söndag 2 oktober 2011

TWCable TV-app uppdatering ger rubriker, söka och föräldrakontroll

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/twcable-tv-app-update-brings-captions-search-and-parental-cont/:
Time Warner har strömmande live-TV till iPad med sin TWCable TV- app sedan i mars och den senaste uppdateringen ger ännu mer traditionell tv standbys till tablet erfarenhet. Nu bor i v2.5.0 är en grundläggande sökfunktion (titlar eller episod namn bara, nyckelord, skådespelare och filmarbetare kommer snart), stöd för slutna bildtexter och möjlighet att blockera vissa kanaler på app för föräldrarna. Det finns också ett par buggfixar för dem som upplever ljudproblem eller inte se deras HD-kanaler i lineupen - prenumeranter kan kolla in den officiella blogg för mer information eller bara ta det fria programmet på iTunes.

TWCable TV-app uppdatering ger rubriker, söka och föräldrakontroll ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 oktober 2011 16:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Time Warner Cable untangled , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Sekretess Grupper Fråga FTC för Facebook Utredning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I57HTrHuGf8/Privacy-Groups-Ask-FTC-For-Facebook-Investigation:
En anonym läsare skriver "10 allmänintresse grupper har bett Federal Trade Commission att undersöka Facebooks olika affärsmetoder Denna efterfrågan kommer rätt efter två liknande dem som den här veckan:. Två amerikanska kongressmän bad FTC att undersöka hur Facebooks cookies beter sig, och Irlands Data Skydd kommissionären har gått med på att genomföra ett privatliv revision av Facebook. tanke på att det sociala nätverkets internationella huvudkontor i Dublin, är den senare mer allvarlig eftersom den stora majoriteten av webbplatsens användare kan komma att påverkas. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Boston Dynamics BigDog är en av våra favorit galen nivå DARPA projekt, en robot pack-mule som kan bära 400 pounds av kit för trupper. Vid något tillfälle beslutade Massachusetts mekaniken bot vore mycket bättre om det var stor som en tjur, eller, du vet, en SUV. Alpha Dog förlorar FN-smygande surrande ljud från sin föregångare, har en räckvidd på 20 miles och kan ta mycket längre straff. Om du kolla in videon efter pausen ser du två personer misslyckat försök en takedown på monster - Half-Life 2 styvnackade kan uppleva en strid tillbakablick vid blotta åsynen av det. AT-AT Jr förväntas se fälttest någon gång nästa år när det inte kommer att ha ett test bädd av stenar att brottas med, men den amerikanska marinkåren. Mark våra ord: vi förväntar dem att visas i alla mardrömslika dystopi av 2020-talet, och ta en stirrande roll i den kommande Robopocalypse .

Fortsätt läsa Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video)

Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 okt 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IEEE Spectrum | källa Boston Dynamics | Tipsa | Kommentarer

Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Den kommande Samsung Stratosphere för Verizon Wireless är knappast någon hemlighet, men förutom ett par rykten detaljer har specifikationer för denna LTE-utrustad QWERTY reglaget var lite av ett mysterium. Nu kan alla som har förändrats, mycket tack vare dess läckt spec ark från Big Red - ta bara en titt efter pausen. Det blir packning en 4-tums Super AMOLED skärm med WVGA-upplösning, en (förmodligen) single-core 1GHz processor, tillsammans med 512 MB RAM, 4 GB internt lagringsutrymme och ett 4GB microSD-kort som är förinstallerat. Underligt nog, det blir den första av Verizons LTE-telefoner att införliva ett Micro SIM i stället för de större, traditionella erbjudande. Annat än det, ser det ut som om spekulationer av Android 2,3, tillsammans med dess 5MP bak / 1.3MP framför kammar var döda på. Det blir också en LED-blixt i släptåg, men videoinspelning kommer att begränsas till en ganska världslig 480p. Som sagt, om du törstar efter hastighet men behöver ett tangentbord, är Stratosphere ser ut som självklara (om än bara) val.

