söndag 24 juli 2011

"Koden har redan skrivits"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QvbmAJrsdmY/The-Code-Has-Already-Been-Written:
theodp skriver "John D. Cook påpekar att det finns en stor klyfta mellan hur forskare och programmerare visa programvaruversion, skriver de. Forskarna ser sin mjukvara som en slags exoskelett, en förlängning av sig själva. Programmerare, å andra sidan, se deras program som något de kommer att lämna över till någon annan, mer som att bygga en robot. För en vetenskapsman är programvaran soppan gjort när de får vad de vill ha ut av det, medan professionella programmerare ge mer tänkte för reproducerbarhet, underhållsmässighet och korrekthet. Så vad händer när TWAIN träffas? "Den riktiga spänningen, säger Cook," kommer när en bit av forskning programvara plötsligt beräknas vara klar för produktion. Vetenskapsmannen kommer att säga "koden redan har skrivits" och kan inte föreställa sig det skulle ta mycket arbete, om någon, för att förbereda programmet för sina nya ansvarsområden. De förstår inte hur svårt det är för en ingenjör att vända ett exoskelett till en självförsörjande robot. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


För Texas Läroböcker, en seger för Evolution

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-A1GW2nu_0/For-Texas-Textbooks-a-Victory-For-Evolution:
En anonym läsare skriver "The Texas Board of Education enhälligt har kommit ner på sidan av utvecklingen i en 8-0 röstar, styrelse godkände idag vetenskapligt korrekta gymnasiet tillskott biologi lärobok från etablerade mainstream förlag -. Och inte godkänna kreationistiska- backas tillskott från internationella databaser, LLC. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


När ögonbindel, föredrar Weird Science stenar och sax

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2gyVEMcIymI/when-blindfolded-weird-science-prefers-rocks-and-scissors.ars:

Om du rock, kommer jag att klippa också. Om du papper, är du på egen hand: Nyligen, omfattas vi hur rock-papper-sax kunde hjälpa oss att förstå evolutionen . Nu är det hjälper oss att förstå mänskligt beteende . Människor och andra primater är stora härmar, undermedvetet upprepar de åtgärder vi se våra kollegor utför omkring oss. Men för det mesta gör det kommer utan kostnad, så forskarna ville se om mimicry är så rotad att folk skulle göra det även när det skadat sina mål. Så, tillgrep de till ett klassiskt experiment: ögonbindel rock-papper-sax.

Om du sätter båda deltagarna i ögonbindlar, kommer de att hamna välja samma alternativ så ofta som du förväntar dig baserat på slumpen. Men ta av ögonbindeln bort en av dem, och förekomsten av drar mycket hög. Men bara några drag. Ingen, tydligen är särskilt intresserad av att imitera papper.

Bakterier har lärt snabb tur: Den här är alla typer av bakvända. Vissa typer av bakterier marschera långsamt över plana ytor med hjälp av en samordnad rörelse av en uppsättning av finger-liknande projektioner som kallas pili. Men för att göra svängar, de öka till 20 gånger sin normala hastighet , och göra det genom att bara använda en enda av sina pili. Den enda pilus är tydligen tillräckligt för att orsaka en slangbella-liknande åtgärder och driva en bakterie både snabbare och i en ny riktning.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Google Plus har ett problem. Frukta inte: Jag har en lösning

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iGz-dJlMgds/:

Google Plus är fantastisk. Jag tror inte att det någonsin kommer att vara mer än Pepsi till Facebooks Coke, tyvärr, men det är mycket slicker och bättre utformade. Det är synd att tjänsten har offrat en bunt av goodwill under den senaste veckan genom att upprepade gånger offentligt skjuta sig själva i foten.

