måndag 31 januari 2011

Kaspersky källkod i Wild

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pN4LA2gFRa0/Kaspersky-Source-Code-In-the-Wild:
Mvar skriver "Källkoden till en äldre version av" Kaspersky Internet Security "har cirkulerat på internet. Koden skapades i slutet av 2007 och var förmodligen stulen i början av 2008. Beteckningarna i källan tyder på att de stulna koden var nog en beta-version av 2008 års programpaket -. nuvarande utgåvan är Kaspersky Internet Security 2011 Enligt en ryska rapport av cnews (Google översättning), har rätt kod kopieras av en missnöjd före detta anställd Tjuven har enligt uppgift försöker sälja. koden på den svarta marknaden under en tid, och Kaspersky säger att koden arkivet redan förekommit i olika privata forum november förra året. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Helt blåsa ut det stora spelet! Super Bowl XLV

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/totally-blow-out-the-big-game-super-bowl-xlv/:
Det har bekräftats, Skål XLV kommer Super inte vara den första med full HD-3D-sändning (inga reklamtrick 3D-reklam i år heller, kan du lägga papperet glasögonen bort) trots med en halvtid visa från James Camerons BFFs, det Black Eyed Peas . Ändå överväger vad som hände förra gången de försökte 3D på huset som Jerry Jones Byggt det är nog det bästa. Fortfarande, bara för att du inte har en av Cowboys Stadium rekordartade HD-skärmar bör du fortfarande njuta av spelet med stil. I 2011 som sträcker sig längre än bara på skärmen, ljuden och säten - vi ska berätta hur efter rasten.

Fortsätt läsa Totalt blåsa ut det stora spelet! Super Bowl XLV

Helt blåsa ut det stora spelet! Super Bowl XLV publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 17:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

<em>The Hidden Reality</em> Europaparlamentet Ire Från Fysiker

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S_E3iG_rEHw/emThe-Hidden-Realityem-Draws-Ire-From-Physicists:
eldavojohn skriver "Scientific American kör en bit av vetenskapsjournalisten John Horgan attackera pop fysikern Brian Greene: s senaste erbjudande, med titeln The Hidden verklighet han är inte helt ensam. Not Even Wrong backar upp honom och påminner oss om en växande lista av multiversum propagandan. tidskriften Nature körde en kort bit (prenumeration krävs) försöker påminna alla om att Greenes bok är mer teori än fakta, men bortsett från dessa tre svar, verkar den populära pressen att sluka denna kittlande begreppet multiversum. NPR erbjuder ett utdrag medan SFGate och The Wall Street Journal underhålla oss med intervjuer av de kontroversiella Greene. The New York Times och Salon tycker att det är värt, med Salon ens kalla det "vetenskapen bakom" multiversum teorin. The New York Times tyckte det var värt att ge Greene en debattartikel kolumn På gott och ont, har Greene säkert väckt denna stora debatten allmänhetens uppmärksamhet -.. som liknar hans utställning av String Theory "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nanocade förvandlar din netbook till en lap-vänlig arkad kabinett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/nanocade-turns-your-netbook-into-a-lap-friendly-arcade-cabinet/:
Nanocade förvandlar din netbook till en lap-vänlig arkad kabinett
Vi skulle alla som vårt eget personliga arkad som Flynn, men tyvärr privatekonomi och brist på ytor kan göra att en utmaning. Den Nanocade är mycket billigare och, bekvämt, mycket mindre också. Det är en byggsats från designern Rasmus Sörensen som gör att du förvandla en netbook eller mini-ITX moderkort och 10,1-tumsskärm i pissa MAME skåp. Om du har en sådan donator maskinen när detta kit börjar levereras Mars allt du behöver är lite lim och teknisk know-how för att göra din egen. Åh, och $ 349 plus frakt.

