torsdag 10 februari 2011

HTC Thunderbolt gör FCC utseende?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-thunderbolt-makes-fcc-appearance/:
Det ser ut som HTC just fått klartecken för ett 4G smartphone från den store prediktor av marknadens beredskap, FCC - och alla tecken pekar på Thunderbolt . PG05100, eftersom det är så kärleksfullt kallas, fungerar på Verizons 700MHz LTE liksom dess CDMA / EVDO band, och är inställd för SVDO och SVLTE (eller samtidig CDMA röst och LTE data) - definitivt i linje med Verizon planer . Föga förvånande slog HTC: s vanliga sekretessen begäran på den här, bad att någon berättar foton kvar under wraps till 31 mars. Överväger vad vi har hört om en försenad Alla hjärtans dag debut , skulle det kunna innebära ett April Fools 'lansering för Verizon första 4G LTE smartphone? Vårt hjärta säger oss att tvivla på det, men om PG05100 visar sig vara den verkliga affären, bör Thunderbolt träffa USA någon gång snart. Inte snart nog, märk väl, men du fånga drift.

[Tack, Shane ]

HTC Thunderbolt gör FCC utseende? ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 16:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Handsydda, är hyperlänkad boka en sak av skönhet, och en glädje för flera minuter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/hand-sewn-hyperlinked-book-is-a-thing-of-beauty-and-a-joy-for-s/:
Det är inte varje dag som du ser något handgjorda med tid och omsorg på internet, men det du ser ovan säkert kvalificerar. Ett konsthantverk projekt av tyska designern Maria Fischer, det kallas Tankar om drömmar, den innehåller gängad " hyperlänkar "som finns där för att vägleda läsaren att sambanden mellan viktiga passager. Boken är tyvärr (för oss) i tyska , så vi kan inte veta vad den säger, men vi kan föreställa mig att det är alla sorters vackra, mystiska saker som bara kan förmedlas av papper och färgade string.There är en mer bild efter pausen, bara för att.

Fortsätt läsa Handsydd, boken är hyperlänkad en sak av skönhet, och en glädje i flera minuter

Handsydda, boken är hyperlänkad en sak av skönhet, och en glädje för flera minuter ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 15:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa The Daily Vad | Tipsa | Kommentarer

Läcka Kablar Reveal USA Tycker Saudi oljereserver kan vara överskattad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WFK7Rfa55BA/Leaked-Cables-Reveal-US-Thinks-Saudi-Oil-Reserves-May-Be-Overstated:
Mr.Intel skriver med detta utdrag från ett UPI rapport som kan intressera de av er med bilar, el, gjort föremål av plast, etc: "Uppskattningar av oljereserverna i Saudiarabien är överskattade, vilket betyder rå produktionen kunde topp inom de närmaste tio åren, läckt USA: s diplomatiska kablar avslöja. Washington fruktar Saudiarabien överskattat oljereserver med så mycket som 40 procent och riket kan inte hålla tillräckligt med olja flödar att kontrollera priserna, USA: s diplomatiska kablar som erhållits genom Wikileaks och publicerades av The Guardian i London avslöja. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokia den äldre bror till Nokia C5, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Den Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, innefattar Nokia C5-03 en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

När det gäller operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1 som var kända förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till butiken Nokia Ovi Music Store och Store, där du kan köpa musik och applikationer för mobila Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Lärare avstängd från Blogg om studenter

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x82zq-CLG_8/Teacher-Suspended-Over-Blog-About-Students:
Engelsklärare Natalie Munroe är i lite hett vatten efter hon beskrev den dyrbara snöflingor i hennes klass som: "fruktansvärt dim", "Rat-liknande", "är bekymrad ditt barn kommer att öppna eld på skolan", "Jag hatar din unge ", och" Verkar smartare än hon faktiskt är ", på hennes blogg. Den centrala Bucks School District har avbrutit Natalie efter föräldrar klagade till administratörer. "Det är svårt att veta att du satt i hennes klass för en och en halv timme om dagen och för henne att känna så det är som är det en hemsk känsla," student Alli Woloshyn sagt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP Pre 2 tillgänglig för pre-order på $ 100 på Verizon, sjöfart ut 17 februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/hp-pre-2-available-to-pre-order-for-100-on-verizon-shipping-ou/:
Om du bara inte kan tänka bortom nästa vecka och behöver få ditt nya Pre åtgärda problemet så snart som möjligt, det fick HP du behöver. Som utlovat av Jon Rubinstein igår, Pre 2 ( sans härliga Palm branding) är idag tillgänglig för pre-order på $ 100 på två år Verizon kontrakt. Subventioner och avtalsmässigt frigjorda prissättning är $ 450. webOS 2,0, en "Vivid" pekskärm och, naturligtvis, den välbekanta porträtt reglaget tangentbord väntar dem modiga nog att äga en HP smartphone.

