onsdag 26 oktober 2011

Amazon Patent presentkort Föräldrakontroll

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbUx0anJPqc/amazon-patents-gift-card-parental-controls:


theodp skriver "På tisdagen fick Amazon patent på" Anpassa Upplevelser Presentkort instrumentet för mottagare, som ger ett presentkort givare att inte bara rekommendera artiklar via presentkort men också att begränsa vilka typer av saker som kortet kan användas för att köpa - och för att få en rapport om vad mottagaren inköp från patentet: "Bestämmelserna kan också ange att de tillgängliga medierna att begränsas av ett betyg, t.ex. en Föräldraklassering (t.ex. G, PG, PG-13, R,. etc.) eller medier som utesluter explicita texter eller språk. I andra fall leder den gåva instrumentet köparen att gåvan instrument bara kan lösas in för böcker (till exempel, inte tv-spel), böcker för en vald genre (t.ex., romantik, action , historiska, etc.), böcker som har en vald författare etc. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu Fanboy

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/irl-kingston-wi-drive-dyson-dc35-and-being-an-ubuntu-fanboy/:
Välkommen till IRL , en pågående funktion där vi talar om prylar, program och leksaker vi använder i verkliga livet och ta en andra titt på produkter som redan fått en formell kontroll behandling.

Den livliga kommentarer i gårdagens Nest termostat inlägg fick oss att tänka: för alla våra tal om smartphones och Ultrabooks, det är den vardagliga, icke-glamorösa saker som vi spenderar mest pengar på. Ta Brad, till exempel, som hade att göra plats i sin iTunes-bibliotek för Aladdin soundtracket och var tvungen att vara kreativ när maxing ut sin iPhone (icke expanderbar) lagring. Eller Zach, som kände inte en, utan två dammsugare var nödvändiga i hans ungkarlslya. Och minst en av oss undviker att betala något genom att välja att mixtra runt i Ubuntu. Hur gick Brad nöja sig med sin 16GB av en fast minnesenhet? Varför är Zach sådant tvångsmässigt renare? Och vem är den Linux-fanboy om personal? Träffa oss efter pausen för att ta reda på.

Fortsätt läsa IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu Fanboy

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu fanboy ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 okt, 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia Lumia 800 vs Nokia N9: historien om bandet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-vs-nokia-n9-the-tale-of-the-tape/:
Visst, kanske de ser likadana ut, men är de verkligen samma? Inne att släta ligger välväxt polykarbonatskal interna som faktiskt är signifikant skillnad mellan dessa två. Hur olika? Tja, killen till vänster, den nyligen presenterade Lumia 800 har en 1,4 GHz Qualcomm-processor ihop med 512 MB ​​RAM och 16 GB lagringsutrymme. Killen till höger? Det är den olycksaliga N9 , och den rymmer en 1GHz TI OMAP-chip med 1 GB RAM och upp till 64 GB lagring. Inne i tabellen nedan ligger den information du behöver, och deltan du längtar efter.

Fortsätt läsa Nokia Lumia 800 vs Nokia N9: historien om bandet

Nokia Lumia 800 vs Nokia N9: historien om bandet publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 26 oktober 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/corning-peels-back-the-petals-on-lotus-glass-promises-low-power/:
Glaset mästare över i Corning är i farten igen. Samma företag som utlöste Gorilla Glass över världen har nu kommit ut med en helt ny, om än mindre vildsinta klingande materialet, som kallas Corning Lotus Glass. Designad med LCD och OLED-displayer i åtanke, lovar detta substrat för att leverera ren bildkvalitet utan att suga upp för mycket makt. Enligt Corning, är detta resultat beror till stor del Lotus "termisk och dimensionsstabilitet, vilket möjliggör högre upplösning och snabbare svarstider. Dessa termiska egenskaper gör det också för att behålla sin form under särskilt varma bearbetning, och därmed undvika obehagliga warping effekter. Corning Lotus Glas har redan lanserats i produktion, men det finns inga ord ännu om när vi kan förvänta oss att se den dyka upp i kommersiella produkter. Chef förbi paus för en ganska rödlätt pressmeddelande.

Fortsätt läsa Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda

Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 Okt 2011 09:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ny version av Protect IP Bill kan rikta Juridisk webbplatser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ws0aY_MXk40/new-version-of-protect-ip-bill-may-target-legal-sites:


arg tapir skriver "En kommande version [PDF] av amerikanska lagstiftningen syftar till att bekämpa upphovsrättsbrott på Internet får innehålla bestämmelser om att hålla online-tjänster som Twitter, Facebook och YouTube juridiskt ansvarig för inkräktande material som översänts av användare, enligt en grupp motståndare till räkningen. "Om efterfrågan Framsteg är korrekt om huset version av PROTECT IP, skulle räkningen omkullkasta delar av 13-åriga Digital Millennium Copyright Act som skyddar webbplatser och Internetleverantörer från upphovsrätten stämningar för intrång aktivitet sina användare." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Nokia Lumia 800 sjöfarten i november för $ 585, som finns att förbeställa nu

