tisdag 30 augusti 2011

Vad Battlefield 3 behöver stjäla från Modern Warfare 3, och vice versa

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YQUvACmt6KM/what-battlefield-3-needs-to-steal-from-modern-warfare-3-and-vice-versa.ars:

Modern Warfare 3 och Battlefield 3 kommer att vara mycket olika spel som sannolikt kommer att njuta av mycket olika målgrupper. Ändå finns det en känsla av att de två spelen är direkta konkurrenter, och EA: s högljudda mun sättet att se till att vi vet att det har Activision i hårkorset har säkert hjälpt till denna uppfattning. Vi kan ha en personlig favorit i denna tävling , men vi kommer att täcka både och Call of Duty spel har i allmänhet väl över på vår virtuella sidor.

Båda spelen har sina styrkor och svagheter, och vi har några idéer om vad varje spel kan "låna" från den andra. Samtidigt finns det fortfarande många detaljer vi ännu inte lära sig om båda spelen, det är där varje franchisetagare skulle kunna förbättra den andra.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Forskare sekvens digerdöden bakterier DNA, erkänna att de hade fel

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/__EMSjTSpq0/scientists-sequence-black-death-bacteria-dna-admit-they-were-wrong.ars:

Bakterierna bakom digerdöden har en mycket ovanlig historia. Dess stamfader är en anspråkslös jordbakterien och den nuvarande stammar av Yersinia pestis fortfarande smittar tusentals människor årligen, men inte längre orsakar svit av skrämmande symptom i samband med den medeltida plågor. Den radikala skillnader, i själva verket hade fått en del som tyder på att vi hade att skylla på fel bakterier. Nu har forskare fått DNA från några av Londons pest offer, och bekräftade att Y. pestis verkar vara att skylla. Men de sekvenser tyder också på att de stammar av bakterier vi ser idag kan skilja sig från de som bärsärkargång genom Europa.

Vad omvandlas jordbakterier till en mänsklig patogen? En viktig händelse tycks ha varit det faktum att det plockade upp en plasmid, en kort, rund bit av DNA som kan kopieras separat från resten av organismens DNA. När det gäller Y. pestis, innehöll den plasmid tre viktiga gener: två som bidrog till att döda konkurrerande bakterier, och en tredje som bidrog till att manipulera det mänskliga blodets förmåga att levra. Så, när du presenteras med möjlighet att få DNA pesten offer, är detta DNA författarna bestämde sig för att målet.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


GD Köper Limelight är Rich Media EyeWonder annonsenhet för $ 66m i Cash

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Börsnoterade GD , som tillhandahåller digitala media lösningar och teknik för reklam-och underhållningsbranschen, har accepterat att ta över Limelight Networks video-och rich media-annonsering enhet, EyeWonder , för ungefär $ 66 miljoner kontant.

För protokollet: Limelight hade förvärvat EyeWonder 2009 för upp till 110 MUSD (i kontanter och aktier).

Limelight morse också aviserat ett program för återköp av aktier samt uppdaterat sin tredje kvartalet 2011 finansiella vägledning som en följd av EyeWonder transaktionen.

Företaget grundades 1999, erbjuder EyeWonder en rad interaktiva annons produkter och tjänster, inklusive online video och multimedia-lösningar, till Fortune 1000-företag och marknadsförare världen över.

GD - tidigare GD FastChannel - säger man förväntar EyeWonder att generera intäkter på cirka $ 36 miljoner $ 37.000.000 för helåret 2011.

Transaktionen, som är föremål för sedvanliga villkor, förväntas slutföras den 1 september 2011.

GD betjänar mer än 5.000 annonsörer och byråer genom ett mediedistribution nätverk av mer än 28.000 radio, tv och print destinationer publicering i hela USA, Kanada och Europa. GD internet Divisionen omfattar nu MediaMind, EyeWonder och Unicast.


Företag:
EyeWonder
Startdatum:
1999

EyeWonder, Inc. erbjuder interaktiv digital reklam produkter och tjänster i USA. Företaget tillhandahåller även online video och multimedia-lösningar reklam. Dess annonsformat inkluderar i-sida ...

Läs mer

E La Carte höjer $ 4M Från Groupon grundare för att Bring tablets till restaurang Tabeller

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

E la Carte , ett företag som utvecklar en tableside tablet för restaurang och relaterade industrier gästfrihet, har tagit 4 miljoner dollar i finansiering från Lightbank, venture fond som skapats av Groupon grundare Eric Lefkofsky och Brad Keywell. Y Combinator-stödda start tog tidigare mer än $ 1 miljon från företagsänglar inklusive SV Angel, Dave McClure, Joshua Schachter, Roy Rodenstein och hoppa säck, en före detta styrelsemedlem och chef vid Applebee kedja av restauranger.

