måndag 22 november 2010

Behöver du verkligen en diskret ljudkort?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXYXXZB3XvA/story01.htm:
. Crookedvulture skriver "Integrerat ljud har blivit ett vanligt gratisgrunka på moderkort, vilket fick många att fråga om det är nödvändigt att ha ett ljudkort Tech Report tog en närmare titt på frågan genom att testa den senaste integrerade Realtek codec mot ett par av ljudkort: ASUS 30 $ Xonar GD och dess betydligt dyrare $ 280 Xense kusin. Allt från spelprestanda till signalkvalitet utforskas, och det är den blinda lyssnar tester som bevisar mest avslöjande. Den integrerade lösningen är uppenbart bristfälliga, och i lite av en överraskning, det billigare Xonar är den mest önskade. Diskret ljudkort säkert har sina fördelar, och du behöver inte spendera mycket för att få något som låter mycket bättre än genomsnittet moderkortet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Code-stjäla Drone Leverantör bosätter sig med Devs

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v3SjOqU4TKw/story01.htm:
En anonym läsare skriver med en uppdatering av en berättelse vi diskuterade i september över påståendena att kopieras, var felaktig programvara som används i obemannade CIA drönare. Stämningen att publiceras dessa påståenden har nu slutat i en uppgörelse. Citerar: "Överträdelsen-of-kontrakt rättegång som inleddes i Suffolk County Superior Court i Massachusetts i november 2009, kretsade kring en rad påståenden och motkrav i samband med en sofistikerad, analytisk programvara, som kallas Geospatial, som utvecklats av Boston- baserad IISI. Mjukvaran är kapabel att integrera i höga hastigheter rumsliga data, såsom kartor och visuella bilder, med icke-visuella data, såsom namn och telefonnummer. Netezza, i sina inlagor gjort gällande att IISI, per kontrakt, krävdes att uppgradera Geospatial programkoden att få det att fungera på Netezza nya data-lager datorplattform, kallad TwinFin. IISI hävdade, och domstolen slutligen enades om, att den inte hade någon sådan skyldighet. IISI tjänstemän uppgav också att en sådan uppgradering insats skulle vara ganska krävande och kostsamma. I kölvattnet på IISI vägrar att anpassa Geospatial programvara till TwinFin på Netezza tidslinje, hävdade IISI i domstol inlagor att Netezza fortsatte att utveckla en omskapas med felaktiga version av den programvara som laddas på TwinFin plattform som Netezza sålde påstås till CIA.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)
Tjudra en smartphone för att få data på resan är ett bra sätt att hålla nätet utan släpa runt en separat enhet. Men släpa runt en separat enhet enbart för att tjudra telefonen verkar lite mindre bra, speciellt när dessa enheter måste anslutas till en vägg. Sådan är Nexaria BC2, ett 802.11b/g/n router som kan kopplas till kompatibla iPhone (det vill säga 3G, 3GS, och 4). Pop en i och, förutsatt att du betalar AT & T de nödvändiga extra $ 20 i månaden, det ska börja strålande söt, söt internets ut till alla dina enheter. Prestanda beror naturligtvis på vilken styrka din signal, men att få ett par megabit ned och en megabit upp är helt trovärdigt och respektabelt, men ping priser i de hundratals millisekunder att du inte kommer att omdragning upp headshots när den är ansluten thusly. Det är din för $ 189 just nu om du känner behovet.

Fortsätt läsa Nexaria BC2 router stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)

Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

FAA ger SpaceX för första gången någonsin kommersiell licens för rymdfarkoster återinträde

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/faa-gives-spacex-the-first-ever-commercial-license-for-spacecraf/:
Tja, SpaceX gjorde bara en enorm milstolpe i rymdfärder för proletariatet: vi får komma tillbaka nu. FAA gav bara SpaceX Dragon's kapsel om återinträde licens, vilket banade väg för den att göra rundturer till den internationella rymdstationen och så småningom även ta upp folk där. NASA, som redan har några rejäla kontrakt med SpaceX för lanseringar, har gratulerat SpaceX över Twitter på de goda nyheterna, men vi är säker på att några miljarder dollar i framtida affärer talande redan. Engadget egen Tchad Mumm, bosatt Space Destiny Enthusiast, hade följande att säga om viktig händelse:
"Vi står på axlarna av våra förfäder, att nå ut ett litet barnsligt hand på stjärnorna. Och sedan återvänder säkert till jorden tack vare FAA-certifiering. Vi är på gränsen till det omöjliga."
Tyvärr, det finns något i vårt öga ...

