måndag 11 april 2011

Xbox 360 Uppdatera förhandsgranskning skivor med posten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/xbox-360-update-preview-discs-are-in-the-mail/:
Xbox Live Update Preview Disc
Om du har registrerat dig på Xbox 360 förhandsvisningen program är det dags att börja camping genom brevlådan och tjat din leverans person - uppdateringen skivor är sjöfarten. Några lyckliga spelare har nu sina sneak peak på nästa Xbox Live uppdatering och gratis kopia av Halo: Reach i handen, och en var vänlig nog att skicka oss bilden ovan för att bevisa det. Skivan bär en allvarlig varning bara: Försök inte installera det på en icke-preview godkänt system. Gör det kommer att helt stänga Xbox Live tills uppdateringen är officiellt släppt, vilket kan vara månader bort. Så, om din kompis fick en skiva inte ens tänka på att försöka TIGGA dig in i beta-programmet. När allt vad humor är spelar Halo om du fastnat försöka rädda Reach själv?

[Tack, Adam]

Xbox 360 Uppdatera förhandsgranskning skivor på posten publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 16:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft blaster Google för falska påståenden i domstolshandlingar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4J6YY3OAOrA/Microsoft-Blasts-Google-For-False-Claims-In-Court-Documents:
recoiledsnake skriver "Microsoft skriver i ett blogginlägg som Google medvetet ljugit sig till domstol medan stämma den amerikanska regeringen över sin behandling av endast Microsoft-implementeringar. Vi har tidigare diskuterat Google vinna ett föreläggande mot den Inrikesdepartementet över detta. Enligt Microsoft biträdande generaldirektör Counsel David Howard, "Google lämnat in en motion för ett preliminärt föreläggande berättar den domstol tre gånger i ett enda dokument som Google Apps för regeringen är certifierat enligt FISMA. Google har upprepat detta uttalande på många andra ställen också. Faktum är att för flera månader och så sent som i morse, Googles webbplats, "Google Apps för regeringen - nu med FISMA certifieringen." ... Så Döm om min förvåning på fredag ​​eftermiddag då han efter viss försening, var några av domstolen papper oförseglade, åtminstone delvis . Det som alla kan se var ett uttalande av justitiedepartementet motsäga Google på en av dess grundläggande FISMA fordringar. " Howard fortsätter med att citera det amerikanska justitiedepartementet korthet (PDF), som säger, "... det verkar som om Googles Google Apps för regeringen inte har FISMA certifiering."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Slutet för ägande av innehåll

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I1jbutLDheM/The-End-of-Content-Ownership:
adeelarshad82 skriver "De senaste veckorna företag som Amazon, Sony, Google, Verizon, 24symbols och andra har börjat att rulla ut" moln-baserade "innehåll streaming och on-demand-tjänster (eller planer) för filmer, musik och även böcker. Video på efterfrågan är inget nytt, inte heller är streaming. Skillnaden nu är dock att företag som Amazon vill att du ska strömma ditt eget innehåll. Denna artikel belyser hur molnet, tillsammans med abonnemang och tjänster på begäran, kommer att förändra vår uppfattning om innehåll tillträde och ägande. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Läcka docs tyder Verizon Droid Incredible 2 kommer att vara en värld telefon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
HTC: s Droid Incredible 2 för Verizon har inte precis varit den bäst bevarade hemligheten under de senaste månaderna, och det ser ut som några av de få kvarvarande detaljer om telefonen har nu också klarats upp av några läckt mer handlingar som erhållits av Android Central. Förutsatt de faktiskt är legit, det ser ut som Incredible 2 kommer att vara en värld telefon med både CMDA och GSM-anslutning, och att det kommer att stoltsera med en ny 1,3 megapixel framsidan kamera för att gå med den standard 8 megapixel shooter 'round back. Du kan också tydligen räkna med att få en 16-megapixel microSD-kort med telefonen och det verkar som användningen av mobila 3G-hotspot kommer att kosta dig en extra $ 20 för 20GB - även om Android Central konstaterar att mycket väl kan vara ett stavfel. Här är hoppas Verizon äntligen rensar upp några av dessa detaljer själv förr snarare än senare.