Fortsätt läsa Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling

Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 okt 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid Livet | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (fortfarande vet inte om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 $.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) än 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Fråga Slashdot: Hur att utnyttja Post-Cataract Ultraviolett Vision?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Igs3li8Zr8/Ask-Slashdot-How-to-Exploit-Post-Cataract-Ultraviolet-Vision:
xmas2003 skriver "Jag hade nyligen kataraktkirurgi med Crystalens implantat. Med min grumlig gulfärgning (UV-filtrering) naturliga linsen tas bort, jag ser världen i ett nytt ljus (mer om detta i ett ögonblick) som allt är ljusare och färgerna är mer . levande ... plus i fokus som en typisk Slashdot läsare, jag har varit närsynt sedan barnsben, så det är underbart att inte behöva bära glasögon / kontakter för distans En intressant underlighet är att jag nu kan se ultraviolett ljus. - Det verkar att det finns ett fåtal människor som har fotoreceptorer känsliga under 400nm i UV-spektrumet jag har gjort några tester med en svart ljus och UV-filter för att bekräfta detta, men skulle älska att göra mer avgörande test som att använda en monokromator -. någon i Boulder, Colorado område har tillgång till en? Och några förslag från Slashdot läsare om hur jag kan ytterligare undersöka detta fenomen? Även om jag inte kan se döda människor, jag antar att jag har en "supermakt" ... men jag är inte säker en medelålders FÖRORTSBO pappa bör don lila tights och cape för att bli ett brott-fighter! "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Säkerhetsbrister på HTC Android-enheter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aUYBDQjgXVM/Security-Vulnerabilities-On-HTC-Android-Devices:
revjtanton skriver "Under de senaste uppdateringarna till vissa av sina enheter, infördes HTC en serie logga verktyg som insamlad information. massor av information. LOTS. Oavsett orsaken var, om för att bättre förstå problemen på användarnas utrustning, enklare fjärranalys, eller organisationsnummer ondska - det spelar ingen roll ". Det beror på att "någon app på drabbade enheter som begär ett enda android.permission.INTERNET (vilket är normalt för en app som ansluter till webben eller visar annonser)" på en av dessa telefoner kan nu ta alla möjliga intressanta bitar från loggade data.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Psystar Förlorar Kammarrätten i Apples mål

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DI2oK7thz68/Psystar-Loses-Appeal-In-Apple-Case:
Tvisten mellan Mac cloner Psystar och Apple har varit en lång och krånglig en, nu, skriver läsaren UnknowingFool att "Förra veckan fastslog USA: s nionde Circuit Court of Appeals mestadels mot Psystar i sitt överklagande av deras fall med Apple Domstolen fann för. Apple i att de inte missbrukar upphovsrätten genom att ha förhållanden i OS X-licens. Psystar vann på en punkt där några av de domstolsbeslut inte har förseglats. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Körning på vänster

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/C_3xG7izVyo/:
abbeyroad

Körning på vänster sida sträcker musklerna, speciellt inklusive ett i huvudet. När Larry Page till Google som Googles största problem, han pratade som en ledare inte bara för sökningen jätte, men för hela branschen. Att förutse första Apple händelsen sedan Steve Jobs avgick som VD känns det bra att se andra steget upp till uppgiften.

Det är inte så att någon av dessa ledare kommer att fylla det intuitiva roll. Jeff Bezos gjorde det den här veckan med sin fantastiska prisläge, moln webbläsare och klickar och media murbruk strömmande affärer. Han är inte den enda, och inte heller är Marc Zuckerberg. Men var och en på sitt sätt är tillsammans forma inte bara tekniken företag men vårt sätt att arbeta tillsammans. Och svaren är inte lätt eller självklar.

Jag arbetar för en av dessa ledare. Marc Benioff har alltid haft ledande genen i honom, på ett sätt som jag känner igen från mina dagar i posten verksamheten. Det är som att de barn bilder av ett barn. Vid den tiden du tagit med den oskyldiga leende, den storögda förundran och något som ser sköra men är bara väntar på information. Ibland informationen är förtjusande, ibland ett högt häpnadsväckande ljud, men alltid med undertecknandet av vad somliga kallar själen. År senare, du ser tillbaka på dessa bilder och du ser att nu-vuxit upp tonåring eller en vuxen stirrar rakt ut på dig. På något sätt är det inte att de växer upp, men vi gör.

Jag har sett titta i musiker i studion, den målmedvetna avslappning som kommer från arbetar i nu. Lyssna men vetskapen om att de på något sätt är födda för att komma till det rummet på den tiden med de människor som kan spela tillsammans. Samverkan är inte en konst, men att få det. Och väl där, stanna där. Det är en smidig balans, som bor i att dela utrymme. Zuckerberg verkar förstå hur det ska se ut. Bezos verkar förstå hur världen kan ha ett Apple och har plats för fler. Benioff förstår rytm plats, svallande av verksamheten instansiera resurser för nästa omgång av validera inspiration.

