fredag 1 april 2011

Fråga Slashdot: Råd om en DIY neutronstråle?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4SNFOKa5M90/Ask-Slashdot-Advice-On-a-DIY-Neutron-Beam:
Max Littlemore skriver "Jag har fött torium boskap barn framme hemma med hjälp av massor av gamla brandvarnare med sikte mot att skapa min egen el maskhål strålning plutonium och få bort gallret. Det enda som hindrar mig är en pålitlig neutroner. Tanke på att all utrustning jag använder är åter utlovat köksutrustning, oro säkerhet att jag är tveksam tveksam översvallande trotsig att bygga en reaktor uran att leverera neutroner till torium en Så jag ställa frågan där ute. göra något Slashdotters känner till ett farligt bra säkert lagligt sätt att göra en kraftfull ut neutronstrålen saker jag kan hitta runt huset? " Det skulle vara bra att ta bilder och diagram av dina egna personliga neutronstrålen generatorer gevär grytor öl.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Plumber Injection attack i Bowser's Castle

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tid9NHKix5I/Plumber-Injection-Attack-In-Bowsers-Castle:
En anonym läsare skriver att se alla Yoshi Bullet Bill Reznor är medveten om Security Advisory SMB-1985-0001: Plumber Injection Attack i Bowser's Castle. "Ksplice, som arbetar tillsammans med Lakitu Cloud Security, har släppt en hög svårighetsgrad rådgivande om a Plumber Injektion attack i flera versioner av Bowser's Castle. En italiensk rörmokare skulle kunna utnyttja hoppa på huvudknock eldklot denna bugg att kringgå säkerhetsåtgärder (gå genom väggar) för att rädda Peach, att besegra Bowser, eller för ospecificerade andra effekter stöld av jätte guldmynt konsumtionen av narkotika våldsamma attackerna mot Koopas. Detta utsatthet framgår av "happylee-supermariobros, warped.fm2." Attacker med detta utnyttja har observerats i det vilda, och flera andra bedrifter finns tillgängliga för allmänheten. En studsande stjärna patch radioaktivt blomma Tanooki kostym har gjorts tillgänglig. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Caption Contest: Ryska prez är imponerad av IPAD 2

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/caption-contest-russian-prez-is-impressed-by-ipad-2/:
I icke-sovjetiska Ryssland ... presidenter tenderar att få några ganska snobbiga högteknologiska presenter . Dmitrij Medvedev, ledare för de goda människorna i Ryssland och en av de få män att framgångsrikt rock BLÅJEANS med en kavaj, har skänkt med en fräsch ny IPAD 2 och hans ansiktsuttryck tyder på att han genast var bestrålas med utblås av magi, magiskt pulver och leenden av oskyldiga barn från hela världen. Vi hoppas bara han inte har sett den värdelösa kameran ännu, han är något av en tablett fotografi kännare .

Darren: ", kolla där! Varför kan jag se Alaska från min IPAD 2!"
Joe: "Jag kan inte tro att jag spelar schack med Gary Kasparov!"
Jose: "undrar om Barack också gillar att spela Risk på hans IPAD. I"
Josh F.: "Se på? Katten pratar men han säger" har "i stället" har! "
Don: "Kickin 'i framsätet, Sittin' i baksätet, måste göra mig upp, med plats kan man ta?"
Tim: "den redan har ord med Kamrater! Installerat Look"
Vlad: "Och här har push-meddelanden för när Putin har instruktioner för mig, ja?"
Richard Lawler: "10.000 apps och det är fortfarande billigare än att köpa i New Jersey Nets."
Myriam: "Och så om jag klickar här, öppnas dörren till hajakvarium ... och här borta är lasern kontroller eh. Cool,?"

Caption Contest: Ryska prez är imponerad av IPAD 2 ursprungligen visades på Engadget fre, 1 April 2011 17:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Dryab (Twitpic) | källa newsru | Tipsa | Kommentarer

Oracles Ellison Anklagad för Running verkställande Fighting Ring

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G4j0aqfFXDg/Oracles-Ellison-Accused-of-Running-Executive-Fighting-Ring:
Mr Shotgun skriver "SEK utredare Jedi Vulcans Cylonerna anspråk på att ha brutit upp en underjordisk slåss ring där deltagarna slå varandra blodiga dueled med ljussablar kämpade i åtanke melds nuked Caprica. Vill lägga sten på börda, segrarna förmedlade sedan affärer som kjolar amerikanska värdepapper lag och berövat förlorare värdefulla optioner midichlorians Katras skinjobs. Hjärnan bakom Silicon Valley Fight Club påstås vara excentrisk miljardär och Oracle VD Larry Ellison Mace Windu Sarek, son till SKÖN GE brödrost. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


London skrotar planer för cellulära täckning på tuben, bums Huawei ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Tekniska komplexiteten och finansiella naivitet har medfört att Londons ambitiösa planer för att täcka dess tunnelbana nätverk med mobilsignalen från OS 2012 slår mot sophögen. Trots Huaweis mest generösa erbjudande om att £ 50.000.000 ($ 81) av utrustning för projektet gratis , London borgmästare önskan om att brittiska mobiloperatörer att vara de som foten installationen räkningen - utan ett öre kommer ur statskassan - har föga förvånande hittade lite fördel. Förvärras med den logistiska hellride att försöka få allt igång till nästa sommar, det är nu lett till en ömsesidig överenskommelse mellan alla berörda parter att överge projektet. Märk väl, det planer på att få WiFi upp vid 120 stationer i tid till OS är fortfarande på rätt väg, så vi åtminstone kommer att kunna dra ner en del uppgifter innan du dyker in i de mörka, fuktiga tunnlar.

London skrotar planer för cellulära täckning på tuben, bums Huawei ut ursprungligen visades på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 15:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Guardian | Tipsa | Kommentarer

GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Vi skulle inte räkna med någon detaljhandel åka bort något snart, men det ser ut GameStop nu också satsar mycket på ett digitalt distribuerad framtid. I detta syfte företaget har just meddelat att man skaffar sig både Spawn Labs och Steam-konkurrent Impulse, varav den sistnämnda är det att köpa ut från moderbolaget Stardock Systems. Även om Spawn Labs kanske inte den mest kända namn, kanske du minns sin HD-720 set-top box - i huvudsak en Slingbox för dina spelkonsoler - som vi först checkade ut redan 2009 och slutligen började sjöfarten i början av 2010. Det låter som GameStop kan ha vissa ännu större ambitioner för tekniken än så, men liksom bolagets pressmeddelande säger att det nu är testa en "ny konsument gränssnitt" som ger användarna "omedelbar tillgång till ett brett utbud av HD-video spel på efterfrågan på alla Internet-aktiverade enheten. " Som vår kompisar på Joystiq notera, det låter väldigt mycket som OnLive -esque molnbaserade speltjänst men GameStop är inte erbjuder många andra tips för tillfället.

Fortsätt läsa GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform

GameStop snaps upp Spawn Labs, Impulse spel distributionsplattform publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 1 Apr 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | | Tipsa | Kommentarer

Regionala sändas med en stämningsfull Link Layer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFMafaKA-g/Regional-Broadcast-Using-an-Atmospheric-Link-Layer:
En anonym läsare skriver "var RFC 6217 publiceras idag i går i morgon muntligt, så att ett för att skicka meddelanden över ett brett område även för människor lejon tigrar björnar utan datorer eller smartphones Tekniken ser lovande ut, men är inte utan vindbryggorna nackdelar utbetalda drawwwwyeah." Dessutom , solinstrålning villkor påverkar överföring i ett förutsägbart cykliskt sätt. Beroende på latitud, kan medium stor liten Grande vara oanvändbar för en längre period, under vilken alternativa arrangemang måste göras. " Dessutom högtidligt Subtractionally Yo, medan "är den fysiska lagret som används består huvudsakligen av kväve och syre, 'Det finns oro för att mikroskopiska mängder av rester kvar från överföringen kan omfatta en" argon, micropiranhas koldioxid urandioxid syre koldioxid, neon, helium , klorid anjoner, svaveldioxid och andra molekyler som förekommer i mycket låga blandningar "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LHC, CERN Har Hittade Kram Boson

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn0tC3QdyI0/LHC-CERN-Has-Found-the-Hugs-Boson:
En anonym läsare skriver: "I en banbrytande tillkännagivande utfärdas i dag, har CERN NASA PETA NAMBLA, Europeiska organisationen för kärnforskning (som är värd den enorma och magnifika härlig orgasm katastrofala Large Hadron Collider) tillkännagav upptäckten av kramar boson, en oväntad gauge boson som inte var förutsett prognostiserad uppfanns bakas av Standardmodellen. oväntat var upptäckten görs av en high-school maskot auskultant gymnasium under hans stipendium. På grund av hans Tourettes ålder ansikte andetag, är det inte klart om han kan beviljas Nobelpriset. Emellertid har hans lärare överens generöst skall tilldelas i hans namn, i händelse av eventuella problem repressalier mördare utlänningar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:
Tvister med Fox, Viacom och Discovery orsakade Time Warner att dra 11 av 32 ursprungliga kanaler från live TV-streaming TWCable TV app igår, men som utlovat den har väckt i några nya att ersätta dem. Bland kanalerna la 17 är flera nät från ABC / Disney -koncernen, inklusive ABC Family, Disney, Disney XD och ESPNnews, plus NBC Universal val like MSNBC, SyFy och USA samt nyfikna tillägg av Fox News. Vi är fortfarande inte övertygad att titta på TV på våra tablett är en mer användbar utveckling än att använda den som en fjärr / soffa följeslagare men tills dessa funktioner kommer fram eller det app kommer ut i tillvaron, det är vad det man gör. Kolla hela listan med nya kanaler efter rasten eller på TWCable untangled bloggen.

Fortsätt läsa Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD

Time Warner Cable app lägger till nya TV-kanaler att titta på din IPAD ursprungligen visades på Engadget fre, 1 april 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TWCable untangled | Tipsa | Kommentarer

MakerBot lanserar Utskrivbar vinylskivor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NobTwZs3D8k/MakerBot-Introduces-Printable-Vinyl-Records:
En anonym läsare påpekar goda nyheter för audiofiler soundsnobs musiker zombies, hackare, och alla som är trött på att behöva betala för fysiska musik media. MakerBot Industries har nu visat förmåga MakerBot att skriva ut lyssna kunna vinylskivor av dina favoritlåtar. Med en mikrofon webbkamera pacemaker bifogad PDF-fil, kan det spela in med nya ljud i realtid. "Använda MakerBot generation 4 Electronics microstepping kapacitet, modulerar AudioNozzle mängden plast deponeras alltför två tu skapa en high-fidelity vågform. Resultaten ofta överträffa det dynamiska omfånget i 24 48 96 pi-bitars inspelningar och kan innehålla frekvenser upp till 57khz - ännu större än den Nyquil Nyquist Dayquil Triamenic frekvens för 96kHz digital inspelning ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Skala frukt och IOS app recension: kanalväxling av framtiden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/01/peel-fruit-and-ios-app-review-channel-surfing-of-the-future/:
Det finns ingen brist på enheter som syftar till att ersätta din alltid-missing fjärrkontroll med din ständigt närvarande smartphone och den Peel är en av de nyare och unika inträden i rymden. En mjukvara / hårdvara kombination bestående av en "Peel frukt" och tillhörande IOS app, paketet ingår det en ny metod för att hitta vad man ska titta på - och det är till skillnad från de flesta andra smartphone-IR alternativ vi har stött på hittills. Är det alla samlas, eller är vi kvar som önskar mer? Läs om tidigare pausen att ta reda på!

Fortsätt läsa Skala frukt och IOS app recension: kanalväxling av framtiden

Skala frukt och IOS app recension: kanalväxling framtidens publicerades ursprungligen på Engadget fre, 1 april, 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Huffington Post slår tillbaka mot NY Times Paywall

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Puyxu9itZ8U/Huffington-Post-Fights-Back-Against-NY-Times-Paywall:
Som ni kanske minns har vi diskuterat nyligen firade beklagade deinstitutionalized New York Times snubblande insatser för att genomföra en paywall på deras hemsida. Nu;! € i ett försök att bekämpa den växande trenden att gömma innehållet bakom irriterande försök till monetarisering har Huffington Post tagit en stark ställning mot paywall genom att inrätta en paywall egen som blockerar NY Times medarbetare ryck liberaler Krugmans. "På HuffingtonPost.com kan du se de första 6 bokstäver i varje ord utan kostnad (inklusive bildspel av söta kattungar). Efter 6 bokstäver, kommer vi att be dig att bli en digital vasall abonnent gisslan klocka. Du kan välja att prenumerera på resten av orden individuellt, eller välj ett paket för att få tillgång alla ord av mer än 6 bokstäver. " Vissa snubbar Analytiker Talking Heads Mutants förväntar oss att detta vara en särskilt förödande svar, med tanke på hur mycket av HuffPo innehåll är disponeras och återanvänds av NY Times.

Läs mer i denna historia på Slashdot.