Gallery: Nanocade

Nanocade förvandlar din netbook till en lap-vänlig arkad kabinett ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 15:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nanocade | Tipsa | Kommentarer

<em>Snowworld</em> VR Game Minskar smärta för brännskadepatienter

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnOSMCrw_BA/emSnowWorldem-VR-Game-Reduces-Pain-For-Burn-Patients:
Bonker skriver "Beeb har nyheten om en enkel virtuell verklighet spel som används vid behandling och rehabilitering för brännskadepatienter. Spelare som sysslar med en fartfylld snöbollskrig med pingviner och snögubbar rapportera känsla mindre smärta. Snowworld har utvecklats av professor Hunter Hoffman och Professor David Patterson vid University of Washington Harborview Burn Center i Seattle. Hoffman sade: 'Därför att människor är så visuellt dominerande, oavsett var du letar typiskt att det är där din uppmärksamhet är fokuserad. (För patienter) under sårvård, när de är att få sina bandage förändrats, de är att titta på dessa olika verktyg som sjuksköterskorna använder för att behandla dem, och bara titta på de objekt som gör dem oroliga. De börjar associera föremål i rummet med hög smärta så ni kan föreställa er den dagen efter dag de börjar utveckla psykiska associationer mellan behandlingsrummet och smärta, förstärka hur ont de upplever. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ZMP&#39;s City Simulator Experiment tar föraren ur bilen, håller hjälmen utifall (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/zmps-city-simulator-experiment-takes-the-driver-out-of-the-car/:
ZMP's City Simulator Experiment tar föraren ur bilen, håller hjälmen utifall (video)
ZMP har gjort några bra saker i det förflutna - ja, utom kanske Miuro , den ambulerande iPod docka som garanteras din PMP skulle alltid vara precis utom räckhåll. Nyligen har företaget fokus på själv köra bil som RoboCar MEV , och medan detta lilla säkerligen har en förare, som föraren inte är faktiskt i bilen. Det är en potentiell väg revolution. Tänk er att kunna delta i morgon pendlar från säkerheten i ditt eget hem! Just nu är det bara en liten radiostyrd bil (inte helt olikt Malte Jehmlich s telepresence Wipeout från förra året) inte kan styras av vad som ser ut som en Logitech Driving Force GT , vilket gör oss hoppas att nästa Gran Turismo har ett läge precis som denna - minus huvudbonad .

Fortsätt läsa ZMP's City Simulator Experiment tar föraren ur bilen, håller hjälmen utifall (video)

ZMP's City Simulator Experiment tar föraren ur bilen, håller hjälmen utifall (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa zeromomentpoint (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

PlentyofFish Hacka, grundare E-post Hacker&#39;s mamma

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/15IMlYwgQgg/PlentyofFish-Hacked-Founder-Emails-Hackers-Mom:
hellkyng skriver "online dating site PlentyofFish blev hackat, och påstås 30 miljoner kundposter stals. Tomten grundare, Markus frind, skyller säkerheten forskare som upptäckte sårbarheten och den journalist som bekräftade problemet." Forskaren som rapporterade sårbarheten är Chris Russo, en av killarna som hackat The Pirate Bay förra året. Han förklarade sin sida av historien också. Mr frind säger att han spårat Russo's Facebook-sida och skickas hans mamma.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Pantech har UML290 LTE-modem för Verizon får officiellt stöd för Mac

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/pantechs-uml290-lte-modem-for-verizon-gets-official-mac-support/:
Fast det var föregick av en användbar hacka , det Pantech UML290 USB-modem - en av bara två enheter lanserat hittills för Verizons LTE -nätverk - har äntligen blivit välsignade med en officiell Mac OS förare. Vad betyder det? Tja, tekniskt innebär det att det här är första gången Mac-användare får några LTE kärlek i USA som helst - men med att Samsung källkod-mobil hotspot på horisonten, modem kan USB bli en hård försäljning på denna punkt. På en ljus anteckning, tillgång till föraren i dag innebär att Verizon slå sin egen uppskattning av februari, den UML290 motsvarighet från LG, VL600, är fortfarande Windows-, även om vi föreställa oss att kommer att slå snart också.

[Tack till alla som skickat detta i]

Pantech har UML290 LTE-modem för Verizon får officiellt stöd för Mac ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 14:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

HTC Thunderbolt kanske får samtidig röst och data på 3G trots allt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/htc-thunderbolt-might-be-getting-simultaneous-voice-and-data-on/:
Vi ska inte ljuga: Vi har varit ganska skeptisk till rykten så långt att HTC Thunderbolt skulle ha stöd för samtidig överföring av tal och data över EV-DO - SVDO , som det kallas - påslagen. Kanske mer än någon annan amerikansk operatör, har Verizon ett rykte för att testa levande dagsljuset ur enheter och låsa ut hårdvara som inte uppfyller dess tillförlitlighet standarder, så vi var lite misstänksamma av några förment läckt interna kommunikationen inte så länge sedan låta reps vet att även om det blir aktiverat, bör den inte behandlas eftersom den inte erbjuder en "upplevelse ... i linje med [sin] varumärke." Tja, vi har precis fått mat ett andra dokument som har samma ordalydelse, så det ser ut så här kan vara väldigt trots allt - och vad mer, det blev uppdaterad mångordighet om att mobil hotspot kapacitet kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen, i motsats till andra läckor flyter runt i dag. Denna särskilda är daterat i dag, så vi känner bra att informationen är aktuell - och om något, bör det få potentiella köpare Thunderbolt mer upphetsad än någonsin.