Först var det märken misstag . Nu är det blivit mycket värre: det verkar som de är att ta bort profiler grossist eftersom de misstänker att Plus användare kan med hjälp av handtag än sitt juridiska namn. På Internet! Den fasa! Ännu värre, den BLIDIGT passivt-aggressiva språk är Googles tekniker att använda för att förklara / försvara detta påminner om de vanliga hjärndöd företags-talar du se någon annanstans: Vår Stupid policy måste försvaras, för det är politik, inte Förstår du? Även om det är dumt. Åh, Google. Vi trodde alla att du var bättre än detta. Se ljuset och ge oss rätt?


Susana Machado
Kära # google , jag älskar dig, men din # google + politik suger så mycket du kommer att vara på min shitlist tills du åtgärda dem på lämpligt sätt. # googlefail

Vad är problemet? Problemet är att en hel del människor har mycket

SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/softethers-sensor-laden-quma-robot-demonstrates-poses-intimida/:
En lösning på jakt efter ett problem eller en lösning på ett problem som du var för stolt att COP till? SoftEther har just avslöjat vad som kan vara den sista slag mot Barbies framstående karriär : sensor-plaskade QUMA. Så vitt vi kan se, innehåller det mänskliga-formade marionett en mängd sensorer för att plocka upp exakt böjar och flexar, och sedan rör informationen till en skärm. Bortsett från att visa ditt team av ballerinor exakt hur deras rutiner ska se ut, vi gissar att den verkliga framtiden här är betydligt mer sofistikerade uppgifter - saker som artificiell intelligens, större rörliga bilder och vetenskaplig forskning. Som ordspråket säger, en video är värt ett zillioner ord, så har en titt för dig själv strax efter pausen.

Fortsätt läsa SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video)

SoftEther sensor-lastat QUMA robot visar poser, skrämmer dina agerar coach (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 15:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Coolaste-Prylar | källa SoftEther (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Android Lösenord data som lagras i Plain Text

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2y5XJ4fCZcU/Android-Password-Data-Stored-In-Plain-Text:
jampola skriver "The Hacker News rapporterar att Android lösenord data lagras i klartext i sin SQLite-databas. Hackare News säger att" är lösenordet för e-postkonton som lagrats i SQLite BF som i sin tur lagrar den på telefonens filsystem i klartext. Kryptera eller åtminstone omvandla lösenordet skulle vara önskvärt. " Jag är säker på de flesta skulle hålla med krypterade lösenord data i minst SHA eller MD5 skulle vara typ av en bra idé! "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AT & T Google Nexus S till försäljning idag, exklusivt för Best Buy

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/atandt-google-nexus-s-on-sale-today-exclusive-to-best-buy/:
AT & T Google Nexus S på försäljning till exklusiv bästa köp
Om du skalade ut 600 musslor på en upplåst Nexus S börjar köparens ånger nu: den subventionerade AT & T-versionen är ute idag. Finns uteslutande från Best Buy (och uteslutande i svart), kommer AT & T Nexus S du tillbaka bara futtiga 99 $ med en två-års kontrakt. Är förlusten av färg val (och att hela "SIM-låsta till AT & T" sak) värt de besparingar? Vi lämnar det upp till dig och din (Google) plånbok .

AT & T Google Nexus S till försäljning i dag, till exklusiva Best Buy ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 13:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

FDA att granska Mobile Medical Apps

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o9D781cQGx0/FDA-To-Scrutinize-Mobile-Medical-Apps:
mikejuk skriver "Det ser ut som" första inte göra skada "kommer till en app nära dig. Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) söker råd om sin föreslagna tillsynen av några hälsorelaterade mobiltelefon apps. Det är nästan för lätt att skapa en app som syftar till att hjälpa människor att upptäcka eller hantera vissa tillstånd eller andra -. men bör programmerare spela rulle läkare även i till synes harmlösa områden "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Med en ny känsla av mening, Stänger Googles Börsvärde I på $ 200 miljarder

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N3BNoJwFpKM/:

Google-aktien har nått sin högsta värde under de senaste sex månaderna, handel så högt som $ 619,50 dela På fredag ​​sätter sök jätte bara blyg av en $ 200.000.000.000 börsvärde. Faktum är att slutna Googles lager $ 618,23 på fredagen, vilket ger företaget en $ 199,23 börsvärde. Sista gången Google handlas över $ 600 var i första veckan i mars. Naturligtvis på den tiden hade företaget en annan VD (nu ordförande Eric Schmidt), och inga meningsfulla sociala produkter på marknaden.