Läcka docs tyder Verizon Droid Incredible 2 kommer att vara en värld telefon ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Har läckt specifikationer och tutorial video fick du längtan efter mer BlackBerry Bold Touch täckning? Ja, idag din lyckodag, RIM-o-philes, eftersom vi har fått nya lite rörliga bilder med riktiga, levande människors fingrar gör pekskärmen två steg på diminutiv visning av en next-gen Bold 9930 (kodnamn Montana). Även ett litet urval, bilder gör bekräftar tidigare rapporter att skärmen är ganska lyhörd, så det borde inte ha problem med att göra kapacitiva konverterar, av dem i den optiska styrplattan truppen. Vi vet, BlackBerry världen och den nya Bold debut kan inte komma snart nog, så gör något själv lugnande, visa den nya VID, och andas - du har händerna på en innan du vet det.

Fortsätt läsa BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video)

BlackBerry Bold Touch 9930 får hands-on behandling, komplett med hiss musik (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 15:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa N4BB | Tipsa | Kommentarer

Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
Tja, det är lite förbi slutet av mars , men Intel har nu äntligen fått officiell med sin nya Atom Z670-processor för tabletter, som du kanske vet bättre genom sitt Oak Trail kodnamn. Byggd med hjälp av en 45nm tillverkningsprocess, kör Z670 vid 1,5 GHz och lovar att stödja 1080p video med hjälp av Intels GMA 600 integrerad grafik, samtidigt hålla strömförbrukningen till ett minimum och som möjliggör mindre, tunnare och fläktlös enheter. Som vi har sett, det finns också gott om tillverkare redan uppradade att släppa enheter baserade på processorn och Intel säger att vi kan förvänta oss att se över 35 "innovativa tablett och hybrid design" från lik av Fujitsu, Lenovo, Razer och Viliv Under loppet av 2011. Vad mer, tog också Intel tillfället i akt att retas sin nästa generation 32nm Cedar Trail plattform som det kommer att visa upp vid Developer Forum i Peking, sade att det kommer att möjliggöra en "ny våg av fläktlös, svalt och tyst, smidig och innovativ netbooks , nybörjar stationära och allt-i-ett mönster. " Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter

Intel lanserar Atom Z670 Ek Trail processor för tabletter som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | | Tipsa | Kommentarer

NYPD mot terrorism kameror användas till mycket mer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KynVfgraljc/NYPD-Anti-Terrorism-Cameras-Used-For-Much-More:
En anonym läsare skriver med ett utdrag från NY Times. "The Police Department växande nät av licens-skylt behandlingen kameror har omvandla utredningsarbete Även om bildteknik var tänkt främst som ett kontraterrorism verktyg, kameror närvaro - alla dessa uppsättningar av vaksamma ögon som aldrig tycks blinka -. har hjälpt i alla typer av traditionella brottsutredningar ... "Vi visste att gå in i det som de skulle ha andra uppenbara fördelar," Mr Browne sade om användningen av läsarna i initiativ. "Uppenbarligen är konventionell brottslighet betydligt vanligare än terrorism, så det är inte förvånande att de skulle ha fördelar, oftare, i vanliga brottsbekämpningen än i terrorism."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


SSL och framtiden Äkthetsbevis

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4gxrqdsuyeI/SSL-and-the-Future-of-Authenticity:
En anonym läsare skriver: "Det har varit en växande våg av stöd för att ersätta SSL Certificate Authorities med en alternativ autentisering. Moxie Marlinspike, säkerheten forskare som vid upprepade tillfällen har offentliggjort attacker mot SSL, har skrivit en ingående del om de frågor som vi bör att fråga när vi går framåt, och uppmanar stark försiktighet om antagande av DNSSEC för denna uppgift. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Transformator rotade innan ASUS kan få det ut genom dörren

