måndag 1 augusti 2011

Nästa Firefox UI

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q3Z5uPnylQY/The-Next-Firefox-UI:
En anonym läsare skriver "Mozilla har varit att bygga ett nytt användargränssnitt för Firefox, och layouten verkar vara avslöjas i nya prototyper som visar den integrerade app Hem Tab och effektivisering av flikar och surfa knappar."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NASA: s plan för att städa upp rymdprogrammet Föroreningar uppsändningsplatsen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FheSVG0T04/NASAs-Plan-To-Clean-Up-Space-Program-Launch-Site-Contamination:
Elliot Chang tips en berättelse om planer från NASA och det amerikanska flygvapnet att rensa upp i områden runt Kennedy Space Center och Cape Canaveral Air Force Station, som har förorenats med decennier av cancerframkallande kemikalier från att lansera skyttlar, Apollo månen uppdrag, och andra raketer. Den KSC rensningen beräknas ta 30 år, och kommer att kosta $ 96.000.000. "Genom långt, är den vanligaste föroreningar ett klorerat lösningsmedel som kallas trikloretylen, eller" Trike "och dess nedbrytningsprodukter - ämnen som orsakar fosterskador och cancer och når koncentrationer tusentals gånger högre än den federala dricksvattennormerna tillåter .... Kennedys sandiga, basisk jord är tänkt att neutralisera de flesta metaller och andra föroreningar innan de blir ett problem upp i näringskedjan. Men trike dör hårt. Och arbetarna höll hälla den i marken i början av transfer programmet och tänkte att det skulle dunsta . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Motorola Triumph recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/motorola-triumph-review/:
Motorola Triumph recension
När vi först lade ögonen och händerna på Motorolas första Android erbjudande för Virgin Mobile, blev vi glatt överraskade. Triumph visade sig vara en av de snyggare och utför kontantkort telefoner vi haft nöjet att hålla i våra svettiga vantar, men vi hade en viktig Lägg på: namnet. Ring oss gammaldags, men vi i åtanke att det är osportsligt att hävda seger före loppet ens har börjat. När allt ser vi inte på en iPhone killer här. Tvärtom är Triumph en hyfsat utrustad, Motoblur-fri Froyo telefon, med ett lämpligt 4,1-tums WVGA skärm, en fungerande 2 GB lagringsutrymme och en ganska attraktiv (och kontraktet utan) $ 300 prislapp. Så, efter en vecka i våra handflator och fickor, tog Triumph verkligen bekräfta sin arroganta appellativ eller gjorde det inte lyckas leva upp till sitt namn? Svaren på detta och andra, mindre snabb ordagrann, frågor väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Motorola Triumph recension

Motorola Triumph recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 1 Augusti, 2011 15:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Massachusetts Lottery Brutna

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/onJIqoZtlrs/Massachusetts-Lottery-Broken:
wiredog skickar in en berättelse om hur kunskapen om lotteri regler och statistik har gjort opportunistiska spelare i Massachusetts att spendera hundratusentals dollar på biljetter och samtidigt vara säker på en massiv payoff. Citerar:. "På grund av en besynnerlighet i reglerna, då jackpotten når ungefär $ 2 miljoner och ingen vinner, utdelningar för mindre vinster sväller dramatiskt, som statistiker säger praktiskt garanterar en vinst för alla som köper minst $ 100.000 värde av biljetter Under dessa korta perioder - "rolldown veckors i spel språkbruk -. en liten grupp av kunniga spelarna, bland dem välutbildade datavetare från MIT och Northeastern University, i stort sett ta över spelet ... Srivastava beräknat att en spelare som köpt 200 tusen biljetter Cash WinFall under fyra rolldown veckor på ett år skulle vinna tillräckligt för att täcka $ 1.600.000 investering och tjäna en vinst på $ 240.000 till 1,4 miljoner -. utan att någonsin vinna jackpotten "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


3D Printing och Replicator ekonomi

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIUAuQpe_8o/3D-Printing-and-the-Replicator-Economy:
En anonym läsare skriver: "'Tea. Earl Grey. Hot," är ett kommando bekant för alla Trek fan som representerar dagliga användningen av portreplikatorn teknik. Även om dess användning på showen är helt enkelt sci-fi trolldom, är början på att tekniken nu vilket gör det till bostäder, och skulle kunna utlösa en industriell revolution. "Nya 3D-utskrifter och andra så kallade additiv tillverkningstekniker är baserade på metoder som industrin utvecklats under det senaste kvartsseklet snabbt skapa prototyper av mekaniska delar för testning. Men eftersom dessa metoder blivit allt mer sofistikerade, är efterfrågan stiger för att använda dem för att tillverka färdiga produkter, inte bara i fabriker utan också på en butik, en-off värde för individen. ... Redan har 3D-utskrifter använts för att göra verktyg och konstverk, kun- monteras protetik för amputerade, komponenter för flyg-och medicinska instrument, fast medicinska modeller av ben och organ kring MRT, pappersbaserade solceller och paneler kroppen för en lätt hybridbil. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Åtalas för Kritiska Twittering

