torsdag 1 september 2011

IBM köper Risk Management Analytics Company Algorithmics För $ 387.000.000

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:
Algorithmics

Är IBM att ta igen förlorad tid? Efter att förvärva brottsligheten uppgifter utvecklare Intelligence i2 går, är Big Blue tillkännage ett nytt köp i morse. Företaget köper kanadensiska riskhantering analys programutvecklare Algorithmics för $ 387.000.000.

Algorithmics "risk mjukvara för analys, innehåll och rådgivning används av banker, investeringsbolag och försäkringsbolag för att hjälpa till att bedöma risken, adress myndighetskrav och göra fler beslut insiktsfulla affärer. I grund och botten, programvaran kvantifierar, hanterar och optimerar exponeringen bolaget risken inom en rad olika finansiella risker domäner inklusive marknadsrisker, likviditetsrisker, kredit-, operationella och försäkringsrisk samt ekonomiska och lagstiftningsmässiga riskkapital.

Företaget har mer än 350 kunder, inklusive 25 av de 30 bankerna och ett antal ledande försäkringsbolag, använd Algorithmics "mjukvara för analys och rådgivning. Bland kunderna finns i Allianz-koncernen Bluecrest, HSBC, Nedbank, Nomura, Societe Generale och Scotia Capital.

IBM säger att förvärvet kommer att expandera bolagets verksamhet analytics erbjudanden för finansiella tjänster. Algorithmics "risk analys mjukvara och tjänster kommer att paras med teknik risk följs IBM förvärvade från OpenPages förra året att förse kunderna med en rad Business Analytics mjukvarulösningar.

IBM gör en stor satsning på Business Analytics, och har spenderat $ 14000000000 på förvärv inom detta område under de senaste fem åren. Och Big Blue Business Analytics and Optimization laget har mer än 8.000 konsulter, inklusive 200 matematiker med mer än 500 patent och ett nätverk av analysverktyg centra.

Som vi skrev igår, detta är bara en av en handfull av förvärv IBM har gjort i år. Till skillnad från 2010 (IBM spenderat $ 6000000000 att förvärva 17 företag år 2010), har 2011 varit ett relativt lågmäld år för IBM i termer av att köpa bolag. Årets inköp omfattar fastigheter mjukvaruföretag Tririga. Men med tanke på de senaste två dagarna av inköp, kanske IBM ska inledas en shoppingrunda under andra halvåret 2011.



Bitdefender lanserar Anti-Malware Protection för Twitter

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Såg du den här bilden på dig?" "Titta på ditt ansikte i den här pix är ovärderlig!" "LMAO denna video där du är rolig!"

Om du är en vanlig Twitter-användare, har ser du förmodligen tweets som de kommit fram så @ svar eller direkta meddelanden vid något tillfälle. Och du vet förmodligen inte att klicka på den medföljande länken. När allt finns det ingen bild av dig bakom det, bara en skadlig webbsida som inrättats av en kriminell som vill lura dig, skräppost du eller ännu värre - infektera datorn med skadlig kod.

Men nu finns det ett verktyg som ger dig extra skydd mot dessa typer av hot . BitDefenders nya Safego skydd för Twitter skannar din profil för spam, phishing försök och malware, och automatiskt meddelar dig när hot upptäcks.

Liknande till bolagets Safego Facebook-programmet , det nya Twitter-skydd (nu i beta), använder samma anti-malware och anti-phishing-motorer att skanna webbadresser skickas till din profil.

Tjänsten kontrollerar okända användare innan du följer dem, kontrollerar konton av människor som du följer och söker direkt meddelanden för skräppost, misstänkta länkar och kapningen av försök. Hot efter deras svårighetsgrad som röd, gul, grå (låg risk) eller grön (inget hot). En valfri inställning kan också varna dina vänner om den finner sina konton har äventyrats.

Men tjänsten slutar kort för att radera tweets eller Sluta följa användare på din räkning - det meddelar dig via direkt meddelande i stället.