På marken bredvid de här killarna, det är spännande på ett sätt som ger vägen till en förståelse för hur svårt det är att utnyttja de sinnen och själar nödvändigt att göra stora saker. Likt en fraktal fragment kan du se på din egen roll samma strukturer, blockerare, idéer, och stunder av humor som bär du och teamet framåt. Dessa sociala medier verktyg kan förstås för deras värde för våra företag, men de kan också ge den musikaliska konstruktioner som håller oss kommer tillbaka för mer. Dessa ledare, på olika sätt och belopp, skriver summan av denna tid vi är i. Sånger utan refräng, låtar med Codas och förändringar i rytm, magi bron som aldrig återvänder.

Vi vill inte bli förvirrad av fler än en ledare i branschen som används för att kallas musik. Coltrane stod bredvid Miles, och Dylan och Harrison och Lenny och Winehouse. Några överlevde och vissa inte, men vilka de var och är tidlös. Hendrix låter som en live stream, kan liksom noteringar vara detsamma och intervaller samma och blues samma och ändå fortsätter att växa som det livliga födas.

Körning på vänster försvåras av bristen på sammanhang, att du ännu inte är bekväm med intuition du har vant sig, känslan av fara och begränsningar, för lossnar från vägen med illusionen att du är den enda sinne du behöver för att sköta. Skyltarna är den svåraste delen, passerar över från höger till vänster hjärna eller beroende på vilket det är, ur rytmen av vägen till logiken i strukturen, uppdraget av riktningar, de val som vävstolen och sedan ersätts av omräkning och en annan rusa till samma beslut punkt. Men som du krockar med inte tillräckligt med tid och inte tillräckligt lyssnar, börjar du lära dig att skilja den underliggande rytmen av beslut, oföränderliga i sin logik och darwinistiska i sina konsekvenser. <

Tidslinjerna Facebook Har inte ...

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:
article_graphics_28

Redaktörens anmärkning: Facebook tidslinjer är bara början. I denna gäst post, Jim Pitkow och Adrian Aoun skissa på vad tidslinjer skulle kunna se ut om de appliceras på allt. Auon är VD för smygande start Wavii , som arbetar på en delmängd av de problem som beskrivs nedan, och Pitkow är rådgivare.

Förra veckan Facebook gjorde historia. Efter insamling av data om sina användare i flera år, vände Facebook för att designern Nicholas Felton som beslutade att det var dags att ta dessa uppgifter till nästa nivå och visualisera den - och Tidslinje föddes. Men hur är det vad som händer med resten av världen, och inte bara mina vänner ... varför inte Facebook har tidsgränser för det?

Vi svarar att det i en minut, men först, varför det ens någon roll? Av samma anledning som du läser den här artikeln, folk gillar att hålla sig uppdaterad på ett brett spektrum av information-socialt, aktuella, lokala, nationella, globala och vi alla hatar att missa en viktig ny berättelse. Med information så lättillgänglig vi känner oss skyldiga att bearbeta mer information än någonsin tidigare. Facebook är banbrytande sätt att få information om våra vänner, men tyvärr har de verktyg som för resten av världens nyheten ännu inte hunnit ikapp.

Men vi är inte berätta något du inte redan vet. Den stora frågan är vad man ska göra åt det? Vi tror att information konsumtionen idag är redo för en omvälvning-tekniken utvecklas för att matcha vårt beteende. Så hur kommer denna förändring ske?

Slåss Information Overload

Vad som en gång var en enkel övning att skanna en eller två tidningar om dagen för intressanta rubriker och artiklar har eskalerat i repetitiva skannar hela dagen av flera online nyhetskällor (Facebook foder, tweets, RSS-flöden, nättidningar och bloggar). Och i många fall olika källor upprepar bara samma historia om och om igen, vilket gör den uppenbara överflöd av alternativ missvisande. Så medan fler valmöjligheter är ofta bättre, här är det helt enkelt överbelastas oss.

Till exempel, när Kate Middleton gifte sig prins William, du kan läsa ett tusen artiklar om det. Märkligt nog, läsa traditionella tryckta medier är faktiskt mer effektiv än detta, eftersom berättelsen nämns endast en gång per papper. I det aktuella läget "overload", ser du samma artikel twittrade, delad på Facebook, knuffade till din RSS-feed, etc. Och i många fall publicister böja till perversa incitament sensation rubriker att differentiera sina kakmått innehåll och kör fler klick. Detta gör det svårt att undvika en partisk och förstå vad som egentligen händer, eller ens vet om du har alre

Den Engadget Mobile Podcast, bor på 02:00 ET!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/the-engadget-mobile-podcast-live-at-2pm-et/:
Fredag ​​eftermiddag är bara inte samma sak utan en mobil podcast att lyssna på, men förhoppningsvis din söndag eftermiddag är nu en heckuva mycket bättre i helgen. Det visade sig att 2:00 ET var den perfekta gyllene tid för Myriam och Brad att få sina teckningsoptioner i ordning och dissekera den absolut gigantiska veckan av trådlösa happenings alla på samma gång. Följ med på en speciell söndag upplaga av Engadget Mobile Podcast, bor på 02:00 ET (11:00 PT, 06:00 GT)!