[Tack, David]

HTC Thunderbolt kanske får samtidig röst och data på 3G efter alla ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 13:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Asteroid Sett gång som farligt Erbjudande chans för närstudium

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RWFS47V9SNc/Asteroid-Once-Seen-As-Dangerous-Offers-Chance-For-Close-Study:
RedEaredSlider skriver "En asteroid som en gång sågs som en fara för jorden kan snart ge en once-in-a-talet möjlighet att få en närmare titt på en -. Och lära sig mer om de som verkligen är en fara Asteroiden är kallas Apophis. Det är en jordnära asteroid som är en typ som kallas kondrit, i huvudsak en stenig kropp som har hög silikat innehåll och få metaller. Det handlar om 330 meter över, och det är på grund att passera jorden på 2029. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Droid Bionic visas på Amazon med $ 150 prislapp, snabbt försvinner igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/droid-bionic-appears-on-amazon-with-150-price-tag-quickly-disa/:
Something's allvarligt händer över på Amazon Wireless butik där Droid Bionic , en Verizon syskon till AT & T: s Atrix 4G, har idag setts som anges för försäljning med en $ 149,99 pris. Som matchar den avgift Amazon bad om Atrix förra veckan (innan omedelbart rycka sidan) och verkar för att bekräfta att $ 150 prisklassen tar emot några uppriktig vederlaget för 4G-telefoner. Bionic sida har nu också försvann i etern, men minnet av dess ljuvlig löfte kvar.

[Tack, techcruncher]

Droid Bionic visas på Amazon med $ 150 prislapp, snabbt försvinner igen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 13:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phandroid | källa Droid-Life | Tipsa | Kommentarer

Samsung säger Galaxy Tab försäljning till konsumenter faktiskt "ganska liten"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
När är en tablett som säljs faktiskt inte är en tablett som säljs? När det är en Galaxy Tab , tydligen. Som The Wall Street Journal rapporterar, de två miljoner Galaxy Flikar att Samsung rapporterade den hade "sålt" under fjärde kvartalet i fjol var tydligen inte den faktiska försäljningen till konsumenterna, utan helt enkelt försäljning till distributörer (som är en helt annan sak). Ännu mer överraskande, Samsung Lee Young-hee förklaras närmare på ett resultat samtal på fredagen att så kallade "sell-out" försäljning till kunder faktiskt "ganska liten", men hon skulle inte ge ett visst antal. Något förvirrande, men hon också senare noteras att även om "sell-out var inte så snabbt som vi förväntat oss", Samsung fortfarande tror att försäljningen till konsumenter var "helt OK", och att det är "ganska optimistisk" om 2011.