Fortsätt läsa FAA ger SpaceX för första gången någonsin kommersiell licens för rymdfarkoster återinträde

FAA ger SpaceX för första gången någonsin kommersiell licens för rymdfarkoster återinträde ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 17:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ NASA (Twitter) | | Tipsa | Kommentarer

Moodle 1,9 För andraspråksundervisning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ecb9ZogxF9Q/story01.htm:
witthaus skriver "Jeff Stanfords Moodle 1,9 för andraspråksundervisning beskrivs i förordet som" en receptbok "för att skapa kommunikativa aktiviteter språkundervisningen i Moodle. Trogen sin beskrivning, innehåller boken över 500 sidor med detaljerade och beskrivande information om hur krama varenda droppe ur Moodle för ändamål språkundervisning. " Fortsätt att läsa för resten av Gabi: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Den Engadget Show - 015: Sprints gått Adib, Google TV skapare Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, Nook Färg och mycket mer!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/the-engadget-show-015-sprints-fared-adib-google-tv-creator/:
Gör dig redo människor, eftersom vi har en helt ny, fantastisk Engadget Visa färsk ur lådan. Först upp, Josh och Paul sitta ner med Sprint produkt chef klarat sig Adib att tala om födelsen av EVO 4G, vad exakt definierar "4G", där Sprint ser sig i förhållande till Verizon och AT & T, och varför flås Android-enheter kan vara en nödvändigt ont. Därefter Nilay går händerna på med helautomatiska framtidens husSavant Experience Center i en exklusiv ny Engadget Visa segmentet, sedan går Josh på scen för en fördjupad chatta med Salahuddin Choudhary, Google ingenjör som skapade Google TV på sin fritid. Då, Paul, Nilay, och Josh diskutera allt tabletter i en vild rundabordsdiskussion featuring IPAD, Galaxy Tab, och Nook färg. För att jämna ut, exileFaker stenar huset med några mördare chiptunes musik med visuella av HN_i_C. Vad väntar du på? Se den nu! Hit upp videoströmmen efter rasten eller ladda ner visa i HD nedan!

Värdar: Joshua Topolsky, Nilay Patel, Paul Miller
Speciella gäster: klarade Adib, Salahuddin Choudhary
Producerad och regisserad av: Chad Mumm
Exekutiv Producent: Joshua Fruhlinger
Redigerad av: Danny Madden
Musik av: exileFaker
Grafik av: HN_i_C
Savant segmentet musik av: Kris Keyser och exileFaker
Öppnande titlar av: Julien Nantiec

Tejpade live på The Times Center

Ladda Visa: The Engadget Show - 015 (HD) / The Engadget Show - 015 (iPod / iPhone / Zune formaterad) / The Engadget Show - 015 (Small)

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Visa direkt i iTunes (MP4).
[ Zune ] Prenumerera på Visa direkt i Zune Marketplace (MP4).
[ RSS MP4 ] Lägg till Engadget Visa foder (MP4) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.
[ HD RSS ] Få Engadget Visa levererade automatiskt i HD.
[ IPAD RSS ]-vänlig adaptiva format Få Engadget Show i IPAD.

Fortsätta läsa Engadget Show - 015: Sprints gått Adib, Google TV skapare Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, Nook Färg och mycket mer!

