tisdag 15 februari 2011

Tvåvägsradio genombrott Dubbel Wi-Fi Hastigheter

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKXK4a6WC9M/Two-way-Radio-Breakthrough-To-Double-Wi-Fi-Speeds:
En anonym läsare skriver: "Forskare vid Stanford University har byggt en radio som kan sända och ta emot samtidigt på samma frekvens. Genombrottet kan leda till en tvåfaldig ökning av prestanda för hemmet trådlösa nätverk och slutet som irriterande vana piloter efterbehandling varje meningen med "över". " Men du kan fortfarande göra det om du vill. Jag dömer inte.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Verizon CTO: vi inte "behöver" den Nokia-Microsoft partnerskap, Android, Ios, och BlackBerry är de tre stora plattformarna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Uppvaktar största flygbolaget i USA är förmodligen högst upp på alla telefoner tillverkarens att göra-lista, och det börjar låta som Nokia - i kraft av sin j Ust-tillkännagav Windows Phone spela - har i motvind framåt av det. Verizon VD Tony Melone har gått på skiva ut på Mobile World Congress här veckan säger att han är skeptisk hos taggar Microsoft har förmåga att uppfylla sina höga volymen mål för Windows Phone - lite märkligt med tanke på att Verizon är på väg att lansera sin första Windows Phone 7 modell - och att han inte tror att "Verizon behöver Nokia och Microsoft relation." Med hänvisning till synes direkt till Nokia vd Stephen Elop önskan att göra smartphone kriget en "tre-häst ras" mellan Android, Ios, och Windows Phone, säger Melone han tycker att "just nu de tre OS-spelare ser vi för vårt nätverk är Android, Apple och RIM. " Naturligtvis, precis som iPhone, är vi säkra Melone inställning kan ändras i en handvändning om Windows Phone plockar upp tillräckligt med ånga - men även i bästa fall, det kommer att ta ett tag.

Verizon CTO: vi inte "behöver" den Nokia-Microsoft partnerskap, Android, Ios, och BlackBerry är de tre stora plattformarna som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Eric Schmidt: "Vi försökte verkligen" för att få Nokia att använda Android

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/eric-schmidt-we-certainly-tried-to-get-nokia-to-use-android/:
Inga stora överraskning här, men Eric Schmidt sa bara publiken på Mobile World Congress att Google "verkligen försökt" att övertyga Nokia att plocka Android som sin framtida plattform Windows Phone 7 . Schmidt sade Google "skulle älskat" med Nokia ombord, och att även om de hade varit avvisade den här gången, erbjudande till anta Android senare "fortfarande är öppen." Se ut som Vic Gundotra kanske måste komma ner med en kalkon trots allt.

Eric Schmidt: "Vi försökte verkligen" för att få Nokia använda Android ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 12:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Pre 2 tillgänglig för $ 150 genom Verizon den 17 februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/pre-2-available-for-150-through-verizon-on-february-17/:
Kalla det The Curious Case of Pre 2: Om du kontrollerar telefonen ut på HP: s webbplats , kommer det att kosta dig $ 100 efter rabatt (enligt avtal förstås). Men om du vandra över till Verizons liten bit av Interwebs har samma telefon bara aviserats för $ 150 (nytt kontrakt pris) efter rabatten. Så, låt oss anta för ett ögonblick att du hade ett val mellan de två - vilket skulle du välja? Det är vad vi trodde. Finns den 17 februari, kolla in kluriga PR efter pausen för mer information.

Fortsätt läsa Pre 2 tillgänglig för $ 150 genom Verizon den 17 februari

Pre 2 tillgänglig för $ 150 genom Verizon den 17 februari publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 12:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt Pre | källa HP , Verizon | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokia den äldre bror till Nokia C5, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Den Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, innefattar Nokia C5-03 en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

När det gäller operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1 som var kända förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till butiken Nokia Ovi Music Store och Store, där du kan köpa musik och applikationer för mobila Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Visualisering av egyptiska revolution på Twitter

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xDGsj2gM80k/Visualization-of-Egyptian-Revolution-On-Twitter:
En anonym läsare skriver: "En visualisering av det nätverk av retweets med hashtag # jan25 på 11 Februari 2011, vid tidpunkten för offentliggörandet av Mubaraks avgång, finns tillgänglig. Datainsamlingen gjordes med hjälp Gephi ansluten till Twitter Streaming API, konvertering av användare och retweets till noder och kanter i ett dynamiskt nätverk. Även om den databas utgör endast ca 10% av retweets, det är intressant att se det stora flödet av sammanlänkade retweets på bara en timme. " Jag har bifogat video om du vill titta på det.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia Aktieägare Fight Back

