måndag 21 mars 2011

Chicagos Willis Tower för att bli Vertikal Solar Farm

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L7sWFLA02BM/Chicagos-Willis-Tower-To-Become-Vertical-Solar-Farm:
En anonym läsare skriver: "Den högsta byggnaden i USA kommer att bli en stigande vertikal sol gård, som Pythagoras Solar precis startat ett projekt för att UTBASUNERA byggnadens glasfasad med transparenta solcellsmoduler. Den nya fönster, dubbad hög effekttäthet solceller glas enheter, en smart hybridtekniken, som innehåller en typisk mono kisel solcell horisontellt mellan två lager av glas för att bilda en enskild platta. En intern plast reflekterande prisma regisserar vinklade solljus på solcellerna men låter diffust dagsljus och horisontella ljus igenom. Den höga -profil Projektet startar den södra sidan av den 56: e våningen och kunde växa upp till 2 MW i storlek -. vilket är jämförbart med en 10-acre området solfångare "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Firefox 4 glider ur inför morgondagens officiella releasen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/firefox-4-slips-out-ahead-of-tomorrows-official-release/:
Den officiella lanseringen dag kan fortfarande vara i morgon, men de som inte är villiga att vänta kan nu ta tag i den slutliga versionen av Firefox 4 för Windows, Mac OS X eller Linux direkt från Mozillas FTP-server. Detta följer en sista minuten RC2 översyn som just släpptes på lördagen, som antagligen har alla men var oförändrad för den nu slutgiltiga versionen. Hit upp på lämplig länk nedan för att starta nedladdningen - bara försöka agera lite förvånad om någon berättar om det i morgon.

[Tack till alla som skickat detta i]

Firefox 4 glider ur inför morgondagens officiella utgåvan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 17:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Mozilla (Windows) , (Mac) , (Linux) | Tipsa | Kommentarer

LG: s T-Mobile G2x spionerade på CTIA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/lgs-t-mobile-g2x-spied-at-ctia/:
Välkommen till CTIA 2011 visar golvet där bås bevakas och alla de produkter hålls inlåsta! Oh ja, det är ganska omöjligt att se vad som kommer att bli presenterade här i morgon när dörrarna officiellt öppna, men vi har plats denna härliga digitala tecken på LG: s monter på T-Mobile G2x. Den här kommer inte som någon större överraskning eftersom vi hörde Mullret förra månaden att Optimus 2X skulle ledas Stateside under G2x monikern, men det säkert ser ut som lanseringen är nära förestående nu. Vi har ännu en bild på dig efter pausen, men håll ögonen öppna för många fler i morgon.

Fortsätt läsa LG: s T-Mobile G2x spionerade på CTIA

LG: s T-Mobile G2x spionerade på CTIA ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 16:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft fortsätter Android Rättsligt Assault

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfJdPhvJjKc/Microsoft-Continues-Android-Legal-Assault:
shmlco skriver "Enligt en artikel på AllThingsD är Microsoft fortsätter sin rättsliga angrepp på Android. På måndag företaget stämd Barnes & Noble, Foxconn International och Inventec över bolagets Nook e-reader, gällande patentintrång. För att citera Microsoft Biträdande generaldirektör för rättsfrågor Horacio Gutierrez, "De Android-plattformen kränker ett antal av Microsofts patent och industriföretagen och frakt Android-enheter måste respektera våra immateriella rättigheter. Deras vägran att ta körkort ger oss inget annat val än att vidta rättsliga åtgärder."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple släpper OS X 10.6.7 med fix för MacBook Pro-skärmen frågor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-releases-os-x-10-6-7-with-fix-for-macbook-display-issues/:
Det kan vara en mindre uppdatering för de flesta, men de med en helt ny MacBook Pro kommer säkert hitta den nyligen utkomna OS X 10.6.7 uppgradering särskilt välkommen. Förutom olika mindre förbättringar för alla Mac-datorer, innehåller en fix för början av 2011 MacBook Pros som lovar att "förbättra grafik stabilitet och externa bildskärmen kompatibilitet." Det låter som det kan faktiskt fixa både frysning frågan vi rapporterat om tidigare idag och den fladdrande fråga som har varit plågar Thunderbolt-utrustade MacBook Pro sedan dag ett, men vi har ännu inte antingen bekräfta oss själva. Låt oss veta hur det fungerar för dig i kommentarer.

Apple släpper OS X 10.6.7 med fix för MacBook Pro-skärmen frågor som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9 till 5 Mac | | Tipsa | Kommentarer

Verizon och HTC erbjuda Thunderbolt utökad batteritid, ge telefonen tippar som en lastbil

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Även aldrig bekräftats av Verizon , verkar det troligt att batteritiden (eller rättare sagt avsaknaden därav ) spelade en roll i serien av förseningar före Thunderbolt's lansering. För att bekämpa detta problem, är Big Red och HTC erbjuder en ganska ful utökad batteri som nästan fördubblar handenhetens kapacitet från 1400mAh till 2750mAh. Allt som extra saft kommer säkert komma till hands för folk lutar starkt på telefonens LTE radio. Men kostar enheten $ 50 och lägger till ett uns av skräp i bagageluckan - på en enhet som inte är svelte att börja med - så varför inte köpa en annan standard batteri för tio dollar mindre i stället? Sedan kan du använda Qi-kompatibel tillbaka och induktion laddstationen Verizons släpper i april. Det är strax under $ 100 ($ 29 för ryggen och $ 69 för pad) för dem som vill skära av linan och inte har något emot det utökade midjan antar vi kommer med detta privilegium.

Verizon och HTC erbjuda Thunderbolt utökad batteritid, ge telefonen tippar som en lastbil som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen , PC Mag | Tipsa | Kommentarer

Leaf leveranser försenas av japanska skalvet, men Nissan och Sony återupptagande redan fabriker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Inte den jolliest av nyheter om du väntade på en ny, fräsch Leaf EV att blåsa i någon gång snart, som Nissan har fått förståeligt försena transporter som en följd av den naturkatastrof som har drabbat Japan. Uppdateringar på när kunderna kan förvänta deras beställningar ska fyllas kommer att läggas fram så snart som möjligt. Det finns lyckligare utvecklingen på Isle of Japan själv, men där Nissan är återuppta en begränsad verksamhet vid fem fabriker i dag och räknar med att producera fordon igen torsdagen den som kommer att pågå så länge lagret gör. Sony har också skakat av vissa effekter av den senaste jordbävningen och säger att det kommer att återuppta produktionen av litium-jon-batterier vid sin Tochigi prefekturen anläggningen i morgon. Så uppmuntrande tecken framåt för Japans industri, låt oss hoppas alla andras återhämtning visar sig vara så snabba.

Leaf leveranser försenas av japanska skalvet, men Nissan och Sony redan återupptagande fabriker publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 15:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green , Reuters (Yahoo News) | Tipsa | Kommentarer

Varför AT & T och T-Mobile fusionen dåligt för konsumenterna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gVSulam8MI/Why-the-ATampT-and-T-Mobile-Merger-Is-Bad-For-Consumers:
adeelarshad82 skriver "AT & T nyligen meddelade att man kommer att köpa T-Mobile för $ 39 miljarder kronor. Om affären blir godkänd av regeringen och stänger i ett år som planerat kommer det att skapa landets största trådlösa särklass. Även om detta är goda nyheter för båda företagen, analytiker tror att det är ett hemskt idé för slutkonsumenterna av flera olika skäl -. från självklara, som en ränteuppgång på grund av lägre konkurrens, subtila åtgärder, t.ex. mer selektiva telefon valmöjligheter för konsumenterna "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


<em>The Hobbit</em> Startar Slutligen Skytte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMNYxeddY50/emThe-Hobbitem-Finally-Starts-Shooting:
Tiger4 skriver "Warner Bros har meddelat att produktionen officiellt har börjat på Peter Jacksons film anpassning av The Hobbit. Jackson även postat ett par bilder på sig själv på en av de uppsättningar. Detta trots strejker, konkurser, tvister kontrakt och rättsliga åtgärder som har sköljt Jackson och projektet eftersom hans Sagan om ringen dagar. Erkänn att du i hemlighet har varit döende att se detta hända. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nintendo 3DS batteri är snabb att Die och sen till Charge

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0CXE4kpK_Os/Nintendo-3DS-Battery-Is-Quick-To-Die-and-Slow-To-Charge:
En anonym läsare skriver med detta utdrag från den stå i motsättning Tummen blogg: "Batteriet i Nintendo 3DS är lika illa som vi befarat, och det är ett stort hinder för att njuta av systemet ... Med skärmen på en rimlig ljusstyrka, 3D. och trådlösa stängs av när spelet tillåtit det, och inget ljud, var vi på väg att få till drygt 4,5 timmars speltid. Om du gillar en ljusare skärm, hålla 3D påslagen, eller om du har den högtalaren går, den tiden kommer bara att gå ner. ... Med vaggan när systemet inte spelas är en vana som du kommer att vilja ta upp, särskilt med en laddningstid på ca tre och en halv timme. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Nintendo 3DS recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/nintendo-3ds-review/:
Nintendo 3DS recension
Se till att grönblått sak där uppe? Det skulle kunna se ut så här grönblått sak här borta som vi granskat ett par veckor tillbaka, men i själva verket är inte samma sak. Nej, sir. Denna sak där uppe är det genuina, garanterat, röd-blodiga amerikanska versionen, redo att riva en $ 250 hål i ditt spelande budget och få dig att gå all Glosögda för 3D. Naturligtvis finns det inte en väldig massa olika här jämfört med den japanska versionen vi redan tittat på, men vi har haft möjlighet att tillbringa en bra bit mer kvalitetstid med denna än med den andra. Plus, inte att kunna läsa alla manualer inte ont.

Vad du hittar nedan är en fullständig översyn av den amerikanska konsolen inklusive mer spel visningar, mer djupgående livet tester batteri, en bländande demo av sak är förstärkt verklighet gameplay, och en del surpring resultat prestanda med fornstora DS kärror. Så, gå med oss, om du skulle till en mer djupgående undersökning av detta, en ny dimension i handhållen konsol spel.

Gallery: Nintendo 3DS

Fortsätt läsa Nintendo 3DS recension

Nintendo 3DS recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Motorola Xoom WiFi slå Kanada nästa månad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/motorola-xoom-wifi-hitting-canada-next-month/:
Det finns fortfarande inga ord om ett pris eller exakt releasedatum, men Motorola har just bekräftat att WiFi-versionen av sin Xoom Honeycomb tablett kommer att finnas i Kanada någon gång i april - eller "början av april," enligt Financial Post. Den 3G-version kommer därefter att följa någon gång "i mitten av året", även detaljer om den är tyvärr ännu lättare ännu, utan angivande av transportören stöd än. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Motorola Xoom WiFi slå Kanada nästa månad

Motorola Xoom WiFi slå Kanada nästa månad som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 14:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Nya MacBook Pro frysning under tung belastning?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/new-macbook-pros-freezing-under-heavy-load/:
Apple kan ha undvikit stora Sandy Bridge problem med sin nya MacBook Pro , men det ser ut som det kan nu upplever någon växtvärk av en annan sort. Som framgår av en 44-sida och växande tråd på Apples forum statsstöd, har ett antal användare har sett deras 15-tums och 17-tums MacBook frysa upp när de är under en tung last - encoding en stor videofil, till exempel. Detta problem verkar vara relaterade till bärbara datorer "nya AMD-grafik, som att byta dem till integrerade endast verkar" fixa "problemet för de flesta användare, men naturligtvis på några betydligt bekostnad till prestation. Även om Apple inte erbjuder mycket offentligt just nu, säger en användare som talade med kundtjänst att Apple verkade vara medvetna om problemet, och att de antydde att det var en firmware eller drivrutin-relaterade problem, och inte en faktisk hårdvaruproblem . Tyvärr, det finns fortfarande ingen antydan om när det kan vara fast. Låt oss veta i kommentarerna om du har kört in några liknande frågor.

[Tack till alla som skickat detta i]

Nya MacBook Pro frysning under tung belastning? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 12:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple Support , MBP-Freeze | Tipsa | Kommentarer

Nederländska Radio Geek Tracking libyska flyganfall

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ydl2S6Zwric/Dutch-Radio-Geek-Tracking-Libyan-Airstrikes:
jfruhlinger skriver "De dagar då medborgarna endast kunde få reda på en avlägsen krig från regeringen eller den institutionella pressen är långa över. En nederländsk ex-militär nörd exemplifierar det nya sättet information kommer ut, spårning attack flyg på Libyen, och även tweeting meddelanden till USA kommando som ansvarar för strejker. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.