Den Engadget Show - 015: s klarade Adib, Google TV skapare Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, Nook färg, och mycket mer! Sprint ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 15:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Pojke Hittar £ 2.5M Guld Locket med Metal Detector

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TaJkaxVk3ss/story01.htm:
Istället för Kapsyler och förlöjligande från hans kamrater fann 3-åriga James Hyatt en medaljong värt miljoner med sin metalldetektor. James och hans pappa hittade guld medaljongen sista maj i Essex. Sedan dess 500-åriga skatten har utvärderats på runt £ 2.5million. Från artikeln: "James pappa Jason, 34, sa:" Min son är en av de lyckligaste människor någonsin Om vi går till läkarna kommer han att lägga sin hand på sidan av soffan och dra ut en tia.. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.




SuONOIO tar synth soundgeeks från noll till justeringar i färre än 60 cykler (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/suonoio-synth-takes-soundgeeks-from-zero-to-tweaking-in-fewer-th/:
Vi ska erkänna att det ibland inte mycket för att få våra motorer igång här på Engadget HQ. Om du kan kasta ett par knoppar, exponerade ledningar, ett 9V batteri, och en känsla av äventyr i en semi-enhetligt paket, kommer vi vara glada som punsch. Den Suonio synthesizer, därför gör oss mycket glada.

SONOIO är bandets tidigare Nine Inch Nails keyboardisten Alessandro Cortini, och SuONOIO är en MINIATYRFORMAT platta av kisel som levereras med en digital kopia av bandets senaste album. Levereras bubble-insvept i en hand-stämplat kartong - om du någonsin haft nöjet att unboxing en Arduino kit, vet du känslan - det är förinstallerad med två banker av prover som användes för att skapa album.

Även om det är ett urval styrmedel, det är användarens uppgift att skapa nya ljud med hjälp av en matris av jumper-aktiverade effekter och mixning tekniker. Det är inte riktigt lika expansiv som en MPC , men som alla bra experimentalist vet, det finns mycket att utläsa från begränsningar och nya paradigm gränssnitt.

Läs vidare för våra intryck av noisebox och en rundtur i sin inre arbete!

Gallery: SuONOIO

Continue reading SuONOIO synth äger soundgeeks från noll till justeringar i mindre än 60 cykler (videon)

SuONOIO tar synth soundgeeks från noll till justeringar i färre än 60 cykler (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Suonio Blog , The harvestman | Tipsa | Kommentarer

Programvaran som inte kunde konkurrerar med Windows

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-IR6AyvfgA/story01.htm:
harrymcc skriver "När Microsoft transporteras Windows 1.0 redan i november 1985 - det blev 25 på lördag - det var inte säkert att de kraftigt försenade fönstersystem add-on för DOS skulle lyckas trots allt, det var en sen ankomst till en. . marknad som redan var fyllda av ambitiös konkurrenter ett kvarts sekel senare, är det värt att komma ihåg de tidiga Windows rivaler som inte gjorde det. Visi On, ovanifrån, GEM, DESQview, och mer "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Malaysiska Åtalad Efter Hacking Federal Reserve

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1cXo09os2Hk/story01.htm:
wiredmikey skickar längs en säkerhet berättelse som ser ut som det skulle kunna vara en att titta på. Lin Min Poo greps kort efter ankomsten till New Yorks John F. Kennedy International Airport i slutet av oktober, reser till USA för företagen. Den 32 år gamla hemvist i Malaysia observerades av en undercover Secret Service agent sälja stulna kreditkortsuppgifter i en diner. Efter att gripa honom och tog hans laptop (som var "kraftigt krypterad"), upptäckte myndigheterna bevis på betydligt allvarligare brott mot säkerheten. Enligt dokument från justitiedepartementet, hade Lin Min Poo hackat sig in Federal Reserve Bank of Cleveland och stulna över 400.000 stulna kreditkort och bankkort kortnummer. Också, enligt myndigheterna, lyckades Mr Poo att hacka sig in FedComp, en registerförare för federala kreditföreningar, ger honom möjlighet att få tillgång till data av olika Federal Credit Union. Han hackade även in datorsystem i en försvarsdepartementets entreprenör som tillhandahåller ledningssystem för militära transporter och andra militära operationer, kan kompromissa mycket känslig militär informationslogistik.

Läs mer i denna historia på Slashdot.