lördag 19 mars 2011

Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora skärmar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
Att vi inte ser en efterföljare till Mitsubishi väl mottagna linje Unisen LCD HDTV på CES 2011 borde ha varit en signal, men nu har företaget gjort det officiellt - det är nedskärningar TV-verksamhet, stänga några kontor och lämnar LCD TV-verksamheten helt. Som enda företag kan sälja bakprojektions-apparater till konsumenterna, brev från senior VP Cayce Blanchard (till efter paus) anger en planen är att fokusera på att sälja DLP och Laservue TV som är större än 73-inches där dess platta konkurrenter sällan når . Det kommer också att fortsätta att sälja projektorer, väggar display, skrivare och stora offentliga bildskärmar - liksom Cowboys Stadium set - till andra företag. Naturligtvis tråkigt som alla är lika att se LCD-skärmar gå, som bara innebär att det finns ännu mer tid att fokusera på 92-tums DLP som ska slå hyllorna senare i år. Tid som tillbringas väl, vi skulle säga.

Fortsätt läsa Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora skärmar

Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora displayer som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Open-Source Bach, Copyright-Free Goldbergs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2IiiIz4nshg/Open-Source-Bach-Copyright-Free-Goldbergs:
rDouglass skriver "En öppen källkod noter (MuseScore) och en prisbelönt pianist (Kimiko Ishizaka) höjer pengar för att skapa ett nytt mål och en ny inspelning av Bachs Goldbergvariationer. De kommer att släppa båda verk till allmänheten domän (upphovsrätt- gratis) med hjälp av Creative Commons Zero verktyg. Detta innebär ett kringgående vanligt Upphovsrätten som ges till varje publicerad utgåva av poäng och varje enskild inspelning av verket, och behandlar en lucka i tillgången på gratis (gratis / Libre) exemplar av verket . MuseScore poängen XML-baserad och är därför vilja källkod för musik. De kan också bäddas in på webbplatser som är kopplade till YouTube-videor, skapa multimedia erfarenheter. kickaxel Projektet har nyligen börjat och $ 4.000 har tagits upp. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dell erbjuder olåst Streak för $ 99 med inköp av en ny dator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/dell-offers-unlocked-streak-for-99-with-purchase-of-a-new-pc/:
Dells Streak 5 tabletphone har inte hållits vårt intresse mycket nyligen, även med Android 2,2 ombord , men Dell har fått ett nytt avtal som kan vara för bra för att missa. Om du redan hade ditt hjärta inställt på nabbing en Dell bärbar eller stationär PC pris på över $ 699 - säga, en av de skinande nya Sandy Bridge riggar - du kan lägga till en olåst Streak 5 till din varukorg för bara $ 99. Det är vad vi kallar ett impulsköp.

[Tack, Matthew K.]

Dell erbjuder olåst Streak för $ 99 med inköp av en ny dator som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 16:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

Vecka i tech: data mössor, Internet Explorer och Etsy privatlivet Snafu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3IBkdzvSDrc/week-in-tech-data-caps-internet-explorer-and-etsy-privacy-snafu.ars:

De flesta moderna webbläsare finns: Internet Explorer 9 granskats : Internet Explorer 6 och 7 är hemskt anakronismer. Internet Explorer 8 är endast tillräcklig. Med Internet Explorer 9, som Microsoft för att producera en webbläsare som var bäst i klassen. Och det har lyckats.

Silicon Valley kongressledamoten: Webb anfall trampa due process (och bryter mot lagen) : I en intervju med Ars, Zoe Lofgren (D-CA) smäller Rep regeringens pågående namn anfall domän, web planer censur i kongressen, och RIAA: s avsiktliga punkt -missing om både och. "Detta är före återhållsamhet av tal, sade hon," och du kan inte göra det i Amerika. "

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Postal Sensor Fleet Idé Gets Preliminär Nod från USPS

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/taWnMyd9hIU/Postal-Sensor-Fleet-Idea-Gets-Tentative-Nod-From-the-USPS:
Slutet av förra året nämnde vi idén flöt genom att Michael J. Ravnitzky, en chefsjurist vid Postal Regulatory Commission, att US Postal Service använda sin omfattande flotta för att samla in och ladda upp användbara data av olika slag - allt från väder till RF täckning. Nu skriver en anonym läsare "Ett seminarium om detta ämne är planerad till 12 april i Washington, DC. Denna månad skickade postmästare ett brev till senator Thomas Carper, ordförande för den amerikanska senaten underutskottet som utövar tillsyn av Postal Service, som uttrycker intresse i att utforska detta begrepp. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Om dina ögon har limmats på Engadget denna vecka, har du märkt att det har funnits en hel del nya bärbara datorer avslöjad. Visst, Samsungs järnväg tunn Series 9 stal en hel del av äran, men Dell och ASUS även rullas ut ett par nya Intel Sandy Bridge system. Men något annat stort hände denna vecka i den bärbara datorn i världen - ett bra antal av dual-core Sandy Bridge system äntligen börjat frakt till er laptop-älskande folk. Vänta, men inte att hända igen på CES? Inte riktigt: medan Intel meddelat att tillgången på Sandy Bridge tillbaka i januari , bara börjat det att skicka sin quad-core chips - nu alla dual-core Core i3, i5 och i7s är redo och så är de system som huset " em. Vi har samlat en lista över de riggar som nu för beställning eller slå återförsäljare. Hit That Läs mer länk till en uppdelning och börja bestämma om du behöver lite frisk dual-core makten i ditt liv.

Fortsätt läsa dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system

Dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 15:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Vecka i Apple: recensioner överflöd med IPAD 2, MacBook Pro, Xcode 4

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Den översta berättelser från denna sista veckan i Apple-nyheter var, föga förvånande, IPAD våra recensioner av de nya 2 och 13 "MacBook Pro med Thunderbolt. Vi gjorde även en praktisk med Xcode 4, tittat på den senaste IPAD och Smart Cover teardowns, instrueras läsarna om hur du använder Hemmadelning med sina IOS enheter, och diskuterade krångligheter med Bluetooth stereo-hörlurar med en Mac eller iPhone Läs vidare för en fullständig förteckning över översta våningarna.:

Ars recensioner IPAD 2: stora prestandavinster i ett smalare paket : Den IPAD 2 är en iteration på den ursprungliga IPAD för att optimera användarupplevelsen, både inom och utanför. Ars ta apparaten genom sin takt att se hur olika det egentligen är i vår senaste recension.

Små och mäktig: en genomgång av Apples nya 13-tums MacBook Pro : Med den senaste omgången av MacBook Pro uppgraderingar, slutligen ger Apple alla sina premium bärbara up-to-date med de senaste Intel-processorerna 13. Ars ser på "MacBook Pro , med några benchmarks av den nya 17-tums MacBook Pro kastas i för bra åtgärd.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Årlig Blad: "Det är ett soffbord bok Uppfyller A Moleskine för Facebook Set!"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mjnn3opgQjw/:
Array

Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

I en värld av sofistikerad elektronik dessa dagar, det finns alltid risker för att vara en early adopter . Tyvärr verkar det som om vår senaste offren är ägare av Apples Thunderbolt-lastad MacBook Pros. Sedan lanseringen, antal frustrerade kunder har rapporterat att deras nya Unibody bärbara datorer - i alla tre storlekar - orsakar slumpmässiga flimmer på både 24-tums och 27-tums Cinema Display när den är ansluten via sin Mini DisplayPort / Thunderbolt combo port, och nu har vi video bevis att dela smärtan. Några bekräftade också att även ersätta maskiner från Apple är uppvisar samma beteende, men en källa till vår säger att detta inte verkar vara en utbredd fråga, och att bolagets hårdvara ingenjörer är redan tittar på detta. Hursomhelst, vi sannolikt att se en firmware fix för detta felet snart - det är inte bra att ha en stor bildskärm ständigt blinkande på dig. Ytterligare en video efter rasten.

[Tack, Armando]

Fortsätt läsa Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video)

Vissa Thunderbolt MacBook Pro som orsakar flimmer på Cinema Display, undersöker Apple (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 14:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

PayPal och eBay-användare höja $ 1M Mot Japan jordbävningen och tsunamin Relief

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nt5ijSkjCkA/:
Array

Tidigare Goldman Programmerare dömd till 97 månader

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZJO616t3waI/Former-Goldman-Programmer-Sentenced-To-97-Months:
stevegee58 skriver "fd Goldman Sachs programmerare Sergey Aleynikov dömdes till 97 månaders fängelse för att ha stulit källkoden som används i Goldmans högfrekvent handel algoritmer. Aleynikov dömdes i slutet av förra året på Manhattan federal domstol."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Red Bull Racing Augmented spelet låter dig bygga banor med Red Bull burkar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/red-bull-augmented-racing-game-lets-you-build-tracks-with-red-bu/:

Visst kan det bara vara en genomtänkt plan för att få dig att köpa mer Red Bull, men det är en ganska genial system. Förutom en uppsjö av in-game reklam, nya Red Bull racing spel för IOS-enheter har också en förstärkt verklighet komponent som låter dig bygga banor helt enkelt genom att rada upp faktiska burkar Red Bull på golvet - minst tolv av dem för en komplett låt, och bara Red Bull kommer att göra, tydligen. Inte överraskande, är själva spelet gratis, och du kan ta det i App Store just nu att prova det själv. Eller så kan du bara huvudet på förbi paus för en video demonstration om du föredrar att lämna Red Bull på hyllan.

Fortsätt läsa Red Bull Augmented Racing spel kan du bygga banor med Red Bull burkar

Red Bull Racing Augmented spelet låter dig bygga banor med Red Bull burkar ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Nothing But Tabletter | källa iTunes Förhandsgranska | Tipsa | Kommentarer

RIP Digg.