Fortsätta läsa Engadget Mobile Podcast, bor på 14:00 ET!

Den Engadget Mobile Podcast, bor på 02:00 ET! ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 oktober 2011 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Ryska Software Företaget säger att dess App kan spricka BlackBerry-säkerhet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gHBjDe4iUj4/Russian-Software-Company-Says-Its-App-Can-Crack-BlackBerry-Security:
AZA43 hoppar in i leden av accepterade underkastade, skriva "ryska säkerhetstjänsten mjukvaruleverantör ElcomSoft har släppt en app som man hävdar kan bestämma BlackBerry Handdator lösenord. Programvaran förmodligen hacka BlackBerry lösenord via en avancerad handhållen säkerhetsinställning som är tänkt att kryptera data som lagras på en Användarens minneskort. Och en hacker behöver inte ens ha BlackBerry att bestämma ett lösenord, bara minneskort. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony Ericsson lånar ut handen till FreeXperia devs visar kärlek till CyanogenMod 7,1

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Visar sig, är Sony Ericsson kommer verkligen runt till insikten att Android-telefoner är inte en one-size-fits-all förslag. Efter att kallelsen till FreeXperia lagets outtröttliga ansträngningar att få till CyanogenMod 7,1 till vissa SE-enheter, är företaget nu " dra en Samsung "genom att låna ut sitt stöd till orsaken. Företaget har försett gruppen med cirka 20 telefoner, tillsammans med debuggade och byggdes kamera bibliotek binärer för att säkerställa en god användarupplevelse. Inte stannar där, hoppas Sony Ericsson att göra dessa bitar tillgängliga för alla utvecklare enligt ett särskilt EULA inom en snar framtid. Naturligtvis fortsätter företaget att påminna sina användare om att det inte uttryckligen tolererar att låsa upp bootloader - som fortfarande resulterar i en ogiltig garanti - även om det är villiga att hjälpa dig göra just det.

[Tack, Thorsten]

Sony Ericsson lånar ut handen till FreeXperia devs visar kärlek till CyanogenMod 7,1 ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 oktober 2011 12:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson Developer World | Tipsa | Kommentarer

Kanadensisk domstol finner hemsida Skrapning intrång i upphovsrätten

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dH7Ff7K2yCc/Canadian-Court-Finds-Website-Scraping-Infringes-Copyright:
Första gången accepterade inlämnare havererade skriver "En rättegång dom från British Columbia, Kanada, visade att Zoocasa, en fastighet sökning webbplats som drivs av Rogers Communications, brutit mot upphovsrätten genom att skrapa listor över fastigheter och foton från Century 21 i Kanada. Beslutet grundligt går igenom frågorna av webbplats skrapning, Användarvillkor, "shrink wrap" och "Klicka Wrap" Avtal, filer robots.txt, och konsekvenser upphovsrätt hyperlänkar. För amerikanska läsare som används för flera miljoner dollar skadestånd, tilldelas domstol här för $ 1,000 (ett tusen dollar ) för brott mot Century 21 webbplatsens användarvillkor, och lagstadgade skadestånd upphovsrätt totalt $ 32.000 ($ 250 per intrång i fastigheter foto). Mer analys på Michael Geist blogg, och Globe & Mail. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Weekly Titta Round Up

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9getOPVYO1g/:
Dedgumo-watches-12

Varje helg kör vi en snabb runda upp av de stora klockan nyheterna. Varför? Eftersom klockor är darn ganska cool.

Den Dievas Vortex Professional titta blir omdömet . Tålig titan fallet och lättläst ringa för människor som bara behöver en allvarlig ur (för seriösa arbete och lek).

Titta på en modern klassiker, en mycket unik klassiker. Den Gerald Genta Gefica Bi-Retro Safari titta på får är ihågkommen och rekommenderas som ett samlarobjekt.

Kärlek som japanska ser deconstructionist steampunk? Dedegumo klockor är skräddarsydda för hand och inte alltför dyrt.

För lite mer kommentarer, kolla in de Podcast Hourtime Watch .

Klicka för att se bildspel.