Som vi har skrivit tidigare, lanserade E la carte "Presto", tidigare i år för att få användarvänliga tablets till restauranger för att få effektivitet till tableside och beställning erfarenhet. Den 7-tums tablet inkluderar en digital meny där du kan sålla bland de restaurangens mat och dryck val via bilder och detaljerade beskrivningar med hjälp av en pekskärm. Det finns också en avdelning för spel, inklusive struntsaker och en ritning app. Och slutligen, det finns en flik för att betala.

Presto tablets har en hel dag batteritid, ett kreditkort läsare och sitta bekvämt och på restaurang bord. Den tablets har också utformats för tableside erfarenhet, och är mer robusta än iPads.

Liknande till shopping för objekt i en webbutik, låter Meny inslag i Presto ätare välja vilka föremål som de vill beställa och använder ett system kundvagn så att du kan beställa flera saker samtidigt. Du kan också filtrera menyer genom att äta önskemål (vegetarisk, kyckling-only, födoämnesallergi) och du kan också skriva in mat instruktioner. Och Presto visar näringsinformation för varje rätt.

När du klickar på "ordning" på tablet, kommer dina val skickas trådlöst till köket (E la Carte integrerar med de stora POS-system) - och det kommer även att ge dig en uppskattning på hur länge du måste vänta på din mat . Under tiden kan du börja spela spel eller prata med dina vänner, vilket är särskilt användbart när du är med barn på en restaurang.

När det blir dags att betala, kan E la Carte programvara använder för att dela fliken betala för vissa poster och mer. Den tablet kommer med en kort Swiper, så att du helt enkelt dra ditt kort, ange hur mycket av ett tips som du vill lämna (det finns knappar för 15%, 20%, och så vidare), och Presto faktiskt kommer att skicka dig ditt kvitto.

Grundare Rajat Suri berättar att sedan lanseringen i april, har e la Carte skrivit nära 100 matställen med en väntelista på ytterligare 150. Tidig E la Carte-installerad restauranger har haft en försäljningsökning på nästan 12 procent med nationell kedja kunder som Pizzeria Venti och Umami Burger redan ombord. Och starten har andra högprofilerade erbjudanden på gång.

Suri säger att E la Carte inte syftar till att ersätta servitören men enkelt att göra hela upplevelsen mer effektiv och att fylla i luckorna i tableside tjänst på en restaurang. Suri säger att anläggningar (som tar cirka en vecka) kan kosta så lite som $ 200 per restaurang, eller har hight $ 600 till $ 700 beroende på antalet bord. Han tillägger att Presto passar formen av informell middag, och kanske inte är så väl lämpade för "vita duken" restauranger.

När det gäller varför e la Carte inte bara skapa en iPad med liknande funktionalitet, säger Suri att enheten var helt enkelt inte optimalt för företagets mål att skapa en mindre, mer lätt, hjärtlig enhet för tableside middagar. Anekdotiskt, bytte start faktiskt EMA

Världens enda turbindrivna Batmobile till försäljning på eBay, träffar lågkonjunkturen Bruce Wayne också

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Kom ihåg att Boeing-drivna Batmobile vi sprang över förra månaden? Tja vänner, kan det bli din via eBay auktionen i ungefär en vecka. För närvarande är det högsta budet $ 620.000 - vilket skulle vara tillräckligt för att täcka kostnaden för flera bilar inte passar för Caped Crusader. Men ingen av kommer de som är utrustade med en helikopter turbin, nu gör de? Putsch Racing påminner de berörda parterna att Mean Machine är gatan är registrerat i USA, så du kan rulla som The Dark Knight utan rädsla för polisen driva dig. En iPad laddad med digitala avionik hjälper dig att övervaka jetmotor, och du kan använda ditt val av tre bränslekällor för att driva sak: Jet A, fotogen eller diesel. Hej nu, sa vi aldrig att det var miljövänligt. Om du, som Jay-Z, är "bordläggning på en miljon", kolla in de detaljerade auktionen skott nedan och bjuda på Batmans rida själv.

Världens enda turbindrivna Batmobile till försäljning på eBay, träffar lågkonjunkturen Bruce Wayne också ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 08:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Motofinity | källa eBay

Microsoft vill Era synpunkter på dess nya Python-IDE

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zp5m7QXK2OA/Microsoft-Wants-Your-Feedback-On-Its-New-Python-IDE:
Första gången accepterade inlämnare phoolishcyrus skriver "Kära Slashdot: Skulle du vänligen ta en titt på vårt lilla projekt, PTVS - Python Tools for Visual Studio Den hjälper dig att utveckla Python (med någon tolk, inte bara IronPython) och kommer med några andra godsaker? . Spare med eftertryck. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Verizon Kills Gratis FTP-åtkomst

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoAonlMMPOE/Verizon-Kills-Free-FTP-Access:
Första gången accepterade inlämnare JP205 skriver "Verizon nyligen funktionshindrade FTP-åtkomst för sina Internet-kunder som använder sin egen tjänst för att bygga sina egna hemsidor. Det visar sig att om du vill ha FTP-åtkomst restaurerat och Verizon gärna ge den till dig för en extra $ 6 en månad. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Tween Virtual World Maker Woozworld höjer $ 6M, före detta Disney Exec går med styrelsen

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Exclusive - Woozworld , en utvecklare av ett socialt spel / virtuell värld för tweens (barn i åldern 9-14, närmare bestämt), har höjt $ 6.000.000 i ny finansiering från Telesystem och iNovia Capital tillsammans med icke namngiven företagsänglar. Dessutom har Bernard Gerson, tidigare General Manager och Senior Vice President för Disney, gick starten styrelse.

Kapitalet kommer att användas för att utöka Woozworld tjänster till att omfatta mobila plattformar och öka sin marknadsföring för att växa nå.

Woozworld erbjuder i huvudsak en online, användargenererat social plattform, där tweens bygga hela världar att samarbeta med sina kamrater, att bygga virtuella företag eller upprätta restauranger, hotell och spel som de vill.

Hittills har företaget registrerat mer än 7 miljoner avatarer, och mer än 14 miljoner virtuella rum skapades på 18 månader. Woozworld växer gillade ett ogräs också: dess användarbas har mer än tredubblats under de senaste sex månaderna.

Woozworld säger att det för närvarande tar emot mer än 15 miljoner månatliga unika besökare från över 180 länder, och loggar mer än 76 miljoner månatliga sidvisningar

Gershon, som ansluter sig Woozworld styrelse rådgivare, anses vara en pionjär inom strömmande media och för närvarande ordförande i GershonMedia, en digital media strategi praktiken.

Han var också Senior Vice President och General Manager, Corporate Strategy, Business Development and Technology, atThe Walt Disney Company.


Företag:
WOOZWORLD
Startdatum:
2009
Finansiering:
$ 3M

Woozworld, Inc. utvecklar och driver spelutbud. Företaget grundades 2009 och är baserat i Montreal, Kanada.

Läs mer

Samsung Vitality med Muve Musik serenader sig Cricket

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-vitality-with-muve-music-serenades-itself-to-cricket/:
Om du kommer ihåg Samsung Beundra på MetroPCS, då tillverkarens Vitality telefonen kommer att se mäktiga bekant. Det kommer att Cricket och kommer att ingå i Suede (en funktion telefon) som nätverkets enda smartphone med Muve Music . Liksom Beundra, den har en 800 MHz processor, 3,5-tums HVGA pekskärm, en 3.2MP kamera och driver lager Gingerbread. Även om dess pris och releasedatum förblir ogripbart, vi berättade nödvändiga planen kommer att ringa in på $ 65 per månad - en spendy språng för nätverket som går kvittra i natten. Kanske det är där skon klämmer när du kombinerar en Android-plan med obegränsad sång nedladdningar, ringsignaler och tillbakaringningen toner. Hej, sa ingen någonsin att det skulle vara billigt att vara laglydiga.

[Tack, Daone]

Samsung Vitality med Muve Musik serenader sig Cricket publicerades ursprungligen på Engadget tis, 30 Aug 2011 06:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Kommer Toshibas nästa tablet heta Excite? Trademark anmälningar tyder på så

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Igår fick vi nys om ett rykte att Toshiba skulle avtäcka en ny, ultratunna tablet på årets IFA . Idag är ordet på gatan att bolagets kommande skiffer kan kallas "Excite." Enligt US Trademark registrering erhålls genom Android Polisen har Toshiba registrerat tydligen påstådda produktnamn under kategorin "tablet datorer." Tillverkaren har också ryckt upp en hel rad av domännamn, inklusive "excitetablet.com", "toshibaexcite.com" och "thetoshibaexcite.com" - som alla närvarande omdirigera till en Toshiba webbplats. Som du kanske minns, anmärkningsvärt liknande bevis dykt upp precis innan Trivs lanseras, lånar så nutidshistoria säkert lite kreditivbrev till dagens rapport. Som alltid kommer vi se till att hålla dig à jour med den senaste utvecklingen.

Kommer Toshibas nästa tablet heta Excite? Trademark anmälningar tyder så ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 07:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Polisen | Tipsa | Kommentarer

Wacom aning smarta penna inte dra gammaldags sätt - typ av (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/wacom-inkling-smart-pen-does-drawing-the-old-fashioned-way-so/:
Den senaste produkten från Wacom affärer hela tablet motivet har vi lärt känna och älska från företaget, till förmån för några bra, gammaldags penna-on-papper åtgärder. Den vink är en kulspetspenna som överför lager skisser till en PC eller Mac via en USB-ansluten mottagare, som sedan kan redigeras med den medföljande Sketch Manager. Den Livescribe-esque Pennan har Tryckkännande teknik med 1024 nivåer av känslighet. Det kommer att finnas tillgänglig i mitten av september för $ 199. Video av enheten efter pausen.

[Tack alla]

Fortsätt läsa Wacom aning smarta penna inte dra gammaldags sätt - typ av (video)

Wacom aning smarta penna inte dra gammaldags sätt - typ av (video) ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 05:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wacom | Tipsa | Kommentarer

US Gov't lobbade EU att godkänna Oracle-Sun koncentrationsförordningen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGgVAXnMSKA/US-Govt-Lobbied-EU-To-Approve-Oracle-Sun-Merger:
littlekorea skriver "Kablar läckt ut genom Wikileaks har visat att den amerikanska regeringen aktivt pressade EU konkurrenskommissionär att godkänna Oracles förvärv av Sun Microsystems. Kabeln avslöjar att USA gick till stora ansträngningar för att upptäcka hur konkurrenskommissionär kände om" konkurrensfrämjande "karaktären av öppen källkod och om detta skulle utgöra ett hot mot USA $ 7400000000 affär."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Med iTunes i molnet, Apple Under-Löften och över-Levererar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

När sommaren vindar ner och vi nära hösten, vet vi två saker är säkert på väg in existens i en värld av Apple: iOS 5 och icloud. Med tanke på att båda erbjuder tredjepartsutvecklare olika möjligheter, både är på väg att testas av det samhället. Och det innebär att saker och ting börjar läcka ut. Ikväll kom den kanske största överraskningen uppenbarelsen ännu: iTunes i molnet kommer att stödja streaming samt nedladdning av musik.

Nu, innan alla arbetar sig in i en tizzy skriker "FÖRST !!!", ja, det är sant att andra musiktjänster har erbjudit molnbaserade streaming tidigare - bland annat både Google Musik Beta och Amazon Cloud spelare i somras. Men ingen av dessa är iTunes, den största musiken återförsäljare på planeten (online eller "offline"). Och det finns gott om andra tjänster som streaming-only. Det verkar nu klart att i höst kommer iTunes erbjuder både moln nedladdning och streaming moln.

Och detta är en stor sak eftersom det under icloud avtäckningen på WWDC i juni, har Apple inte säga ett ord om streaming. Detta ledde alla att tro funktionen skulle inte genomföras när tjänsten lanseras - en besvikelse, for sure. Men det verkar nu som Apple drog gamla "under-löftet, över-leverera" trick. iTunes Matchen gick live för utvecklare för test tidigare ikväll och musik strömmande från molnet är redan igång .

Det är fullt möjligt att Apple inte tillkännagav streaming på WWDC eftersom de ännu inte hade musiken etiketter "tillstånd för funktionen och nu de gör. Det är också möjligt att de inte känner att de behöver etiketterna "tillstånd - trots allt fick varken Google eller Amazon det innan lanserar sina tjänster, och båda är fortfarande lever. Det är också möjligt att MP3tunes beslutet i förra veckan påverkat Apples position. Oavsett hur det hände, hände det. Och det är goda nyheter för alla.

Det visar också Apples framgångar när det kommer till den lilla kunden läckerheter. Apple meddelade iTunes i molnet och folk var glada, men lite besvikelse med funktionalitet. Men Apple var också tillkännage den minst fyra månader innan lansering - något de inte brukar vilja göra med produkter. När iTunes i molnet äntligen är helt lanseringen, vill Apple antagligen en del andra överraskningar för att visa upp vid avtäckningen (utan tvekan på hösten händelsen, som vanligtvis är inriktad på musik). En av dessa kan nu strömma musik från molnet (även lite bortskämd av utvecklaren läckor ikväll).

Jämför det med hur Google lanserade sin tjänst moln musik. Ursprungligen presenterades på Google I / O i maj 2010, fanns indikationer på att tjänsten skulle lanseras senare samma år. Istället fick alla att vänta tills ett år senare på I / O-2011 att få en ungefärlig version av tjänsten. Och jag menar grova : Google Music Beta kräver att du laddar upp all din musik till Googles servrar för att fungera. Och det finns absolut ingen butik kopplad till sig för att köpa ny musik på nätet. Det är fortfarande så nu, fyra månader efter lanseringen av beta. Google över utlovade och under levererade.

Jämfört med Google Musik Beta och Amazon Web Player

LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Funderar du på att förbättra ljudet i din man (eller kvinna) grotta? Då kan du vill kolla in LG: s nya HX906TX 9.1 Cinema Sound system - "verkligen ett tio-högtalarpaket påstår att leverera 360-graders ljud . " Den är utformad för att du känner att du är i centrum av ljudet (även om du är verkligen längst bort i rummet smooshed mellan två människor i soffan) - det sätt du kan höra i en konsertsal eller riktigt stort badrum med stor akustik. LG säger att den använder en DSP-algoritm för att pumpa ljud vertikalt och horisontellt med 3D reflektorer, som sträcker ljudet uppåt och fylla i luckorna. Du får också lagt till funktioner som Blu-ray uppspelning , WiFi Direct och Smart-TV anslutning till smartphones och tablets hjälp av en app, men det finns inga ord ännu om pris eller tillgänglighet. PR efter pausen.

Fortsätt läsa LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik

LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 02:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LG | Tipsa | Kommentarer

LG Thrill 4G kommer att anlända den 4 september, bekräftar AT & T

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-thrill-4g-will-arrive-on-september-4th-atandt-confirms/:
Efter en rad förseningar och bakslag , ser det ut som om spänningen 4G kommer verkligen att komma till AT & T den 4 september. Transportören bekräftade datumet sent i går kväll, i en tweet lovande att LG: s glasögon utan 3D-telefonen kommer att göra vår värld "levande." Tillbaka i juli, AT & T bekräftat att den amerikanska versionen av Optimus 3D officiellt skulle sälja för $ 99, men som mycket väl kan variera mellan återförsäljare . Hit upp källan länk för att läsa mer, på AT & T: s produktsida.

LG Thrill 4G kommer att anlända den 4 september, AT & T bekräftar ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 04:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ ATT (Twitter) | källa ATT | Tipsa | Kommentarer

Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-announces-three-wave-handsets-dripping-in-bada-2-0-and/:
Det ser ut att en bli en hektisk IFA för Samsung. Knappt 24 timmar efter att tillkännage sin nya chaton messaging-klient är tillverkaren laddar nu upp för att släppa en trojka av nya Bada 2,0-driven Wave telefoner - Wave 3, Wave M och Wave Y - som att göra sin debut den här veckan i Berlin. Ledande förpackningen är Wave 3, som läckt ut tidigare i veckan. Drivs med en 1.4GHz processor, har denna lilla killen en 4-tums VGA Super AMOLED display, 3 GB minne (tillsammans med en 32GB microSD-kortplats) och en fem megapixel, autofokus-aktiverade shooter. The Wave M, under tiden, förpackningar något mindre juice, med en 832MHz processor, en 3,65-tums WVGA-skärm och 150 MB ombord lagring (med ett 2 GB inkorg och 32 GB microSD-kortplats). Avrundning ut samlingen är den våg Y, med sin 3,2-tums HVGA skärm, 832MHz motor och två megapixel kamera. Alla tre har din vanliga aning av WiFi / Bluetooth 3,0 kapacitet och levereras med chaton och Samsungs sociala Hub bakas in i deras DNA. Inga ord ännu om pris eller tillgänglighet, men du kan läsa mer i den fullständiga pressreleasen efter pausen.

Fortsätt läsa Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton

Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 03:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Samsung morgon | | Tipsa | Kommentarer

Ett samtal med stavelse OS Lead Developer Kaj de Vos

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I7ixf6hnloA/A-Talk-With-Syllable-OS-Lead-Developer-Kaj-de-Vos:
arg tapir skriver "jag nyligen hade en chans att intervjua Kaj de Vos, den ledande utvecklaren av stavelsen:. En öppen källkod desktop operativsystem som inte är baserad på Linux och inte heller en av de BSDs Det finns en uppskrivning av intervjun här, vilket inkluderar lite bakgrundsinformation om projektet. Jag har också skrivit hela Q & A, vilket är mycket lång, men definitivt värt ett läsa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.