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8FcxneLLHA/:
Array

webOS 2,1 SDK nu tillgängliga för alla, retar "big push" för Veer lansering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Även webOS 2,1 har redan gått ut till Pre 2s (och en handfull Pre Det positiva ) runt om i världen, utvecklare ingår inte i HP: s IDA-skyddade Early Access-programmet har stängts av den senaste versionen av SDK - förrän nu. Just det: alla gamla slödder kommer in från gatan nu har tillgång till webOS 2,1 SDK ladda ner, med utställning förbättringar, "hybrid" app stöd för paket som omfattar HTML, JavaScript och C / C + + och JavaScript-baserade webOS tjänsteutveckling förmåga. I sitt blogginlägg tillkännagavs flytta, gör HP särskilt omnämnande av Pixi , säger att de apps "bara arbeta" på Veer - med andra ord, om du hade varit att undvika att utveckla för de mindre skärmupplösning innan, du ve fick nyfunna impuls att börja nu eftersom bolaget planerar ett "big push" runt Veer's release som är "kommer bara runt hörnet." Självklart, det är styrplattan som har fått alla verkligen eldas upp i Palm land just nu ... men du måste börja någonstans.

webOS 2,1 SDK nu tillgängliga för alla, retar "big push" för Veer lansering publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 19 Mar 2011 00:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral | källa HP Palm Developer Center Blog | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Hur förberedda är ni för en större olycka?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X_B_0-iDrug/Ask-Slashdot-How-Prepared-Are-You-For-a-Major-Emergency:
Den norra USA har begravts under snön flera gånger i vinter, och översvämningar har drabbat en hel del platser i sydväst. De bleka, men, bredvid den senaste tidens katastrofer i Haiti, Nya Zeeland och Japan, och det till synes oundvikliga ankomsten av en allvarlig jordbävning på västkusten i USA. Allt detta har mig att tänka på min (magra) beredskap för en större katastrof. Trots planer på att fylla i händelse av en kraftig storm eller annan nödsituation, just nu skulle jag vara nere mest konserverade bönor, sardiner och Nutella. Hur förberedda är ni att göra hantera en katastrof som påverkar din region? Är dina data? Hur är din familj? Har har flykt, omgruppering, eller överlevnad planer i händelse av en jordbävning, tsunami, orkaner, olycksfall, eller vad risker är mest relevanta där du bor? Det skulle vara bra om i kommentarer du avslöjar din region och miljö (stad? Landsbygden? Exurbs?) Och nödsituationer du anser värt förbereda sig för, liksom talar om de steg du har tagit eller planerar att vidta.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

"Beskuren" Microchips dubbelt så snabbt och effektivt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9XEJJRwneJE/Pruned-Microchips-Twice-As-Fast-and-Efficient:
Zothecula skriver "Om du var tvungen att använda en pendling cykel i ett lopp, skulle du förmodligen ställa om att ta bort cykelställ, fendrar, till rack och lampor gör saken så snabbt och effektivt som möjligt. När ingenjörerna på Houstons Rice University är att utveckla små, snabb, energisnål flis för användning i enheter som hörapparater, visar det sig att de gör ungefär samma sak. Avskaffandet av delar av kretsar som inte är väsentliga för uppgiften är känd som "probabilistisk beskärning" och det leder i marker som är dubbelt så snabb, använder halva makten, och är hälften så stora som konventionella marker. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kognitionsforskare David Rumelhart dör vid 68

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PQZdsSVy5Sc/Cognitive-Scientist-David-Rumelhart-Dies-At-68:
dzou skriver "David Rumelhart, en pionjär i att bygga datormodeller av kognition och beteende, har avlidit vid en ålder av 68 år. genomfört Rumelhart tidiga forskningen på artificiella neurala nätverk och hjälpt till att utveckla idén att kognition kan modelleras genom samverkan mellan många neuron- som enheter. Under 1980-talet var han till att utveckla neurala nätverk som kunde lära sig att bearbeta information. Vid den tiden, även om forskarna förstått hur man tränar nätverk för att lösa linjärt separera problem (som en OCH-grind), kan dessa nät inte lösa linjärt oskiljaktiga problem (som XOR), vilket skulle vara avgörande för modellering mänskliga kognitiva processer. Rumelhart och hans kollegor visat att nätverk som löser dessa typer av problem kan tränas med hjälp av backpropagation inlärningsalgoritm. i sin tur har detta lett till genombrott inom områden som taligenkänning och bildbehandling, samt modeller av mänskligt tal perception, språkbehandling, vision, och på högre nivå kognition. Rumelhart lidit av Pick's sjukdom under de sista åren av sitt liv. en årlig utmärkelse inom kognitionsvetenskap, David E. Rumelhart pris, finns i hans ära av Glusjko-Samuelson Foundation. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.