HP Pre 2 tillgänglig för pre-order på $ 100 på Verizon, sjöfart ut 17 februari publicerades ursprungligen på Engadget tor, 10 Feb 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pre Central | källa HP | Tipsa | Kommentarer

LG: s VL600 LTE-modem för Verizon nu officiellt Mac-kompatibel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/lgs-vl600-lte-modem-for-verizon-now-officially-mac-compatible/:
Verizon kunder som använder Pantech s UML290 LTE-modem (eller väntar på att använda det) fick sin officiella Mac-drivrutiner förra månaden , och nu - som utlovat - som väljer LG: s VL600 LTE-dongel istället har äntligen fått del Mac-drivrutiner för sina egna också. Hit upp källan länken nedan för att hitta dem i praktiskt, lätt att smälta, nedladdningsbara form.

[Tack, Manuel]

LG: s VL600 LTE-modem för Verizon nu officiellt Mac-kompatibla publicerades ursprungligen på Engadget tor, 10 Feb 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Post-Oracle Inköp, hur är Suns Software gör?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qDG4RymSs_I/Post-Oracle-Purchase-How-Is-Suns-Software-Doing:
GMGruman skriver "Oracle stadigt har provocerat öppen källkod sedan dess förvärv av Sun, upp frågan om huruvida flytten kommer helt enkelt att förstöra solen men som Paul Krill påpekat har Oracle varit ståndaktig i att uppgradera Sun-härledda teknik -. Och att göra dem lönsamma , vilket bör betyda att de kommer stanna kvar länge. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NYU professor avlägsnar föga överraskande kamera från baksidan av huvudet, med hänvisning till smärta och obehag av Lifecasting

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Nåväl, detta är ett egentligen inte en överraskning. NYU Professor / artist Wafaa Bilal hade ar emovable kameran installeras i bakhuvudet via inopererade titanplatta att hjälpa honom med hans Lifecasting . Det visade sig att kameran orsaka en anständig mängd smärta orsakad av hans kropp avslå främmande föremål - igen, ingen stor överraskning där. Bilal däremot verkar vara ganska unfazeed och lovar att fortsätta med projektet som han säger är en "kommentera otillgänglighet av tid, och oförmågan att fånga minnet." Oavsett, misstänker vi att han bara ville bli känd som killen som hade en kamera inopererad i bakhuvudet, och det är okej med oss.

[Foto: Brad Farwell ]

NYU professor avlägsnar föga överraskande kamera från baksidan av huvudet, med hänvisning till smärta och obehag av Lifecasting ursprungligen dök upp på Engadget tor, 10 Feb 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gearlog | källa NBC | Tipsa | Kommentarer

Un-bricking Linux Plug datorer

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVRk2TIccvE/Un-Bricking-Linux-Plug-Computers:
En anonym läsare skriver "råka" bricking "en liten Linux-plugin datorn inte behöver vara för evigt. Detta är en bra howto på att reparera en icke-uppstart Linux plugg dator. Exempelvis om företaget använder UBoot miljön då det redan har en viss bra inbyggda återhämtning verktyg. I artikeln nämns också ESIA, den SheevaPlug installatören, openocd och GuruPlug. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

3net 24 / 7 3D-kanalen startar i helgen, men bara på DirecTV

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/3net-24-7-3d-channel-launches-this-weekend-but-only-on-directv/:
Antalet 24 / 7 TV 3D-kanaler i USA kommer att gå från en till tre nästa vecka, nu när Sony, Imax och Discovery har meddelat lanseringen av sin kanal, 3net på DirecTV parallellt med sitt nuvarande n3D kanal och ESPN 3D , vilket kommer att börja loopa sin sportvideor 24 / 7 på Alla hjärtans dag . Planerad att gå live på 20:00 söndag natt på kanal 107 det lovar fräsch debuterar hela månaden med en ny show till i rotation varje kväll kl 09:00 Det är stora löfte är att "erbjuda tittarna största bibliotek med infödda 3D underhållning i världen i slutet av 2011 "även om varje 3D-TV ägare som inte har DirecTV skulle nog bara vara glad om det blev la till sin kanal laguppställningar något snart, kontrollera pressmeddelandet efter rasten för alla detaljer.

