måndag 13 december 2010

SatPhones - Varför kan de inte Make It Work?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I_IT3x4Um7k/story01.htm:
RedEaredSlider skriver "Satellit-telefoner är inte lika otymplig som de en gång var, och tekniken har gjort dem starkare. Borta är de dagar då satellit-telefoner måste åtföljas av en resväska. Men hittills är det område fylld med djärva försök till en telefon som kan användas var som helst, utan att vara beroende jordbundna nätverk mobiltelefon. Miljarder har investerats, med relativt lite att visa upp. En del av svaret är skuld. TerreStar är bara det senaste offret för en förkrossande $ 1200000000 skuld belastning. Företaget introducerade sitt släkte telefon förra månaden, men är mitt i kapitel 11 förfarande. Det är oklart att telefonen kommer att sälja tillräckligt för att hjälpa TerreStar stanna kvar i verksamheten, speciellt när det innebär en $ 799 pris tag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




T-Mobile släpper G2 till $ 50 på kontrakt, verkligen vill att du ska köpa en

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/t-mobile-drops-the-g2-to-50-on-contract-really-wants-you-to-bu/:
Ganska självklar egentligen: den T-Mobile G2 är nu tillgänglig att köpa för en ynka 50 greenbacks från transportörens webbutik. Det är en webb-bara affär, men det är sötad med fri leverans över natten för vem som helst beställa före den 20 december. Så, $ 50 och två år av ditt trådlösa frihet i utbyte mot en telefon kan utnyttja T-Mobiles HSPA + nätverk och erbjuder en nästan lager Android erfarenhet? Beslut, beslut.

T-Mobile släpper G2 till $ 50 på kontrakt, verkligen vill att du ska köpa en ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 16:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen , TmoNews | källa T-Mobile | Tipsa | Kommentarer

4chan förklarar krig mot Snow

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hGK7JVFe-Xg/story01.htm:
Med alla de senaste Hacktivism i nyheterna, har Anonym beslöt att ta en ny och mäktig fiende: snö. På söndag den grupp meddelat att man kommer "göra allt i sin makt för att stänga snön genom att angripa Weather Channel och North Face webbplatser, bojkottar ytterkläder, och rösta för solen som Time's 2010 Person of the Year." Jag är säker på att det finns en massa människor i Minneapolis just nu som skulle önska dem lycka till.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget's Holiday Gift Guide: Docks och väckarklockor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/engadgets-holiday-gift-guide-docks-and-alarm-clocks/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, och vi vill hjälpa dig att sortera soporna och komma med skatter i år. Nedan är dagens uppsjö av hand curaterad hackor, och du kan gå tillbaka till Gift Guide navet för att se resten av produkten guider som de läggs under semesterperioden.
Bärbara mediespelare: från mormor till syskonbarn, det verkar som alla fick var en. Men om de bara använder den på vägen, de är få som inte valuta för pengarna. Det är därför vi har monterat detta urval av väckarklockor och bryggor för varje lokalen och varje budget, med de egenskaper din älskade måste få ut det mesta av sin enhet.

