måndag 10 oktober 2011

Tyska forskare Crack Mifare RFID-kryptering

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mmn9K6bk-nQ/German-Researchers-Crack-Mifare-RFID-Encryption:
jfruhlinger skriver "den långvariga säkerheten kamp har seesawed mot RFID-kort, som tyska forskare visade ett sätt att klona en typ av kort som för närvarande används för olika ändamål, från transit biljettpriser att öppna dörrar i NASA anläggningar." Enligt artikeln, "NXP Semiconductors, som äger Mifare, lagt ut en varning till kunder varning att säkerheten hade knäckt på sin MIFARE DesFire (MF3ICD40) smartkort men säger att modellen skulle upphöra i slutet av året och uppmuntra kunderna uppgradera till EV1-versionen av kortet. " Detta svar kanske låter bekant.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Storbritannien 4G-nät auktion försenad spektrum utförsäljningen flyttats fram till slutet av 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:

Den svindlande värld av 4G hastigheter förblir en avlägsen möjlighet för britter, med telekom-regulatorn Ofcom att besluta att skjuta upp auktionen för nästa generation av mobila spektrum. Det var ute efter att sälja två potenta band av trådlöst nätverk vid slutet av detta år, men de planerna har lagts på is av några juridiska trängdes och skrivbord-smällar från brittiska flygbolag, med den brittiska motsvarigheten till FCC säger att det fått flera "betydande och starkt argumenterade svar." Utförsäljningen fördröjning kanske inte påverka något lanseringsdatum för 4G (redan testat på landsbygden i delar av Storbritannien), som band på spel fortfarande inte kommer att finnas tillgänglig fram till 2013. Men så småningom allt detta till-turer fram och tillbaka-ning kommer att testa även britterna "stoiska tålamod.

Storbritannien 4G-nät auktion försenad spektrum utförsäljningen flyttats fram till slutet av 2012 publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, okt 10, 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | | Tipsa | Kommentarer

Thunderbolt vs SuperSpeed ​​USB

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sZ_q2PXMybI/Thunderbolt-vs-SuperSpeed-USB:
Lucas123 skriver "När det gäller prestanda, kraft och storlek, externa I / O sammankoppla Thunderbolt handily beats SuperSpeed ​​USB, men i ett kritiskt kategori - allestädesnärvaro. - Det har en nästan omöjlig motvind Thunderbolt har en maximal 10Gbps signalering kurs som SuperSpeed USB är 6Gbps och det ger mer än dubbelt strömmen till enheterna. Men hittills, är Apple det enda system som tillverkaren att anta Thunderbolt, och det har gjort det som en extra anslutning för enheten hamnen, hålla SuperSpeed ​​USB på sina datorer. Inga andra system Tillverkaren har åtagit sig att Thunderbolt. Däremot har SuperSpeed ​​USB är installerad på 10 miljarder bitar av hårdvara, med siffror fortsätter att växa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Hur ser du på Wall Street Protester?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TtTFgHdu1Ak/Ask-Slashdot-How-Do-You-View-the-Wall-Street-Protests:
__roo skriver "The New York Times rapporterar att ockupera Wall Street rörelsen har inspirerat hundratals Facebook-sidor, Twitter inlägg och Meetup händelser, och att" blogginlägg och fotografier från hela landet poppar upp på WeArethe99Percent blogg på Tumblr från människor som ser sig som offer för inte bara en vikande ekonomi, men också ekonomiska orättvisor. " Vad Slashdotters tror du avser 99% berättelser Vill de göra dig arg? -? Antingen på systemet eller på demonstranterna Om det är på de protesterande, det är rationellt eller en just-värld effekten "?

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Shocker! Microsoft att ta fram dual-core, LTE Windows-telefoner, andra moderna saker

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/shocker-microsoft-to-produce-dual-core-lte-windows-phones-oth/:
Detta bara i: Microsoft är redo att ta steget in i mobilen modernitet ... i sin egen takt. Under en intervju med Alla D, Windows Phone VD Andy Lees avslöjat några detaljer om Redmond framtida skörd av mobiltelefoner, som tydligen kommer att omfatta både LTE kapacitet och dual-core processorer. Exec bekräftade att LTE-enheter är verkligen på gång, men avböjde att ange om de skulle nå marknaden i år eller nästa. Det visade sig, vill Microsoft att vänta tills nuvarande LTE-nät bevisa kan stödja mer energieffektiva smartphones. "De första LTE-telefoner var stora och stora [användare] på batteriet," Lees sagt. "Jag tror att det är möjligt att göra det på ett sätt som är långt mer effektiv, och det är vad vi kommer att göra."