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/transformer-rooted-before-asus-can-get-it-out-the-door/:
ASUS Transformator Rotade
När ASUS dumpade källkoden för sin 10,1-tum, Honeycomb drivs Transformer tablett Online Vi visste att det var bara en tidsfråga innan någon knäckt det öppet och böjde den för deras vilja. Innan den slog butikshyllorna här i USA MoDaCo grundare Paul O'Brien lyckats få händerna på en av de kommande Android-enheter och, med lite hjälp från Twitter-användare BumbleDroid fick root-åtkomst till tabletten. Så, har du fortfarande att hänga ut för lite innan de fick din, men åtminstone när den landar du inte behöver vänta för att få din hacka på.

[Tack, Alessandro]

Transformator rotade innan ASUS kan få ut genom dörren ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ PaulOBrien | Tipsa | Kommentarer

Sonys mål mot Geohot har avgjorts

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ll5XC_wZekc/Sonys-Case-Against-Geohot-Has-Been-Settled:
matt_gaia skriver "Enligt Sony Computer Entertainment America, de har nått en uppgörelse med GeoHot (George Hotz), där Hotz har samtyckt till ett permanent förbud, men ändå förnekar all orätt i hela affären. Sony sa:" Vår motivation för Anpassning av detta tvister var att skydda vår immateriella egendom och våra konsumenter. Vi anser denna lösning och permanent förbud uppnå detta mål. "" Jag undrar om Anonym kommer att fortsätta med sin anti-Sony kampanj.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Eulogy För Groklaw

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vPE157nHDo/Eulogy-For-Groklaw:
akgraner skriver "När jag steg upp i morse, var nyheten över hela Facebook och fri programvara nyhetssidor: Groklaw, den plats som var inflytelserik i SCO rättsfall, kommer att stanna offentliggörande den 16 maj Det är nyheter som jag hör med avgjort. blandade känslor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Facebook Planer att visa annonser på webbplatser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ItbX_CPJOo/Facebook-Plans-To-Show-Ads-On-Websites:
En anonym läsare skriver "Facebook planerar att direkt konkurrera med Google genom att arbeta på en uppdatering för sin annons plattform. Facebook kommer att erbjuda webbansvariga att placera facebook annonser på sina webbplatser."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


SCEA vs Geohot: Sony vinner en inte-riktigt fulländad seger

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/scea-vs-geohot-sony-wins-a-not-quite-flawless-victory/:
Nå, efter allt prat om Tros , tweets, och YouTube-användare info , verkar det som om SCEA vs Geohot tvister har kommit till en ganska händelselös slutsats. Enligt Sonys Playstation Blog, fall har lösts, och Hotz har samtyckt till att ett permanent förbud hindrar honom från att distribuera sin PS3 jailbreak hacka någonsin igen. Naturligtvis även om uppgörelsen har skrämde mannen som gjorde den ursprungliga fördelningen dådet, jailbreak ande är ute ur flaskan, och ingen domstol för någonsin kan sätta tillbaka det.

[Tack till alla som skickat detta i]

SCEA vs Geohot: Sony vinner en inte-riktigt fulländad seger ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 00:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Playstation Blog | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Google Chrome Cuts tid att ladda sidor I ½ W / SPDY

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHY3h2DYcXg/Google-Cuts-Chrome-Page-Load-Times-In-Half-w-SPDY:
En anonym läsare skriver: "Det verkar som om Google har i tysthet genomfört SPDY HTTP ersättare i Chrome (ja, vi visste det), och sina webbplatser. Alla sina webbplatser nyligen uppdaterades med SPDY funktioner som löser några av HTTP latens frågor. Resultatet? Google säger att pageload gånger skars ungefär till hälften. SPDY kommer att vara öppen källkod, så det finns visst hopp om att andra webbläsare tillverkare kommer att lägga SPDY också. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.