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8_RXxGkGwyY/Nokia-Shareholders-Fight-Back:
MohammedSameer skriver "En grupp på nio unga Nokia aktieägare kämpar tillbaka. De publiceras ett öppet brev för Nokia aktieägare och investerare efterfrågar att bli valda för att få vårt förstånd tillbaka. De vill också att ifrågasätta företagets strategi och partnerskap med Microsoft."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/blackberry-playbook-to-ship-with-full-versions-of-tetris-and-nee/:
EA Sports är inte en att ge bort saker , men det är precis vad det gör på RIM: s Blackberry PlayBook . Vi har fortfarande inte hört ett konkret leveransdatum för denna sak, men EA svär upp och ner att dessa två titlar kommer att slutföras med den tid som går till marknaden. Både Tetris och Need for Speed: Undercover kommer förinstallerade på enheten, med både är full, oavkortade versioner, i själva verket kommer att NFS har ett nytt läge som utformats särskilt för att komma in i spelet snabbt på denna mycket tablett. Smart, det finns tom en "slo mo"-läge som fördröjer allt för att möjliggöra noggrann kontroll även under hektiska rider på tunnelbanan. Vi har lovprisade den PlayBook tidigare, men vi blev imponerade med hur väl den här saken hanteras multitasking. Även med NFS körs i bakgrunden, kunde vi spela upp en video i förgrunden med nary lite eftersläpning under övergången. Tetris var förutsägbart Tetris, och det fungerar bara när du håller den skiffer vertikalt. Vi måste erkänna att införandet av dessa två titlar är ganska gesten, och med tanke på de fyra första bokstäverna av denna produkt namn, skulle vi säga att det är mer än passande. Hoppa på ner för att se en demonstration video av båda, visade här på Mobile World Congress i Barcelona.

Fortsätt läsa BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video)

BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nästa version av Android kommer att kombinera Gingerbread och Honeycomb, anländer till sex månaders cykel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/next-version-of-android-will-combine-gingerbread-and-honeycomb/:
Eric Schmidt gav inte en ton av detaljer om framtiden för Android under hans MWC 2011 grundton , men han gjorde bort en intressant godbit: nästa version av Android kommer "börjar med ett I, döpt efter en efterrätt" och kombinera Gingerbread för telefoner och Honeycomb för tabletter till en helhet. Vi ska bara gå ut på en lem och säga att han talar om Ice Cream , och att vi ser att Skärvor UI konstruera användas för att överbrygga telefon / tablett visningsstorleken gap. Tyvärr har Erik inte säga något om timing - bara att uppdateringar har skett på ett "sex månaders cykel." Med tanke på att Honeycomb ännu inte har officiellt lansera på en valfri enhet, skulle vi säga att inte är så lång tid att vänta - men givetvis är vi också längtar efter att veta mer så snart som möjligt. Vi låter dig veta om vi hör något bra.

Nästa version av Android kommer att kombinera Gingerbread och Honeycomb, anländer till en sex månaders cykel publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

AMD Försäljning till Dell ryktas

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjL5Xtt0cZU/AMD-Sale-to-Dell-Rumored:
En anonym läsare skriver "Advanced Micro Devices kan vara till försäljning. AMDs aktier var betydligt upp igår, tydligen på rykten om att Dell är intresserade av att köpa det amerikanska multinationella halvledare företaget. Om AMD slutar som köpte ut, inköp av Dell, eller något annat företag för den delen, skulle vara bland de största teknikindustrin har sett. Det vore naturligtvis större än när AMD köpte ATI 2006. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Stuxnet Struck Fem mål i Iran

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wxte6am5m-M/Stuxnet-Struck-Five-Targets-In-Iran:
Batblue skriver "Forskare på Symantec säger att det ökända Stuxnet masken riktade fem olika organisationer, och attacker mot dessa mål - alla med en närvaro i Iran -. Inleddes i juni 2009, mer än ett år innan oberoende experter larmat"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Live från Eric Schmidts MWC 2011 keynote