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-shipping-in-november-for-585-available-for-pre/:
Nokia har just meddelat att den nyligen presenterade Lumia 800 kommer att börja levereras i november för att välja marknader för cirka € 420, eller omkring $ 585. Det kommer att rulla ut nästa månad över hela Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien, innan sin väg till Hong Kong, Indien, Ryssland, Singapore och Taiwan, med slutet av 2011. Den Lumia 710 , under tiden, kostar € 270 (ca $ 376), och kommer att finnas tillgänglig i Hong Kong, Indien, Ryssland, Singapore och Taiwan i slutet av detta år. Morgonpigga kan dock förbeställa Lumia 800 nu - klicka bara på källan länken nedan för mer information.

Nokia Lumia 800 sjöfarten i november för $ 585, som finns att förbeställa nu ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 okt 2011 05:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia | Tipsa | Kommentarer

Nokia Lumia 800 hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-hands-on/:
Åh, Nokia. Moder Jord och grundare av den mobila industrin. Äntligen har vi ditt senaste skapelsen ligger inbäddad bland våra fuktiga handflator: en 3,9-tums platta av polykarbonat Windows Phone förundran, fronted genom en ClearBlack AMOLED display. Har det ljuva brisen från Nokianvirta floden arbetade sin speciella magi? Eller är detta bara ännu en Windows Phone? Tja, första intryck är att det ... känns precis som en N9 . Läs vidare för vår detaljerade intryck.

Fortsätt läsa Nokia Lumia 800 hands-on (video)

Nokia Lumia 800 hands-on (video) dök ursprungligen på Engadget on Wed, 26 oktober 2011 05:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony kan se priser och storlekar av Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar vara någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara har läckt information (som ännu inte är känt om verkliga) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24-tums NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40-tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå vågar man också säga att deras priser skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant skulle det billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) till 32-tumsmodellen dyrare än Sonys eget folk i deras katalog.

Ny attack verktyg Utnyttjar SSL Omförhandling Bug

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEa_InASkfc/new-attack-tool-exploits-ssl-renegotiation-bug:


Trailrunner7 skriver "En grupp forskare har publicerat ett verktyg som de säger implementerar en denial-of-service attack mot SSL-servrar genom att utlösa ett stort antal SSL omförhandlingar, så småningom konsumerar alla serverns resurser och göra den tillgänglig. Verktyget utnyttjar en allmänt känt problem med det sätt som SSL-anslutningar fungerar. Attacken verktyg, släpptes av en grupp kallad The Hacker val, är tänkt att utnyttja det faktum att det tar mycket av server resurser att hantera SSL handslag i början av en session, och att om en kund eller flera kunder skickar nog session begäran om att en viss server, kommer servern att någon gång misslyckas. Tillståndet kan förvärras när SSL-omförhandling är aktiverat på en server. SSL omförhandling används i ett antal scenarier, men oftast när det finns ett behov av en klientsidan certifikat. Författarna av verktyget säger att attacken kommer att arbeta med servrar utan SSL aktiverat omförhandling, men med vissa ändringar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Apple Beviljade patent på Skjut för att låsa

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nzo6NmVfXO4/apple-granted-patent-for-slide-to-unlock:


generalhavok skriver "USA Patent & Trademark Office har godkänt Apples patent på bilden för att låsa upp gest används på iOS-enheter. Intressant nog var detta patent tidigare ogillas i Europa på grund av prior art. Med många Android-telefoner använder en liknande bild gest, det ska bli intressant att se hur denna nya patent kommer att påverka patentet krig mellan Apple och Android leverantörer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Citrix anspråk det kommer att göra virtuella skrivbord billigare än riktiga

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VBkHm7pBcM8/citrix-details-integration-of-acquired-vendors-prepares-vdi-ready-chips.ars:

Citrix är försöker pracka på ny teknik för att göra den initiala kostnaden för virtuella skrivbord billigare för företagen än fysiska stationära datorer inom sex månader, samtidigt som virtuella skrivbordet prestanda inte släpa alltför långt efter traditionella datorer. While framsteg i XenDesktop mjukvara och möjlighet att packa allt mer virtuella skrivbord på en enda server faktor i ekvationen, är en central del ett nytt partnerskap med virtuella skrivbord programleverantör NComputing och maskinvaruleverantören Texas Instruments för att skapa ett system-on-a- chip arkitektur som inkorporerar Citrix egen HDX högupplösta virtuella skrivbordet teknik direkt i kisel.

De första enheter med HDX system-on-a-chip kommer tekniken att säljas i början av 2012, och kommer så småningom att leda till klientenheter som kostar mindre än $ 100, Citrix påståenden.

"För första gången någonsin, icke traditionella enheter som nätverk skärmar, telefoner, smarta tangentbord, konsument-set-top-boxar, verkstadsgolvet utrustning, kiosker och sjukhus arbetsstationer-på-hjul kommer att kunna visa virtuella applikationer och stationära datorer direkt, utan behov för en full PC vid slutpunkten ", Citrix sagt.

HDX system-on-a-chip arkitekturen är från början konstruerad för ARM-processorn, men kommer att utökas till x86. För att möjliggöra åtkomst till virtuella skrivbord, skulle dessa enheter ansluter till kundernas datacenter utrustade med Citrix XenApp och XenDesktop programvara. Citrix säger den genomsnittliga första året kostnaden för distribution av fysiska datorer i en företagsmiljö är ungefär $ 1.000 per enhet, och att virtuella skrivbord är på väg att sjunka till under detta varumärke och kommer att fortsätta minska i pris medan fysiska stationära hålla stadig.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


350 Years of Science Online

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-vv5ZoTPPY/350-years-of-science-online:


arkenian skriver "BBC rapporterar att Royal Society lägger alla sina gamla papper på nätet och har ett fascinerande urval av artiklar från de första åren. Du kan nå alla gamla tidningsartiklar från den här sidan vid Royal Society genom att välja en tidskrift och gå på tidigare frågor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Exhibit 4G II är T-Mobiles första No-kontrakt 4G Android, lanserar 27 oktober för $ 200

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5lLRXW-zUAQ/:
Exhibit 4G II

Jag är ingen förespråkare av billiga telefoner (efter några år av månatliga avgifter, de pengarna du sparar på framsidan är en droppe i havet) - men om du insisterar, fick T-Mobiles en ny för dig. De har just meddelat utställningen 4G II, ett mid-range Android-telefon som kommer att ställa dig tillbaka bara $ 30 med kontrakt - eller, om du är ute efter att undvika åtaganden, en fortfarande ganska-plånboksvänliga $ 200.

Även om ingen kraftpaket, faller den speciell inte för kort för priset. Helvetet - ett år sedan, skulle dessa har varit bård mot toppskiktet. Utställningen 4G II har en 3,7 "skärm (800 × 480), med en 1GHz Snapdragon CPU gömd inuti. Den har en 3 megapixel kamera på baksidan och en kamera på ospecificerad upplösning (förmodligen VGA) runt fronten. Allt drivs av Android 2,3 (Gingerbread) för nu, med inga ord om huruvida de någonsin kommer att stöta det upp till just meddelat Android 4,0 (Ice Cream Sandwich) .

Utställningen 4G II kommer att slå i hyllorna den 2 november, men Walmart har ett par dagar av exklusivitet med början den 27 oktober.


Företag: T-Mobile
Webbplats: t-mobile.com
IPO: DT

T-Mobile är en mobil teleoperatör med huvudkontor i Bonn, Tyskland. Det är ett dotterbolag till Deutsche Telekom. T-Mobile har 101 miljoner abonnenter vilket gör den till världens sjätte största mobiloperatör globalt.

Läs mer

Sprints LTE blir Advanced 2013, intensifierar WiMAX är mindervärdeskomplex

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/sprints-lte-getting-advanced-in-2013-wimaxs-inferiority-compl/:
Sprint har precis börjat bygga ut sitt LTE-nät , men att vara ivriga bävrar som de är, är folk i Overland Park som redan talar om att ta nu nätverket till nästa nivå. Iyad Tarazi, Sprint vice VD för nätverk utveckling och teknik, sade att Sprint kommer att rulla ut en LTE-Advanced-nätverk under första hälften av 2013. (Som en kort repetition är LTE-Advanced en sann 4G teknik som kan göra regelbundna LTE hastigheter ser positivt fotgängare i jämförelse.) Tarazi tillade att vi skulle få se 12 LTE-enheter under 2012 och att över 250 miljoner människor kommer att ha tillgång till Sprint- smaksatt LTE i slutet av 2013 - med Voice over LTE tjänsten kommer under första kvartalet samma år. För de (hundratals?) Av dig orolig öde av WiMAX, ja, gör det inte. Uppenbarligen kommer den out-of-förmån 4G-nät fortsatt stöd under flera år på grund av Sprints avtal med Clearwire. Så verkar det Sprint verkligen är att göra en körning på Verizons LTE hegemoni. Lycka till Mr Hesse, du kommer antagligen att behöva det.

Sprints LTE blir Advanced 2013, intensifierar WiMAX är mindervärdeskomplex ursprungligen visades på Engadget tis, 25 okt 2011 23:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Fierce Wireless | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill också vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har tekniken mode vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2 ms, 300 candela för ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen enligt tillverkarens för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer att euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Mitsubishi Hack stal Nuclear, Defense Data

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bM-APqvbT3U/mitsubishi-hack-stole-nuclear-defense-data:


judgecorp skriver "När Mitsubishi meddelade i september hade blivit hackad i augusti var det kritiserats för att hålla tyst i en månad. Nu verkar det som om angriparna fick kärnkraftverk och militära uppgifter flygplan enligt källor som citeras i japansk media."

Läs mer i denna historia på Slashdot.