Även om Google-aktien sköt i höjden tidigare i år, i april företaget, enligt den nya regim Larry Page, redovisade något lägre än förväntat resultat, och bolagets aktiekurs föll till 519 per aktie.

Som vi vet tog Sida över, omorganiseras och skakade upp verksamheten på företaget. Han döptes Googles kärnverksamhet, sökandet grupp, "kunskapsekonomin gruppen." Och vid den tidpunkten, Sida decided anställdas bonusar skulle vara bundna till framgång för företagets snart kommer att lanseras sociala produkt.

Googles aktier fortsatte att glida neråt i maj och juni och föll kraftigt i slutet av juni, då det framkom att FTC förberedde en stor antitrustundersökning i Googles "core sökannonsering verksamhet." Den 24 juni, dagen nyheterna bröt, Googles lagervärde sjönk till en sex månaders lägsta på $ 474,88.

Naturligtvis dagar senare Google lanserade Google + , företagets mest ambitiösa sociala produkten ännu. I veckan efter lanseringen av Google +, investerare lagt $ 20000000000 Googles börsvärde. Det i kombination med den allmänna styrkan i marknaden och hälsa Google som företag drivs stocken uppåt i juli.

Förra veckan Google blåste förbi analytikernas förväntningar , tjänar ett rekord $ 9030000000 i kvartalet. Och sidan visade att Google + har uppåt tio miljoner medlemmar (i tre veckor) att dela och ta emot en miljard poster per dag, vilket var imponerande milstolpar för spirande sociala nätverk. Sidan var allmänt optimistisk i samtalet och förklarade att den nya ledningsstrukturen han genomfört är "arbetar tillsammans sagolikt" och hjälpa hela Googles målet att "dela på webben som att dela i verkliga livet."

Och gatan svarade. Följande dag efter att Google redovisade resultat, sköt Googles aktiekurs upp till $ 597,62 från 528,94 $ föregående kväll.

Sedan dess har Google-aktien har klättrat uppåt. Eftersom Google + hit 20 miljoner användare, analytiker är nu optimistiska för Googles sociala planer. Som Wall Street Journal rapporterade i förra veckan, är Barclays Capital eget forskare berättar investerare som "gett positiva inledande dragning från användare tror vi Google nu är bättre positionerad för att konkurrera och integrera sociala ledtrådar i sina produkter än tidigare, vilket kan driva en ökad relevans i sökandet framöver. "

Som jag nämnde ovan, det finns andra faktorer som bidrar till Googles stiga i lager värde, inklusive den allmänna hälsan hos Google som företag samt den nuvarande styrkan i marknaden. Men det är intressant att ta

Revolutionen kommer inte att sändas i TV

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dMoYj1U3FE0/:

Verkar som den gamla goda tiden är här igen som Google + inbjuder fortsätter att stapla upp i e-post. E-post är att Y2K-teknik som hoppade hajen i mitten av decenniet, ryggen när Twitter introducerade realtid direkt meddelanden. Hur mycket har förändrats sedan dess är anledningen till att bloggar är fortfarande kvävdes med Google + analys eller som det kan kallas: den Scoble Delta. Det är tiden mellan när Robert förklarar hans fullständiga absorption i en social media-plattform och eller när han ändrar sig.

Robert har ett verkligt problem med Google +. Det är tidiga dagar så att han kan ignorera den stora ödemark av diskussion annat än om själva plattformen. Visst, det finns lotsa bilder och kanske några videor och citeringar av intressanta artiklar (faktiskt inte riktigt på stämningen framsidan). Men oftast RÅDLÖSHET samtalet däck sparkar, låtsas att det finns en verklig social graf som till lagret en matris av värdefull information.