För att använda tjänsten loggar du bara in med Twitter och godkänna Bitdefender Safego program som du skulle någon annan tredje part app. Du kan sedan scanna Twitter-användares profiler, din Twitter tidslinje och din direkta meddelanden, samt konfigurera alla nödvändiga inställningar.

Den app är helt klart i sin utveckling under perioden, måste jag varna. Första gången jag försökte det, det var frågor verifiera mitt konto och jag gick till Bitdefender 404-sida. Men eftersom programmet är i beta just nu, ska jag jag ska ge det ett pass för kraschen. Det är stabilt för närvarande (om än lite långsamt). Och låt oss inse det, är app ger ett mycket behöver service för spam-åsidosättas , länk ifylld socialt nätverk som är dagens Twitter.

Även om en tjänst gjorde ett OK jobb med att upptäcka uppenbara hot på sin första MRI, blev jag förvånad över att det hade några stora missar också. Till exempel hävdade han en anonym länk-tweeting profil var säker, när det var helt klart en spam-bot.

Ändå är denna app anmärkningsvärt på grund av dess unikhet. Efter kontroll med flera säkerhetsföretag för liknande produkter, var det närmaste vi kunde komma upp med McAfee Mobile Security SiteAdvisor, som skannar länkarna i alla sociala nätverk, inklusive Twitter. Men ingen av de anslutna företagen hade hört talas om en särskild anti-malware app bara för Twitter.

Men som med allt säkerhetsrelaterade, kan du inte bara litar på programvara i sig att göra jobbet åt dig - du behöver använda lite sunt förnuft också.


Samsung lanserar Dual-Core Galaxy tab 7,7 och 5,3-tums Galaxy Not

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Storleken har betydelse. Låt inte någon säga till dig annorlunda.

Samsung förstår detta, och har därför försökt att bygga en tablet för nästan alla storlekar fickan eller ryggsäcken du kan äga. Vi vet allt om GalTab 10,1 och 8,9, men idag ännu mindre modeller som går med i förpackningen. På IFA i Berlin, Samsung meddelade idag Galaxy tab 7,7 och 5,3-tums Galaxy not.

Och om någon stor variation är inte tillräckligt, har Samsung skakat även upp saker på konstruktionsavdelningen. Ingen av dessa noobs ser mycket liknar den ursprungliga Galaxy tab 10,1. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak, såg att GalTab är under kraftig eld från Apple för att ha imiterar iPad "trade dress". Hursomhelst, dessa två skiffer från Samsung är något nytt, och det är allt vi någonsin ber om.

Den 7-incher sport en Super AMOLED Plus skärm, vilket är ungefär lika bra som det kan få. Vi har en 1,4 GHz dual-core processing chip under huven, Wi-Fi-kanal bindning för att förbättra anslutning och hastighet, och stöd för HSPA +. Den 5100 mAh batteri sägs att erbjuda upp till 10 timmar video uppspelning. Ganska imponerande för en skiffer som mäter in på 196.7mm x 133mm x 7.89mm, och väger mindre än ett pund (0,73 för herrar vara exakt).

Den skiffer kör Android 3,2 Honeycomb och den senaste versionen av Samsungs TouchWiz UX. En 3-megapixel bakre skytten kommer med autofokus och LED blixt (och 1080p video capture), med en 2-megapixel framsidan kamera för videochatt. Den skiffer kommer i 16GB, 32GB och 64GB smaker med microSD-kort stödjer upp till 32GB.

Den 7-incher stora, och jag har alltid varit ett fan av denna storlek skiffer. För mig är det mycket bättre än standard IPAD-esque 10-tums formfaktor när det gäller spel, eftersom IPAD är bara en smula för stor att hålla med en hand. Åtminstone för mig. Men vad är mer intressant är den ännu mindre Galaxy skiffer, Samsung Galaxy not.