Fortsätt läsa Engadget's Holiday Gift Guide: Docks och Väckarklockor

Engadget's Holiday Gift Guide: Docks och alarm klockor publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 14:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Klart iSpot blir lätt webbaserade "Jailbreak"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/clear-ispot-gets-easy-web-based-jailbreak/:
För hackers, Clear måste ha känt till att dess iSpot Mobil Hotspot skulle vara svårt att motstå - $ 100 för enheten kontraktet utan plus obegränsade WiMAX för $ 25 per månad är en ganska galen affär, trots allt, och den enda haken är att de försöker att låsa icke-IOS enheter av åtgärden. I själva verket tog det bara timmar låser upp för att börja komma ut i träslöjd, men nu är det lättare än någonsin: utvecklaren av en av de ursprungliga iSpot hacks har spritts tillbaka för att skapa en ny låsa upp som kräver något mer än ett par länk klick medan du är på en maskin som är ansluten till hotspot. Hur är det möjligt? Det visade sig att det finns en sårbarhet som gör det möjligt att exekvera godtyckliga kommandon på iSpot via webben kod och Clear har ännu inte uppdaterat firmware för att korrigera den. Alltså, utvecklare berättar för oss att det finns faktiskt en del iPads som inte kan ansluta till iSpot utan hacka, skenbart eftersom Apple använder vissa MAC-adresser att iSpot nuvarande firmware inte räknar - så ironiskt, Du kanske behöver detta "jailbreak" bara för att använda den sak vägen öppen avsett. Som alltid den här sortens saker, fortsätt med försiktighet - vi har inte en iSpot som ligger runt för att prova det här själva, så låt oss veta hur det går.

Klart iSpot blir lätt webbaserade "jailbreak" som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 13:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iSpot Obegränsad , seclists.org | Tipsa | Kommentarer

Righthaven Sues För kontroll av arbetsträl Rapport Domain

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AYGx3MCJKmI/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Las Vegas Review Journal som i sitt senaste fall är Righthaven söker lättnad från upphovsrättsintrång av arbetsträl rapporten webbplats och via den arbetsträl Arkiv hemsida och ber om en preliminär och permanent förbud mot intrång på ett foto upphovsrätt , kontroll av arbetsträl rapporten hemsida och lagstadgad ersättning upp till $ 150.000. I en stämning inlämnad onsdag, klagar Righthaven om användningen av en Denver Post fotografi av en Transportation Security Administration agent klappa ned en flygpassagerare. arbetsträl visas en otillåten återgivning av fotot på arbetsträl rapporten webbplatsen på Nov 18, enligt civilrättslig talan. Shawn Mangano, den advokat som gjort stämningen på Righthaven räkning, säger att det är första gången Righthaven har stämt över användningen av ett upphovsrättsskyddat illustration. Righthaven också har kritiserat det faktum att arbetsträl rapporten har ingen DMCA regimen att bemöta dem som hävdar brott mot upphovsrätten. "Jag antar att det kommer att bli mycket allvarligt slitas, säger Mangano och konstaterar att arbetsträl har betydande finansiella resurser." Vi har diskuterat tidigare försök Righthaven att vända en quick buck på nyhets-relaterade upphovsrätt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att vägleda museum beskyddare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Om du har varit på ett museum under det senaste året och förändring, är chansen du har tvingats till ponying en extra fem ben för någon form av handhållna apparater. Förmodligen, dessa saker åtfölja beskyddare och därmed förbättra upplevelsen, men mer ofta än inte, du är fast med en sunkig ljudenhet som talar om lite mer än du bror Bob, som är utan tvekan märkning längs bakom och utbilda alla i en 50 m radie . Folk som väljer att tillbringa sin tid Waltzing genom museet av industriell kultur i Nürnberg har dock det bättre. Det Fraunhofer IIS har utvecklat en ny teknik för WLAN-positionering, och till skillnad från konventionella GPS strategier, Awiloc faktiskt fungerar inomhus. Som historien går, kan besökare till museet ta en handhållen som följer deras rörelser och sedan visar dem vad de står inför (eller inte inför, för den delen) i detalj. Naturligtvis kunde de också använda spårningsdata för att se vilka utställningar ritade mest uppmärksamhet om de var smarta, men exakt hur skulle den personliga integriteten advokat i känns det?