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KcZNrs3G1F8/Prosecuted-For-Critical-Twittering:
lee1 skriver "Electronic Frontier Foundation försöker att uppmana en federal domstol (PDF) för att blockera vad de påstår är grundlagsstridig användningen av federala anti-stalking lag att åtala en man för att posta kritik av en offentlig person på Twitter. Lagen var ursprungligen riktad mot korsningen staten linjer för att förföljelse, men ändrades 2005 för att göra den "avsiktliga åsamka känslomässigt lidande" genom att använda "alla interaktiva datorservice" ett brott. Åklagarens teori i detta fall är att använda Twitter att kritisera en offentlig person kan vara en brottslig handling om den personens känslor är sårad. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Arkeologen kan ha funnit den första Protractor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o1PgZuEGwzY/Archaeologist-May-Have-Found-the-First-Protractor:
Om fysikern Amelia Sparavigna är korrekt, förutom grodor, löss, och gräshoppor, var egyptiska skolbarn också plågas av värdelösa geometri instrument i sina nya bärbara datorer i början av varje läsår. En mystisk föremål hittades i arkitektens Kha grav 1906 och dess funktion har varit föremål för debatt sedan dess. Sparavigna är säker på att objektet är faktiskt världens första gradskiva. Från artikeln: "Den viktigaste, säger hon, ligger i antalet kodade i objektets utsmyckade dekoration, (pdf) som liknar en kompass ros med 16 jämnt fördelade kronblad omgiven av en cirkulär sicksack med 36 hörn."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


WiFi 802,22 kan täcka 12 tusen kvadratkilometer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rKSSC8qNvyg/WiFi-80222-Can-Cover-12000-Square-Miles:
tekgoblin skriver "IEEE har just aviserat en ny trådlös standard, 802,22, som kan täcka upp till 12.000 kvadrat miles. Standarden är faktiskt för trådlösa regionala nätverk (eller Wran) som använder vita platser kvar i TV frekvensspektrum."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Recension: Cowboys & Aliens

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rbpia1j9y-0/Review-Cowboys-amp-Aliens:
Namnet ganska mycket sammanfattar det hela: Det finns cowboys. Det finns utlänningar. Och Iron Man direktör Jon Favreau har blåst en vacker slant att försöka göra det hela arbetet, att få den sexigaste kvinnan från Maxim ett par år tillbaka, samt en James Bond och en Han Solo för att övertyga dig att komma till teatern och titta på 6-skyttar tar på den lilla gröna män. Spoilers kan finnas nedan, men jag lovar att hålla den översyn som mestadels saknar substans: precis som filmen.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nokia går med ett nummer som bara namnschema, tycker alfabetet är svårt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/nokia-goes-with-a-numbers-only-naming-scheme-thinks-the-alphabe/:
Namn är inte bara ett nummer Det hade varit Mullret att Nokia skulle växla upp sina namnschema och dike bokstaven prefix. Idag, med lanseringen av Nokia 500 (tidigare känt som Fate ) som skiftar i konventionen har äntligen trätt i kraft. Den helt nummer nomenklatur är briljant enkel - ju högre siffra, desto högre slut luren, och det högre priset. Så, om och när Nokia presenterar de 790 (som det finska företaget förnekar existerar med en blinkning), vet du direkt att det kommer att bli dyrare och mer kraftfull än 500 eller 670 . Nu kan vi alla sluta undra vad "C" och "X" i C7 och X7 är tänkta att berätta om vårt val i Symbian luren och i förlängningen själva.

Nokia går med ett nummer som bara namnschema, tycker alfabetet är svårt ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 Aug 2011 11:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia | Tipsa | Kommentarer

PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Hittills har Mobile App utvecklare följde ett ganska förutsägbart MO: utveckla för iOS först, Android andra, och alla andra efter det. Sedan förra året har många av er kod apor där ute varit att utnyttja Nitobi är PhoneGap , ett projekt som gör det lättare att pressa fram applikationer för nästan alla OS, alla på en gång. Det har varit att plocka upp ånga, med ca 40.000 nedladdningar per månad, 600 tusen totalt, och en stadig ström av donationer. Att alla kulminerade i helgen med lanseringen av PhoneGap 1,0. Som gör devs använda HTML, CSS och JavaScript för att skriva och distribuera applikationer för IOS, Android, Blackberry, webOS, Bada, och Symbian. Det är en lång lista faktiskt, men vi ser en uppenbar underlåtenhet: Windows Phone 7. Med tanke på att det är en produkt som är stolt över bekvämlighet och att vara heltäckande, det är en mäktig gapande hål i lineupen. Nu är det sant, Microsoft bara släppt Mango till utvecklare för en månad sedan, men Nitobi kunde åtminstone kastat in stödet till Nodo med löfte om att lägga till Mango senare. I vilket fall, låt oss anta bara det kommer att göra sin väg in i en framtida version. För nu, slog källan länken för att ladda ner det gratis och kolla in promo videon nedan för en ack så snabb överblick.

Fortsätt läsa PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video)

PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video) ursprungligen visades på Engadget på måndag, augusti 1, 2011 11:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TheNextWeb | källa PhoneGap | Tipsa | Kommentarer