Samsung säger Galaxy Tab försäljning till konsumenter faktiskt "ganska liten" ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 00:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Sony vill sätta din sparfiler i molnet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5n4Vy3LPA-k/Sony-Wants-To-Put-Your-Game-Saves-In-the-Cloud:
itwbennett skriver "Sony kan planera att ha tre plattformar (Android-enhet, NGP, PS3) som kör Playstation Suite innehåll och behov av tillgång till samma sparade data lagras i molnet, säger bloggaren Peter Smith. Vid förra veckans Playstation Meeting, Hideo spelutvecklare Kojima sade att hans "dröm" var att erbjuda samma spel på PS3 och den nya Playstation Portable med sparar i molnet. Om Kotaku har det rätt, den drömmen kan vara på väg i firmware version 3.6. Dessutom, i en intervju med Engadget, Sonys Jack Tretton sa först att Playstation Suite spel skulle fungera på PS3. Han sedan indragen den kommentaren, men det låter väldigt lik Sony bara inte redo att prata officiellt om planer på att sätta Suite innehåll till PS3, säger Smith. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola retar Xoom Super Bowl annons: &#39;2011 ser ut ungefär som 1984 "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/motorola-teases-super-bowl-ad-2011-looks-a-lot-like-1984/:
Moto har inte ryggar tillbaka från Apple jabs i år, och det har fått en annan i beredskap för Super Bowl denna vecka med en reklamfilm som kommer att göra narr av Cupertino's 1984 Macintosh annons, kanske mest berömda Super Bowl platsen av alla gången. I den bolag säger att "2011 ser ut ungefär som 1984" med "en myndighet, en design, ett sätt att arbeta" och samtidigt visa Planet Earth klädd i ett par skinande vita iPod / iPhone knoppar. Boom, här kommer en ny planet - en röd, gasformiga en med ett "M"-logotypen på det - att hallickar ett gäng vilda funktioner som vi kommer att se i Xoom som en dual-core processor, uppgraderingsbar 4G, och Honeycomb ur lådan. Som avslutning säger Moto "Det är dags att leva ett fritt liv." Vi skulle ha velat se Motorola följa ett format närmare det 1984 kommersiell, men det är en ganska välspelad jab ändå - och det är tänkbart att detta bara är en teaser för den faktiska annons som kommer luft nästa helg. Följ paus för att kolla upp det.

Fortsätt läsa Motorola retar Xoom Super Bowl annons: '2011 ser ut ungefär som 1984 "

Motorola retar Xoom Super Bowl annons: '2011 ser ut ungefär som 1984 " som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 00:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ledare: Ökningen av notbook, hösten netbook

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/editorial-the-rise-of-the-notbook-the-fall-of-the-netbook/:

Notbook (n.) - En prisvärd ultraportabel dator, vanligen med en 11,6-tums eller 12-tumsskärm som inte är en netbook. Den innehåller mer ström än en netbook (dvs klarar 1080p-video och Flash i fullscreen) och ger en mer bekväm datorupplevelse än den typiska, 10-tums underpowered, krympta Atom-baserade bärbara dator. De flesta har inte optiska enheter, men senast i över fem timmar på en laddning. Till skillnad från dyr ultraportabel laptop, notbooks är billigare och mer börjar runt $ 400.
Ungefär sex månader sedan, den 11,6-tums Dell Inspiron M101z anlände på min tröskel för granskning. AMD Neo powered-systemet såg ut som en något förstorad netbook , men i en genomgång med Dell, produktchef förstärkte en hel del gånger att systemet var absolut "inte en netbook." Jag kan inte minnas hans exakta ordalydelsen, men han gjorde det kristallklart - det $ 449 Inspiron M101z var så mycket mer kraftfull än en Intel Atom netbook att det kunde vara ett främsta maskin. Självklart började jag att kalla dessa typer av bärbara datorer "notbooks", och under de närmaste månaderna, började fler och fler av dem dyker upp. Några av dem ihopkopplade Atom med NVIDIA Ion GPU (t.ex. Eee PC 1215N ), medan andra används AMDs Neo chip och mer nyligen AMDs nya Fusion Zacate APU. (Intels Core ULV-drivna system är rent ut sagt för dyra för att beaktas i denna kategori, även om vissa Pentium / Core 2 Duo system, som t.ex. Acer Timeline X1810T kunde kvalificera sig.)

Uh, så vad? Det finns en ny skörd av mer kraftfull, prisvärd och mycket rörliga bärbara datorer - vad är den stora del? Tja, medan många tycker tabletterna är det som i slutändan kommer att minska netbookmarknaden ner till storlek, det är notbooks som också kommer att drabbas hårt av Atom-baserade bärbara datorer LILLEPUTT av i dag där det verkligen gör ont. Don't get me wrong, ARM-drivna tabletter som IPAD och Motorola Xoom kommer att påverka netbook försäljning i stor skala, också (fan, de har redan !), men märk mina ord, notbooks eller billig ultraportables kommer att ta ett märkbar bit av både netbook och den traditionella marknaden för bärbara datorer. Det finns äntligen en klass av bärbara datorer som ger ett fantastiskt balans mellan primär-och mobila datorer utan att bryta banken. Tror jag är galen? Hit paus för att förstå vad jag pratar om.

Fortsätt läsa Ledare: Ökningen av notbook, hösten netbook

Ledare: Ökningen av notbook, hösten netbook publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer