onsdag 15 december 2010

Designer arresterade över Anonym Pressmeddelande

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl8azhfE4hQ/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "En grekisk designer som heter Alex Tapanaris, vars namn angavs på PDF pressmeddelande ut av online bråkmakare Anonym har haft sin hemsida försvann, och enligt rapporter har olyckliga kap gripits. THINQ lyckades prata Alex på telefonen, och medan han inte kunde bekräfta hans gripande, han "verkligen lät skrämd", rapporterna hemsida. "Ingen kommentar", sa han och hängde upp. Pressmeddelandet försökte förklara Anonym "mål och bristande av någon formell organisation. förklarade att Anonym namnet används på ett skiftande förteckning över personer som träffas på ad hoc-basis, beroende på individuella problem och praktiska, dag till dag materia som som råkar vara online på tid. Klicka på dokumentets egenskaper avslöjade Tapanaris som dess namngiven författare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




SNK fortsätter att kittla retro spelare, släpper Neo Geo gamepad för PS3

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Oh man, som om de har 10 Neo Geo klassiker slår PS3 och PSP komplett med online multiplayer var inte söt nog, nu SNK gör ett bättre genom att släppa en uppdaterad version av den klassiska Neo Geo gamepad. Visst, är det inte så magestic som jätten, klumpig Arcade Stick som kom i ett par med 650 $ Neo Geo Gold System. Skulle emellertid systemets gamepad (släpptes med Neo Geo CD) går vidare till att bli ännu mer populär tack vare dess mycket lägre pris och nya flytande 8-vägs D-pad. Det åvilar återföds (igen) för PS3 med USB-anslutning tillägg av en PS-knappen i mitten, vilket innebär att du även kan använda den för att dra upp XMB och hån dina vänner att gå med en King of Fighters match. Tyvärr är detta bara blir en release i Japan, där de säljer för 3.129 ¥ (ca $ 37), men Play-Asia kommer att importerar du en för $ 45. Litet pris för en sådan härlig sak.

SNK fortsätter att kittla retro spelare, släpper Neo Geo gamepad till PS3 publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa SNK Playmore | Tipsa | Kommentarer

Dagens Nyheter Wikileaks

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0tVJEvyF2cA/story01.htm:
I dagens avsnitt av När Wikileaks Slår vi veta att Wikileaks huvudsakliga webbplats är tillbaka mindre än 10 dagar efter EveryDNS upp domännamnet över hållbarheten. En 16-årig holländsk pojke misstänks vara inblandade i pro-Wikileaks angrepp på MasterCard och Visa har gripits. Men holländska tonåringar är inte de enda Assange fansen i nyheterna. Många topp journalister i Australien har skickat ett brev (PDF) till premiärminister Julia Gillard dag för att uttrycka sitt stöd för Wikileaks. The Sydney Polisen har skrivit egna brev dock att arrangörerna av en pro-Wikileaks rally säger att polisen motsätter sig en planerad demonstration. Slutligen var korrespondent för The Times, Alexi Mostrous och frilansande reporter Heather Brooke fått tillstånd av domaren i den julianska Assange rättegången för att skriva Twitter uppdateringar om målet.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Windows Phone 7 sägs vara att få större "Mango" uppdatering i augusti eller september

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Vi hade redan hört att Windows Phone 7 är inställd på att få en uppdatering av något slag i början av nästa år - möjligen sammanfaller med Mobile World Congress i februari - men ZD Net's Mary Jo Foley rapporterar nu att en ännu större uppdatering kan vara följande i augusti eller september. Enligt henne källor, är uppdateringen kodnamnet "Mango", och det kommer i praktiken uppgå till Windows Phone 7.5, som hon säger även kan vara det verkliga namnet när det släpps. Vid denna uppdatering kommer tydligen att Silverlight runtime och HTML5 stöd till OS, tillsammans med Far Eastern språkstöd och vissa andra ospecificerade funktioner. Det kommer förmodligen också den viktigaste uppdateringen tills Windows Phone 8, som Foley säger är kodnamnet "Apollo", och är på väg för en release i slutet av 2012.