Fortsätt läsa Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att vägleda museum beskyddare

Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att styra museum beskyddare ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 13:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fraunhofer IIS | Tipsa | Kommentarer

Stunts, idioti, och hacka Hero

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p-W9jwWycik/story01.htm:
snydeq skriver "InfoWorlds Paul Venezia serverar sex verkliga berättelser om IT-stunts och lösningar som krävde en touch av inspirerat vansinne att dra bort, bevisar återigen att veta när man ska kasta ut den manuella och göra något gränsfall oansvarigt är avgörande för dag- i dag det ska fungera. "Det kan vara server på randen till att stänga alla operationer, en hårddisk som inte kommer att starta upp viktiga data, eller en missnöjd före detta anställd som gömda vitala system lösenord på nätverket. Just när alla verkar förlorat, är det dags att vara kreativ och Don din IT våghals keps, sedan eld upp ugnen, knuffa slutet av en penna i moderkortet, eller rutt hela staden nätverk genom din bärbara dator för att få jobbet gjort, "Venezia skriver. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nya Kindle säljer "miljontals" rekord alla 2009 Kindle försäljning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/new-kindle-sells-millions-bests-all-2009-kindle-sales/:
Amazon har lämnat oss inget annat val: att sälja slutsatser baserade på en enda ytterligare brev. Företaget, som bekant vag på Kindle försäljning, har meddelat att "om bara de första 73 dagarna av denna semester kvartalet har vi redan sålt miljoner av våra helt nya Kindles." Med andra ord, minst två miljoner, och mer för Kindle övergripande om du anser DX (fortfarande till salu) och den senaste blixten affären Blowout av Kindle 2. Amazons Institutionen för estetiska Statistik noterade också att denna svårfångade försäljningen siffran är större än alla sina Kindle försäljning under 2009. Hur många är det, frågar du? Ingen aning - vi vet "miljoner" såldes mellan 2007 och 2009 , men parsning ut ytterligare skulle bara riva upp ett mysterium Encyclopedia Brown har utgifterna sidor och sidor att lösa - och fortfarande har en bit att gå.

Nya Kindle säljer "miljontals" rekord alla 2009 Kindle försäljning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 00:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Daring Fireball | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Domare kastar ut Paul Allen massiva patent kostym, planer Allen att fortsätta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Kom ihåg massiva patentet stämningsansökan riktades mot Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, och ett antal andra företag som Microsoft medgrundare Paul Allen? Tja, det är nu drabbats något av en hake - en federal domare ogillade målet på fredagen, om att Allens kostym "misslyckades med att identifiera intrång produkter eller enheter med någon specifik" och att domstolen och tilltalade var i princip "kvar att gissa vilka enheter intrång på fyra patent. " För hans del, tydligen planer Allen till perserve med patent kampen och sade genom en talesman att avskedandet var bara en "ordningsfråga" och att "ärendet är på rätt spår" - Allen har nu fram till december 28 till fil ett ändrat klagomål.

Domare kastar ut Paul Allen massiva patent kostym, planer Allen att fortsätta ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld , InformationWeek | Tipsa | Kommentarer

MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei är verkligen börjar att göra ett plask i den amerikanska smartphone marknaden, bryta in i Big Four med lanseringen av T-Mobile Comet inte så länge sedan - men det är budgeten regionala bryggerier där dessa killar kan ha en chans att dominera. MetroPCS har inspirerats från ärkerivalen Cricket lansera Huaweis Ascend idag, och erbjuder en 3,5-tums HVGA display, 3,2-megapixelkamera, och microSD-minnesexpansion till 16GB ovanpå Android 2.1 . Den $ 179 de ber verkar lite branta för specs tills du kommer ihåg att MetroPCS erbjuder hårdvara kontrakt-fri - och det ska rädda dig ett öre eller två över transportföretagets namn märken Android erbjudande, det Optimus M från LG . Den finns i dag, följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon

MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 00:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MetroPCS | Tipsa | Kommentarer

Fyra första Exoplanet System avbildade

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SqaDJymFAMo/story01.htm:
Phoghat skriver "Bland en avbildad av de första exoplanet systemen var HR 8799. Under 2008 tog en grupp ledd av Christian Marois vid Herzberg Institute of astrofysik i Kanada, en bild av systemet direkt avbildning tre jätteplaneter."

Läs mer i denna historia på Slashdot.