Lees var lika ogenomskinlig om Microsofts planer på att införliva dual-core processorer i sin mobil lineupen, sa bara att de är på väg. Enligt honom kan dock även single-core Windows-telefoner hävda sig mot de dual-core-tävling: "De är alla samma kärna, men jag misstänker att de kommer att vara snabbare i bruk än någon dual-core-telefon som du sätter mot den, och det är poängen. " Lees fortsatte med att vaxa panglossiska om Microsofts strategi och hävdade att avsaknaden av LTE och dual-core processorer inte nödvändigtvis innebär att hans företag är efter sin tid. "Jag tror att vad vår strategi är att lägga saker på plats som tillåter oss att hoppa, och jag tycker det är hur vi har gått från värre [sic] webbläsare så att den bästa webbläsaren", förklarade han, "och jag tror att samma stämmer med hårdvara. " Kolla in hela intervjun själv, vid källan länken nedan.

Shocker! Microsoft att ta fram dual-core, LTE Windows-telefoner, andra moderna saker publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, okt 10, 2011 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Alla D | Tipsa | Kommentarer

Sony PS3 trådlöst stereoheadset recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:
Åh hej, Sony, vad trevligt av dig till festen! Konsolen Gaming Headset parti, det är (nej, Bluetooth öronsnäcka räknas inte). Drygt ett år sedan hade företaget vi längtar efter en PS3-orienterad headsetet efter att släppa lös sin duon Ultimate vapen huvudbonader för PC-spelare. Sedan i maj, lyste en strimma av hopp på oss när dess PS3 trådlöst stereoheadset tillkännagavs för DualShock-svingande spelare - och pris på en blygsam $ 100.

Det är ingen tvekan om att detta villkor har varit hissad med en mättnad av plånbok-frestande val (vi tittar på dig MadCatz , Turtle Beach och Astro ), men Sony: s officiella kit har några tricks upp sina ärmar för en eventuell hemkörning. Trots moniker, det kan virtuella 7,1 surroundljud och visar på skärmen statusrapporter enbart när den används med en PS3. Vi spenderade ett par Fragging-timmar över PSN för att höra hur bra vi kunde pin-point våra fiender med ljud att hålla döda streck komma. Du får reda på svaret genom att klicka att "läs mer" länken nedan.

Fortsätt läsa Sony PS3 trådlöst recension stereoheadset

Sony PS3 trådlöst stereoheadset recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 10 oktober 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Google + förlorar 60% av aktiva användare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v7OyDVtSoM/Google-Loses-60-of-Active-Users:
Första gången accepterade inlämnare tech4 skriver "Trots användarnas nyfikenhet kring Google + verkar det som de flesta Google + användarna ville bara se på plattformen innan han återvände till Facebook." Google har förlorat över 60 procent av sitt aktiva användare på sitt sociala nätverk Google +, enligt en rapport från Chitika Insikter, reser frågor om hur bra man gör mot sin rival, Facebook. Trots den klart intresse av ett alternativ till Facebook, det gör det inte visas att folket gå stannar runt och aktivt använda webbplatsen. Googles Problemet är inte att få användare i första hand tycks det, utan snarare att hålla dem efter att de har anlänt. För nu verkar det som många användare är bara nyfiken på Google +, men återgå till beprövade format Facebook när lyster bleknar. Problemet är att Facebook inte kommer att vila på lagrarna medan Google försök att få fördel. Redan har nya funktioner som inspirerats av Google +, särskilt när det gäller att förbättra insynen i sitt privatliv alternativ. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Uppväxt Geek: Ben Heck

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/10/growing-up-geek-ben-heck/:
Välkommen till Växa upp Geek , en pågående funktion där vi tar en titt tillbaka på våra ungdomar och berätta historier om att växa upp att vara nördar som vi är. Idag har vi Hacker Extraordinaire (och värd för sin egen show ), Benjamin J. Heckendorn !

Som barn växer upp i Richland Center, Wisconsin, hade jag ibland att vara extra kreativa i att hitta saker att ockupera min tid och min kreativitet naturligt flockat till allt teknologi. Lödning, Erector apparater och dekonstruerar leksaker var epicentrum i mitt unga liv. Att ta isär saker för att ta reda på hur de fungerade var i huvudsak en övergångsrit för mig att bli den nördiga mannen jag är idag.

Jag fick min första smak av programmering i grundskolan på en samling jämn då gamla Apple II: s, men jag hamnade i det parti, då vid 11 års ålder fick jag min första dator - en Atari 800. Medan fortfarande gamla för tiden, jag gjorde en hel del programmering på den och lärde mig mycket av fundamenta som är användbara i dag.