[Tack, John]

Windows Phone 7 sägs vara att få större "Mango" uppdatering i augusti eller september ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileTechWorld | källa ZD Net | Tipsa | Kommentarer

Nikon Coolpix P7000 v1.1 firmware släppt, förbättrar RAW-bearbetning och fokusera tillförlitlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/nikon-coolpix-p7000-v1-1-firmware-released-improves-raw-process/:
Nikons tagit kritik av dess entusiast-vänlig P7000 kompakt till hjärtat och har idag tillkännagivit en ny firmware för denna tävlande. Totalt NRW (Nikons egna RAW-format) är handläggningstiderna sägs ha minskat, medan linsen kontroll har optimerats för att minska förekomsten av att fokusera fel. Ett par andra tweaks har också kastat in: en för att övervinna ett sällsynt problem som skulle blockera zoom från den löpande, och en annan som orsakar felaktiga högdagrar på kamerans LCD-skärm när Aktiv D-Lighting är aktiverad och avtryckaren är halvvägs. Det är din lott, om du har kameran redan, det är en no-brainer, och om du inte gör det kan det kasta en lyckligare nytt ljus på P7000: s tidigare recensioner .

Nikon Coolpix P7000 v1.1 firmware släppt, förbättrar RAW-bearbetning och fokusera tillförlitlighet ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nikon (Windows) , (Mac) | Tipsa | Kommentarer

Engadget för IPAD nu tillgänglig!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/engadget-for-ipad-now-available/:
Älskar du Engadget? Älskar du din IPAD? Har du längtat efter en dag när de två skulle äntligen vara tillsammans? Gissa vad? Den dagen har kommit. Ja, det är sant, är det Engadget IPAD app nu bor i App Store och väntar på installation på varenda IPAD i tillvaron. Precis som våra tidigare IOS apps, får du massor av bra funktioner på webbplatsen formaterade perfekt för mobila enheter, men vi tror att vi har tagit saker mycket längre på Apples tablett, vilket ger massor av nya surfa, läsa och förberedande alternativ som bör hålla dig hänförd även om hemska saker som en kärnvapenattack eller zombie invasion börjar hända.

Alla dina nyheter behandlingen, podcasting-musik, video-tittande, kommentar-posta, Engadget-tippning fantasier håller på att bli verklighet, och ansökan stöder delning via Twitter, Tumblr, Facebook och e-post, samtidigt tillåter dig att spara artiklar till IPAD (i-app), Instapaper, läsa det senare och Evernote. Uppriktigt sagt, det är häftigt. IOS 4-kompatibel app finns just nu i App Store, så vänta inte en sekund till ... hämtar den!

Och innan du frågar - ja, finns uppdateringar kommer för alla våra andra program också, bland annat en ny iPhone app med IOS 4-stöd en BlackBerry uppdatering med OS 6 stöd, och för alla er Windows Phone fans ... en WP7 app för din nya telefon!

Engadget för IPAD nu tillgänglig! ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa App Store | Tipsa | Kommentarer

Long Term Evolution HSPA specifikationer möts, lovar hastigheter på 650Mbps - och T-Mobile USA är ombord

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Tänkte alfabetet soppa av moderna trådlösa standarder var förvirrande nog? 1X Avancerat / EV-DO Avancerat, UMTS, HSPA, HSPA +, med dubbla bärare HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Advanced , WiMAX , WiMAX 2 ... vi kunde fortsätta, men vi vill helst inte. Åh, men vi måste, eftersom detta kunde bli riktigt intressant: Nokia Siemens är bjudet att specifikationerna för Long Term Evolution HSPA bara har lämnats in till 3GPP, lovande teoretiska hastigheter över 650Mbps - en siffra som fortfarande faller blyg av ITU: s definition av 4G-standard , men lätt överskuggar nästan allt blyg av LTE-Advanced eller WiMAX 2.

Intressant är T-Mobile USA uttryckligen nämns i Nokia Siemens pressmeddelande som stöder utvecklingen, ett bevis på det faktum att transportföretaget är fast besluten att vrida allt det kan ur gamla 3G-standarder innan vi går vidare - precis som de " håller på med redan med sin aggressiva 21Mbps HSPA + utbyggnaden . Med tanke på att dagens LTE toppar ut någonstans i 300Mbps till 400 Mbps utbud, kan vi inte säga att vi är emot, särskilt sedan den nya tekniken kommer att vara bakåtkompatibel med dagens HSPA-nät. Ja, beviljats: "Long Term Evolution HSPA" är ett fruktansvärt namn med tanke på att LTE redan står för Long Term Evolution (och LTHSPAE inte är den smartaste akronym alla fall) - men vi ska oroa namngivning logistik närmare lanseringen, vilket är fortfarande år bort. Se hela pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa Long Term Evolution HSPA specifikationer möts, lovar hastigheter på 650Mbps - och T-Mobile USA är ombord

Long Term Evolution HSPA specifikationer möts, lovar hastigheter på 650Mbps - och T-Mobile USA är ombord ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 13:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | | Tipsa | Kommentarer

Internetanvändning ikapp tv i USA

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vy2joMbjMEs/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Joshua Brustein skriver att enligt en undersökning av Forrester Research den tid de tillbringar på Internet har ökat 121 procent under de senaste fem åren med amerikanerna nu spendera så mycket tid med internet som de tittar på tv. Och medan personer yngre än 30 år gamla har tillbringat mer tid med internet än tv för flera år, visar Forresters undersökning att detta är det första året som folk i de äldre åldersgrupperna gör så också. Forresters undersökning visar också en betydande ökning av Antalet människor som använder Internet för att titta på filmer med 33 procent av de vuxna tillfrågade i år säger att de använder Internet för att titta på video, upp från 18 procent 2007. emellertid ökningen av Internet inte nödvändigtvis leda till en minskning i TV-konsumtion eftersom Internet, och särskilt mobilt Internet, helt enkelt skapar fler möjligheter för människor att konsumera media, säger analytiker Jacqueline Anderson med yngre tittare allt mer bekväm med Internet som den plats för att titta på deras tv. "För den yngre befolkningen, är TV fortfarande viktiga, men där den blir som innehåll från förändras ", säger Anderson." För de generationer som kommer upp, det är där vi kommer att se den. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.




PrimeSense s OpenNI ger den bästa Kinect drivrutiner ännu, från någon som vet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Vi har varit så insvept i Kinect hackar nyligen att vi faktiskt missat en Kinect icke-hacka som uppstod förra veckan. PrimeSense, som byggde den ursprungliga Project Natal referens hårdvara för Microsoft , har släppt sin egen öppna drivrutiner för Kinect. PrimeSense arbetar med Willow Garage (mest känd för sin öppna källkod ROS robot operativsystem ) och Side-Kick (en motion gaming start) genom en ny organisation OpenNI det inrättas och trion kommer att kombinera sina befogenheter för gott. Den OpenNI ram kommer att omfatta låg nivå hårdvarustöd (drivrutiner för faktiska kameror och andra sensorer) och hög nivå visuell spårning (vända din kropp till en 3D-avatar som sparkar röv i en virtuell värld). Detta bör vara en välsignelse till en redan sjudande Kinect hacking samhället, och om videon ovan är en indikation, är vi inte långt från Kinect-nivå interaktion och gameplay på vår ödmjuk datorer.

[Tack till alla som skickat detta i]

PrimeSense s OpenNI ger den bästa Kinect drivrutiner ännu, från någon som vet ursprungligen fanns på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 13:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IRS anställde använder Outlook-regler för att avlyssna chefens e-post, dömts för avlyssning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS anställde använder Outlook-regler för att avlyssna chefens e-post, dömts för avlyssning
Här är en intressant fråga till dig: om du ställer upp en regel i Microsoft Outlook för att vidarebefordra meddelanden från ett konto till ett annat, och du gör det utan kunskap om ägaren av det konto du vidarebefordrar från, är du fånga upp eller bara kopiera post? Det kan verka som en omtvistad fråga, men för David Szymuszkiewicz, en tidigare IRS arbetare, det är en viktig distinktion. David var rädd att få sparken efter att hans körkort drogs in för rattfylleri (han behövde för att köra till bostäder av brottsligt skattebetalarna), så han i hemlighet inrätta denna regel på hans chefs maskinen för att se vad världen har att säga om honom. Regeln upptäcktes och skulle inte du vet det, han var i trubbel. Den enda fråga nu: om att anklaga honom enligt Wiretap lagen för avlyssning meddelanden eller Lagrade Communications Act enbart för kopiering av dem.

Så, vad var ditt svar på frågan ovan? Du kanske frestas att säga att han bara var att göra en kopia, och detta var Szymuszkiewicz argument, men alla Exchange admin kommer att säga att regler i Outlook körs på servern, inte på klienten, det vill säga de e-postmeddelanden verkligen höll på att avlyssnas . Szymuszkiewicz dömdes för avlyssning men verkar ha undvikit en hård dom, med 18 månaders villkorlig dom som avkunnats. En ljus straff för avlyssning, men tungt för diddling menyer i Outlook.

IRS anställde använder Outlook-regler för att avlyssna chefens e-post, dömts för teleavlyssning som ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 00:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Ars Technica | Tipsa | Kommentarer

Lära av Gawker misslyckande

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmsgHjtbHp0/story01.htm:
Gunkerty Jeb skriver "Gawker hacka har helt berövats sin rösträtt sina användare att inte tala om brott i förtroende som mycket väl kan vara omöjligt att återfå. Användarens kräver att de tillåtas att ta bort deras konton omedelbart, och därefter genomföra en sådan mekanism är det sannolikt att Gawker systemen kommer att byggas om från grunden för att undvika framtida hacka. Så, vad är att lära från denna perfekta stormen den skrävlande och bravad? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Google lanserar Chrome för en sak enhet, skänker för varje flik öppnas förrän 19.

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/google-launches-chrome-for-a-cause-drive-donates-for-each-tab-o/:
Google är uppenbarligen inte medvetna om hur många flikar vi har öppet just nu.

Kolla källan länk för en utbyggnad som ger dig möjlighet att skänka pengar till en välgörenhetsorganisation som du väljer baserat på hur många flikar du öppnar varje dag.

[Tack, Josh]

Google lanserar Chrome för en sak enhet, skänker för varje flik öppnas förrän den 19: e ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Chrome för en sak | Tipsa | Kommentarer

MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Regionala flygbolag MetroPCS tickar ytterligare tre kryssrutor i dag som det håller trycka sitt pågående LTE-nät utbyggnad, och de är stora länder: på toppen av Sacramento, har de lagt till Boston och ingen annan än New York City. Det gör den transportör andra att lansera LTE i The Big Apple - Verizon redan finns där - men du kan inte ta ifrån det faktum att MetroPCS slå de stora grabbarna med deras första live kommersiella marknader med flera månader. När det gäller hårdvara, är det samma som vanligt: Samsung Craft dumbphone är ditt enda alternativ, vilket innebär att om du är ute efter att flamma på din bärbara dator med en next-gen USB-minne, du är fortfarande kommer att behöva gå till Verizon ändå. Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City

MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 00:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

"Tron: Legacy" Direktören Förklarar Tron World

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pnv1wjXOTDw/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Vi hade bara att vänta 28 år för den andra delen av" Tron "- uppföljaren," Tron: Legacy "kommer ut på fredag är det förväntas ha en mindre awesomely dåliga 80s grafik och mer awesomely awesome tusenåriga. CGI. Inför öppningen har Upptäck en intervju med regissören Joe Kosinski där han talar om att återuppfinna ljus cykel och förklarar att Tron världen liknar Galapagosöarna, där allt utvecklades i isolering. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.