upp överföra webbsidor från styrplattan tablet till Pre 3 bara genom att trycka? Minns att jag tänkte "Wow, skulle det vara häftigt om jag faktiskt hade en styrplatta och en Pre 3?" Android Beam är svaret på det problemet, en version av just samma funktionalitet som fungerar över NFC-enheter som kör Sandwich Glass - nämligen Samsung Galaxy Nexus. Vi fick chansen att spela med några telefoner som hade lämplig programvara bygger och batterier, och fann funktionalitet att vara snabb och användbar - när saker inte krascha. Mer efter pausen.

Fortsätt läsa Android Beam tar oss till framtiden för nära närhet datautbyte (video)

Android Beam tar oss till framtiden för nära närhet datautbyte (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 19 oktober 2011 02:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Att se genom väggar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ksjxJByAKwM/seeing-through-walls:
En anonym läsare skriver: "Forskare vid MIT: s Lincoln Lab har utvecklat nya radar-teknik som ger video i realtid om vad som händer bakom solida väggar" Forskarnas Enheten är en anspråkslös samling av antenn ordnade i två rader. - Åtta emot element på toppen , 13 sänder de nedan -. och en del datautrustning, allt monterat på en rörlig vagn Men det har kraftfulla konsekvenser för militära operationer, särskilt "urban bekämpa situationer", säger Gregory Charvat, teknisk personal på Lincoln Lab och ledare för projektet. " ... Varje gång vågorna slå i väggen, den betongblock mer än 99 procent av dem från att passera Och det är bara halva striden:. När vågorna studsar några mål, måste de passera tillbaka genom väggen för att nå radarns mottagare -.. och igen, 99 procent inte göra det med den tid den träffar mottagarna, är signalen minskas till cirka 0,0025 procent av sin ursprungliga styrka Men enligt Charvat är signalförlust från väggen inte ens den största utmaningen ". [Signal] förstärkare är billiga", säger han. Vad har varit svårt för genom väggar radarsystem är att uppnå den hastighet, upplösning och räckvidd som krävs för att vara användbar i realtid (PDF). '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.