Fortsätt läsa uppväxt Geek: Ben Heck

Uppväxt Geek: Ben Heck publicerades ursprungligen på Engadget lör, 10 okt 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Data knastrande tapperhet av Barack Obama

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qKVNq4a8o7c/The-Data-Crunching-Prowess-of-Barack-Obama:
Hugh Pickens skriver "Mika Sifry, grundare av Personal Democracy Forum, skriver att Barack Obama kan komma att kämpa i opinionsundersökningarna och till och med tappar stöd bland sina kärna boosters, men när det kommer till den moderna mekaniken för att identifiera, kontakt med och mobilisera väljare, liksom utmaningen att integrera information till väljarna med komplicerade interna arbetet i en nationell kampanj är Obamas dataanalys laget långt före det republikanska förpackningen. ensam bland de stora kandidaterna kör för president Obamas kampanj har inte bara Facebook sida med 23 miljoner "gillar" (ungefär 10 gånger summan av alla republikanerna kör), den har en Facebook-app som är ösa upp alla typer av saftiga fakta om hans supportrar och innanför Obama drift, är hans anställda med hjälp av en kraftfull sociala nätverk verktyg som kallas NationalField, vilket gör att alla berätta vad de arbetar med. "Den heliga graal för dataanalys är harmonisering av data, eller Master Data Management", säger Alex Lundry, en republikan datautvinning expert på TargetPoint Consulting. "Att har politiska prata med ekonomi och finansiering prata med fält och data som flödar fram och tillbaka och informera åtgärder från varandra. - Det låter enkelt, men det är otroligt svårt att genomföra " Sifry skriver att om 2012 valet kommer ner till en strid i inches, där ett fåtal procentenheter förändring i valdeltagandet i ett par viktiga stater som gör hela skillnaden, kan vi komma att se Obamas satsning på prediktiva modellbyggare och data forskare som nyckeln till seger. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Hur utbilda dig ett underbarn?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/njKHQ2M6qDg/How-Do-You-Educate-a-Prodigy:
Nethead skriver "När han var 8 år fick Gabriel Se en poäng på matematik del av SAT som skulle avundas mest high-school. När han var 10 arbetade han på T-cells receptorn forskning vid Fred Hutchinson Cancer Research Center. Han byggde en Genomic Lab System Vätskehantering av Legos. Han studerade kaosteorin, strängteori, kvantmekanik och nukleära forskning. Han är 13 nu. Hur du passar in honom i det amerikanska skolsystemet? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google Börjar Detalj Dart

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FtEt4sh9EbI/Google-Starts-to-Detail-Dart:
MrSeb skriver "Efter att ha väntat i mer än en månad, har Google presenterat sin mystiska språk Dart programmering ... och du kommer att sparka dig själv för att få så preemptively upphetsad. Dart är ett nytt programmeringsspråk som ser ut som Java, fungerar mycket som Java, körs i en virtuell maskin (VM) som Java ... men illavarslande, den har också ett verktyg som konverterar Dart kod i JavaScript-vis, dess egenskaper är det osannolikt att knut dina trosor:. det finns klasser och gränssnitt, det är valfritt skriver (du kan växla mellan typlös prototyp-kod till ett företag app med att skriva), är syntaxen väldigt svag, det finns en mycket stark samtidighet modell, och Google är lovande massor av saftiga bibliotek som kan utnyttjas av utvecklarna. grunden språket är inte avsett att bli spännande: i Googles egna ord, det är utformade för att vara "bekanta och naturliga" - och ja, om du skriver Java eller C #-kod, kommer Dart förmodligen känner mycket lättillgänglig ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Netflix Kills Qwikster

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sdKp2yCU6OU/Netflix-Kills-Qwikster:
gclef skriver "Netflix tydligen har beslutat att avknoppning av deras DVD-verksamhet till en separat organisation var en dålig idé trots allt, och är död på den" Qwikster "-konceptet från artikeln:". Mindre än en månad sedan sade Netflix det skulle dela upp DVD uthyrningsverksamhet iväg på en ny webbplats, som skall heta Qwikster. Abonnenter ylade vid flytten, säger de såg Netflix som en destination för filmer i allmänhet och inte vill hantera två konton. "Det är tydligt att för många av våra medlemmar två webbplatser skulle göra det svårare, så vi kommer att hålla Netflix som ett ställe att gå för streaming och DVD-skivor, "VD Reed Hastings sade i blogginlägget."

Läs mer om denna historia på Slashdot.