Fortsätt läsa 3net 24 / 7 3D-kanalen startar i helgen, men bara på DirecTV

3net 24 / 7 3D-kanalen startar i helgen, men bara på DirecTV ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Online-Only Valuta BitCoin Når dollarkursen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fv0j7iv_V68/Online-Only-Currency-BitCoin-Reaches-Dollar-Parity:
IamTheRealMike skriver "BitCoin peer to peer valuta kortfattat nått valutaparitet med den amerikanska dollarn i dag efter en topp i efterfrågan på mynt drivit upp priserna något över 1 dollar: 1. BTC BitCoin lanserades i början av 2009, så på bara två år har denna öppna källa valutan har gått från att ha något värde och att en med inte bara en öppen marknad av konkurrerande börser, men möjligheten att köpa riktiga varor och tjänster som webbhotell, prylar, ekologiska skönhetsprodukter och även strumpor alpacka. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Internet Explorer 9 RC nu tillgänglig att ladda ner, spårning skydd i släptåg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/internet-explorer-9-rc-now-available-to-download-tracking-prote/:
Den Internet Explorer 9 beta positivt överraskad oss med Microsofts förnyad konkurrenskraft i webbläsaren krig webben, och pinnable, maskinvaruaccelererade upplevelse blir ännu bättre i dag - kan du ladda ner Release Candidate IE9 just nu, som förenklar och förskönar flikar layout avsevärt, lägger till de tidigare lovat, helt anpassningsbara skydd listor spårning för privatlivet och fritt växlar ActiveX-filter, samt en uppdaterad JavaScript-motor, geolocation stöd via HTML5, förmågan till stift webbprogram till Aktivitetsfältet, och en mängd blandade hastighet och funktionalitet förbättringar. Hitta de filer du behöver på vår källa länken nedan, och låt oss få veta om skönhet webben fängslar dig den här gången.

Internet Explorer 9 RC nu tillgänglig att ladda ner, spårning skydd i släptåg ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 13:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Obama tillkännager plan för att frigöra 500 MHz spektrum, investerar i 4G för landsbygden, och bygga ut rikstäckande allmänna säkerheten nätet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Vi visste att Vita huset var ombord med FCC: s önskan att frigöra ytterligare 500 MHz till ett värde av spektrum under det kommande årtiondet från privata och federala innehavare som tillkännagavs förra året, och nu Obama har meddelat planer på att göra det. Planen är att stimulera den aktuella spektrum ockupanterna med en andel av de inkomster de från auktionera ut spektrum - mest för mobilt bredband - som bara verkar rättvist, och nu verkar det som om auktioner kommer att vara frivilligt. Men det är bara toppen av ett isberg, innehåller planen även en $ 5000000000 investeringar i uppbyggandet av 4G-nät på landsbygden (med ett mål att nå minst 98% av amerikanerna med tjänsten) till en $ 3000000000 fond för 4G FoU hjälp utbyggnaden, och $ 10700000000 för ett trådlöst allmänna säkerheten nätverk. Det fina med denna plan är att alla dessa föreslagna kostnader kompenseras genom spektrumauktionen, vilket beräknas höja $ 27800000000, varav 9600000000 $ kommer att ägnas åt att minska underskottet. Åh, och de bästa nyheterna? Regeringen har redan hittat 115MHz värde av federala spektrum att den kan frigöra genom att använda sin andra spektrum mer effektivt och har en annan 95MHz värd i dess sevärdheter. Hit upp källan länken för att se president Obamas tal i ämnet, som just har börjat, eller kolla upp det inbäddade efter rasten.

Fortsätt läsa Obama tillkännager plan för att frigöra 500 MHz spektrum, investerar i 4G för landsbygden, och bygga ut rikstäckande allmänna säkerheten nätet

Obama tillkännager plan för att frigöra 500 MHz spektrum, investerar i 4G för landsbygden, och bygga ut rikstäckande allmänna säkerheten nät som ursprungligen visades på Engadget tor, 10 Feb 2011 13:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CBC News | källa Vita huset Pressmeddelande | Tipsa | Kommentarer

Microsoft släpper Internet Explorer 9 RC

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5oeMRJub_6I/Microsoft-Releases-Internet-Explorer-9-RC:
En anonym läsare skriver: "Microsoft har släppt Internet Explorer 9 Release Candidate. Den nya RC bygga innehåller en Tracking Protection, som ger användare möjlighet att kontrollera vad tredje parts webbplats innehåll kan spåra dem när de är online, samt en nya ActiveX-filtrering alternativ, som tillåter användaren att slå på / av ActiveX plug-ins Bäst av allt, har Microsoft upp vad som var utan tvekan den största klagomålet med den nya versionen:. om du vill att dina flikar på en separat linje från rutan Adress Det finns nu en möjlighet att vända det på från rätt klick menyn högst upp i webbläsaren. Samtidigt är IE9 RC betydligt snabbare än den beta version. Vidare har många sajt renderingsproblem fastställts, även om vi inte kan säger att det fungerar perfekt. Sist men inte minst, nya bygget omfattar hundratals buggfixar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.