torsdag 5 maj 2011

Red Hat koncernchef den patenttroll: Betala bara dem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-f-kN18hmA/Red-Hat-CEO-On-Patent-Trolls-Just-Pay-Them-Off:
jbrodkin skriver "Även om Red Hat slagsmål patenträttegångar när det anser det nödvändigt, säger VD Jim Whitehurst det ofta bara bättre att betala trollen att få dem att försvinna." När det är så lite pengar, någon gång, rakt på sak, det är bättre att lösa än kampen mot dessa saker, "Whitehurst sagt. Red Hat har tvingats att betala fordringar till lik av FireStar Software och Acacia, och Whitehurst anges Red Hat har betalat sig flera andra bolag bakom stängda dörrar." Några av dem är [offentliga ] men vi ofta täta dem i lösning, sade han. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Att bli en nätverksadministratör?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M-EJizYFWUg/Ask-Slashdot-Becoming-a-Network-Administrator:
JL TYMPANON skriver "Efter många år som en stjärna programmerare har jag tagit en position som innebär att bibehålla och bygga om i egen regi nätverk av ett litet företag. Det finns kanske 100 maskiner, en blandning av bladservrar som kör Linux och stationära datorer som kör Windows av alla smaker. I grunden har jag lära nätverk från grunden. Jag har fått en "obegränsad budget att köpa routrar, växlar, osv, att sätta upp min egen lilla testnät som en del av inlärningsprocessen. Så frågan är:?? vad är rätt strategi här Vad routrar eller växlar och annan utrustning ska jag skaffa Vilka böcker ska jag läsa Ska jag ta klasser från Cisco, Global Knowledge, min lokala community college, eller någon annanstans "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Linus på Linux, 20 år i

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gnHfeaPU0TU/Linus-on-Linux-20-Years-In:
Radium_ skriver "Tillsammans med 20-årsdagen av frisläppandet av den första Linux-kärnan, Linuxfr - en franskspråkig Linux hemsida -. [. Intervju på engelska] publicerade en intervju med Linus Torvalds skaparen av Linux svarar på frågor om Linux-kärnan licensiering, hans bidrag till kärnan utvecklingsmodell och Linux år 2031. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Screen Griper: Cisco värdepappersfond spelar bad cop om NCIS: Los Angeles (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/screen-grabs-cisco-cius-plays-bad-cop-on-ncis-los-angeles-vid/:
Screen Griper krönikor använder (och missbruk) av verkliga prylar i dagens filmer och TV. Skicka in din observationer (med skärm grab!) Till screengrabs på Engadget dot com.

Cisco kan vara siktar på verksamheten publiken , men om vi håller NCIS: Los Angeles "golden standard av verkliga gadget ansökan fondföretag tabletphone är kommer att revolutionera förhör. "Jag är inte säger dig ingenting koppar, utan norr - Oh, är att en Cisco värdepappersfond du har där gjorde det?! Ja, okej jag. " Jösses, är inte teknik bara fantastisk? Hit paus för att se Nell och Eric verkställa framtiden för tablet-baserade kriminella förhör.

[Tack, nmrules20]

Fortsätt läsa Screen Griper: Cisco värdepappersfond spelar bad cop om NCIS: Los Angeles (video)

Screen Griper: Cisco värdepappersfond spelar bad cop om NCIS: Los Angeles (video) publicerades ursprungligen på Engadget tis, 5 maj 2011 14:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Creative debuterar kompakt Bluetooth-Zen Style M300 PMP

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/creative-debuts-compact-bluetooth-enabled-zen-style-m300-pmp/:
Det kanske inte är riktigt lika bekvämt att bära som en klocka, men Creatives nya Zen Style M300 PMP har ett ben upp på något mindre iPod nano i en tonart avseende: det förpackningar inbyggt Bluetooth 2.1 stöd så du kan använda trådlösa hörlurar med det. Du kan också utöka PMP minne utöver dess grundläggande 4GB, 8GB eller 16GB kapacitet tack vare microSD-kortplats, även om du inte kommer att få en pekskärm här - 1,45-tumsskärm är helt enkelt kompletteras med ett par touch knappar. Annars får du en inbyggd FM-radio, mikrofon för röstinspelning, ett utlovat 20 timmars batteritid, och ditt val av fyra olika färger: svart, vit, röd eller gul. De som klarar sig utan Bluetooth kan också välja de lite billigare, och i övrigt identisk modell M100 - titta för båda att vara tillgängliga i juni, med priser som går från $ 40 till $ 90. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Creative debuterar kompakt Bluetooth-Zen Style M300 PMP

Creative debuterar kompakt Bluetooth-Zen Style M300 PMP ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj 2011 14:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Dells eleganta nya XPS 15z laptop ytor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/dells-stylish-new-xps-15z-laptop-surfaces/:
Vi hörde bara tala om en ny 15,6-tums bärbar dator igår som sades vara tunn och strömlinjeformad, och Mobile Review har nu gjort några bilder av vad som kan vara exakt samma laptop. Medan det finns tyvärr inte mycket i vägen för detaljer, är den bärbara datorn dubbad tydligen XPS 15z, och det sägs att packa stöd för Sandy Bridge Core i5 och Core i7-processorerna. Som tidigare antytt, denna laptop är också sagt att bara vara del av en serie, med både 14-tums och 17-tums modeller också på vägen. Hit upp på länken nedan för ytterligare några bilder.

Dells eleganta nya XPS 15z laptop ytor publicerades ursprungligen på Engadget tis, 5 maj 2011 15:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mobile Review | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Utkast till förslag skulle skapa byrån att Skatteverket bilar av Mile

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BWUVDqJmY5A/Draft-Proposal-Would-Create-Agency-To-Tax-Cars-By-the-Mile:
theodp skriver "The Hill rapporterar att Obama-administrationen har flutit ett lagförslag transport tillstånd som skulle kräva att studera och genomförandet av en plan för förare skatt bil baserat på hur många miles de kör. Planen är en del av förvaltningens" Transport jämställdhetslagen , "och kräver att spendera 200 miljoner dollar till införa en ny Surface Transportation Inkomster alternativ Office uppgift att skapa en" undersökning framework som definierar funktionaliteten i en körsträcka baserad nyttjandeavgiften system och andra system. " Kontoret skulle vara skyldiga att fyra faktorer - förmågan stater att driva in betalning, tillförlitligheten av teknik, administrativa kostnader, och "acceptans bland användarna". - I fältförsök planeras att inledas inom fyra år på obestämd platser Forbes föreslår så kallas fordon miles sträcka (VMT) skatt bör kallas Rube Goldberg Gas Skatteverket, eftersom medan målet är samma som den gas skatt, är så det samlar inkomster extremt komplicerade, kostsamma och besvärliga. " Friskrivningarna är tjocka på marken, men, notera, detta är en "tidigt utkast", inte i väntan på lagstiftning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LastPass pasword Service Hacked

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQsxwqnvquY/LastPass-Pasword-Service-Hacked:
Trailrunner7 skriver "LastPass, en populär Webbaserad hantering av lösenord företaget, rådde sina kunder att byta lösenord som de använder för att få tillgång till tjänsten efter vad företaget säger är tecken på att dess nätverk kan ha äventyrats."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ny fjäder i SpaceShipTwo's Cap

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CL_gMOnYeyg/New-Feather-In-SpaceShipTwos-Cap:
Phoghat skriver "Tidigt den 4 maj 2011, i luften ovanför Mojave Air och Spaceport CA, SpaceShipTwo, världens första kommersiella rymdskepp, visat sin unika återinträde" fjäder "konfiguration för första gången. Detta test flygning, den tredje på mindre än två veckor, markerar en annan viktig milstolpe på vägen mot motordrivna testflygningar och kommersiell verksamhet. SpaceShipTwo (SS2), döpt VSS Enterprise, nu har flugit solo sju gånger sedan dess offentliga utbyggnad i december 2009 och sedan genomförandet av sin mark och fångenskap carry-testprogram. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Domstolen Rensar Novell att stämma Microsoft via WordPerfect

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SoBui9gxZE8/Court-Clears-Novell-To-Sue-Microsoft-Over-WordPerfect:
En anonym läsare skriver: "15 år efter Novell sålde programvara för att Corel har en domstol gett Novell rätt att stämma Microsoft via WordPerfect, som hade 50 procent av marknaden i början av 90-talet."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Har Prylar Förnedra vårt sunda förnuft?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i7zPufeIuGc/Do-Gadgets-Degrade-Our-Common-Sense:
ShelleyPortet skriver "I en värld där prylar växer mer sofistikerade, mänskligt beteende förändras. - Och inte på ett bra sätt Det är vad Robert Vamosi, författare till När Prylar förråder oss hävdar i sin bok, som undersöker farorna med vårt växande beroende på tekniken. Som prylar utveckla förmågan att göra flera saker till synes ändlös funktioner, hävdar Vamosi att människor blir alltmer oförmögna att tänka själva. "Istället för att lyfta våra huvuden, såg sig omkring och tänker för oss själva," Vamosi skriver, en del av oss ser inte längre världen som människan har i tusentals år och helt enkelt acceptera vad våra prylar visa oss. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Javascript får visuell Med Waterbear

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vnMvODStEQ/JavaScript-Gets-Visual-With-Waterbear:
mikejuk skriver "Waterbear, en ny" Scratch-liknande "visuella programmeringsspråk gjorde sin debut i en JavaScript-konferens den här veckan. princip kan du sätta ihop ett JavaScript-program genom att block tillsammans och in vissa parametrar. Utgången är JavaScript som du kan använda i andra webb-sidor. Waterbear system körs i en webbläsare, dess HTML5 baserad, och behöver ingen installation. Du kan inte låta bli att tänka att det är så alla programmng kommer att ske i framtiden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.