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/live-from-eric-schmidts-mwc-2011-keynote/:

Ballmer och Elop var ganska paret under Microsoft keynote igår, så låt oss säga barens satts ganska hög för Eric Schmidt . Men det är bra, den numera före detta vd Google har en talang för livlig (om inte rentav kontroversiell ibland) tal. Detta är första gången vi har sett honom prata sedan han steg bort från Babysitter (hans ord) till styrelseordförande och Android av idag är ett fåtal smaker förbättrats från 2,1 Eclair som hade inlett ett litet före sin MWC 2010 grundton - - Så onödigt att säga, vi är glada för vad han har att säga i dag. Vi kommer att rapportera live från Fira, så håll ögonen öppna - det roliga ska börja runt 11:45 ET!

Live från Eric Schmidts MWC 2011 keynote publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 11:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Se den nya Windows Phone 7-funktioner i rörelse (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/see-the-new-windows-phone-7-features-in-motion-video/:
Se den nya Windows Phone 7-funktioner i rörelse (video)
Visst, höll fast dig att varje ord vi skrev igår på Steve Ballmer's MWC keynote , där en svit av nya Windows Phone 7 funktioner tillkännagavs. Men ibland se är att tro, ibland en bild säger mer än 1000 ord, och ibland bara tittar på en video är helt enkelt roligare. Microsoft har du täckt, avslöjar ett antal klipp med uppgifter om de nya Kinect "erfarenhet" multitasking och IE9 . De är alla inbäddade nedan, så klicka på igenom, inte kommer du?

Fortsätt läsa Se den nya Windows Phone 7-funktioner i rörelse (video)

Se den nya Windows Phone 7-funktioner i rörelse (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 11:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Glen Beck varnar tittarna inte vill använda Google

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4zJ2O2XdeY/Glen-Beck-Warns-Viewers-Not-To-Use-Google:
En anonym läsare skriver: "Glenn Beck har sagt till sina tittare att forska, men att inte använda Google, eftersom" Google är ganska djupt i sängen med regeringen. " Han pekar på det faktum att Google har lite problem utomlands, liksom Jared Cohen. Cohen är chef för Googles idéer har arbetat med utrikesdepartementet, och har spelat en roll i 2009 oroligheter i Iran. Han nämner också sociala nätverk i illavarslande undertoner och frågade om dess regering propaganda. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


iTunes shocker! Apple meddelar App Store abonnemang

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/itunes-shocker-apple-announces-app-store-subscriptions/:
Hack i häl av Daily , ofta ryktas Apple prenumerationstjänst är spridningen äntligen ut till resten av App Store. Älska det eller avstå helt, för närvarande finns i bolagets online-marknaden, bland annat tidskrifter, tidningar, video och musik, kan vad som helst nu erbjudas på abonnemang modell . "Allt vi behöver", sade Steve Jobs i pressmeddelandet, "är att om en publicist gör erbjudande om teckning utanför app, samma (eller bättre) erbjuda göras inne i app, så att kunderna enkelt kan prenumerera med ett klick direkt i app. " (Det låter bekant .) Förlagen är också begränsade från att länka ut från app till platser som tillåter användaren att kringgå in-app köp. Den logiska här? Apple får trettio procent från toppen av i-app inköp - nog av en klippa, gissar vi, för att förmå någon större förläggare från att hoppa över plattformen helt och hållet. PR efter rasten.

Fortsätt läsa iTunes Shocker! Apple meddelar App Store abonnemang

iTunes shocker! Apple meddelar App Store abonnemang ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 09:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Intel 310-serien Mini SSD Nu Shipping, Benchmark

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BAVYBJOBlk/Intel-310-Series-Mini-SSDs-Now-Shipping-Benchmark:
MojoKid skriver "Intels nya 310-serien SSD-enheter använda samma 34nm NAND teknik flashminne och controller som finns på chipet tillverkarens 2,5-tums SSD-enheter, men i en formfaktor bara 1/8th storlek, en knapphändig 2 inches (51mm) lång och 1,18 (30 mm) bred och plattare än en pannkaka. Den nya lilla Intels SSD-enheter är nu sjöfart och trots deras lilla växt är resultatet faktiskt ganska liknande den i bolagets populära X25-M 34nm SSD. Intel säger att 310-serien levererar till kunder för $ 179 i 1.000-enhet kvantiteter för 80GB versionen av enheten. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.