Roberts problem är att han köpt in idén om cirklar utan att vara helt säker på att de är något mer än Twitter listor. Det finns redan kräver olika sätt att dra Listor över från Twitter. Jag har aldrig tänkt listor var användbara, verkligen inte med tanke på den tid som krävs för att montera dem. Cirklarna är lättare att hantera, åtminstone hittills, men jag har gjort dem så smärtfritt som möjligt genom att endast använda två av dem, Family som jag har fyllt upp, och vänner som alla andra. Det är på utgående sida.

På den inkommande sidan har Cirklar varit ett irritationsmoment mer än något annat. Jag kan förstå dem som en organiserande princip för andra, att sätta människor i fack där signal-brus är stämd något. Men min erfarenhet av dem varierar från PR-sändningar till så kallad begränsad samtal som jag kan bara gissa deltagarna. En av dem kom från en kollega på Salesforce där jag har kunnat fastställa den första tjugotal namn följt av en mystisk 109 andra. Kanske är detta ett resultat av att använda IPAD Safari och inte den vanliga webbläsaren UI, men jag har fortfarande tillvägagångssätt sådan en trafikplats med förvirring.

I själva verket är cirkeln, vars namn jag inte kan se, en grupp inbjudan att diskutera ett ämne utan att förstå syftet eller logik dess medlemmar. Det finns arbete bara för att få till denna nivå av förvirring. Jag måste lita på dom på min kollega (jag) men har ingen inblick i några av dem annars jag förmodligen att prata med. Jag är bekväm med en klar uppfattning om vem jag kommunicerar med, varför jag skriver här, i privata till mina kollegor på prat, och mer ansträngd i grupp både öppna och privata.

Öppna Chatter grupper låt mig fortfarande veta vem som gick, så det finns en känsla av varför folk är där bygger på intresse, jobb ansvar och Serendipity. Men du kan inte gå med i en cirkel, bara skapa den eller lägga till personer i den utgående riktning. Åtminstone tror jag, vilket är ungefär detsamma som att vara så. Resultatet är att det saknas en förståelse för gruppens dynamik, utom i nivå med dem som öppet deltar. Mycket är gjort av engagemang i dessa medier, men roll lurker är inte klart i Plus.

Inget av detta utesluter den nya plattformen från att vara framgångsrika, det finns massor av människor som letar efter dessa typer av strömmar att göra arbetet att syntetisera vad som händer vid varje enskild tidpunkt eller dag. Faktum är att det har och kommer att framgångar i världen med att publicera för just den anledningen som vi har sett med Howard Stern på Sirius och korsförsäljning rekommendationer på Amazon. Sändning sociala signaler, varumärken utvecklas. Ta emot dem, annan historia. Utan en tydlig feedback loop, vad är konsekvenserna av att kommunicera?

Den allmänna inställningen har ingen sådan obalans: Jag vet att alla kan läsa den när de är på nätet. Vad jag säger liv i samband med att kunskapen om miljön. En del tänker på detta som en begränsning, späda vad som sägs för att undvika misstag i protokoll eller beteende. Jag tycker det är att befria, navigera mig mot att meddela ett brett spektrum av lyssnare med ett mångfacetterat synsätt som delar upp skillnader

Apple initierar utbytesprogram för "litet antal" av iMac med 1 TB Seagate-hårddiskar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Har du plockar upp en ny iMac mellan maj samt juli 2011 ståta med en 1TB Seagate HDD? Du bör nog veta att fatet kan vara av de benägna att misslyckas sort. Inga problem dock, meddelade Apples det kommer att ersätta potentiellt felaktiga enheter utan kostnad för att hålla ya leende, och din fasta hårddisken en-SPINNIN ". Ägare av registrerade riggar i riskzonen är att meddelas via e-post, men om du hoppade över att formulär som du kan kolla serienumret på Camp Cupertino: s hemsida (länkad nedan). Efter att ha bekräftat att maskinens berättigade, kommer du att kunna släppa den av vid en Apple Store eller auktoriserat servicecenter för swap. Det föreslås också att du säkerhetskopierar enheten innan ett ner, åtminstone är det en ursäkt för att utnyttja denna Thunderbolt hamn, eller hur?

