söndag 4 september 2011

Lost In Legoland: en gazillion Tegel och en mini Star Wars Geekfest

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SqmuBr4yuAs/:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad händer när en nörd hamnar i Legoland? Han har massor av ofiltrerade kul, det är vad.

"WTF? Jag borde ha hållit detta för min personliga blogg. Detta har inget att göra med tekniken, och denna blogg heter TechCrunch att skrika högt. En rapport och bilder om ett besök på en nöjespark har absolut ingen plats här på denna blogg. Jag slösat bort ett par minuter av ditt liv och din tid är värdefull. Du kan, och kanske borde säga upp prenumerationen och aldrig besöka TechCrunch, någonsin igen. "

Ok, nu när vi fick det ur vägen, till det roliga saker!

Jag var i Danmark den här veckan för nästa Århus "Beautiful misstag" konferens och utställningar. Jag hade en fantastisk tid, som du kan berätta från min rapport om resan. Jag gjorde något hemskt, dock.

På den tredje dagen av händelsen, det fanns en separat konferens för lärare om nästa våg av teknik för barn, vid Billunds Center i - du gissade det - (mycket liten) Billund . Eftersom jag faktiskt inte talade vid händelsen, lyckades jag smyga ut ur konferensrummet och gick en mil nedför gatan, förbi den ursprungliga Lego fabriken, som ligger praktiskt intill Danmarks näst mest trafikerade flygplats, Billunds flygplats liksom de Legoland Hotel .

Min destination: temapark Legoland Billund , en populär turistattraktion öppnades ursprungligen 1968.

Nej respektlöshet till nästa Århus arrangörer som vänligt bjöd in mig till evenemanget, men det var den absolut höjdpunkten på min resa. Och inte bara eftersom det fick mig att känna mig som ett barn igen.

Jag fick till och med på vissa turer, förankring försiktiga blickar från föräldrar i köer som jag var ganska mycket den enda vuxna i parken med några barn i släptåg - en bära omkring på en laptop väska, inte mindre. Nåja, tänkte jag, jag brukade göra smärtsamma uppoffringar för mitt arbete här på TechCrunch.

Här är en förhöjd, 360-graders och något påskyndas video översikt över Legoland Billund parken:

Mophie sänker priset på Juice Pack Boost och PowerStation väcker batterikapacitet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
De flesta företag här på IFA tänkte att om de skulle hala det hela vägen till Berlin, kan de lika gärna avslöja sina produkter på en scen - du vet, med några förberedda kommentarer, ett pressmeddelande och kanske lite disco musik för att få människor pumpas (okej, vi har inte utsatts för det ännu). Men inte Mophie. Företaget har en vana att släppa sina produkter tyst, visar sitt oanmälda varor i vanlig syn. Det är så vi råkade på de nyaste versionerna av dess Juice Pack mobil laddare, Boost, kraftstationen och Reserve. Av de tre fick senare den största makeover, med en mer kompakt form och en pop-out USB-kontakt som är ansluten till en plast-kabel. Som ett resultat av denna diet, dock har det nu en batterikapacitet på 700mAh, inte 1000 mAh, även om priset är på väg att gå upp till $ 35 från $ 30. Den goda nyheten är att Mophie sänkt sina priser för de andra två, samtidigt utöka batterikapacitet. Den PowerStation har nu ett 4000 mAh batteri och kostar $ 80 (ned från $ 100) medan Boost är klassad för 2000 mAh och kostar $ 49,95 ($ 10 prissänkning). Om du är intresserad av den här sortens saker, har vi hands-on bilder nedan, och Mophie säger partiet kommer att drabba Apple Store i cirka två veckor.

Mophie sänker priset på Juice Pack Boost och PowerStation väcker batterikapaciteten ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

NSA Gör Bidrag till Apache Hadoop Project

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/spgX1mVB5Ik/NSA-Makes-Contribution-To-Apache-Hadoop-Project:
En anonym läsare skriver "National Security Agency har lämnat in en ny databas, Accumulo till Apache Foundation för inkubering. Accumulo är baserad på den ursprungliga BigTable papper med några tillägg som möjligheten att ge cell-säkerhet. Det verkar som det finns vissa hinder som måste klarläggas om upphovsrätt innan projektet kunde godtas. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Statsvetenskap: varför förkasta kompetens har blivit en kampanj strategi (och varför det skrämmer mig)

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:

På denna långa Labor Day helgen i USA, ger vi dig en rad insändare från olika Ars skribenter och vi älskar att ha dig med i konversation i kommentarerna.

"Att vara tydlig. Jag tror på evolutionen och vetenskapsmän litar på den globala uppvärmningen. Kalla mig galen." Med det tweet , som Jon Huntsman själv bortsett från alla andra kandidat i det republikanska primärt fält. Trots sin frasering var Huntsman, som är knappt registrerar i de flesta opinionsundersökningar och hoppas helt klart att allmänheten skulle tro de flesta andra kandidater att vara lite loopy däremot.

Överens med det vetenskapliga samfundet har blivit en nyckelfråga under de senaste presidentvalskampanjer. Evolution kom upp på en debatt under den föregående republikanska primära säsong, och Rick Perry, den nuvarande föregångare, var sätta på plats om det vid ett senare kampanj händelse (han flubbed hans svar på flera nivåer). Och som Huntsman är tweet antyder har verkligheten av klimatförändringen varit ett hett ämne.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Elgato EyeTV Mobile ögon-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video/:
Elgato har experimenterat med live-TV på IPAD för över ett år nu , men tills nu inneburit att streaming program som redan sänds på nätet i alla fall - en mäktig stor begränsning, inte skulle du säga? Denna vecka är dock företaget meddelade EyeTV Mobile, en TV-mottagare som i iPad 2: s 30-stiftskontakten pluggar, gör det möjligt att dra in TV-sändningar. Vi råkade snubbla på Elgato monter här på IFA och behandlade oss till ett kort tv-paus. Radion, som lätt får plats i handflatan när antennen kollapsat, bara en möjlighet att dra in signaler med hjälp av DVB-T-standard, så gör inga misstag här är en produkt bara för våra europeiska läsare. (Även om Elgato säger att man hoppas att släppa något liknande i Japan.) Ännu mer än hårdvara eller programmering urval (f ú tbol, ​​någon?), Är vi imponerade av den fria EyeTV iOS app, vars gränssnitt är ungefär samma som den HDHomeRun för iPad app med möjlighet att dra över skärmen för att byta kanal och i detta fall spara din position. Det kommer att finnas tillgänglig över hela dammen € 99,95 / £ 99,95 i slutet av denna månad. Fram till dess (eller om du bara fastnat i staterna), kolla in våra hands-on bilder nedan och en video demo efter pausen.

Fortsätt läsa Elgato EyeTV Mobile ögon-on (video)

Elgato EyeTV Mobile ögon-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 14:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Bärbara datorer i klassrummet ökar inte betyg

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1so_h-xBnA/Laptops-In-the-Classroom-Dont-Increase-Grades:
blitzkrieg3 skriver "klassrum runt om i landet håller på att utrustas med en till en bärbar dator program, nätverk hårdvara, digitala projektorer och annan teknik för att förbli konkurrenskraftiga på 21-talet. Kyrene School District spenderat $ 3.000.000 modernisera sina klassrum. Problemet? Den ökade utgifter inte leder till en ökning av provresultat. Beslutsfattare kräver högteknologiska klassrum, inklusive tidigare chefer från HP, Apple och Bill och Melinda Gates Foundation, vill öka teknikinvesteringar, trots resultatet. Andra inte så säker, eller tycker att det är ett rent slöseri med pengar. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Är du en av dem gamla skolan typer som fortfarande tittar på TV-program på en verklig TV? Då har du förmodligen också äger en eller femton av de trådlösa contraptions kanal växlare - du vet, sådana som använder AA-batterier och magiska strålar av ljus för att kommandot stationen och justeringar volym. Tja, som fastställs fjärrkontrollen, luta dig tillbaka i den överdimensionerade plast täckta sammet soffa och gör dig redo att kasta ut din sista par alkalier. Zero1 nya VooMote Zapper avlägsna modulen har varit att göra rundor på IFA , så att du använder någon iOS enheten som en universell fjärrkontroll. Visst, är begreppet i sig inte nytt - det har funnits andra iOS integrerade fjärrkontroller - men Zapper är liten, relativt billigt och gränssnitt ganska fint med din iPhone, eller iPod touch. Din programmerade val lagras på Zapper själv, så du kan enkelt använda den med flera iOS-enheter.

$ 70 Enheten kan matchas med identiskt färgade fall ($ 20 och uppåt), och inkluderar även ganska omfattande funktionalitet TV Guide så att du kan se lokala programmering, titta på förhandsvisningar av främmande material, och skickar en infraröd signal till din TV för att lansera ett program - under sin schemalagda vädring tid, förstås. Vi tog en titt på app / Itsy Bitsy hårdvara combo, och det verkade fungera bra, med en enkel installation process (koder för nästan varje enhet kommer förinstallerade) och snabb responstid. VooMote reps sade att enheten har en räckvidd på 25 meter, vilket är mer än mycket för vår lilla lägenhet configs, men kanske inte räcker i vissa stadion stil media rum. Vid slutet av dagen, det är verkligen bara en (mycket) elegant pekskärm universalfjärrkontroll lösning, så vi lämnar det därhän. Hoppa förbi paus för att se Zapper i aktion.

Fortsätt läsa Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video)

Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 september 2011 13:29:00 EDT. Vänligen

Lucasfilm lanserar "Sandcrawler" Singapore Office

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9yKuu4j3i1w/Lucasfilm-Unveils-Sandcrawler-Singapore-Office:
En anonym läsare skriver: "Den massiva, långsamma Sandcrawlers från George Lucas Star Wars-filmer inspirerade form av Lucasfilm: s nya regionala huvudkontor i Singapore. Designad av Aedas kommer Sandcrawler bygga huset en 100 plats teater, Lucasfilm Singapore kontor, en offentlig podium och andra anställdas utrymmen. Varken rostiga eller långsamma i detta fall kommer glasartad och strömlinjeformade bygga kombinera hög prestanda fasad med lummiga trädgårdar och grönska som spiller över terrasser, vilket resulterar i en mycket effektiv kommersiella lokaler. med konstruktion som redan pågår, kan vi ser fram emot detta verkliga livet Star Wars manifestation någon gång under 2012. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vad du ska leta efter i en Styrelse

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:
board

På alla företag nivå har styrelsen en direkt påverkan på organisationens produktstrategi, uthyrning, insamlingar och mycket mer. Och startup måste vara mycket selektiv i valet av styrelseledamöter som kommer att bistå företaget i rätt riktning. I det stora företaget sfären, både i media och bolagets aktieägare har ifrågasatt Yahoos styrelse, som fortsätter att anställa en sprattlande Carol Bartz som VD och stödjer en bisarr produkt-och affärsstrategi. Då man tittar på Facebook, där grundaren Marc Zuckerberg har strategiskt ihop ett all-star ombord för att hjälpa företaget att växa som ett publikt bolag och expandera till nya riktningar. Senast Facebook läggas Netflix grundare och VD Reed Hastings till dess styrelse, gå med Marc Andreessen, Jim Breyer, Donald E. Graham, Peter Thiel och Zuck själv. Hastings inte bara kommer att lägga sin erfarenhet av att ta en offentlig webb företag, men han kommer också att hjälpa Facebook navigera potentiella film-och TV-streaming möjligheter. Facebook har en bergfast styrelse-nästan varje ledamot har varit en stark innovatör under de senaste decennierna.

Som vi såg med HP, även stora, etablerade företag behöver göra ändringar i styrelsens struktur som företagets strategi skift. HP lagt till fem nya styrelseledamöter i början av året som ny vd Leo Apotheker tog tömmarna. Naturligtvis framåt sju månader och HP har meddelat att det kommer att vara avveckling kring styrplattan och alla webOS telefoner, ett stort steg för företaget och definitivt ett som var influerad av styrelsen.

Faktum är att styrelsen spelar en oerhört viktig roll i några av de stora evenemang för alla företag med aktieägare. Styrelsen hjälper till att hantera och fatta beslut om finansiering, förvärv, produktstrategi och till och med en börsintroduktion. Så det är självklart att entreprenörer står inför utmanande beslut monterar en styrelse. För stora offentliga företag har detta alltid varit fallet, men den roll som styrelsen vid startup förändras också. Jag intervjuade en handfull tidiga investerare (och tidigare entreprenörer)-Jeff Clavier, Keith Rabois, Dave McClure, och Paul Lee-ta reda på vad start grundarna bör veta om att plocka och hantera ett bräde.

Lightbank partner Paul Lee ekon denna tanke, talar om för mig att entreprenörer måste vara "mycket försiktiga" om hur de sätter deras styrelse tillsammans. "Varje steg är annorlunda i termer av vem du sätta på", förklarar han. "Med en tidig start i serie A finansiering, är en mindre styrelse bättre eftersom disparata röster gör agility som en start hårdare. När du kommer till fem ledamöter, är det svårare att komma till ett samförstånd. "

Visst, det finns en balans mellan att hitta styrelseledamöter som både utmanar företaget samt resonera med grundarna vid behov. Efter att ha båda är avgörande, säger Lee. Han känner också starkt för att ge det egna kapitalet till styrelseledamöter utan några investeringar är inte den rätta formeln för många tidiga startup. "Entreprenörer vill styrelseledamöter som ska tillfalla bolaget och styrelseledamöterna måste ha lite skinn i spelet för att tjäna företagets bästa."

I senare skede bolag, är det vettigt att lägga rutinerade chefer som har driva ett framgångsrikt företag i rollen som "VD Coach".

Tango videosamtal på väg till Windows Phone Mango?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/tango-video-calling-en-route-to-windows-phone-mango/:
Goda nyheter, gott folk - är Tango på väg att nå Windows Phone. Nej, inte det Tango . Vi hänvisar till videosamtal tjänsten som redan populärt på iOS och Android-enheter, men har haft absolut ingen närvaro på Microsofts plattform alls. Naturligtvis finns det en flagrant uppenbart skäl för att operativsystemet inte stöder framåtvänt kamerorna tills Mango kom. På denna veckas avtäckningen av HTC: s första WP7.5 enheter , hände någon tagit del av radar programvara över en Tango app i Start-menyn, visar användarna får större videochatt alternativ att välja mellan än bara Skype. Ännu bättre, verkar det att erbjuda plattformsoberoende kompatibilitet så att du kan se din Android-toting kompisar och din iPhone-utrustade svärföräldrar upp nära och personliga. Vi är mycket nöjda att se funktionen äntligen redo att gå med Mango debut, men tyvärr är det bara en tidsfråga innan namnet förvirringen lägger sig i.

Tango videosamtal på väg till Windows Phone Mango? publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 12:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WPCentral | Tipsa | Kommentarer

TV i molnet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z6smaF_medE/:
TV cloud

TV flyttar till molnet. Det är oundvikligt, precis som andra typer av media från böcker till musik allt levereras över Internet. Netflix, Hulu, och även Apple TV gör inbrytningar när det gäller att distribuera traditionell TV-program och filmer till Internet-anslutna skärmar. YouTube håller greppa mer av vår uppmärksamhet och står för 7 procent av den totala tid som läggs på Internet i USA, enligt comScore.

Och ändå TV: n (och filmen) industrin har visat mer motståndskraftiga mot förändringar än någon annan form av media. Förändring kommer, men det kommer inte att ske så fort som det är med musik, nyheter eller böcker.

TV-branschen är att gräva i. Starz är att gå bort från sitt innehåll handskas med Netflix. Hulu verkar vara trampar vatten samtidigt som den försöker sälja sig själv . Även Apple har svårt att ändra modellen. Den senaste tiden steg tillbaka från sina försök att erbjuda uthyrning TV-show (en röra vi såg komma en månad sedan) eftersom TV-nät någonsin bara deltog halvhjärtat.

Men inte tvivlar någon verkligen som så småningom Internet kommer att triumfera här för att krossa stela programguiden att kabel-och satellit bolag knuffa ner i våra halsar? De flesta av oss bara titta på några tiotal kanaler regelbundet, men vi betalar för 500. Om vi ​​kunde prenumerera på en per kanal eller per show grund, många av skulle. Det är bara så uppenbart att bättre upplevelse börjar med att låta folk se vad de vill, när de vill, oberoende av enhet de vill, oavsett om det är deras tv, laptop, iPad eller mobiltelefon. Men det räcker inte. TV i molnet handlar inte bara om att flytta distribution. Det handlar om att göra det lättare att hitta och dela med nya program, och förändra vårt sätt att konsumera dem. Det handlar om att göra TV smartare (? Riktigt jag bara säga det) i ett senare inlägg om detta ämne, Asymco är Horace Dediu nyligen skrev :

Till skillnad från Smartphone som bara kunde ha uppstått för att utnyttja Internet, har TV inte "smarta material" att utnyttja. Den "smartness" måste inte vara i boxen, men i programplaneringen.

Naturligtvis menar jag inte det finns en brist på bra programmering. Vad jag menar är att det inte innovation i vad ett program är-jobbet är det hyrde att göra. Hur den och dess fördelning passar in i en människas liv. TV-program har inte förändrats under ett halvt sekel. De har samma genrer, samma tid, samma affärsmodell, samma serie, format och schemaläggning och samma värdekedjor som när "I Love Lucy" hade premiär 1951. De antar människor tittar på TV under samma tid varje dag (samtidigt som ingenting annat.) De kan också ta människor lika påverkas av märke annonsering och att publiken är i stort sett homogena.

TiVo försökt att göra TV smartare, men det var också ut foxed av kabel-och satellit bolag, som adjungerad sin DVR teknik och stack den i sin egen set-top-boxar. Även TiVo är nu tvingar dem att betala patentet licensavgifter är TiVo sig på tillbakagång som konsument varumärke. Allt du behöver göra är att titta på diagrammet nedan Ed Bott på ZDNet ihop jämföra söker efter termen "Netflix" kontra "TiVo" och "Media Center".

Bott avslutar:

Du kan inte be om en tydlig

Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Istället för otrygga perching DSLR på en skateboard i namn av filmen, kanske det är dags att investera i något lite mer stabil - som den mycket prisvärd Pico Dolly. Bearbetad av aluminium, har denna 3,5-tums, £ 3 dolly hjul som liknar de som finns på Rullskridskor , plus tre fästen skruv för att fästa den valfria 11-tums friktion arm. Den grej kan glida rakt eller skjuta i cirklar samtidigt som minimalt utrymme - något som videofilmare med kameror som A77 och E-P3 (eller iPhone) säkert kan uppskatta. Till skillnad från sina konceptuella tvilling , som för närvarande kostar $ 150 och är inte planerat att skeppet fram till oktober, kan Pico Dolly tas för $ 65 (eller $ 90 om du vill att friktionen armen ingår) och kommer att släppas i september 12th. Kolla in filmiska assistent i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video)

Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa P & C | Tipsa | Kommentarer

Lenovo Att erbjuda $ 200 Budget tablet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBC4oLx5f_c/Lenovo-To-Offer-200-Budget-Tablet:
Första gången accepterade inlämnare khellendros1984 skriver "Amazon är inte den enda stora märkena företaget planerar en budget-nivå tablet frigivning, Lenovo nyligen meddelat sin IdeaPad A1 tablet som konkurrens Den innehåller en 1GHz Cortex A8-processor, tillsammans med andra funktioner som oftast ses på. dyrare tablets, såsom dubbla kameror, Bluetooth, GPS, WiFi och en microSD-kortplats. Är detta början på Android tablet pris lavin? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.