Anmärkningen sport en 5,3-tums Super AMOLED-skärm med totalmått på 110mm x 58.2mm x 12.3mm. Det är ganska teeny för en tablet. Som det är storebror kör Observera även på en 1,4 GHz processor med dubbla kärnor, men får flyttas ned till Android 2,3 Gingerbread istället för Honeycomb. Märkligt nog kameran på den här lilla killen är bättre än 7-tums GalTab, klocka på 8 megapixlar i ryggen och 2 megapixel up front. Den bakre kameran är också möjligt att videoinspelning i 1080p.

Anmärkningen är också utrustad med en speciell typ av penna som kallas S-Pen, som är tänkt att göra det lättare att markera ner data på språng. Oavsett om det faktiskt sak gäller är ett mysterium tills vi får tag på anmärkningen och dess berömda S Pen. Anmärkningen har stöd för HSPA + och WiFi, men är också en LTE-kompatibel enhet.

Nu kanske du tror att en 5,3-tumsskärm är intrång på smartphone torv, men jag kommer att vara oense och här är varför: Har du någonsin sett någon som pratar på Samsung Infundera? Den har en 4,5-tums skärm, och då höll upp mot någons ansikte, ser det slags enormt. Chansen är stor, kommer smartphone visar inte få för mycket större än så. Åtminstone hoppas vi inte.

Hursomhelst bör dessa skaka upp saker och ting lite i t

Creative håller stickande på MP3-marknaden, avslöjar bantam ZEN X-Fi3

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/creative-keeps-stabbing-at-the-mp3-market-reveals-bantam-zen-x/:
En annan IFA, en annan mycket liten ZEN X-Fi mediaspelare. Och på något sätt lyckas de få mindre och mindre imponerande för varje år. Det här att gå runt, vi tittar på ZEN X-Fi3, utrustad med en 2-tums LCD, 8/16GB internt lagringsutrymme, Bluetooth 2.1, en inbyggd mikrofon / FM-radio / högtalare och ett batteri som ska pågå upp till 20 timmar vid uppspelning av ljud ensam. Som med tidigare ZEN enheter, stöder detta en också en mängd filformat (FLAC, AAC, MP3, WMA, Audible, etc.), och för dem kosher med att titta Alf repriser på en tumme-stora panel, MPEG-4 / WMV9 / DivX-videofiler också kan spelas upp. Den här killen är tänkt att fartyg i slutet av oktober i Europa, men med $ 99.99 (8GB) / $ 139,99 (16GB) prislappar, vi gissar de flesta är bundna till bara samlar damm. För skam.

Fortsätt läsa Creative håller stickande på MP3-marknaden, avslöjar bantam ZEN X-Fi3

Creative håller stickande på MP3-marknaden, avslöjar bantam ZEN X-Fi3 ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 08:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Creative | Tipsa | Kommentarer

Sprint att fördubbla Uppgradera Avgift till $ 36 med början 9 september?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Det är dags att antingen hitta din favorit nalle eller nypa ett par hundra småpengar. I dagens andra skjutningen av olyckliga nyheter från Overland Park, är SprintFeed rapporterar att vi ska spänna oss för ännu en vandring i engångskostnader på 9 september. Den här gången, det är ack så älskad Uppgradera avgift som är offer för inflationen, att få förstärkt upp till $ 36 för befintliga kunder som vill ha en ny telefon, om du hoppas att förnya kontrakt på flera rader, är Sprint nådigt villig att cap de avgifter till maximalt $ 150. Det finns spekulationer om att dessa gupp kan ha något att göra med den senaste ryktet kommer från Cupertino, men det kan också helt enkelt vara en rutinmässig politisk förändring. Oavsett motiv, innebär det någon som håller ut för det näst bästa ska börja leta under varje soffan kudde de sitter på, i hopp om tiggde upp några extra dollar.

Sprint att fördubbla Uppgradera Avgift till $ 36 med början 9 september? publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 september, 2011 08:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SprintFeed | Tipsa | Kommentarer

Sony att sälja 3D Head-Mounted Display

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SiyHjy47WM8/Sony-To-Sell-3D-Head-Mounted-Display:
arg tapir skriver "Sony säger att man kommer börja sälja en display huvud monterat som ger en 3D-teater för musikvideor, filmer och spel, med inriktning på människor som föredrar ensamma underhållning snarare än att sitta framför en TV med familj eller vänner. Sony Corp skrev onsdagen att de 60.000 yen ($ A730) "HMZ personliga 3D-visning" är inställd att gå till försäljning den 11 november i Japan, och är planerad till USA och Europa, kanske i tid till jul, men datum har ännu inte fastställts. HMZ använder Sonys egna OLED-skärm "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Första kompletta Lizard Genome sekvenseras

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S4pnmdDi7uM/First-Complete-Lizard-Genome-Sequenced:
iamrmani skriver med en artikel i International Business Times om den senaste genen sekvensering av en ödla. Från artikeln: "Forskare har lyckats sekvens gener i gröna anole ödla, som är den första icke-fågel arter av reptiler att få sin arvsmassa sekvenserat och monteras Resultaten, som forskare har erhållits efter montering och analys av mer än 20. genomer kan gå långt i att förstå evolutionen av djur och människor. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Samsung Wave 3 praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Hade nog Samsung i morse? Tja, vad sägs om lite mer Samsung, då. Även om bolagets tvätt lista över nya enheter är den våg, som tillkännagavs tidigare i veckan . The Wave 3 är den högsta änden av de tre nya enheter bära det namnet, packa en zippy 1.4GHz processor, som verkar för att hantera uppgifter med lätthet. Liksom de flesta av de övriga produkter som förs här på IFA, skärmen mittpunkten i enheten, en lysande 4-tums WVGA enhet. Också liksom resten av Samsungs mobiltelefoner, är hårdvaran verkligen fantastisk på vågen, glansiga skärmen komplimang en borstad aluminium tillbaka.

Handenheten går Bada 2,0, vilket innebär att vi inte kommer att få se den sak i USA någon gång inom en snar framtid - Samsung har i stort sett backat från USA: s stöd för mobila operativsystem, men det lovar att utöka sin urval av program från tredje part app utvecklare. En annan nyhet på programvaran fronten är chaton, en mobil meddelandetjänst som vi tyvärr inte ge en spin här i Berlin.

Klicka på förbi paus för en hands-on-video.

Fortsätt läsa Samsung Wave 3 praktisk (video)

Samsung Wave 3 praktisk (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 07:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

Schweiziska forskare försöker göra det Rain med laser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GrO1YTnXdNk/Swiss-Researchers-Try-to-Make-it-Rain-With-Lasers:
Formaggio skriver "Förra året ett team av forskare vid Schweiz universitetet i Genève hade kommit med ett intressant sätt att göra det regn genom att skjuta lasrar högt upp i skyn. Vid den tiden verkade det som science fiction, men nu är de ett steg närmare efter slutade laget framgångsrikt test i närheten av Genèvesjön ur artikeln: ". Records från 133 timmar av skjutningar visade att intensiv pulser av laserljus skapat salpetersyra partiklar i luften som betedde sig som atmosfäriska lim, bindande vattenmolekyler ihop till små droppar och förhindra . dem från att förångas Inom några sekunder växte dessa till stabila droppar några tusendels millimeter i diameter:. alltför små för att falla som regn, men tillräckligt stor för att uppmuntra forskarna att gå vidare med arbetet "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Samsungs NX200 Kamera: 20,3 megapixel, utbytbara objektiv, Full HD-video

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-nx200-camera-20-3-megapixels-interchangeable-lenses/:
Samsung fortsätter sin kamera tillkännagivanden i dag med NX200, en 20,3 megapixel utbytbara objektiv med hjälp av företagets patenterade APS-C CMOS-sensor. Den har även en hög hastighet kontinuerligt läge som skjuter upp till 7 bps och full HD-videoinspelning, 1920x1080 vid 30p. Om dessa specifikationer är inte tillräckligt, märker det stora ISO-omfånget, från 100 till 12800, som omfattar sju stannar. Tillgänglighet är inte offentliggjord ännu, men prissättning bör köra ca $ 900 med en 18mm-55mm zoom och inbyggd blixt - ett antal andra linser kommer att rulla ut under de kommande månaderna. Ge dina ögon en fest med galleriet nedan och kolla in hela PR efter pausen.

Gallery: Samsung NX200

Fortsätt läsa Samsungs NX200 Kamera: 20,3 megapixel, utbytbara objektiv, Full HD-video

Samsungs NX200 Kamera: 20,3 megapixel, utbytbara objektiv, Full HD-video publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 05:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsung MV800 MultiView kamera praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Det finns ingenting allt det spännande med de flesta point-and-shoot kameror. Du pekar, de skjuter, end of story. Men Samsung har skaka upp saker och ting som för sent. För det första TL220 och TL225 lagt till en sekund, 1,5-tums LCD på framsidan av kameran, som utgör företagets 2009 lineupen av flerskärmsfunktionen kammar. Vi har aldrig sett någon använda dem på gatan, men Samsung reps insistera på att de har varit en absolut succé. Tja okej då. I år kom CES företagets fjärr-skytte-aktiverade SH100 , som låter dig använda en Samsung-märkt Android smartphone ram, zooma och ta bilder via WiFi. En ganska vidrig försening gör inte detta till en storsäljare funktion, men ändå, detta är ganska fantasifulla saker.

Nu är den här veckan på IFA införde företaget bara ännu en helt original (och praktisk) kamera design med sina MV800. Kamerans bildkvalitet är inte mycket att tala om (även om vi har bara haft en chans att använda en förproduktion modell), men dess MultiView flip-up LCD är ganska darn fantastiskt - i koncept, åtminstone. Den 16,1 megapixel cam hela 3-tums kapacitiv pekskärm flippar ur jäms med den bakre upp till en 180-graders vinkel (och allt däremellan), vilket gör det möjligt att inte bara skjuta perfekt inramade självporträtt, men också att ha en direkt uppfattning på displayen när du fotograferar både under och ovanför ögonhöjd. Vi älskar att se tillverkarna fortsätter att tänja på gränserna när det gäller innovation, men hur gjorde $ 279 MV800 utföra övergripande? Hoppa förbi paus för våra intryck.

Gallery: Samsung MV800

Fortsätt läsa Samsung MV800 MultiView kamera praktisk (video)

Samsung MV800 MultiView kamera hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 05:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa

Samsungs smarta tv-uppdatering kommer att innehålla YouTube 3D-filmer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:
Idag på IFA 2011, en ​​av Samsungs många meddelanden är en uppdatering av bröst Smart TV-apparater som kommer att placera YouTubes bibliotek med 3D-filmer front och center för användarna att strömma. Hittills har en av de viktigaste frågorna för 3DTV ägare har varit en brist på innehåll, men eftersom det lanserades stöd för 3D-filmer för två år sedan har YouTube ackumulerat ganska bibliotek med både professionellt utvecklade och användargenererade videor för visning. HDTV från LG läggas tillgång till webbplatsen 3D-innehåll tidigare i år, och uppdateringen förväntas förekomma bland Samsung lineupen över andra halvåret 2011. Vi talade med en av ingenjör är ansvarig för den initiala utrullningen av YouTubes 3D-stöd, Pete Bradshaw, och han nämnde projektets tillkomst som en av Googles berömda "20 procent" projekt som arbetade med på sidan, men har nu dragit stöd av en multiperson team för att stödja, och ett snabbt växande antal tittare och skapare innehåll ladda upp videor till tjänsten. Avsikten är att visa 3D-lika enkelt som att se något annat, en gång användare film i 3D med sin telefon eller kamera, kan de ladda upp den till YouTube och titta på TV (eller mobiltelefon) utan att behöva oroa formatering och tekniken. Vi är fortfarande ett par steg bort från den mirakelmedicin som tar bort de nuvarande hindren för bredare 3D acceptans på marknaden, men om du är en av de (inte så tidigt på denna punkt) adopters med hårdvara för att hantera det, du kommer förmodligen att uppskatta något som gör mer innehåll tillgängligt enkelt. Kontrollera efter pausen för pressmeddelande och ett par videor prov för att kolla in.

Fortsätt läsa Samsungs smarta tv-uppdatering kommer att innehålla YouTube 3D-filmer

Samsungs smarta tv-uppdatering kommer att innehålla YouTube 3D-filmer som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 September, 2011 05:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

RedSn0w 0.9.8b7 får handledning för jailbreaking iOS 5 beta 6, Ios 4.3.5 och 4.2.10

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/redsn0w-0-9-8b7-gets-tutorial-for-jailbreaking-ios-5-beta-6-ios/:
Precis som Sn0wbreeze projektet RedSn0w nyligen lagt till stöd för en tjudrad jailbreak av IOS 5 beta 6. Medan stödet för IPAD 2 ännu inte är i mixen, den senaste versionen - Lägger till ytterligare stöd för Apples senaste beta på den ursprungliga iPad och folket på Smash iPhone har gett en handledning för dem som flyttar - 0.9.8b7 i takt med en annan trumma. Medan RedSn0w stöder ett tjuder-fri lösning för iOS 4.3.3, om du vill delta i Cupertino s färskaste frukter blir du krävs för att ansluta din telefon eller tablet din dator när du startar enheten. Också, medan hämta länkar för iOS 4.3.5 och 4.2.10 är i handledningen, om du inte är en utvecklare, det ska vara på er att snoka upp den senaste beta. Lycka till med razzia.

RedSn0w 0.9.8b7 får handledning för jailbreaking iOS 5 beta 6, Ios 4.3.5 och 4.2.10 publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 02:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Smash iPhone | Tipsa | Kommentarer

Zero1.tv är Voomote Zapper ger fjärrstyrda universalitet till Ios användare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:
Tillbaka i juli, fick vi en glimt av Voomote One - Zero1.tv är universell fjärrkontroll adapter för iPhone och iPod Touch-användare. Nu har företaget just meddelat en smalare, iPad kompatibel efterföljare till sina skrymmande perifera, med Voomote Zapper. Tänkt att debut på IFA senare idag, lägger detta gem-stora dongle till din iDevice s 30-pin-kontakt, så att du kan fjärrstyra alla A / V-gadget med hjälp av Zero1.tv är gratis och anpassningsbara iOS app. Zapper är Rumsreglering funktionen kan du även katalogisera alla dina IR-enheter efter plats, samtidigt som man reglerar flera system med en enda knapp, tack vare en vy funktion. Dess iPad-optimerade TV Guide, under tiden, kan du brand upp dina favoritprogram med ännu större lätthet, med hjälp av app är grafiskt-visas programtablåerna. Inga ord ännu om pris eller tillgänglighet, men du kan zappa din väg förbi paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Zero1.tv är Voomote Zapper ger fjärrstyrda universalitet till Ios användare

Zero1.tv är Voomote Zapper ger fjärrstyrda universalitet till Ios användare ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 sep 2011 03:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

NZ illegal nedladdning Crackdown lag I själva

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vJ8YQmYx-zA/NZ-Illegal-Downloading-Crackdown-Law-In-Effect:
Första gången accepterade inlämnare sfranklin skriver "Som sept 1 på midnatt," vem som helst fick ladda ner upphovsrättsskyddat material olagligt kan få böter på upp till $ 15.000 och få sin internetuppkoppling avskuren "i Nya Zeeland. Du behöver inte ens göra gärningen själv . Den "kontoinnehavaren behöver veta vad som händer även om de själva inte gör någonting på nätet ..." Skrämmande, men jag undrar hur mycket den faktiska verkställigheten kommer sannolikt att hända. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.