Apple initierar utbytesprogram för "litet antal" av iMac med 1 TB Seagate-hårddiskar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 12:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Macworld | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Tyder på innovativ användning för pensionärer rymdfärjor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hEdlNyeZ4Ag/Suggesting-Innovative-Uses-For-Retired-Space-Shuttles:
coondoggie skriver "Det var en sorglig händelse när den ikoniska NASA Space Shuttle programmet avslutades förra veckan med landning av Atlantis. Efter sista uppdrag flygande pendlar alla kommer att tilldelas till museer där miljoner kommer att beundra dem som statiska skärmar. Men skulle inte det vara häftigt om de kom till användning på platser där man kanske inte förvänta sig? " (Visas bäst med bildspel konsolidera programvara som du väljer.)

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Chatroulette + Google-platser = PlusRoulette

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

En del av Googles nya sociala plattformen Google + innehåller en grupp funktion videochatt som kallas Google-platser, vilket är bra för gruppen videochatt och delning. Som min kollega MG Siegler skrev i sin första granskning av Google +, försöker Google-platser för att lösa sociala problem videochatt genom att göra det enkelt för dig att låta andra veta att du är intresserad av chattar. Du kan dela en bit av innehåll, som ett YouTube-klipp, och alla i Hangout kan titta på det tillsammans och samtidigt prata om det.

Funktionen är utformad för att skapa gruppchattar (upp till tio personer) inom cirklar på Google +. Naturligtvis var det bara en tidsfråga innan någon försökte lägga till en Chatroulette typ av slumpmässig funktionalitet till videochatt tjänsten. PlusRoulette har lanserat som ett sätt att skapa en offentlig Google + tillhåll som alla kan delta. Du skapar helt enkelt ett tillhåll, och lista webbadressen på PlusRoulette. Om du letar efter ett redan offentligt tillhåll kommer PlusRoulette listan tillgänglig ställena.

GPHangouts ger också en liknande funktion genom att lista alla offentliga Google +-platser, men man måste skapa tillhåll på Google + separat, lägg sedan till URL: en för Hangout till GPHangouts. Med PlusRoulette kan du skapa faktiskt en Google + tillhåll via webbplatsens gränssnitt.

Eftersom ditt namn är ansluten till din Google + konto, sotig Chatroulette problemet är förhoppningsvis undvikas.

Låt slumpmässiga videochattar på-platser börja!



Habey USA: s 12-tums panel-PC innebär att robusta utseende till ditt hem

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/24/habey-usas-12-inch-panel-pc-brings-that-rugged-look-to-your-hom/:
Det är synd detta stål överdraget med touchscreen PC från Habey USA kom för sent för vår våldsamma utbrott på Engadget Show, men det har åtminstone några i stort sett behaglig specifikationer. PPC-6512 kan rabbla 1080p vids på sin 12-tums skärm samtidigt som den förbrukar bara 30 W tack vare sin 1,8 GHz Atom D525 och NVIDIA Ion GT218 combo. En tom 2,5-tums löstagbar hårddisk facket och eSATA-port ge den potential som en nätverksansluten lagring hubb och en old-school seriell port kan den hantera kontroller hemautomation också. Det kan också användas som en Comms eller säkerhet terminal, eftersom det finns en 1.3MP webbkamera ombord, VESA-monteringshål och fyra USB 2.0-portar. Heck, vi köper tre och rigg hela vårt hus upp - det inte vore för $ 800 prislapp, till synes begränsade tillgången på Habey USA: s underloved Amazon sida, och det faktum att vi gillar våra terminaler för att visa lite känslor . Full specifikation i PR efter pausen.

Fortsätt läsa Habey USA: s 12-tums panel-PC innebär att robusta utseende till ditt hem

Habey USA: s 12-tums panel-PC innebär att robust utseende till ditt hem ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Jul 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer