lördag 16 april 2011

USA: s regering entreprenör utveckla "mikrovågsugn pistol," Hot Fickor darra

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:
Ah, den älskade "elektroniska bomb", kan avaktivera all teknik i dess närhet: variationer på konceptet gå vägen tillbaka , men användbar prototyper fortfarande retsamt utom räckhåll. I bräschen steg försvarskoncernen BAE Systems, med en färsk spricka med en högeffektiv mikrovågsugn (HPM) pistol avsedd att inaktivera små båtmotorer - om det lyckas, teknik kan målet också fartyg, UAV, och nyttolaster missil. Hemligheten-höljd vapen låter liknande Boeings planerade luftburna EMP vapen , men saknar den missil leveranssystem. BAE verkar vara satsa stort på elektromagnetisk krigföring som en framtida slagfält taktik, med en chef pitching sci-fi scen att Aviation Week :
"Till skillnad från laser, balkar HPM behöver inte en massa noggrannhet. Med en fläkt [av HPM energi] kan du rikta 10-30 små båtar. Om du kan slå ut 50-75% av motorerna i en svärm, kan du sedan koncentrera sig på resten med laser eller kinetiska [kanoner]. "
Att utveckla bättre försvar mot sådana attacker, fick entreprenören $ 150.000 från flygvapnet för att testa eld mikrovågor vid militära datorer. Inga ord om huruvida sade försvar innebär generös användning av aluminiumfolie.

USA: s regering entreprenör utveckla "mikrovågsugn pistol," Hot Fickor darra ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boing Boing | källa Danger Room | Tipsa | Kommentarer

Gillmor Gang 4.16.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PiWb3VUM-JU/:
Array

TechCrunch Intervju: FCC ordförande Julius Genachowski

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pSmdJzevU1o/:
Array

Intubation bot låter läkare säkert knuffa rör ner medvetslös mänskliga strupar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:
Vi har sett alla typer av medicinska robotar "runt dessa delar, från bloodbots till kirurgiska cyborgs . Och nu Dr Thomas M. Hemmerling från McGill University Health Centre (som också hjälpte till att utveckla McSleepy bedövningsmedel Android ) har skapat världens första intubation robot. Kallas Keplers Intubation System (KIS), är det en robotarm med en video laryngoskopet som är kontrollerade via joystick - så md att få sina Dr Mario på samtidigt som du drar en endotrakealtub i något gått ut meatbag med minimalt krångel och maximal säkerhet. Det första förfarandet använda enheten på en verklig, levande människa blev en succé, och kliniska tester fortsätter. Vi är inte stora på robotar knuffande någonting någonstans (även om det hjälper oss att andas medan under kniven), men det är bättre än Android bihang lobbyföretag granater vår väg .

Intubation bot låter läkare säkert knuffa rör ner medvetslös människa halsen ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 16 Apr 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa McGill University Health Centre | Tipsa | Kommentarer

Papper legering tar form för biologiskt nedbrytbart hemelektronik (skriva din egen origami skämt)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Så du är ivrigt väntar på ditt biologiskt nedbrytbara bil och din nedbrytbara 3D-glasögon , väntar på den dagen då allt du äger kan gå tillbaka till leran från vilken den sprang. Men hur är det datorn som du använder just nu? Det är nog tillverkade av icke-gröna material som formsprutad plast, och slapping några bambu på att det inte lurar någon. Design och ingenjörsfirma PEGA kommer till din räddning med ett nytt kompositmaterial tillverkade av återvunnet papper och polypropylen legering. Lätt, hållbar och billig att tillverka, fungerar den precis som typiskt ABS-plast - och det även kommer i den klassiska soul-dödande beige. Kanske detta är vad Apple har varit väntat på .

Papper legering tar form för biologiskt nedbrytbart hemelektronik (skriva din egen origami skämt) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Inhabitat | källa PEGA | Tipsa | Kommentarer

Kina som mål att bygga världens största Rocket

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mpCpGt7IFzM/China-Aims-To-Build-Worlds-Largest-Rocket:
hackingbear skriver "redan i mars, visade Kina är det att studera möjligheten att utforma de mest kraftfulla transportören raket i historien för att göra en bemannad månlandning och utforska rymden, enligt Liang Xiaohong, vice chef för China Academy of Launch Vehicle Technology. Raketen är tänkt att ha en nyttolast på 130 ton, fem gånger större än Kinas nuvarande största raket. Detta raket, som byggdes kommer solförmörkelse den 53 tons kapacitet för den planerade Falcon 9 Heavy från SpaceX. Det kommer att överträffa de största raket byggd någonsin, 119 ton Saturn V. Kinas nästa generation raket Long 5 mars, för närvarande planerad att debut 2014, har en lastkapacitet på 25 ton till LEO. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om den är verklig) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Ex-MS GM inte kan arbeta "Överallt i världen" För Salesforce

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oMxSti37Jrw/Ex-MS-GM-Cant-Work-Anywhere-In-the-World-For-Salesforce:
theodp skriver "Var försiktig innan du registrerar en Microsoft konkurrensklausul avtal, ungar. GeekWire rapporterar att King County Superior Court domare Kimberley Prochnau har ålagt tidigare Microsoft General Manager Matthew Miszewski från" att arbeta i en marknadsföring roll i salesforce.com: s offentliga eller kommersiella sektorn någonstans i världen. " Så vad gjorde onetime Wisconsin State CIO Miszewski göra för att motivera globalt förbud? "Han var en stor evangelist för Microsoft", förklarade domaren Prochnau, som tillade att "syftet med ordern är att hindra honom från att vara evangelist för Salesforce.com att han var för Microsoft. " Microsoft, som har varnat kongressen att begränsa flödet av talang är förödande för USA, sade i ett uttalande att företaget är nöjd med utslaget. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nintendo Wii till salu på Toys R Us, Best Buy för $ 169,99

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/nintendo-wii-on-sale-at-toys-r-us-best-buy-for-169-99/:
15 maj är fortfarande en månad bort, men Nintendo Wii pris kommer inte att vänta - både Best Buy och Toys "R" Us har redan rörelse-kontrollerade konsol som säljs för 170 USD idag. Märk väl, inte den här ser inte ut som en permanent prissänkning - "not Tidsbegränsat erbjudande"! ovan - men vi skulle inte vara förvånad om andra detaljhandlare följa efter under mycket kort tid. Med rykten snurra runt djupare prissänkningar och kanske, kanske, kanske en ny bakåtkompatibel HD maskin , Wii säljs varje på $ 170 i dag kunde vara lite extra guld i sina fickor och mindre oönskade inventering att handskas med.

Nintendo Wii till salu på Toys R Us, Best Buy för $ 169,99 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Apr 2011 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , GoNintendo | källa Best Buy , Toys R Us | Tipsa | Kommentarer

Idag är Record Store Day 2011

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KARbkqnQVY8/Today-Is-Record-Store-Day-2011:
En anonym läsare skriver: "Idag är den 5: e årliga Record Store Day, en hyllning till oberoende skivbutiker. Som en musikälskare, jag tror att denna dag är svår betydelse." Jag vet Free Comic Book Day (2011, som i maj 7) har fått en massa människor i komisk butiker som annars inte skulle - delvis på grund av de många gratis serier ges bort - men hade inte hört talas om rekord-butiken motsvarande . Det skulle vara trevligt för in-historier att ge bort massor av 7 "vinyl promos.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vad App utvecklare vill: Letters To Steve Jobs och Larry Page

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lOPDZUncLJA/:
Array

Upptäck kortinnehavare kan skicka pengar till vem som helst med en mobiltelefon, e-postadress

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:
Med NFC betalningssystem precis börjat rulla ut i USA, det ska vara en stund ännu innan du kan skära upp dessa kreditkort för gott. Men i nuet, åtminstone, kan du använda din telefon så att du inte fastnar med en $ 100 bar tab ... igen. Upptäck just meddelat att det kommer att låta sina kortinnehavare skicka pengar till folk i 60 länder - så länge de har antingen ett mobilnummer eller e-postadress. Som AllThingsD anteckningar och American Express har kläckts Visa liknande planer, men Upptäck är den första i gänget att samarbeta med PayPal. Medan människor att skicka pengar behöver inte PayPal-konton, personer med Moola gör - eller åtminstone måste de vara villiga att skapa ett. För avsändare tjänsten är gratis och i själva verket får de 0,25 procent pengar tillbaka för de första $ utbytt 3.000. Som för Upptäck, en mindre aktör än Visa och MasterCard, hoppas det några av PayPals 230 miljoner kunder kommer att registrera dig för ett skinande nytt kreditkort medan de ändå håller på.

Upptäck kortinnehavare kan skicka pengar till vem som helst med en mobiltelefon, e-postadress publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Apr 2011 08:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AllThingsD | källa Upptäck | Tipsa | Kommentarer

Galaxy S Pepparkakor uppdatera nu rullar ut i Europa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/:
Samsung sagt sitt Android 2,3 uppdatering för Galaxy S skulle komma i mitten av april och har banne innebar det det bokstavligen. Någon gång under natten mellan den 15 och 16 dagar i denna månad, koreanska tillverkarens Kies servrar började serverar en ny del av pepparkakor till Galaxy S ägare i delar av Europa, och nu rapporter kommer in av användare framgångsrikt uppdatera sina Hummingbird utrustade handenheter. Det är en begränsad utbyggnad, vilket gynnar de nordiska länderna, Holland och Tyskland för första gången, men vi tvivlar Samsung kommer att hålla ut resten av Europa mycket längre. Om du vill prova lyckan, starta upp din Kies uppdateringen verktyget och be till din närmaste Tech gudom.

[Tack till alla som skickat detta i]

Galaxy S Pepparkakor uppdatera nu rullar ut i Europa publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Apr 2011 09:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare , Tweakers.net | Tipsa | Kommentarer

Google Videos Going Offline dags att ta vad du vill

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w2ELMFnX040/Google-Videos-Going-Offline-Time-To-Grab-What-You-Want:
En anonym läsare skriver: "Jag fick detta mail i morse." Senare denna månad, värd videoinnehåll på Google Video kommer inte längre att finnas tillgänglig för uppspelning Google Video slutat med uppladdningar i maj 2009 och nu är vi avskaffa de återstående värd innehåll. .. Den 29 april 2011, kommer videoklipp som har laddats upp på Google Video inte längre att vara tillgänglig för uppspelning. " De har lagt till en nedladdning knapp för att spara ditt innehåll men det löper ut efter 13 maj 2011 och de uppmuntrar användarna att flytta innehållet till YouTube. " Inte allt är förlorat, dock. Skriver läsare none295: "Om du vill hjälpa arkiv Google Video, få lite Linux-maskiner som kör och gå med oss ​​på IRC (# EFNet archiveteam / # googlegrape)."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Desire HD försöker på Sensation's Sense 3,0 kostym, behöver lite skräddarsy för att det ska passa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Så du fick alla glada efter att ha sett HTC: s senaste UI på Sensation , men blev bestört över att upptäcka din grått handenheten inte skulle få samma Sense 3,0 kärlek? Som vanligt folk på XDA-utvecklare har precis tonic för det åt dig ... så länge du äger en Desire HD . Japp, en duktig karl vid namn capychimp tog Sensation ROM och konverterade den till gårdagens HTC europeiska flaggskepp telefon. Hamnen är inte perfekt - de som dyk i kommer att förlora kamera stöd och bilderna behöver lite storleksändring att riktigt passar på HD: s 800 x 480-bildskärm - men tappra själar som slog källan länk för nedladdning fortfarande få alla dessa HONUNGSSÖT rörelser som Sense 3,0 ger. Se alla mjuk rullning i aktion efter rasten.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Desire HD försöker på Sensation's Sense 3,0 kostym, behöver lite skräddarsy för att det ska passa

Desire HD försöker på Sensation's Sense 3,0 kostym, behöver lite skräddarsy för att det ska passa ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 11:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Smart Keitai | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Internet Explorer 10 droppar Vista Support

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0RagR84v8xY/Internet-Explorer-10-Drops-Vista-Support:
Svinläder-domaren skriver "Den här veckan på Microsofts MIX11 Web Developer Conference, överraskade bolaget många genom att göra en pre-release version av Internet Explorer 10 tillgängliga -. Mindre än en månad efter IE9 kom ut i sin slutliga form, men en annan överraskning avslöjats var genom Computerworlds Gregg Keizer. nästa IE kommer inte att köra på alla operativsystem före Windows 7, inklusive Vista Microsoft tog lite värme när det kom ut att Internet Explorer 9 skulle lämna miljoner av Windows XP-användare i sticket, eftersom den nya webbläsaren skulle bara köras på Windows 7 och Vista. Men företaget bekräftat att IE10 inte ens kommer att köras på Vista. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Högsta domstol att höra Microsoft-i4i Case måndag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_U44RcgbFNI/Supreme-Court-To-Hear-Microsoft-i4i-Case-Monday:
CWmike skriver "patentombud och uppfinnare av alla slag är nära att titta på en Microsoft-ärendet som den amerikanska högsta domstolen kommer att börja överväga på måndag. Ärendet, som kretsar kring en teknik patent tilldelats i4i att nästan tvingat Microsoft att sluta sälja sitt flaggskepp Word mjukvara, kan få stora återverkningar på det sätt som patent beviljas och upprätthålls, säger experter. närvarande när en patentinnehavare anklagar någon för intrång i ett patent är att belastningen på intrång att bevisa med "tydliga och övertygande bevis" att patentet är ogiltig. hörsel detta fall kan Högsta domstolen besluta att sänka dessa beviskrav, sade hon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.