tisdag 19 april 2011

NASA utmärkelser $ 270.000.000 till SpaceX och andra kommersiella rymdfärder ventures

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/nasa-awards-270-million-to-spacex-and-other-commercial-spacefli/:
NASA har gett sitt sigill av godkännande (och en massa pengar) för att SpaceX och tre andra privata företag, som en del av sin kommersiella Crew utveckling (CCDev2) initiativ - ett program för att stimulera utvecklingen av USA: s kommersiella rymdfärder. Den byrå som beviljat totalt 270.000.000 $ till de fyra lyckliga vinnarna, med Boeing fick $ 92.300.000 för att hjälpa till att utveckla sin CST-100 kapsel design och Sierra Nevada Corporation garnering 80 MUSD, vilket kommer att gå mot sin skyttel-liknande Dream Chaser hantverk. Den minsta priset ($ 22 miljoner) gick till Jeff Bezos 'Blue Origin , som enligt uppgift är ute efter att skapa en konformad farkoster som kan transportera besättningen i avgrunden. Och så, naturligtvis, det finns SpaceX, stolt mottagare av en cool $ 75 miljoner NASA fonder. Den Kalifornien-baserade företaget har redan framgångsrikt lanserat sin Falcon 9 raket och Dragon kapsel , och arbetar för närvarande på Falcon Heavy - "världens mest kraftfulla raket." ett våningar hantverk förebådade som 22 av NASA: s extra deg bör ge en liten boost till SpaceX projekt, men medlen är knutna till förbättringar i Dragon's besättning-bärkraft, som skall genomföras under det kommande året. Om allt går bra kan vi se ett av dessa företag lansera en intergalaktisk "taxi" tjänst i mitten av decenniet. Avmarsch!

NASA utmärkelser $ 270.000.000 till SpaceX och andra kommersiella rymdfärder ventures publicerades ursprungligen på Engadget på Tis, 19 Apr 2011 16:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | källa NASA | Tipsa | Kommentarer

Apples App Förändringar rang, förkastar Pay Per Installera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DmJjyCHt0G4/Apple-Changes-App-Ranks-Rejects-Pay-Per-Install:
tlhIngan skriver "Nyligen förändringar Apple sin App Store rankningsalgoritm att stoppa rankning apps genom Nedladdningsräknare och istället använda något annat, i stil med den senaste Google ändrar sina börsen rankningsalgoritm att ge mer tyngd åt apps det faktiska utnyttjandet. Som bieffekt, Apple har också börjat avvisa pay-per-install apps ("freemium" apps som begära att användaren installera följeslagare apps att tjäna in-game valuta). Dessa program användes ofta till spel i diagrammen genom konstlat nedladdningen räkna och höja rangordning av app i App Store. Inga ord om hur företag som TapJoy (en av de största "bovarna") kommer att reagera. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola förseningar Droid Bionic lanseringen till sommaren att göra "flera förbättringar"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/motorola-delays-droid-bionic-launch-until-summer-to-make-severa/:
Det finns inte många detaljer på den här, men i Wall Street Journal har just bekräftat med Motorola att lanseringen av Droid Bionic kommer att försenas till sommaren, och att det kanske inte finns att köpa förrän någon gång under tredje kvartalet (eller sensommaren, med andra ord). När det gäller orsaken till förseningen, Motorola talesperson skulle en bara säga att bolaget är "som innehåller flera förbättringar för att göra detta till en ännu bättre upplevelse för konsumenten" som bygger på feedback sin inkommit sedan telefonen var meddelade väg tillbaka på CES i januari.

Motorola förseningar Droid Bionic lanseringen till sommaren att göra "flera förbättringar" publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Trademark arkivering, domännamn föreslår Toshibas tablett kan vara namnet "frodas"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Kunde Toshibas namnlös Honeycomb tablett äntligen har ett riktigt namn? Tack vare en hjälpsam tipsaren, har vi nu vår tydligaste indikationen ännu. Toshiba fyllde bara en varumärkesansökan för namnet "Thrive" förra veckan, och som ni kan se ovan, är det tydligt beskriver de varor och tjänster som varumärken som en tablett dator. Vad mer, verkar det som företaget också har gått på lite av ett domännamn köpa spree som för sent, med den knäppa upp ett antal "Thrive" variationer inklusive ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com och TabletThrive.com (av vilka inget faktiskt åka någonstans bara ännu). Naturligtvis är detta inte den första möjliga monikern för tablett som är dykt upp. Namnet "Antares" dök väg tillbaka på Mobile World Congress, som skulle kunna redogöra för ANT modellnamnet vi också såg, även om det säkert låter mer som ett kodnamn än "Thrive" gör att våra öron - och, så långt vi kan berätta, har Toshiba försökt att inte registrera ett varumärke för Antares (eller några andra namn nyligen, för den delen).

[Tack, Babyfacemagee]

Trademark arkivering, domännamn föreslår Toshibas tablett kan vara namnet "Thrive" ursprungligen dök upp på Engadget på Tis, 19 Apr 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Skynet blir medveten, lanserar Nuclear Attack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vdymNtT2y9k/Skynet-Becomes-Aware-Launches-Nuclear-Attack:
kkleiner skriver "Vid 08:11 idag (19 april), kallad den militära utformat system med konstgjord intelligens Skynet blir självinsikt och vända sig mot sin skapare (läs: vi) Om det inte har du skaka i dina stövlar. vår värld kommer att överskuggas av en legion av mördare robotar i cirka 48 timmar -. gången kallas Judgment Day "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tim Berners-Lee: Stoppa fradga, Twitter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V4lrbhCXYo/Tim-Berners-Lee-Stop-Foaming-At-the-Mouth-Twitter:
nk497 skriver "Tim Berners-Lee, skaparen av webben, har utmanat användare att förbättra de sociala nätverken. Han beskriver Twitter-användare som" fradga "och ovillig att retweet någon uppdatering som inte erbjöd en extrem åsikt." Hur Har du designar en form av Twitter, hur gör du ändrar retweet systemet, så att Twitter kommer att hamna samla ett organet en motiverad debatt? " frågade han. Han noterade att komma stil nätverk hålls användare inom de befintliga vän grupper, och inte "sträcka" dem att träffa nya människor. Berners-Lee frågade hur vi kan "använda sig av webben så att det ansluter samman människor och bryter ner murar mer än det bygger upp dem. " Några idéer? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Förväntar sig inte en OpenOffice / LibreOffice koncentrationsförordningen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gFnYTNISLk/Dont-Expect-an-OpenOfficeLibreOffice-Merger:
Eftersom Oracle har beslutat att ge OpenOffice tillbaka till samhället, undrade många om det skulle vara något slags återförening med fritt Oracle och Document Foundation drivs av en hel del av den ursprungliga inblandade folk. Den senare har släppt ett uttalande som sade, "utveckling av TDF gemenskap och LibreOffice går framåt som planerat, och vi är alltid villiga att inkludera nya medlemmar och partners. Vi kommer att ge så mycket information som vi kan med utvecklingen av situationen. Vi genomför just nu allt för att erbjuda en smidig övergång till projektet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:
iHub
Så, du väntade i linje för en IPAD 2, ryckte upp en iPhone 4, och även köpt en av de inofficiella vita cabrioleter. Du arbetar hela dagen på en MacBook Air med en Steve Job figur bredvid den på skrivbordet - du är precis den person som $ 9,99 iHub skapades för. Det är inte en officiell Apple-produkt, men så långt knockoffs går, detta är en av de mer exakt faksimil vi någonsin sett. Denna fyra-portars USB-hub ser ganska lite ut som en Apple TV har en glödande logotyp uppe, och finns i ditt val av vitt eller svart. Även förpackningen är övertygande Apple tack vare den klar plast lock som gör att du kika på varor inom. Skymta glamour skott och videon nedan - vi lovar att de är 100-procent äkta, även om iHub inte är det.

Galleri: The iHub 2

Fortsätt läsa USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens

USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens ursprungligen visades på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NowhereElse | källa MIC Gadget , MIC Store | Tipsa |

Google Crowd-källor Kartor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjMU5O3D6FI/Google-Crowd-Sources-Maps:
Wamoc skriver "Google har bjudit in" medborgare kartografer "att förfina USA karta för Google Maps och Google Earth." Idag ska vi öppna kartan i USA i Google Map Maker för dig att lägga din expert lokalkännedom direkt. Du vet ditt närområde eller hemstad bäst, och med Google Map Maker kan du se de platser som du bryr dig om rikt representerade på kartan. Till exempel kan du fixa namnet på din lokala pizzeria, eller lägga till en beskrivning av din favoritbok butik. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Varför har Blu-ray gick inte att fånga håll?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D055FVcA0Mg/Why-Has-Blu-ray-Failed-To-Catch-Hold:
Velcroman1 skriver "Min video är gömt i en garderob, precis intill ett par CD-ROM-spelare, en laserdisc-spelare och andra glömda elektronik. Är min Blu-ray-spelare på väg att ansluta sig till dem? Blu-ray har verkligen inte fångad på -. och förmodligen aldrig kommer att "Jag är förvånad DVD har fortsatt att hänga på," sade kung, med hänvisning till det faktum att spelaren försäljning på över 20 miljoner enheter i USA förra året var ganska mycket jämnt fördelade mellan DVD och Blu -ray modeller. Blu-ray skivor och spelare är klart överlägsen DVD-skivor, som erbjuder fler funktioner och en bättre bild totalt sett. Så varför inte ha shoppare varit imponerad? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gadget låtar Hjärnvågor som du tittar på TV

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E5Q7uLZXS3Y/Gadget-Tracks-Brainwaves-As-You-Watch-TV:
Med en cue från A Clockwork Orange, har San Francisco Neuromarketing fast EmSense lanserade det som står är "den första någonsin skalbara, icke-invasiva psykologiska och hjärnvågorna mätteknik - speciellt gjord för marknadsundersökningar." De EmBand mäter din hjärnaktivitet, ditt känslomässiga responser, och din nivå av engagemang i det du tittar på TV. Den insamlade informationen säljs sedan till marknadsförare som kan komma med mer intressanta annonser som ska hoppas över med din DVR.

Läs mer i denna historia på Slashdot.